Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cinnamon

946 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
retro gastro Selyemcukor 2010.10.08 06:09:00
A selyemcukor sokakkal ellentétben nem tartozott a kedvenc csemegéim közé. Celofán szerű zacskója állagában hasonlított a dunakavics zacskójára, és magában hordozta az állandó veszélyt, hogy széthasadva az összes cukorszem szétgurul. Amennyiben a cukor - leginkább egy makkhoz…..
Nézegettem egy női magazin divat-különkiadását (ami olyan lett, amilyen), és megragadott, hogy a trendeket egy-egy szóval próbálták jellemezni. Sajnos azonban a "Piros", a "Pompa", a "Halvány" szerintem elég semmitmondó, sokkal érdekesebben,…..
Cinnamon 2010.09.16 19:40:37
Hm, ezzel én is mindig bajban vagyok... különösen mivel külföldön élek, és itt vannak olyan stílusok is, amiket otthon sosem láttam még; valahogy nem honosodtak meg. Például a játékos, színes, energikus preppy - sportos ugyan, de ez inkább a fehér sportokat jelenti: golfot, teniszt, vitorlázást...
És a többiek: a drámai, kihívó nehézbombázó, mint Samantha a S&TC-ből vagy Marilyn Monroe. A régimódi hölgy, aki a mindennapok semleges színű, klasszikus darabjai közé becsempész egy-egy csipkeblúzt, gombos kesztyűt, bársonygallért, pattintós kézitáskát. A hippisen bohém, néhány jól megválasztott egzotikus darabbal, vagy a természetközeli lezser (persze nem mindegy, hogy valaki Kaliforniában öltözik-e természetközelien vagy egy skóciai kisvárosban), esetleg Serena van der Woodsent és Kate Mosst idéző rockercsaj. Kreatív és ravasz szabású holmikat viselő művészlélek (lehet minimalista: csupa feketében - avagy fehérben és ezüstben, mint aki a jövőből pottyant ide -, vagy szivárványszín). A klasszikus stílus változatai: franciás chic, amerikai (mint Jackie Kennedy), esetleg az Audrey Hepburn által fellazított gamine verzió: halásznadrággal, csíkos breton pólóval, félrecsapott hetyke utcakölykös sapkával. Romantikusok: virágmintás-fodros vidékies, vagy púderrózsaszín, légies balerina. A múltidézők: legyenek azok a húszas, negyvenes, ötvenes, hatvanas vagy hetvenes évek. (Vagy retro.)
A lista bármeddig folytatható...
Csecsebecse Hosszúlábú Vaslédik 2010.04.27 10:31:55
A Vasember második részének bemutatóján vonultak fel a jobbnál jobb nők, az esetek nagy részében miniruhában és disszonáns kiegészítőkkel.      Gwyneth Paltrow - Giorgio Armani…..
A napokban mutatták be a jövő tavaszi esküvőiruha-divatot, lehet inspirációt szerezni, ámuldozni-rémüldözni. Rengeteg a pánt nélküli ruha, úgyhogy gyanítom, a jövőben sok váll- és karformáló gyakorlatot mutatnak majd be a magazinok. A formákra nagyrészt a letisztultság…..
Dakota Fanning minden szempontból jobban néz ki, mint Kristen Stewart, még a hülye színű ruhában és a béna cipőben is. Szegény Kristen olyan göncöket erőltet, amilyeneket nem kellene, ráadásul, olyan az arca, mintha nagyon csúnyán be lenne állva.  ..
Néhány nappal azután, hogy ezt a kék farmeroverallt magára húzta, Jennifer Lopez még tapadósabb rucival sokkolta/szórakoztatta a közönséget - szerintem túlzás ilyen göncökben mutatkozni, még akkor is, ha jól tartja magát...  ..
Klasszikus összeállítás modernebb, kicsit pikáns átiratban. Vagány és nőies egyszerre, kifejezetten tetszik.Blúz és szoknya: Donna Karan ..
Minden, ami... A nyaralásból 2009.08.10 09:27:35
már rég visszatérve, a nyaralás fáradalmainak kiheverésén is túr, ahol a kurta farkú malac túr... Ismét belevetettem magam a munkába. Kell is, lehet is, pezsgek is ezerrel: jár az agyam egyfolytában és újabbnál újabb dolgokkal készülök.Nincs megállás.És mire beköszönt az…..
Véletlenül elsőre azt írtam a címbe, hogy Napi Kedvenc: Meggings. Aztán rögtön rájöttem, hogy ez sokkal inkább érdekesség, mintsem kedvenc. Egy új férfi örület tombol ugyanis az Egyesült Államokban és Londonban egyaránt: ez a meggings. A női leggings szóból ered, hiszen egy…..
Kedves Mindenki!Szeretném megkérdezni, hogy ki látja közületek a maga monitorán a posztcím aláhúzásokat ill. az oldaldobozok fejléceit sárgának, és ki látja azokat inkább zöldesnek?Módfelett érdekelne engem ez a dolog, mert én itthon zöldnek csináltam, de érkezett nem egy…..
Cinnamon 2009.06.15 18:49:50
Csecsebecse Chanel régen... 2009.05.08 13:19:07
Az új Chanel reklám nem mindenkinek nyerte el a tetszését, ezért összeszedtem néhányat a régebbiek közül, Carol Bouquet-tel, Catherine Deneuve-vel, Estella Warrennel. Melyik a kedvencetek?..
Kisebb felháborodást váltott ki az a megjegyzésem, hogy Victoria Beckham stílusikonnak tekinthető - igen, ez egy nagyon jó kifejezés az olyan celebritásokra, akik nem nagyon értenek semmi máshoz... ám Paris Hiltont vagy Kim Kardashiant én egyáltalán nem tartom annak.Mitől is…..
Merész, de gyönyörű. Nagyon tetszik. :-)9/10 ..
Cinnamon 2009.03.12 22:15:14
Megnéztük a filmetElolvastamMoly - spolier?! really?A végén küszködökAz írónő legalább annyira utálja őket, mint énÖtször kórházban???It fails as action adventure with its ridiculousness. It fails as a character expose with its contrived and twisted plot. It fails as a love story…..
Márpedig az ingruhát igenis ezerféleképp lehet használni. Naugye, hogy meg kellett venni?!...(klikk) ..
"Scheherezade is easy; a little black dress is difficult." (Coco Chanel) Nagyon kevés nő van, aki nem a fekete alapdarabok köré építi a ruhatárát. Fekete az irodába, fekete az esti szórakozáshoz, fekete, hogy kevésbé látsszon rajta a szennyeződés, fekete, fekete, fekete...…..
Szeretném tudni, van-e még nő, aki hűséges a saját, névjegyének számító illatához, és sosem kalandozik. Én rég feladtam: annyi izgalmas parfüm van – hogyan is lehetne egynél megmaradni? Ráadásul mindegyik más és más hangulatot kelt; természetesen mást vágyunk viselni egy…..
"One night I noticed a big commotion and I looked at the door and there was this gorgeous blonde in a white satin, slinky gown and I knew who it was, it was Marilyn Monroe. And all conversation stopped and she, with her marvelous walk, walked over to the Mendles and said, 'Hello,' and the…..
Amikor idén januárban összefutottunk Ninával, alaposan megcsodáltam a csillámosbogyós sálját, azazhogy az azt alkotó ravasz fonalat. Eská - magyarázta - és te vagy az első, aki rájön, hogy nem én vagyok ilyen ügyes, hanem az alapanyag.Rávigyorogtam. Ugyan Cupp és én kábé…..
Hagyománnyá vált, hogy minden évben elmegyünk a Washington Choral Arts Society karácsonyi koncertjére. A folyóparti Kennedy Centert ilyenkor gyönyörű, csillámos, mesei karácsonyi díszbe öltöztetik, piros ruhás kísérők segítik a nézőket, hogy minél hamarabb megtalálják a…..
- szeretem a harisnyádat- fellépés- lucia- hálaadás- makeup bag essentials: ysl, lipstain, - essential cosmetics: progres, lemon butter,- you were awesome. Great voice - and nice smile.- for how many years has the band been together?- can I come to your rehearsals?- You have wonderful stage…..
Bocs a kommentok miatt :( azokat nem tudtam visszavarázsolni.   C...
A legjobb úgy viszontlátni régi barátokat, hogy az ember nem mentegetődzik hosszasan (jajbocshogynemírtam és tsai), hanem rögtön ott folytatja, ahol abbahagyták. Most én is így teszek, jó? Egyszerűen elmesélem, miért szeretem a szeptembert.A természet miatt...- mert reggelente…..