Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Economsol

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végig nézve az HBO kínálatán, már nem is sima elvárás, inkább megszokás lett, hogy iszonyat minőségi, hiteles, és valahova mutató sorozatokat kapjunk. Éppen ezért vártam nagyon sokat (talán túlzottan is) az amerikaifocis, közelebbről NFL-es témával foglalkozó…..
Félsz hazamenni a sötétben? Szórakozóhelyen belédkötnek? Bántanak az osztálytársaid? Ha a válaszod ezekre a kérdésekre igen, akkor ideje harcművészetet tanulnod. Igen ám, de ilyenkor felmerül a kérdés, hogy melyiket? Elmondom neked. Én fekete öves vagyok klasszikus jiu-jitsuból, szóval értek hozzá.…..
Mikor a magyarországi tévék belevágtak a hazai sorozatgyártásba, akkor valószínűleg mindenkinek A mi kis falunkéhoz hasonló siker lebegett a szeme előtt. A már az első évadban is kifejezetten népszerű sorozat a második évadra tovább tudta növelni egyébként is óriási…..
Mennyit ér egy cég?   Először is NEM azt az összeget, amit a vevő hajlandó érte fizetni. Mert az a cég ára, és nem feltétlen az értéke. Ha nyereséges a vállalkozás, az még nem jelenti azt, hogy értéket is teremt!!!  A vállalat értéke nem csak a pénzügyi…..
Minden életképes cég úgy tud a kezdetekkor növekedési pályára állni, hogy rendelkezik valamilyen versenyelőnnyel. Ez lehet egy jó termék, szolgáltatás, üzleti kapcsolat, vagy akár az ár is. Természetesen az előbbi megállapítás nem kizárólag induló vállalkozásra igaz,…..
Tapasztalataim szerint 3 különböző típusú vállalkozást lehet megkülönböztetni.Egyik a kényszerből létrehozott, melynek tulajdonképpeni célja, hogy a tulajdonosainak megélhetését biztosítsa. Nem növekedik, és ha a tulajdonos meghal, a cég is vele pusztul el.A másik fajta…..