Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Post Tata

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ágy - asztal - tv Kitenném 17. 2011.08.22 09:45:00
Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő. Hétfő.…..
Ha van márka Magyarországon, aminek a kommunikációja kényes dolog, az bizony a Pöttyös Rudi, amit a mai napig elképesztő rajongás övez. Ezt bizonyítja többek között az is, hogy nem kevesebb mint 430 000 követővel övék az ország legnagyobb, márkához kötődő rajongótábora a…..
addict Dohányzó taxi 2011.04.16 13:45:00
A dohányzás halált okozhat, de az emberek ennek ellenére mégis rágyújtanak. Mivel egyre kevesebb helyen hódolhatnak káros szenvedélyüknek a legtöbben kint a szabadban vagy otthonukban gyújtanak rá. Igaz ez Németországra is, ahol a fiatalok sokszor már csak a szórakozóhelyek előtt…..
Post Tata 2011.04.19 10:27:01
@piusgro: Látod, szerintem ez az igazi probléma. A nemdohányosok akkor is meg akarják mondani a dohányosoknak, hogy hol és mikor gyújtsanak rá, amikor semmi közük hozzá. Én nem gyújtok rá nemdohányzók között, gyerekek jelenlétében, de igenis rágyújtok ott, ahol lehet és nem zavarok vele senkit. Az egészségügyi kockázatát én vállalom és az, hogy ez másokra mennyire veszélyes, igencsak relatív. Ha autóval jársz legalább annyira veszélyes másokra, de arról például remekül el lehet terelni a figyelmet pl a dohányosok elleni harccal. És ennek be is dőlnek sokan...
Úgy látszik fogyóban van az egykori B kategóriás mozihősök pénze, különösen azoké, akik nem kerültek be az Expendables-be. Jean Claude Van Damme a Sony Pictures,  Chuck Norris a cseh T-Mobile kedvéért vállalt el egy-egy reklámszerepet, most pedig a színészi játékot…..
A reklámkerülés egyidős a reklámokkal, ez alól a tévében futó reklámok sem kivételek. Nincs is ebben semmi furcsa, hiszen ki az, aki egy film közben L Casei baktériumokra vagy a virágillatú Tahi Tóthra kiváncsi. A reklámok elkerüléséért vívott csatában az első igazán fontos…..
addict A legviccesebb nevű boltok 2009.08.18 10:40:00
Ahogy a fenti példák is mutatják angoloknak illetve amerikaiaknak sem kell a szomszédba menniük, ha fárasztó szóvicceket kell elsütni egy bolt névadásakor. A bestweekever oldal most például összegyűjtötte a szerintük 50 legjobb angol nyelvű boltnevet, amelyek között tényleg sok…..
Az eredeti: A Copy-Paste: A Copy-Copy-Paste: ..
Hogy lehet egy reklámmal egyszerre megforgatni Rejtő Jenőt és Arany Jánost a koporsójában? A Soproni most megmutatja! Az előző reklámfilmjükben megkezdett vonalon haladva, ezúttal is a magyarság leglényegét próbálták megragadni, vagy ha úgy jobban tetszik valami közhelyesen…..
Post Tata 2009.05.20 09:49:28
@ani_maxxx: Azt hiszem egy kicsit félrolvastad, amit írtam... :-))) Én pontosan arra utaltam, hogy szerintem jól van megcsinálva. És hidd el van rálátásom erre a szakmára...
lorien Paella 2008.12.30 12:30:00
A maratoni karácsonyi trakta után valami könnyedebbre vágytam. Erre a célra kiválóan alkalmas a paella, főleg, hogy voltunk is rá elegen, mert ezt kis adagban tényleg nagyon nehéz elkészíteni, visszamelegítve pedig nem az igazi. Szinte minden volt hozzá otthon, csak a…..
Egy fekete-szürkében tartott, az Index gazdasági rovatába író Magdinak címzett, titokzatos okból angol nyelvű levélből tudtuk meg, hogy lehúzta a rolót Geszti "Farosszéria" Péter csajának, Ditz Editnek az egyik vendéglátós cége, a Tuk-tuk. A linkre kattintva kiderül,…..
Úgy véltem, a nem ötágú és nem vörös csillagtól már  nincs lejjebb, de az SZDSZ mindig tud meglepetést okozni. Nehéz a szituáció: vajon hogyan, mivel győzzük meg az embereket, hogy szavazzanak vizitdíj és tandíj mellett? Egy izzasztós brainstorming alatt születhetett meg a…..
Kezd az az érzésem lenni, hogy a kreatívoknak mindenről ugyanaz jut az eszükbe. Csak az egyszerű férfiemberrel ellentétben nem a női nemi szerv, hanem az utolsó vacsora. Így aztán nem csoda, hogy a patkányírtós és az olasz éttermes verzió után most végre filmen is láthatjuk a…..
addict A sonkazuhany felfrissít! 2007.10.26 22:44:00
Azt hiszem Koltai Robi annyira eredményesen ösztönözte az embereket a malacorrú forgalomirányító tárcsával a sertéshúsfogyasztásra, hogy végül az elfogyasztott telített zsírsavak hatására elköszvényesedett a reklámszakemberek agya. Ebben az állapotban kizárólag szürreális…..
Tegyük fel, hogy indít a szakma egy Reklámhét nevezetű rendezvénysorozatot, hogy a nagyérdemű is betekinthessen a reklámkészítés misztikus világába. Tegyük fel, az egyik ingyenes programmagazin egy erről szóló különszámmal jelentkezik. Tegyük fel, hogy a bevezetőben…..