Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TiElite

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Vicc 2011.07.25 06:00:00
Fiatal pár étterembe megy vacsorázni. Beülnek, amikor a fiatalember meglátja, hogy Korda György éppen megy a WC-re, utána megy és megszólítja: - Elnézést művész úr, de elhoztam a menyasszonyomat vacsorázni és szeretnék előtte egy kicsit felvágni. Megoldható lenne, hogy…..
TiElite 2011.07.25 12:36:57
Mekkora már? :D  ..
TiElite 2011.04.16 14:06:07
@BárányB: Csak azt mondta, hogy lehet, hogy meg van rendezve, de sztem egy ilyen bakit simán ki lehet imprózni. És Dárt Véder menő, én is őt választanám a lilakardos, skinhead jedi helyett lol
ROFL-net Magánvélemény 2011.03.23 21:21:00
Azt hiszem nem egyedül vettem észre, hogy a blogos posztok száma facebookon lepraként terjedt el az utóbbi időben. Semmi probléma nem lenne ezzel, ha nem hinném azt minden ROFL-netes képre, hogy ROFL-netes. Ugyanis nem azok. Már elég sokadszorra fordul elő hogy egy aránylag friss kép,…..
Az ismert technikai okok miatt csak most tudott felkerülni az internetre...  A napokban lesz még egy kísérő bejegyzés a játékkal kapcsolatbanÉs az intrót újra köszönöm Valentinonak..
Tényleg nem voltam képes ennél frappánsabb címet kitalálni, de kommentben kifejthetitek azt is, hogy vajon honnan vettem ezt a címet az alábbi háttérképnek:)A sima fekete háttér témamentes Windows operációs rendszerrel párosítva. Ezt láthatjuk, és elég sok magáért beszélő…..
Bizony, egy szerénységből magát nem megnevezni kívánó segítőnek hála csinosítottunk a blogon.Ebből így elsőre nem látni semmit, de ajánlom, hogy nézzétek meg az "Eddigi videóim", illetve az "Új videó állása" linket :)..
Mint észrevettétek, az utóbbi időben lényegesen kevesebb a poszt a megszokottnál. Ennek több oka van, épp ezért ha valaki beszállna a szerkesztésbe az szívesen venném. Jelentkezéseket a megszokott emilre várom. Köszi!..
TiElite 2009.01.04 23:06:43
@K0k4n: Az lehet, hogy lehet végtelen, de ahogy itt a blogon tapasztaltam, elég hullámzó mennyiségben érkeztek be az asztalok és sokszor azon kaptam magam, hogy jajj ne már megint 3 oldalnyi postot kelll végignéznem, máskor meg várom, hogy mikor jön már még.

@Pagan: Amúgy lehetne úgy társszerzőt választasni, hogy postolsz pár képet és aki szeretne összeállni veled, az ír róla a commentekbe pár leírást az asztalokról aztán meg a legjobb postolókból válogatnál:)
Nemrég egy ismerősöm elhozta a fia gépét hozzám mert behalt. Azon túl, hogy a kölyök kivette valamiért a memóriát belőle az volt a legnagyobb baja, hogy agyon volt tunningolva. Nah, azon volt ilyen wowos windows téma. El kellett rontsam a gyerkőc örömét és fapadosra állítottam…..
Változások Budapest tömegközlekedésében Naponta kapok leveleket, amikben leírjátok, hogy a BKV weboldalán elérhető, és a pénztárakban meg is szerezhető az a kis füzet, melyben nagyoltan leírja a BKV, hogy milyen változások várhatóak, és mikor. A Paraméterkönyvet többszöri…..
Kedvenc járművezetőim olyanok, akik a leszálló emberekre rácsukják az ajtót, felszállni senkit nem enged. A kulturáltabb még csúnya szavakat is mond a mikrofonba.Sziasztok!Gondoltam, megosztom ezt az esetet, mert igen érdekes volt, és hát kíváncsi vagyok, vajon ti meg tudjátok-e…..
Sajnos nem jött össze az egyesített Deathbringer/HEAT. Max úgy lehetett volna, ha lecsökkentem a minőséget, de azt nem akartam. Így megint darabokban van, de a Los Gauchos üzenet legalább már rendesen néz ki. Naponta töltöm fel a videókat, remélem jövő héten már fenn lesz az…..
TiElite 2008.07.16 23:03:25
Ma hajnalban még a városban kószáltam, keresve az éjszakai busz megállóját amikor megláttam ezt a helyet az Astoriánál. Rájöttem, hogy éhes vagyok ezért gyorsan beugrottam venni egy gyrost. A gyros 600ft volt DE borjú husi volt benne. A kiszolgáló hölgy külön megkérdezte hogy…..
Gyros ajánló Zugló gyrosa 2008.05.27 16:00:00
A mai napon suli után a közeli gyrosos felé vettem az irány ami a Thököly és a Róna úti kereszteződéstől nem messze található. Párszor ettem már itt és eddig nem csalódtam. Eddig! A mai gyros hát nem is tudom...Nem volt éppen a csúcs...550 forintba került ami egész jó ár és…..
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..
Kérem szépen ezt is megéltük. Ugye szinte mindenki tudja, hogy a HEAT az ingyenes Cube. Csak Heat-re keresztelve. Azt is megvitattuk már, hogy az ingyenes/open source játékokat pénzért árulni, bár szerintem etikátlan, ilyen olyan kibúvókkal megoldásokkal, forgalmazhatóak. Ma a…..
A múltkori alternatív Streets Racer videó után valaki a rendes, utolsó pályán diadalmaskodott! Méghozzá Powi! Le a kalappal, nekem anno nem sikerült, de "jó" látni, hogy semmi extrát nem kapunk, ugyanazt a Kokót csodálhatjuk meg, mint eddig... Tök megérte!UI: A sárga…..
Már igazából, amint megjelent először Dick Assman, felhívták a figyelmem arra a tényre, hogy tényleg létezik egy ilyen ember! (Aki nem beszélne angolul: Dick Assman ->Fütyi Seggember /hogy szépen fejezzem ki magam/ ). Azóta rendszeresen kapom az infót, tegnap 3x is megkaptam,…..
Nem is volt olyan hosszú szüneten (de annyi elég volt, hogy állítólag megházasodott :) ), itt az új videó. Ami engem illet, holnap jön a blog történetének másik nagy állomásának az ismertetése :)..