Regisztráció Blogot indítok
Adatok
st30

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsőre azt gondoltuk, hogy sajtóhuba látható az óriásplakáton, de aztán a Telenor oldalán is ugyanez fogadott. Még nem sikerült utánanéznünk a technológia sajátosságainak, de bizonyára ott van a kutya elásva: Érdekes Telenor óriásplakátok kezdtek feltűnni a metróban. A…..
A Homeland első évadáról sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy akciódús lett volna. Ha jobban megnézzük a nettó 520-540 percet, amit kaptunk az izraeli ötlet (Prisoners of War) alapján készült sorozattól, istenigazából nem nagyon történt benne semmi, mégis olyan feszült…..
Miközben az ország tévénézői azt tippelgetik, hol láthatják majd az RTL II-n Delhusa Gjonit, ahogy 16 szörnyen ostoba nőből igyekszik kiválasztani élete párját, a DigiTV műsoráról lekerülhetnek a Discovery-csoport adói. A DTV News cikke szerint úgy néz ki, november 1-től hat…..
Valószínűleg évtizedekig eláll, de azért legközelebb érdemes megnézni a címkék vásárlás előtt: Anyám ma volt vásárolni az Allee Sparban, vett egy csomag sörperecet (sört is hozott... :D ), amiről itthon kiderült, hogy már több mint fél éve lejárt a szavatossága. Jó,…..
st30 2012.08.13 13:35:08
FIGYELEM! WARNING! ACHTUNG! A telefon rendszerének módosítása annak működésképtelenségét eredményezheti, illetve garanciavesztéssel is járhat. Az ebből eredő esetleges károkért ezen leírás szerzője semmiféle felelősséget nem vállal! FIGYELEM! WARNING! ACHTUNG! Ennek…..
st30 2012.07.18 19:47:04
Appdroid Smthngs 2012.07.15 10:00:00
Az eszméletlenül ergya nevű Smthngs (magyarosan szmthngzz - somethings lenne, nyilván) egy to-do list alkalmazás, méghozzá a faszábbik fajtából: a Holo design irányvonalaknak megfelelő grafika, kellő részletességgel kezel minden fajta bejegyzést (visszatérő feladatok, egyszeri…..
Tíz perccel hosszabb lett az évadzáró egy szokványos epizódnál, ráadásul kivételesen Merthin is kiesett a képből, úgyhogy igencsak rá kellett gyúrnunk, hogy "időben" készen legyünk a felirattal. Hajnali ötkor keltem, hogy még meló előtt megnézhessem a részt, és délben - a…..
st30 2012.06.04 19:03:29
Meg kell valljam, ambivalens érzéseim voltak, amikor kijött a pre-air verzió az új évad második epizódjához. Bár alapvetően örültem annak, hogy megnézhetek még egy részt, ugyanakkor a Trónok harca nem tartozik azokhoz a sorozatokhoz, amiket csak úgy "ledarál" az ember. Olyan, mint…..
"Be van fejezve a nagy mű, igen. A gép forog, az alkotó pihen." - mondanám, ha nem várnának még ránk az utómunkálatok (az egyéb verziókhoz való időzítés, kommunikációs kötelességek, egyebek), illetve ha nem figyelne a gépemen a Kaliforgia évadzárója, amit még meg se tudtam…..
st30 2012.04.02 22:45:45
Szeretnétek +23 GB Dropbox tárhelyet szerezni 2 évre? Most itt a lehetőség könnyen és egyszerűen! Az egyik XDA tag kiszedte a Dropbox alkalmazást a HTC One X-ből. Ez azért érdekes, mert a készülékhez 25 GB Dropbox tárhely jár. (2 GB ingyenes és plusz 23 GB két évre a…..
Nem kell megijedni,  kedvenc alkalmazásboltunk köszöni, jól van, csak éppen nevet változtatott.  Az Android Market a Google legújabb,  mindent egy kalap alá összehúzó törekvésével összhangban új köntöst kapott: üdvözöljük a Google Play-t! A dolog lényege, gondolom, az,…..
Egy brit színészre bízzák a zombis Walking Dead című sorozat egyik leggecibb karakterét, az eredetiben Governorként emlegetett szemétláda szerepét. Morrissey a harmadik évadtól lesz állandó karakter a sorozatban, és egy Woodbury nevű település túlélőinek vezetőjét játssza,…..
st30 2012.02.28 19:25:46
Azt hinné az ember, hogy az Asus jól felépítette magát noname hardvergyártóból, de akadnak még kisebb gikszerek a szervizzel. Pundit októberben vásárolt egy nyáron megjelent notebookot, aminek november végén megdöglött a billentyűzete. Miután karácsonyig nem sikerült ezt az…..
Elek forradalmat hirdetett a technikai specifikációkban notóriusan csúsztató cégek ellen. Dehát van, amelyik tényleg addig bírja, mint ahogy írják? Készült az elmúlt években olyan okostelefon, amelyik akár egy hétig nem merül le? A helyes megfejtéseket a kommentekben…..
Boldog Új Esztendőt a Népeknek! Túlélte a szerkesztőség is a Szilvesztert, bár egyes tagoknál erősen rezgett a léc másnap - személyes tapasztalatból mondom. 2012 első posztjából valahogy nem érződik, hogy annyira vége lenne a világnak: a Marketre ugyanis (a Distimo nevű cég…..
Kissé megkésve, de itt a 3. napi market akció, ismét 10 appot kapunk 10 centért (~22 Ft) a Google jóvoltából.Ők lennének azok:• Blue Skies Wallpaper - élő háttérkép• Homerun Battle 3D - baseball játék• Reckless Getaway - autós-üldözős játék• Talking Tom Cat…..
st30 2011.12.09 11:13:17
Feléhez ért a The Walking Dead második évada, és ha lehet hinni a fanyalgóknak, elvett az ember életéből 7x42 percet, amit soha nem kap már vissza. Ez így persze, már elnézést, nettó faszság, bár az igaz, hogy a pilot feszültségét és izgalmát, azt a vizuális élményt csak…..
MN-nek szerencsére annak ellenére sikerült az angol középfokú írásbeli vizsgája, hogy a helyszínen derült ki, papír alapú szótárt ugyan lehet használni, de az Oxford-féle akkor sem jó, mert az "tematikus".Kérlek, tegyétek közzé a Rigó utcai (ELTE ITK) nyelvvizsgával…..