Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mitzi von Niedlich

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziáú!Talán csak a héten végrehajtott mexikói szappanoperációm hatására ragadtatom magam ilyen kijelentésre, de tényleg úgy érzem, hogy hiányzik az életemből a romantika. Ebben az életszakaszban már nemhogy örömmel nem tölt el, hanem egyenesen riasztó érzés, amikor…..
Mitzi von Niedlich 2011.10.23 18:25:03
@-etti-:
Tisztelt Muffin úr!

Elképedésem határtalan!
Tegnap este ahogy egy fogadásról hazaértem, egyetlen gyönyörű leánykám panaszos nyávogása fogadott. Mivel nekem a "Pizsi", "lila fülbojt", "Muffin", "Micu" "összetörte a szíhíveheheeeem" kifejezések semmit nem mondtak, vallatóra fogtam Mitzit. Hosszú idő után kibökte, hogy az interneten olvasta egy fess plüss kalandjait, és szerelmes lett önbe. Noha Mitzi jegyben jár Kand gróffal, gyorsan utánanéztem, ki is az a Muffin, mert ha jobb parti, mint a gróf, én nem állok a boldogsága útjába. Ahogy említettem, Uram, elképedésem határtalan! Az én nemes, gyönyörű Mitzim ennyire rangján alul válasszon? Ő persze egyre csak azt nyávogta, hogy az fáj neki, hogy Önnek nem is egy, de két excicababája van. Nem volt hajlandó megérteni, hogy ez a kapcsolat képtelenség!

Ezért tudatnom kell Önnel, hogy Mitzi leányom -nem minden kényszertől mentesen- ma délután 16 órakor frigyre lépett Kand úrral.

Ezek után csak arra kérem Önt, hogy ne próbáljon többet kapcsolatba lépni az én gyönyörűmmel!
(Függetlenül attól, amit ő mond, hogy "nem ő kezdte anya!")

Tisztelettel:

Frau Niedlich