Regisztráció Blogot indítok
Adatok
műproli

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom a Népszabadság mai számában, hogy Orbánék „Ezúttal valóban kész vezetőket avattak”. Aztán rájövök, hogy a cím valójában ez: „Ezúttal valóban kész vezetéket avattak”. Méghozzá a magyarországi Tököl és a szlovákiai Kistompa között. A ’valóban’ arra…..
Proszektúra Áder a rengetegben 2015.01.15 12:45:37
A köztársasági elnök levelet írt a parlamenti pártok frakcióvezetőinek. Megjegyzem, Áder Jánost helyesebb lenne szimplán csak Magyarország elnökének nevezni, hiszen újabban hazánk elnevezése sem Magyar Köztársaság, csak Magyarország. Áder levelében azt fejtegette, hogy a…..
Tisztelt Rogán Úr! Belátom, hogy igaza van. Ideje tiszta vizet öntetni a pohárba és leleplezni a kormányellenes tüntetések finanszírozóit, még ha érintettként nehéz is a tükörbe nézni. Az emberi jellem sokszor gyenge, könnyedén elcsábul, ha a karvalytőkések kivetik rá…..
Az ember alig tér magához a szilveszteri mulatságból, és máris gyomron veri 2015 szürreális valósága. Kinek nevéhez fűződhetne az új év első nagyonhülye közleménye, kik tudtak gyakorlatilag lefekvés előtt, malaczsírtól csöpögő ujjakkal intelmet intézni hozzánk két…..
A hidfő.net közölte az orosz külügyminiszter szavait, miszerint bár Oroszország nem utasítja vissza az együttműködést az Európai Unióval, a korábbi kapcsolatoknak vége. "Az Európai Unió egyik legnagyobb partnerünk. Senki nem fogja lábon lőni magát, de mindenki számára…..
Magyarország azt kéri szövetségeseitől, hogy segítsék az országot érdekei érvényesítésében – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Máért budapesti ülésén, a béke, az energiabiztonság és kereskedelmi lehetőségek hármasában összefoglalva a magyar…..
A posztot Pataki Viktor, a 4K! egyik önkéntese írta. Az a helyzet, hogy igen naivan álltam neki az aláírásgyűjtésnek. Azt gondolná az átlagos, esetleg laikus ember, hogy két hét alatt azért 500 aláírást összegyűjteni egy választókerületben egyáltalán nem egy gigászi…..
A Fidesz  mindig bebizonyítja, ha választásra kerül a sor, bizony nekik semmilyen ígéret nem drága ha az érdekük úgy kívánja.  Miért is lenne bármilyen lelkifurdalásuk, ha már az elejétől tisztában vannak vele, azokból semmi nem lesz betartva? Szegény ember az,  aki még…..
Egyre kínosabb, hogy szegény Orbán mennyire egyoldalúan szerelmes az ázsiai verőlegényekbe. Hiába hízelkedik, visz nekik baltás ajándékot, jelentkezik önként gyarmatnak, ezek a kemény, tetovált nepperek folyamatosan kiröhögik és csicskáztatják. Múlt csütörtökön az…..
Ahogy azt rebesgették - vagy fideszes politikusok néhol elszólták magukat -, Áder János köztársasági elnök és szuverén gondolkodó bejelentette, hogy április 6-án tartjuk az országgyűlési választásokat. Mielőtt a szekértáborok adrenalinsokkos állapotba taszítanák az…..
műproli 2014.01.19 13:57:28
@bencebacsi1:
Éjjen Hunwald, éjjen Hagygyó!Merezek a Fidessek üldözik a böcsületes baloldali embereket!!!
"Kevés jót örököltünk a kommunizmusból, de az 1966-ban kötött szovjet-magyar energetikai megállapodás a jó örökségek közé tartozik" – nyilatkozta Vlagyimir Putyin novo-ogarjevói rezidenciáján Orbán Viktor. Vajon mit örököl Magyarország ezzel a megállapodással a…..
Na jó, nem az áfásat, mert apró-cseprő dolgokkal nem kell foglalkozni, tegyenekfeljelentéstazügyészségen, most a legújabb gumicsont az lesz, hogy akkor külföldről kik kiket támogatnak?Olyan izgalmas, vajon mit fognak kideríteni???Az NSA-szál csak azért szerepel a célok között,…..
Napok – hetek? – óta minden tele van a „bajai videós üggyel”! Jó, némileg nekem is izgatja a fantáziámat, de nem ez volna a lényeg. (Ha esetleg valaki figyelmét elkerülte volna az eset: előkerült egy videó, amelyen bizonyos személyek lefizetnek másik bizonyos személyeket, hogy egy bizonyos…..
Az elmúlt egy évben már a harmadik ember vezeti az ausztrál baloldalt. A hétvégén ugyanis nemcsak az MSZP és a DK tartott választmányt/kongresszust, hanem az Ausztrál Munkáspárt is, ahol Bill Shorten, a párt jobbszárnyának emblematikus alakja diadalmaskodott. Az Ausztrál…..
műproli 2013.10.14 10:20:35
@pánpéter:
Azér nem foglalkozznak a Hazai hejzettel mer igy akarják el terelni a figyelmet a Trafig mutyiról!

Haljunk mán valamit mongyanak a Trafig mutyiról mer Én már ojan rég halottam Róla!!

Trafig mutyit még még és még!!!
8ker Kutyaszarató utca 2013.05.04 09:54:30
 Kutyaszar megint - örök téma. Szia, Pár éve azon gondolkodtunk a Köztársaság tér Erkel Színház felőli sarkán lakva, hogy le kellene cserélni a Bezerédi utca táblákat Kutyaszarató utcára, esetleg Hugyálda-Szaroda utcára - na nem másért, csak mert annyira tele van…..
Az MSZP és az Együtt-14 megtette az első lépést közös útjukon - ezzel pedig a frászt hozta a Fideszre. Különben miért is reagáltak volna ilyen gyorsan az "összeborulásra"? Hoppál Péter szerint "erkölcsileg is vállalhatatlan ez a szövetség", ez a "maffiabaloldal" és már…..
Tényleg senkinek nem tűnt fel Szájer József orbitális bakija?A Fidesz EP-képviselője, Handó Tünde független legfőbb bíró férje az Európai Parlament szerdai vitanapján megvédte a magyar kormányt. Az eredetileg elfogadott menetrendtől eltérően kért kérdezési lehetőséget, amit…..
műproli 2013.04.19 21:33:28
@Gartib:
Még aszt se tugyák mikor kel ünepelni a holokoszt emléknapot!!!
Tényleges életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte pénteken a Pécsi Törvényszék Bándy Kata meggyilkolása miatt P. Lászlót. Enyhítő körülmény szinte nem volt, a bíró szerint egy gátlástalan gazember a vádlott. "A bíróság nem lát arra esélyt, hogy P. László valaha is a…..
műproli 2013.04.05 23:18:32
@Martian:
Bisztos raszista indítékbúl ítéték el, mer ijenegy diktatúra mety it Magyarországon!
A jelenlegi (új) választási rendszerben pártok egy csoportja összeadva hiába szerzi meg a szavaztok többségét, ha van egy olyan rivális párt, aki a körzetek jó részében az első helyen végez (mondjuk 30-40 %-os eredménnyel), akkor ez az egy párt többséget szerez a parlamentben,…..
Varánusz Hogyan tovább ellenzék? 2013.03.29 04:45:40
Olvasom és nézem az okfejtéseket arról, mit és hogyan kéne csinálnia az ellenzéknek. Mer'hogy mámma' még csak mámma' van, de ha holnap is csak mámma' lesz akkor baj lesz. Pedig a meccs javában zajlik, és valamiért azt érzem leragadunk a kirakat bámulásánál és elsétálunk kicsit…..
Újabb összeírás-listázás vár ránk - most éppen arra kíváncsi a kormány, mennyien is támogatjuk a rezsicsökkentő politikáját. De tényleg ez az igazi oka annak, hogy a következő hetekben hihetetlen mennyiségű Fidesz-aktivista fog rajzani az utcákon hogy felkeresse a választók…..
Szombat reggel, uniós polgár sokáig horpaszt, de mikor már nagyon hasára süt a nap, benyomja a rádiót. Az első hír, amit hall: öregem, rábasztál, éjjel durván megadóztatták a bankbetéted. Nem vicc öcsisajt, a döntés megszületett, hiába rohansz a bankba, már le is nyúlták a…..
  Hiába kántálta a kormány, hogy a rezsivágásnak nem lesznek kárvallottjai, a céges energiaszámlák mást mutatnak Emlékeznek még a Fidesz-frakció és a kormány kommunikációjára a 10 százalékos rezsicsökkentés kapcsán? Arra, amelyikben fennen hangoztatták, hogy a…..
ProgBlog Jön a Gőzhenger? 2013.02.07 14:31:02
„Ez az ember tiszta hülye - mondta a tábornok az őrnagynak. - Felvenni egy tó partján valami orosz egyenruhát, amit isten tudja, ki hagyott ott, aztán tűrni, hogy bevágják az orosz hadifoglyok közé, ezt csak egy hülye teheti meg.” Jaroslav Hašek: Švejk - 1923   Mindenek…..