Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kubikos11

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három évtizednyi Balaton-tapasztalat birtokában kijelenthetem: eddig sajnos rendre zátonyra futott a Balaton négyévszakos kikapcsolódássá fejlesztése. Néhány tófagyasztóan zimankós téltől eltekintve javarészt 2-3 hónapra korlátozódik a szezon, amikor a helyi szolgáltatók bevételt realizálhatnak az…..
A decentralizált energiatermelő rendszerek helyi energiafelhasználást tesznek lehetővé, felépítésük, működésük jól modellezhető. Az energiatervezés középpontjában egy optimum keresés áll, amely irányulhat az éves költségek minimalizálására, a nem helyi energiaforrások felhasználásának…..
Tamás Gáspár Miklós azon morfondírozott egy mai írásában, hogy az egész ellenzékből csak az MSZP induljon 2018-ban, mindenki más álljon be mögé, vagy tegye el magát a 2018 utáni időkre. Itt a Kávézóban arra gondoltunk, hogy 2018-ig már csak egyvalaki írjon politikai publicisztikát, a többiek tegyék…..
Háborognak a szülők Pestszentimrén. Ősszel konténerben helyezik el a Kastélydombi Általános Iskolába beiratott elsősöket. Közel 30 kisiskolással többet vettek fel a Kastélydombi általános Iskolába, mint amennyit az intézményben el tudnak helyezni. A Klebelsberg Intézményfenntartó (KLIK)  által…..
Történt egy-két izgalmas dolog az Trónok Harca legutóbbi részében. Spoilerekbe ennél jobban itt felesleges belemenni, a videó elsősorban azoknak szól, akik tudják miről van szó. Az HBO pr csapata és/vagy a Jimmy Kimmel Live produceri csapata kapva kapott a lehetőségen és berántották a showrunner…..
Ahogy közeledtünk az angol bajnokság végéhez, egyre nőtt az esélye, hogy bombameglepetés születik és a tavaly épp csak bent maradó  Leicester City lehet a bajnok.Hétfő este óta ez már nem feltételes mód, a világ legkeményebbnek tartott pontvadászatát egy olyan kis csapat nyerte, amelyre ötezer az…..
kubikos11 2016.05.05 16:34:43
@Kivlov: hű, ez nagyon gyenge szóvicc.
Jogosan hiányoltátok a 21 utált zenekaros cikkünknél a magyar mezőnyt. Ezt jelen írással igyekszünk is pótolni nektek! Mivel a közönség szava szent, a kedvetekért összeválogattunk egy kis háztájit, lássuk, kik azok a magyar bandák, akiket elítél a közvélemény egy része,…..
kubikos11 2016.01.19 18:04:43
Te atyaCOOListen! Ki ez a vagány, stílusos és sexy pasi a Fran Palermóban? Nem mondjátok komolyan, hogy magyar?! És milyen döbbenetesen COOL dalokat ír a zenekarával? Henri már évek óta kerülgeti a kúlradart, de ki kellett menni egy kis időre Londonba, hogy végleg megtalálja a…..
Ha valaki számára még nem volt világos, mi is a baj a világ leguncoolabb oktatási rendszerével, az tanuljon Desdemona Dæne példájából! Adott egy őrült COOL lány, akinek az a főbenjáró bűne, hogy kicsit más, mint a többiek: a tanárai azt szeretnék, hogy belőle is ugyanolyan…..
Megemelkedett Berki Krisztián gázsija az Édes életben - írja a Blikk. A bulvárlapnak nyilatkozó, neve elhallgatását kérő informátor szerint az előző szériában még adásonként 100 ezer forintot keresett Berki a szerepléssel, de ma már 160 és 200 ezer forint körüli összeget…..
Király Viktor ma hajnalban lépett először, és remélhetőleg nem utoljára színpadra a The Voice amerikai kiadásában. Az idei szabályváltoztatásoknak köszönhetően a négy mester 24 énekese küzd majd meg a nézők kegyeiért az élő műsorokban, és az első héten menten 12 ki is…..
kubikos11 2015.11.10 16:05:34
A fal a térkép-részleten jobb oldalon jelölt A C-terv összedőlt, elővesszük a D-tervet. Zoran Milanović horvát miniszterelnök szavai a fentiek a jól értesült, kormányközeli Jutarnji.hr újságírói szerint.  "Horvátország nem válik hotspot-tá. Szlovénia jelezte, hogy…..
Szent karácsony ünnepén mindenkit elkap az ihlet, szeretjük egymást gyerekek, még a fikamatyi poszterekből is előbukkan jobbik énjük. Mikor máskor összegezhetnénk az elmúlt év faszaságait? Mert bármennyi mocsokság is történt 2014-ben, mi is kerestük a jót és észre is vettük.…..
Azzal kezdünk, hogy a zöld, és izé, mindenütt meglehetősen feszülős zöld gatyába bújtatott Lilu megmutatja, kit rühell a VV7 nézőközönsége, azaz a műsort a tévében és a neten követő, adásonként átlagot számolva 160 000 ember, akiknek a java része, és most tessen…..
A média térhódításáról és hasonló egyebekről már egészen felesleges beszélni. Minden mondat közhely, mindenki immunis az egyébként jó szándékú prevencióra, hiszen minél többet hallunk valamit (ráadásul ugyanabban az oktató hangnemben), annál kevésbé tesz ránk…..
kubikos11 2014.11.01 06:25:45
@efi: Ha pásztázni akarsz, leveszed a gyermekvédelmet, s majd a végén visszateszed.
kubikos11 2014.11.01 22:41:25
@efi: Nem adónként veszed le, hanem a gyermekvédelmet magát kapcsolod ki. Gondolkozz, mielőtt írsz, lehet, hogy nem csak te vagy nem hülye a világban.
Mi folyik itt, Magyarországon? Jogos tiltakozás egy rossz döntés ellen? Civil ellenállás? Forradalom? Puccs? Idegen beavatkozás? Vagy egy kicsit mindegyik? Valljuk, be az elmúlt napok alaposan megforgatták azokat is, akik próbálják rajta tartani kezüket a hazai közélet ütőerén. A…..
Exluzív interjút adott nekünk Isten, aki nyíltan beszél Benedek pápa lemondásának valódi okairól, és vonzódásáról a kutyaviadalokhoz. HCS: Kedves Isten, köszönjük, hogy rendelkezésünkre állt az interjúhoz. Isten: Ez csak természetes! Én is sokat olvasom az Önök…..
Isten létezésének kérdése több évszázad óta foglalkoztatja a filozófusokat és a teológusokat. Néhány hónappal ezelőtt két európai matematikusnak egy számítógépet, és az osztrák matematikus Kurt Gödel kapcsolódó tételét felhasználva sikerült matematikailag…..
         " Az eddigieket összefoglalva azt mondhatjuk, hogy az ily módon bevezetett taxonómia az indikátor-relációból származtatott Galois-hálóra vonatkozik, más szóval, hogy egy szünkategorematikus rendszertaxonómiát, röviden Galois-taxonómiát definiáltunk (részlet…..