Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Droopy79

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hanem ennél lényegesen olcsóbban is, nem kötelező minden étteremnek a súlyos bőrbútorok vagy a neobarokk giccs felé fordulnia. Jó példa erre ez az üdítő külsejű milánói étterem, ahol ráadásul a dizájn tökéletes összhangban van a hely házias, sallangmentes, de mégis…..
Lehet, hogy egyeseknek az árvíz miatt nincs fedél a fejük felett, dehát nyár van, ilyenkor minden ügyintézés különösen lassú, még akkor is, ha nem mennek szabadságra, hiszen pénzkifizetésről van szó egy biztosítónál. Gabi szülei ezért birkatürelemmel várják lassan 2…..
Droopy79 2010.07.20 14:17:29
Belsőség Csendben gyilkolni 2010.06.28 06:00:00
Kérem, ez van. 27 348 900 forint volt tesztautónk listaára, ezekkel az extrákkal, 16 399 000 nélkülük. Persze adódik a kérdés, mennyire van értelme még egy alapáras E-Klasse árát költeni extrákra, de mielőtt elkezdjük szapulni a karvalykapitalizmust, jó, ha helyén vizsgáljuk a…..
Négy és fél misivel családi batárt keresünk, játsszunk most ilyet. A ringben a modern motoros Octavia, a régi négyhengeressel szerelt Octavia és a Renault Fluence, szintén egyhatossal. Vélemények az azonos című írásunkról...
  Volvo kupé-kabrió kemény tetővel, Focus-platformon, prémium áron? Evolúciós zsákutca vagy stílusos kellék? Vélemények az azonos című írásunkról...
48 éves középvégzettségű vagyok, egy éve nem találok állást. Minden bátorságomat összeszedve jelentkeztem a többek által sem kedvelt multihoz.Összeszerelés 8 elemivel. Elérkezett az "állásinterjú" napja.Az interjúztató kiosztott lapokat melyben töltsük ki…..
Még hogy a Balkánon csak csajok futtatásával, vagy cigicsempészettel lehet meggazdagodni! Inkább szamarakat kell tartani! A világ egyik legdrágább sajtját ugyanis szamártejből készítik, méghozzá Szerbiában: a zasavicai Pule füstölt sajt kilogrammja ugyanis kereken 1000 euró,…..
  Vajon a dízelmotor elég ahhoz, hogy a Mazda lyukat üssön a kategória átlőhetetlen falába? Vélemények az azonos című írásunkról...
Ma egy igazán sikeres csapatot mutatok be nektek. A Spreadsong céget egy magyar és egy amerikai állampolgár alapította, és első alkalmazásuk, a Free Books hatalmas sikert ért el. Zsolttal és Colinnal beszélgetve, és a blogjukat olvasva feltűnt az az elszánt marketingmunka,…..
  Két hete olvastam a hírt, hogy egy szlovákiai faluban, Osztrópatakon (Ostrovany) falat építettek. Gondoltam, megnézem a GoogleMaps műholdas nézetében, hogy a falu felülnézeti képe alapján vajon ki lehet-e találni a fal nyomvonalát. A térkép keresőjébe…..
Amikor Winkler elkezdte összeszedni életének tíz legcsapnivalóbb járművét, iszonyatos ötletbörze indult be a TC-ben, ennek aztán az lett a vége, hogy belelkesültünk, és Csikós is összegyűjtötte a magáét, meg én is. Elvégre, tizenöt év nagy idő, van miből szemezgetni.…..
Droopy79 2009.08.21 10:25:07
Közel tízmilliárd forint került tavaly az MVM-től egy Kapolyi-cég közbeiktatásával egy offshore hátterű vállalkozáshoz, melyet az FTC angol befektetőjének budapesti helytartója, Szász András képvisel Luxemburgban. Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik az ügyben, Szász András…..
Az elmúlt hónapokban rengeteg szó esik az államcsődről, sajnos sokszor a magyar állammal kapcsolatban. Emlegetik az orosz válságot, szóba kerül Argentína, mindenki az állam fizetésképtelenségétől retteg. Akármit is jelentsen az. Ezzel párhuzamosan mind többet beszélnek a…..
A Zugügyvédnek egyszer egy IFA vitte le a visszapillantó tükrét a Bécsi úton. A sofőr taktikusan leállt az út közepén a csúcsforgalomban, és nem volt hajlandó elismerni.  Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy nem jönnek ki helyszínelni egy tükör miatt, egyszerűen odébbállt.…..
Nos, hosszas várakozás után végre elindult a Noba névre hallgató hitelezőszájt. A startupról még novemberben írtunk. De a meghívókat csak ma kezdték el kiküldeni.Bár a Nobának egyelőre csak a játékpénzes verziója éles (a valódi hitelezés később indul majd), elérkezett az…..