Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E-Tanú

258 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tipikus hiba, hogy nem a megfelelő lámpát nézi a sofőr. Budapesten, a XI. kerületben a Galvani útról balra, a Fehérvári útra kanyarodott egy fiatal nő az autójával. Csakhogy az egyenesen haladóknak volt zöld a lámpa. Hiába dudáltam, nem vette a lapot. Miután a Zsombor utcában leparkolt,…..
Kis híján lezúztam egy Fordot, mert a vezetője ész nélkül próbált egy autónyi előnyre szert tenni a piros lámpánál. A helyszín Budapest, XV. kerület, Szilas park. A Pólus center felől érkeztünk a Nyírpalota úti kereszteződéshez. A külsőből átmentem a belsőbe, ekkor körültekintés és index nélkül…..
Határozott befejezéssel zárult egy bizonytalan manőver Budapest XI. kerületében.   A Csurgói úton láthatóan nem tudta a Volkswagent vezető fiatalember, merre is kellene mennie. Az Albert utcai kereszteződésből visszatolatott, neki egy parkoló autónak. Talán nem kéne vezetés közben telefonálni?..
< E-Tanú > UNIX egyenes 2018.11.28 17:00:47
Nem először, és biztos vagyok benne, hogy nem utoljára kell a UNIX autóalkatrész-forgalmazó cég autóival foglalkozni. Ezúttal Budapesten, a XI. kerületben a Fehérvári út és a Kondorosi út kereszteződésében alkotott az egyik sofőrjük.   A kisáruszállítóval a Kondorosi úton úgy haladt tovább, hogy…..
Budapest, XI. kerület, Budaörsi úti aluljáró a Beregszászi útnál. A balra kanyar egy kicsit előrébb sikerült az opelosnak, ráadásul az egyenesen haladó sávból.   Kicsit meglepődött a kocsi vezetője, amikor rájött, valójában az M1-M7 alatti aluljáróba tart a bicikliúton...
Ismét a Jane Haining rakpart az Eötvös térnél Budapesten, az V. kerületben.   A Lánchíd felől az Erzsébet híd felé haladtam. Folyamatos volt a kocsisor mindkét irányba, így normális gondolkodású autósként úgy gondoltam, ha már éppen szemből nem jönnek, segítem a balról érkező autós kihajtását, már…..
< E-Tanú > Nincs ki a hat kerekük 2018.09.21 18:05:16
A motoros és a személyautó ezt majdnem jól összehozta.   Budapesten, az V. kerületben észak felé haladtam a Jane Haining rakparton. Az Eötvös térnél a forgalomtól elzárt terület határán megelőzött egy motorkerékpár, de igen ám, szemből egy másik jó képességű érkezett, a személygépkocsi vezetője a…..
< E-Tanú > Centiken múlott 2018.09.08 19:07:25
Fél éve szerzett jogsival egy taknyos kölyök mit művel a volán mögött Velencén? Íme! Az Ország úton a fiatalember a Volkswagen Golfjával úgy előzött, hogy csak néhány centin múlott a karambol. A gyerek aztán megállt az Dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégiumnál, ekkor a…..
Kis híján frontális karambol vagy a ledarálásom lett egy szabálytalan előzésből Budapesten, a XI. kerületben. A Fehérvári úton kifelé haladtam. A Fonyód utcai kereszteződésnél még a piroson átment egy gyalogos, aztán egy idős néniben is benne volt a szándék az átkelésre, de aztán a közelségem…..
< E-Tanú > A halál árnyékában 2018.03.09 13:37:45
Esélyem sem lett volna a túlélésre, ha nem tudom, ebben a kereszteződésben az autósok nagy része vadbarom, és képtelen a jobbkézszabály betartására.   Budapest, XI. kerület, Fogócska utca és Csurgói út kereszteződése. A Csurgói úton a Fehérvári út felől a Tétényi út irányába haladóknak elsőbbséget…..
< E-Tanú > Csúszó-mászó BMW 2018.01.18 21:41:36
Az ilyen agyatlanok miatt hallnak meg ártatlanok az utakon. A helyszín Budaörs, Kinizsi utca. A felvétel magáért beszél...
Közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróságon folyik büntetőeljárás az ellen a férfi ellen, aki 2013. június 18-án Budapesten, a Kossuth Lajos utcában a 107E busz elé bevágott, majd elhajtott. A buszon nyolcan sérültek meg, köztük egy 22 hetes kismama. A…..
< E-Tanú > Jó az úgy 2017.12.08 18:47:46
Nem nevezném a nap dolgozójának a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. videón látható munkatársát. A helyszín Budapest, XI. kerület, Rátz László utca. A kukás egy legyintéssel elintézi, hogy az útra is hullott a szemétből. Pár perccel később környékbeli lakók szedték utánuk fel a földről az el nem…..
Budapesten, a Jászberényi út Tárna utca és Kozma utca közötti szakaszán egy kamionos nem állt be az udvarra, hanem a forgalommal szemben az úton leparkolt, és úgy pakolták róla az árut. A Jászberényi úton a belváros felé próbálkozni haladók körülbelül egy kilométeres masszív dugóban találták…..
Legyőzhetetlen kíváncsiság kínoz, vajon mit csinálhatott ez az idióta autós. Talán a telefonját babrálta? A kerítésre tapadt rendőrautó bevonzotta? A helyszín Szigetszentmiklóson a II. Rákóczi Ferenc utca. A szembe jövő autós hirtelen áttért a szemközti sávba, és talán hozzá is dörgölőzött egy…..
Majdnem jól megjártam egy kiszorítósdit egy kerékpáros miatt Budapesten, a VIII. kerületben, a József körúton. A szélső sávban haladó autós lassítás helyett index nélkül a villamosmegálló miatt szűkülő úton elkezdett átsodródni a sávomba. Ha nem vészfékezem, lezúzom az oldalát. Utána a suzukis…..
Nem igazán sikerült növényzeti szempontból Budapesten, a XI. kerületben a Kondorosi út felújítása.   Az osztott pályás út közepén lévő zöldszigetre oda is raktak növényeket, ahova nem kellett volna. A felvételből egyértelműen kitűnik, a kanyarodó autósnak szinte teljesen be kell jönnie az útra,…..
Vakarhatták volna a fejüket a rendőrök, ha a videón látható helyzet balesetet eredményez. A helyszín Budapest, XI. kerület, Goldmann György tér. A rakpartról jobbra, a Petőfi híd felé kanyarodott egy turistabusz, egy kerékpáros meg úgy gondolta, hogy átteker előtte. Alapeseten a busznak elsőbbséget…..
Van olyan robogós, amelyik nem csak a piroson való áthajtásra formál jogot, hanem a zöldön is akkor, ha gyalogos állja útját. Budapest, VIII. kerület, József körút és Üllői út kereszteződése. A gyalogosok gondolták, még átjutnak, hiába váltott pirosra nekik egy lámpa, egyikük azonban…..
< E-Tanú > Aszfaltszex 2017.05.31 18:12:43
Kopott a gumi rendesen. A csajnál az izgalom a tetőfokára hágott.   Budapest, V. kerület, Pest alsó rakpart. A nőci a csávóját némiképp hátrahagyva úgy gondolta, átmegy a piroson, ha már észak felé a kocsisor be van állva. Csakhogy a másik irányból jöttem, láttam, satuztam. Na ugye, hogy a nőnek a…..
< E-Tanú > Mert ő BMW-s! 2017.05.30 18:23:06
Megint egy potenciális gyilkos BMW-s. Ezúttal az M5-ösön. A felvételt készítő autós alaposan elbambult, és előzés után nem ment vissza a külső sávba. Ez egyértelmű hiba. Pechére alsó hangon 160-nal érkezett egy BMW mögötte, és beállt a seggébe. Ezt azonnal észlelte, de lehetősége sem volt sávot…..
< E-Tanú > Amikor jön a mentő 2017.04.28 18:10:14
Keresd a hibát! Avagy hogyan is kéne reagálni a szirénahangra… A helyszín Budapest, XI. kerület, Fehérvári út, az Október huszonharmadika utca kereszteződése. Az eső esik, így az út- és látásviszonyok korlátozottak. Egyenesen haladtam volna tovább a Fehérvári úton, nekem zöld volt a lámpa, mégsem…..
Számos olyan történetet hallani arról, hogy hány ember életét mentette meg egy-egy Volvo, és mi történt volna akkor, ha nem a svéd autóban utaznak. Most egy egész család született újjá, ráadásul nem várt happy enddel végződött ez az eset. Fotó: CBS..
< E-Tanú > Őzek a 34-es főúton 2017.01.08 19:42:44
Ahol egy van, ott lesz több is - gondolta az autós, akivel a felvételen látható eset történt meg. Jól gondolta. Jász-Nagykun-Szolnok megyében a 34-es főúton haladt Fegyvernek irányából Kenderes-Bánhalma felé. Egyszer csak jóval előtte átrohant egy őz (17:54:05), ezért fékezett. Szerencséjére, így…..
< E-Tanú > Látható őrült 2016.12.22 22:12:40
Nem sokon múlott, hogy megörökítsek egy halálos gázolást Vecsésen. A 400-as főút kereszteződésénél a 4-es főút zebráján egy sárga fényvisszaverős kabátban, füléhez tapasztott mobiltelefonnal kelt át egy fiatalember, nem is akárhogy. Természetesen nem neki volt zöld a lámpa. A fiatalember végül…..