Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guillaume sous guillotine

0 bejegyzést írt és 302 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor természeténél fogva közszereplő, így cselekedetei a köz javáért és a köz figyelmével mehetnek végbe. Orbán Ráhel papíron örökölte ezt a dolgot, természeténél fogva nem szabadna közszereplőnek lennie, nem szabadna a vadkapitalista média áldozatává válnia.…..
Egy mérés nem mérés, de kettő azért már valami: a Tárki után ma a Medián is a Jobbik egyértelmű erősödéséről számolt be. Utóbbinál a párt már az MSZP-t is beérte (bár a baloldali közös lista támogatottságától elmarad), s elnöke, Vona Gábor – hajszálnyival…..
Guillaume sous guillotine 2014.03.28 18:22:38
@Khal Drogo: el fogják. ha tartani akarják a hiányt kell olyan intézkedés ami javítja az egyenleget, de nem rontja a közhangulatot. Amúgy épp Varga mondta, hogy finomhangolják majd az adórendszert.
Kár erőlködni, a közvélemény nem fog felháborodni, bármennyire is szeretnék, nem lesz hatása az ellendrukkereknek, az emberek nagyon is jól tudják, mi az érdekük, Magyarországon az atomenergia a nyerő – írta ma egy rendszeresen kommentelő Fidesz-szimpatizáns a blog fb-oldalára.…..
Olyan megoldást találtunk, amely kicselezi Orbán Viktort – jelentette ki Bajnai Gordon, miután közel tíz hónapos „előválasztási” harc után ma megállapodtak Mesterházy Attilával abban, hogy a két párt nem állít közös miniszterelnök-jelöltet, külön listán indul, de…..
Bár 2010-ben még olyan elemzők is akadtak, akik – lengyel mintára – egy sajátos jobboldali kétpártrendszert vizionáltak, s a Fidesz és a Jobbik versenyfutásaként képzelték el a magyar politika jövőjét, ezek az elképzelések egyelőre nem váltak valóra. A Jobbik ugyan több…..
A vízállást átvevő mérnökök, katasztrófavédelmi szakemberek és univerzális zsenik legnagyszerűbb miniszterelnöke, a miniszterelnökök legtehetségesebb vízállást átvevő mérnöke, katasztrófavédelmi szakembere, és univerzális zsenije, békeidőkben egyszerűen csak…..
Tavaly az Orbán-kormány regnálásának első két évét hasonlítottuk össze a Gyurcsány-kormányéval a két ciklus azonos szakaszaiban. Most újra megnézzük, a mindenkori nagyobbik kormánypárt és az ellenzék támogatottságát, a kormányfők népszerűségét, a kormányok…..
(Fotó: Ragnar Singsaas) Magyarország csütörtök este megnyugodhatott. ByeAlex bejutott az idén Malmőben megrendezett Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe. Azt, hogy ez az egész esemény jó vagy sem, érdekes vagy érdektelen, mindenki döntse el maga, ez a poszt most nem erről…..
Most, hogy elintéztük – dacára a kommunisták ármánykodásának -, szentmise szóljon Orbán Viktor születésnapján, ideje továbbgondolkodnunk. Bár szeretett vezérünk szerényen elhárította az ötletet, mondván, nem az ő érdeme a kora – hát akkor kié??? -, biztosak vagyunk…..
benyóblog Victor Ponta nem hülye 2013.03.09 16:13:42
Victor Ponta, Románia szocialista(-populista) miniszterelnöke ugyan nem volt képes megírni egy szakdolgozatot, a politikához azonban konyít: pontosan tudja, hogy miért válhat előnyére az, hogy szombaton részt vett Mesterházy Attila és az MSZP évértékelő (valójában választási…..
Guillaume sous guillotine 2013.03.10 17:22:46
Nem tartom okos ötletnek, ha akár hatásvadászat céljából, akár vágyvezérelt gondolkodás alapján olyasmit akarunk belelátni egy eseménybe, ami nincs, nem lehet benne. Nem hiszem, hogy helyesen mérték fel a decemberi diáktüntetések súlyát azok a megmondóemberek, akik jelentős…..
A Fidesz a választójog határokon túlra terjesztésével új frontot nyitott a választási csatározásokban. A külhoni magyarok fontosabb emberek lettek, legalábbis a nagy meccs napjáig. Mesterházy Attila is felhúzta a fejére a legvastagabb bőrt amit az MSZP székházban talált, és…..
Jávor Benedek mellett mintha elszaladt volna a történelem. Miközben arról érkeznek a hírek, hogy az Együtt 2014 tagjai talán inkább három új pártként folytatják tevékenységüket, és már az MSZP is javában tárgyal egykoron hozzá tartozó ágensekkel („családias a hangulat”…..
Ezt a fotót ma reggel lőttem (telefonnal, elnézést a minőségért) a Harminckettesek terén. A Jobbik hirdet. A plakát mondanivalója közepesen populista, de igazságot tartalmaz. Azért mondom, hogy közepesen populista, mert nem maguk a pártok kedvelik a megszorításokat, mindketten…..
Formailag minden rendben volt a köztársasági elnök éjfél után leadott szilveszteri beszédével, amelyet a nemzethez intézett, mégis olyan dologra vetemedtem, amire korábban soha: a nyílt színen, pezsgőspohárral a kezemben küldtem el egy bizonyos helyre Áder Jánost.A k. elnök nem…..
Guillaume sous guillotine 2013.01.01 13:56:24
Mai szerzőnk informatikusként Magyarországon sem keresett rosszul, mégis úgy érezte, ha előre szeretne lépni, akkor érdemes kipróbálnia magát külföldön is. London lett belőle, és az első hónapok kisebb nehézségei után be is jött neki. „Én idén júniusban döntöttem…..
Újra terítéken a nyelvoktatás - a legújabb verziót "A nemzeti idegennyelv-oktatás fejlesztésének stratégiája az általános iskolától a diplomáig Fehér könyv 2012 – 2018" címmel tette közzé az EMMI Oktatásért  Felelős Államtitkárság. Kérdés,…..
Guillaume sous guillotine 2012.12.30 18:16:49
@deneskata: ez nettó hülyeség. alapszinten mindenki képes elsajátítani egy nyelvet főleg ha az angol (ami mellesleg a csapból is folyik)
Az Alkotmánybíróság (Ab) mai döntését sokan félreértették. Voltak, akik azt, mondták, hogy az Ab elkente a dolgokat, mivel csak a formai kérdéseket vizsgálta, a tartalmaikat nem. Ez tévedés. Az Ab ebben az ügyben nem is lehetett volna keményebb. Az, hogy az átmenetinek mondott, de…..
A magyar politikai kultúra szélsőségesen személyiség- (és nem intézmény-) központú. Nem sokakat érdekel, hogy a társadalom és az állam intézményei hogyan néznek ki, hogy a jognak és a szokásoknak mi volna az optimális konfigurációja a nemzet számára -- ellenben csüggünk a…..
Az év végi toplistáinkat most 2012 szerintünk legfontosabb beszédeivel, politikai szövegeivel nyitjuk meg. Egy jó beszéd kritériuma nemcsak maga a beszéd, hanem az is, hogy irányt mutasson a társadalom számára, vagy fordulópontot hozzon egy ország életébe.…..
Múlt pénteken ejtette ki Caramel a Fekete Vonat egykori énekesnőjét a The Voice-ból, de a rajongók azóta sem tudják neki megbocsátani és közösségi oldalán próbálnak rá nyomást gyakorolni, hogy gondolja meg magát. De vannak, akik ennél is tovább mennek, és a romák…..
Nem a felsőoktatás helyzetéről és nem a tandíjról szeretnék írni, ebben az ügyben ugyanis duplán elfogult vagyok: egyrészt a munkahelyét féltő egyetemi oktatóként, másrészt egy ésszerű mértékű, a tanulást és a minőség számonkérését ösztönző tandíj híveként.…..
Guillaume sous guillotine 2012.12.21 11:20:37
hvg.hu/itthon/20121219_torok_gabor_jobbik
:D még a felvetés is vicces de majd ezren osztották meg
Csomagolhatnám valami píszí köntösbe, de minek? Édes Viktor, a kedves nép tegnap este becsomagolta számodra a lófaszt, átkötötte ízléses masnival, és lendületből betolta a fa alá. Elképzeltük ahogy körbeülitek a frakcióasztalt, szagolgatjátok az alkalomhoz illő fahéjas…..
Tisztelt Olvasók, az alábbiakban teszünk egy gyors kirándulást a Jobbik képviselőjének agyába.…..
Guillaume sous guillotine 2012.11.29 16:58:45