Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emberlánya

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        A Mandiner utánajárt Szuromi Szabolcs Anzelm atya, a Pázmány rektorának cambridge-i kutatóprofesszori címének. A kutatóprofesszori cím státusza a Magyarországon oly népszerű "non-existent" volt. Azóta bizonyos helyekről törölték ezt az információt, bizonyos helyekről meg nem egészen (ez egy…..
emberlánya 2016.02.10 12:09:20
A hivatalos honlapon olyan fényképek vannak, hogy agyadat eldobod!
lentnercsaba.com/# a tudományos élet képekben cím alatt van egy fotó, amelyen SkiccPalival és a kapuphd-s wsuf tulaj Szakács Vincével pózol. Kell ennél több?
lentnercsaba.com/gallery/06.jpg
Fantasztikus eredményeket ért el az Orbán-kormány, ezt senki nem tagadhatja. Na, nem az államadósság csökkentésében, mert az speciel nem csökkent. Nem is az általános életszínvonal…..
emberlánya 2015.08.25 13:40:07
   Egy kommentelőnk hívta fel a figyelmet arra, hogy a Testnevelési Egyetemen igen komoly vezetői funkcióba került Krizbay-Hangel Katalin illetve Németh István.   Ők egy International University Fundamental Studies nevű nemzetközi szélhámos banda doktorátusával villogtak. Ezt a…..
            Mocsai Lajos edzőként olyan teljesítményt produkált, ami az egész világon ritka. Női és férfi csapattal is világbajnoki ezüstérmet szerzett, Európa-bajnok és olimpiai ezüstérmes lett a női csapattal. A világ egyik legerősebb bajnokságában edzősködött…..
emberlánya 2015.08.23 18:33:19
@jotunder: Bejelölnéd ezek közül azokat a publikációkat, amelyeket bármelyik doktori iskolában elfogadnak? A doktori iskolák ugyanis meghatározzák, milyen folyóiratokat tartanak tudományosnak és CSAK azt fogadják el. Sajnos a cikkedből az tűnik ki, hogy nem igazán ismered ezt a világot.
A legnagyobb baj a Mocsai jelenséggel szerintem nem az, hogy teljesen degradálja a magyar tudományos fokozatokat és teret ad ennek a rendszernek a megkerülésére. Ezzel azt üzenik a sportolóknak, hogy nem kell betartanod a szabályokat, kerüld meg, kvázi csalj nyugodtan! Egyébként más "szabálykerülők" is felbukkantak Mocsai környezetében (pl. Krizbay-Hangel Katalin strat. ig., Németh István marketing ig.), akik feltehetően egy nem létező orosz egyetemről vették a phd fokozatukat. .Lsd.: 444.hu/2014/06/17/ketes-tudomanyos-fokozatok-tobb-magyar-foiskolan/. Természetesen következmények nélkül maradt az az ügy is, mint ahogy Volner diplomája, amit ugyanott "szerzett".
Csak tények. Erzsébet 57 éves. Ezernyi baja van, amit felsorolni képtelenség, de úgy összességében elmondom. Ízületi gyulladása van. Mindenhol. Járni két könyökmankóval és egy térdortrézissel képes, de még úgy is sántít. A csípőízülete, térde, bokája, válla,…..
emberlánya 2015.07.16 16:48:31
emberlánya 2015.07.16 16:49:40
             A Magyar Nemzeti Bank több alapítványt hozott létre a magyar közgazdaságtudományi képzés megújítása érdekében. Új karokat alapítanak a Kecskeméti Főiskolán, és új doktori iskolát hoznak létre. Matolcsy György a VS.hu-nak nyilatkozott a terveiről.    …..
emberlánya 2014.08.30 14:26:02
@kopeti: Kicsit hasonlít a perpetum mobile működési elvére...
emberlánya 2014.08.30 16:49:08
@VIII. Nagyapó:
Kíváncsian várom, hogy magyarázzák majd pl. Okun törvényét...
A 2008. februárban levont következtetés: Eddig és ne tovább, sőt, hátrább az agarakkal! ..
emberlánya 2014.02.13 14:39:52
@Nyekenyóka.: Átküldenéd nekem a beruházás gazdaságossági számításokat? Valahogy eddig nem találkoztam vele...
Kósa Lajos, amellett, hogy a cívisváros ügyes-bajos dolgait intézi, stadiont gründol, motorozik és művészeti kérdésekbe ad minden bizonnyal felbecsülhetetlen értékű tanácsokat a debreceni MODEM galéria vezetőségének, legutóbb hírszerkesztőnek is felcsapott. A debreceni…..
emberlánya 2012.07.27 12:26:32
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
"2012. júniusában az inflációs ráta 5,6% volt. Ha az előző év júniusi eredményekhez viszonyítunk, az élelmiszerek ára emelkedett ugyan, de az átlagosnál kisebb mértékben (5%). Ezen belül a legjelentősebb áremelkedést a tojás (39,6%), a sertészsiradék (29,4%), a csokoládé, kakaó (20,5%), a kávé (13,8%), a párizsi, kolbász (11,6%) és a sertéshús (10,5%) produkálta. Csökkent viszont a liszt és a cukor ára (14,5% és 6,8%). A szeszes italok, dohányáruk ára 13,8 százalékkal emelkedett, ami átlag felettinek mondható akárcsak a járműüzemanyagok 13,9 százalékos áremelkedése. A gyógyáruk 3,6 százalékkal drágultak. A háztartási energia 6,7 százalékos áremelkedésén belül a palackos gáz 12,1 százalékkal, a távfűtés 10,5 százalékkal kerül többe, mint tavaly. A szolgáltatások esetében 4 százalékos volt az áremelkedés mértéke, ezen belül a szemétszállítás 7, a csatornadíj 5,4 százalékkal drágult. A ruházkodási cikkek szintén átlag alatt drágultak (2,3%), míg a tartós fogyasztási cikkekért átlagosan 1 százalékkal kellett kevesebbet fizetni, 2011. júniushoz képest." KSH jelentés
Örülünk, Vincent? Másnap 2012.07.21 15:16:00
Nem, nem ma van. Még azt se gondolom, hogy holnap lesz, sőt, talán egyáltalán nem is lesz. Ismertek önök olyan embert, aki egy pénteki napon berúgott és onnantól kezdve soha többet, mert ki se józanodott soha többé, az életéből hátralévő huszonegy év azzal telt el, hogy…..
Nézzünk szembe vele. Más magyarázat nincs. 2008 után egy sor politikus, nemzetközi pénzügyi szervezet és hitelminősítő intézet hitelessége kérdőjeleződött meg, amikor nem fedezték fel a nemzetközi pénzügyi szabályozás hiányosságait és nem jelezték előre időben a…..
emberlánya 2012.07.13 14:29:37
Nagy mákja van a FIDESZ informatikusainak, hogy a www.selmeczigabi.hu/ karbantartás alatt áll jó ideje...

Megjegyzem Szijjártóét meg addig karbantartották, hogy már nincs is...
Szoktátok olvasni hogy Petike, mi volt ma a neten? Neeeeem??? Pedig kéne! A magam részéről minden nap meglátogatom és ezúttal olyan leleményre bukkantam, amit egyszerűen muszáj megosztanom a Vincentblog olvasóival. Íme: ha jól értem, akkor így működik a tranzakciós adó..
emberlánya 2012.07.12 13:34:10
@starboard: De az szigorítva...
Örülünk, Vincent? Mi százezren 2012.06.28 11:49:00
A magánnyugdíj-pénztári szektor fölött elült a lőporfüst, a Nemzeti Dúlás kormányának seregei épp más vidékeken menetelnek dicsőségesen a semmibe. Március 31-ével lejárt a magánnyugdíj-pénztárakban maradt, alig százezernyi tag törvényi határideje az állami…..
emberlánya 2012.06.28 15:05:37
@tede: Öreg, Te valamit nagyon benéztél! A magánnyugdíj pénztárakba a tagok és azok munkáltatói befizették amit a törvény előírt és azt egyéni számlákon, ellenőrizhetően tartották nyilván. Nincs statisztikám, de ált. nem a TB csalók választották a manyupokat. A pénz elsősorban az állami - teljesen ellenőrizhetetlen - közös kalapból hiányzott, köszönhetjük a "ha lehet minimálbér után vagy egyáltalán nem fizetem a tb-t" fizetőknek és azoknak, akik befizetni nem, kivenni viszont nagyon is szeretnek.
A manyupok lerablásnak egyébként nem ez volt az igazi oka, egyszerűen Zsebnapóleonunknak nagyon sok pénzre van szüksége. Részben az elmúlt nyóc évben felhalmozott adósságait kell törlesztenie (szerinted miből élt ez a sok munkakerülő nyolc évig olyan jól?), részben be kell spájzolnia rosszabb időkre, mert érzi a büdöset azért ő is. Szerinted miért veszik ki az utolsó petákig az éves nyereséget a haverok minden olyan cégből, amelyek "véletlenül" túlnyerték magukat a pályázatokon? Akik hosszú távon gondolkodnak a nyereség egy részét mindig visszaforgatják, no ezek nem. Miért? Mert nem hosszú távban gondolkodnak. Lefölözik ezt a 4 évet, oszt Jónapot!
Ezeket aztán qrvára nem érdekli, kinek miből van vagy lesz nyugdíja, ők most alapozzák a sajátjukat (meg a peretuttyét is) és az nem 22 900 forint lesz havonta...
Az izraeli törvényhozás, a Knesszet elnöke levélben értesítette Kövér Lászlót arról, hogy jelenléte „nem kívánatos" Jeruzsálemben, a Knesszet által szervezett Wallenberg-konferencián. Previously on Twenty-Four. Eli Wiesel Nobel-békedíjas magyar származású író szintén…..
Ritkán van olyan helyzet, amikor ennyire egyformán nem tudok egyet érteni egyik párttal sem. Két, egymással szögesen ellentétes javaslat forog közszájon (igaz, csak az egyiknek van reális esélye arra, hogy törvénnyé váljék). Az előzetes választói regisztrációról vs. a…..
És most hogyan tovább?Mint láthatják, nem szűntünk meg, nem vett át minket a mandiner (Rajcsányi Gellértnek egyszer majd jövök egy sörrel, mert palizáltam a nicknevét), áprilisi tréfánkat a Helyzetre tekintettel ezennel lefújjuk. Aki megijedt, lélegezzen mélyeket, aki meg egy…..
A cím egy vicc, méghogy igazság pillanata, ehh. Viszont a határidő tényleg közeleg, állítólag március 28-án teszi közzé az a bizonyos titokzatos bizottság a jelentését, azt a jelentést, amelyikből elvileg ki fog derülni, hogy lopta-e a budai zsúrfiú a doktoriját. Kismillióan…..
   "De szóba sem jöhet Skandinávia. Csak a jó meleg Afrika. Ott fülledt az erotika. a-a-a."   (Kölcsey Ferenc Tivadar, 1833)  Lázár János szerint pofátlanság volt Schiffer Andrásnak exponálnia magát ügynökügyben, hiszen nagyapja, Schiffer Pál…..
Örülünk, Vincent? Egy? Mind! 2012.02.23 23:59:00
Éppen egy hete állásfoglalást szavazott meg az EP a magyarországi helyzetről, és ebben „súlyos aggodalmát” fejezte ki, mert úgy látja, hogy Magyarországon bajok vannak „a demokrácia gyakorlásával, a jogállamisággal, az emberi és szociális jogok gyakorlásával,…..
A Selmeczi Gabriellából áradó sötét anyag immáron az egész Föld elpusztításával fenyeget. Fidesz: Swoboda lábbal tiporja a sajtószabadságot Budapest, 2012. február 14., kedd (OS) - Swoboda úr lebukott. Lábbal tiporja a sajtószabadságot, amikor elő akarja írni, hogy magyar…..
Rövid lesz, mert már én is unom, de ennek a pofának itt a helye, mert úgy gondolom, hogy ez a sorozat valahol egy kicsit afféle fekete doboz is, mit lehessen tudni, hátha majd valaki mégiscsak kíváncsi lesz, hogy mi okból zuhantunk le mi, a világ esze.   dr. Zsiga Marcell…..