Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy ember, aki ott volt az összes eddigi Szigeten. A legtöbben semmit sem tudunk róla, pedig ő az, aki reggel hatkor végigmegy a koncerthelyszíneken és lezárja őket, hogy aztán három-négy óra alvás után újra nekiálljon egy kétezer fős csapat irányításának. Ő Lasz György az In-Kaltól, aki…..
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2017.08.31 16:33:40
@commentes nikk: Nagyon elverhettek egyszer ketszer, ha jol sejtem... :)
Elofordul, mikor valaki erosre issza magat, jo esellyel osszetalalkozik valakivel, aki tenyleg eros, es meg a szart is kiveri a tanult, gyerekszobaval rendelkezo hobbitbol...
De persze ez hazugsag, teged soha nem bantott senki, ezert gyulolod oket ennyire.
Fo az oszinteseg, ugye?
Ezt a posztot igazából már egy órája is megírhattuk volna, hiszen már akkor sem nagyon lehetett kapni belépőt a Metallica jövő áprilisi koncertjére, de még egy-egy visszamaradó jegy be-becsúszott (néha még amúgy most is lehet szerencséje valakinek, szabadulnak fel helyek, korlátozott kilátással, de…..
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2017.03.25 17:21:04
@tompus: A cikk miatt utana neztem, jovore egyenlore 24 allomasos az europai turne, es mindenhol egysegesen tegnap kezdtek el arulni a jegyeket.
Jelenleg meg harom helyszinre (Liszabon, Becs, Oslo) lehet EGYALTALAN jegyet kapni (plusz persze a VIP faszkodas, de oda inkabb nem megyek).
Lehet, nem csak szerintem sikerult jol az utolso album...
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2017.03.25 17:53:08
@papierusz: Igen, csak sajnos nehany frusztralt kis trollocska nem kepes ertelmezni az olvasottakat.
Barki lehet Met Club tag, semmilyen anyagi vonzata nincs a dolognak.
De mindegy, ne menjunk bele ugyis feleslegesen mondanek barmit, kikotozkodted magad, en hulye meg felvettem a kesztyut.
Bocs, es oszinten sajnalom, hogy nem voltal kepes felfogni a mondandomat.
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2017.03.26 08:51:59
@papierusz: "em azért közölted másokkal ezt a tényt, mert ettől mások felett állónak érzed magad?"
Nem. Ezt te latod bele, a sajat kommentelesi szokasaid alapjan, ha jol sejtem.
Így ránézésre valami északi popot, nem? Szintipop, egyénien, éterien eladlolva vagy valami zongorázgatós, gitározgatós muzsikát. A lány projekthez használatos művészneve az, hogy Myrkur. Ez még nem visz közelebb a megfejtéshez, bár egyesekben elkezdhet valahol, az agy eldugott…..
Rég jártam a saját blogomban, a facebook lenyomta. :) De most megint volt valami, ami miatt billentyűzetet ragadtam: munkavállalási kedv. Olyan helyen dolgozom, ahol - sajnos - elég nagy a fluktuáció. Ezért gyakorta tartunk interjúkat, válogatásokat. Hol teljes munkaidős, hol részmunkaidős…..
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2014.09.17 10:39:35
@kekecke: De hat akkor miert akartok diakokkal dolgozni? Vegyetek fel harmincasokat, hidd el, ok mar kepesek megbecsulni a fix munkat, ha tenyleg olyan jo a hiretek, mint mondod (bar akkor meg a magas flukturacio, mint olyan nem vilagos)
Mindenki ismeri a Need for Speed játékokat. Az 1994-ben indult játékfranchise minden idők egyik legsikeresebb autóversenyes szériává nőtte ki magát az évek során. Ez a siker nem is vonható kétségbe, hiszen rendre sikerült a fejlesztőknek élvezhető, benzingőzzel átitatott…..
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2014.09.17 09:45:08
@Jegkoko: Talan nezd meg rendesen, es ne azon nyigj, hogy nem eleg jo a minosege a lopott kopianak, amit nezel...
Amugy tele van rohejes klisekkel, logikatlan megoldasokkal, de ennek ellenere egyszer pont nezheto, ha az embernek nincs tul sok elvarasa, es szeret autoversenyeket nezni...
Talán kevesen tudjuk, hogy Los Angeles felvirágozásának kulcsa az olaj volt. Még kevesebben, hogy ennek nyomait lépten-nyomon megtalálhatjuk ma is...
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2014.09.16 15:32:45
@Rollende Landstrasse: "Az már Orange County-ban van. (Igen, ott ahol a sok motorépítő meg tetováló dolgozik. Ezért IS mentem oda.)"
Haat, keresgelhetted egy darabig, mig megtalaltad az Orange County Chopper's-t, az is biztos.. :)
(Mar csak, mert kb 2500 merfoldre van eszakra tole....)
Magyar vagyok, magyarnak születtem / magyar földön magyar ember lettem / a múltunkat cipelem a vállamon / de magyar vagyok, úgyhogy vállalom A klip: A szereplők: #babu #nagytibi #martap #apátiandris #indián #vellai #szőnyizs #harcsarr #harcsan #torghelle #krisi #kollanyizs #vigha…..
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2014.09.15 10:26:47
@Mityu "aljanép" MG: @gabriel666: Nektek meg mi a fene bajotok van igy kora reggel? Nem volt szex este? Vagy volt, csak ti szoptatok?
Errol a Majka asszony veros dologrol meg irj mar legyszives egy kicsit bovebben, es foleg forras megjelenitessel, mert meg sehol nem hallottam rola.
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2014.09.15 14:11:36
@gizmo26: "nekünk meg egy nagy rakás sz**"
Jajj, hogy eszem a draga kis intellektusodat.. Meg a szart sem voltal kepes kiirni, nehogy megsertodjon valaki... Tunderi, amikor az ilyen, magat az atlag fole pozicionalo "ertelmisegi" leereszkedik a plebsek koze.
Kis buzerans... :))))
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2014.09.15 19:54:20
@gabriel666: miert is mondta volna?
Kedden megjelent a U2 új nagylemeze, ingyen. A reklámszöveg persze úgy szól, mintha olyan dolgot csinált volna a zenekar, amit még senki más előtte, de természetesen ez nem így van. Ráadásul kicsit kétes értékű az a lemezmegjelenés, amit kvázi ráerőltetnek mindenkire, akinek…..
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2014.09.11 16:02:48
@zöld erdőbe jártam...: Hehehe... Hat baratom, teged sem az eszed miatt szeretnek a csaladtagjaid, gondolom sejted..
Mas kerdes, hogy pl a Black album tenyleg foradalmi volt, de ezt elottem par hsz-szel mar megirtak
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2014.09.11 16:43:12
@vernarancs: gondolom te sem olvastad el a cikket, mielott kommenteltel volna. Sebaj, en is csinaltam mar hulyet magambol kommenteles kozben.. :)
@heimdall: Probaltam zsigerbol valaszolni, hogy pl en, de rajottem, hogy kb 20 eve a Diamonds and Pearls albumat hallottam utoljara. Az jo volt. Nem lehet mindig Napalm Death-et hallgatni, faraszto az idovel
A Szigeten évről évre egyre több a külföldi vendég. Még akkor is, ha idén egész sok magyar hangot is lehetett hallani a fesztiválon járkálva az előző évekhez képest. Kíváncsiak voltunk arra, hogy miért választják ennyire sokan Európa fesztiváljai közül épp a Szigetet,…..
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2014.08.20 15:33:25
@drisa: Ez eroesn ember fuggo, szoktam beszelgetni a szomszedokkal, lakotarsakkal, meg egy sem nyavajgott, hogy a Sziget ideje alatt nem tudna aludni a hangos zene miatt. Utoljara talaln tiz eve volt igazan hangos.
Ez viszont minden vevben elojon, mint tipikus hiszti a "kornyekbeli lakosos" reszerol. Aztan persze egy forumban, nevtelnul, mindenki azt irhat, amit csak akar nem?
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2014.08.20 16:30:31
@drisa: Utana neztem, valoban, en tudtam rosszul, de nagyon nem tetszik.. :)
De hat a szabal az szabal..
Mondjuk valoszinuleg nem veletlenul van kihaloban a mai magyar koznyelvbol ez a ragozasi mod.. :)
Június 16-a komoly dilemmát jelenthetett azok számára, akiknél a lemezgyűjteményben megfér a német gerontorock, a New Orleans-i hurkatöltő fitneszdoom, valamint a piros sapkás nu metal. A Hősök terén ugyanis Klaus Meine irigyelte Kóbor János hajhagymáit, az A38-on a Crowbar…..
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2014.06.18 13:40:10
@NZperX: Sajnos +1. Neha meg sixxnek sem all jol a tulzasbavitt alliteracio.
@nausea: Bocs, de a kevesebb neha tobb. Esetedben sajnos mindenkepp. Orulok, hogy tetszett a koncert, de ne akarj mas borebol es mas tollaval irni...
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2014.06.18 14:28:43
@nausea: ahogy erzed. A kritika epeito jellegu volt. Ha elfogadod csak javul, ha nem, hat nem...
Trent Reznor zenekara június 19-én lépett volna fel Magyarországon, de a koncertet a turné átszervezése miatt le kellett mondani. A budapesti mellett a moszkvai, a kijevi és a szentpétervári fellépés is elmarad. A zenekar sajnálja nagyon, igyekeznek majd pótolni. A szervező…..
Megírtuk ugye itt, hogy a Metallica fel fog lépni az Antarktiszon. Ez most már múltidő, hiszen a hétvégén lezajlott a nagy esemény, ahol a Coke Zero promóciójaként a metálzenekar pár szerencsés rajongónak csendeskoncertet (fejhallgatósat) adott a Déli-sark közelében, az argentin…..
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.12.10 09:28:26
@Gringо: Ne is mondd. Neztem a honlapot amikor kitalaltak az egeszet, de alapfeltetel volt az argentin allampolgarsag...
Ellenben eletemben eloszor kenytelen vagyok fikazni valamit toluk. Mi a fene az a kurva $300-os Canada Goose noi ushanka James fejen? Ne mar. Pont a hetvegen lattam egy ilyet,mikor felesegemnek kabatot neztunk, es csunyan korberohogtuk. A tobbi kep alapjan ennyire azert nem lehetett hideg, es azt sem hiszem, hogy reklamszerzodest kotottek volna a Canada Goose-al..
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.12.10 11:41:39
@szvob.: Haat, lelke rajta. Attol meg gaz marad. Foleg, hogy nincs harom napja, hogy eletemben eloszor talalkoztam ilyennel eloben..
@KopaszMercis: Naluk nagyon latvanyos jellemfejlodes figyelheto meg. A kezdetektol, mikor meg egy turnebuszon utazott a banda es ok voltak sajat technikusaik is, plusz Larsnak mindig el kellett dugnia az osszes kajat , mert a tobbiek felettek (Kill em all), a bizonyos retegek szamara sztarsagon at (Master), a mainstream szupersztarokon keresztul (Metallica), a penz/hatalom valsag (Napster, Jason tavozasa) egeszen mostanaig, amikorra eljutottak odaig, hogy a rajongok szamitanak, illetve az elvek, es nem a profit. Hogy ehez ido kellett, es rengeteg penz az biztos, mint az is hogy kozben rengeteg regi rajongoujat elvesztettek, es azok azota is minden forumon megprobaljak a foldbe dongolni oket, nos ez teny. En megmaradtam, es meg vagyunk igy egy paran. Juniusban az Orion fesztivalon dumalgattam sracokkal, Svedorszagbol, Nemetorszagbol, Del Afrikabol, Braziliabol, Mexikobol es Alaszkabol jott rajongokkal buliztuk vegig a Deeham koncertet, egy olyan fesztivalon, ahom mar az elejen lehetett tudni, hogy anyagilag buko lesz. Es ez nem a Gerndai fele sipakolas, hogy, jaj, mar megint milyen szar ev volt...
(Erről az egész klasszikus hétről, illetve a posztok összesítője.) Nem tudom miben van nagyobb kettősség: abban, hogy ez a produkció egyszerre tragikusan rossz és egészen jó, vagy hogy a világ egyik legjobb háborús filmjének rendezője egy ilyen borzalmat volt képes összehozni…..
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.12.07 19:54:26
@danialves: @danialves: Elolvastam ,es fel is idegesitettem magam rajta, ezert szoltam hozza. Sajnalom, biztos nem kellemes erzes, ha az ember munkajat negativan ertekelik, de te pont ugyanezte tetted Oliver Stone munkajaval. Hatas-ellenhatas..
Az meg, hogy kitiltottal inkabb mosolyogtato. Kicsit ovodas megoldas ugyan, es lathatoan sok mindent elertel vele...
Ha az akcióhősöket egy dobogóra állítanánk, akkor úgy nézne ki, hogy Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, és Bruce Willis. (A sorrendet mindenki döntse el maga) Ők hárman voltak a korszak legjobbjai, és nekik köszönhetjük a legjobb filmeket. Ugyanakkor Willis volt az, aki a…..
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.11.12 09:36:48
@doggfather: Ezen nem veszunk ossze... :)
En barmior inkabb szivesen nezem, mint sok egyebb filmjet. Nagyon eros volt a szineszgarda,(Gary Oldman a legszenzaciosabb karakterszineszek egyike) es Lub Besson egy olyan szintu fricskat mutatott a legtobb akkor hires sci fi filmnek, amit orom volt nezni (Leila hercegno a fagyasztoban etc..). Egy igazi europai film Hollywoodban..
Ha valami rock and roll, akkor a pálinka az, úgyhogy a Tankcsapda most kurvára rock and roll. "A sorlemezek újrakiadásával egy időben, november 7-től kizárólag a MOL kutakon beszerezhető az a négy tagból álló pálinkasorozat is, amelynek különlegessége, hogy minden termék neve…..
Szarvasagancs Nicolas Cage 2013.11.10 10:44:06
Fájdalommal tekintek meg minden olyan filmalkotást amelyikben Nicolas Kim Coppola játszik. Nem kell sokat várni, 10 perc és repkednek a közhelyek. Minden rendben lesz, hallgass a szívedre, jaj kiscsaládom visszamegyek hozzátok. De egyébként is csak a jobb cél érdekében csinálok néha rosszaságokat.…..
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.11.11 10:17:55
@Tblog: na AZT tenyleg nem kellett volna emliteni. Hihetetlenul szar. Kb, mint a varazslos borzalma..

Viszont neha tenyleg bele tud tenyerelni az aranyba is. A Fegyvernepper, a Las Vegas vegallomas, vagy akar meg az Angyalok varosa is (tudom feldolgozas, na es?) nagyon komoly filmek. Amugy ott van pl John Malkovich, akit szerintem senki nem merne koklernek hivni, pedig van egy ket olyan filmje/szerepe, amiben csodalom, hogy ki engedte irni a nevet a stablistara, nem hogy meg a tiszteletdijat is felvette... Ugyhogy nyugi sracok.
A fonoknek meg szoljatok, hogy rohadt idegesito, hogy csak fikazo kritikakat kepes megjeleniteni az Index a kult vonalon.....
Mindig is érdekelt, hogy egy nőt mi visz rá arra, hogy a bugyiját egy zenészemberhez vágja. Eleve nem értem az egész hajigálás logisztikáját, mármint hogy ahhoz, hogy mondjuk Chad Kroeger, a Nickelback énekes-gitárosának a fejéhez hozzávághassunk egy uszkve 2 grammos, kék…..
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.11.09 17:05:00
@Mr. Közbiztonság Szilárd: 2007-ben es 2010-11 kozt Del Afrikaban eltem, ott valamiert nagyon szeretik oket, es a legtobb ado folyamatosan jatszotta a szamaikat Nem hittem volna, hogy a vilagon barhol mashol (na jo, meg talan Kanadaban) hallgatjak oket...Akkor meg nem volt iPod-om, amit FM adoval ra lehetett volna hangolni valamelyik radio savra, se nem auto, amiben USB csatlakozo lett volna (nekem legalabb is nem olyat bereltek..)
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.11.09 23:01:19
@rock_lobster: (Na ezert leszek megint letiltva).. De egy zenekar van, akit meg a Nickelbacknal is kevesbe kedvelek, nos ez a Foo Fighters... Jobban mondva nem is igaz. A Nickelback szamomra egy teljesen ambivalens dolog, mig a Foo Fighterstol a hideg raz, meg ha csak bele is gondolok... Broah..... Emlekszem egy cikkre, meg a Metal Hammerbol (kb 15 eve nem olvastam egy szamat se, bocs sracok), amiben meg Kurt Cobain beszelt a Nevermind albumrol, es hogy elotte be kellett venniuk Dave-et, kulonben nem lett volna eselyuk sem betorni, hisz kellett egy olyan arc, akit a kiadok is ismernek/elismernek...
Azt meg foleg mondjatok el, miert olyan kegyetlenul zseni az arc? Azt tudom, hogy csinalt valam ceget, aminek hala, jelenleg a vilag egyik leggazdagabb rockzenesze, de ne mondjatok mar, hogy a Foo Fighters egy lapon emlitendo az igazi rockzenevel... Nem, nem.. Boocs, de nem megy.
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.11.10 00:53:47
@rock_lobster: OK. Bar az meg mindig nem tiszta, mitol annyira zseni. A Nevermind-et ugye meg csak feldobolta a kesz anyagot, ott biztos nem. Az In Utero-ban, ha jol emlekszek megint nem szerepelt szerzokent, bar az teny, hogy oa dobhatasert mar o volt ott a felelos.. Igazabol az elso Foo Fighter albumot meg vegig is hallgattam ,de valahogy soha nem tudtam mit kezdeni vele.. (Mas kerdes, hogy addigra en is inkabb a valamivel durvabb sotetebb zenei irany fele mozdultam..). Azota meg valahogy akarhany "slageruket" hallgattam, valahogy mindig egyre unszimpatikusabb lett amit csinaltak... Bocs, ez van. Gondolom neked is van a rockszakmaban olyan arc, vagy banda, akinek a letjogosultsagaban erosen ketelkedsz.. (Nalam az REM meg ilyen....)
Vajon mit tud egy aranyos hawaii srác, hogy napok alatt elkapkodják az összes belépőt a budapesti koncertjére és több olyan videója is van, amit több százmillióan láttak már. A magyar felmenőkkel is rendelkező Bruno Marsot ma már a legnagyobb aktuális popsztárok között emlegetik…..
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.11.08 16:30:43
@barli: :)
Szerinted?
Kb kettot lehet tippelni..
Na jo segitek. Ha jol hallottam tegnap, epp megbaszuraljak a kanadai hatosagok, mert a kis buzivirag nekiallt valamelyik este "grafitizni" egy aluljaroban...
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.11.08 16:40:44
@barli: Haat, lehetett volna Celine Dion is, vagy Bryan Adams...
Pfuj, a hideg raz ki mind a kettotol. Foleg, mikor a nepek megprobaltak a '90-es evekben Bryan Adams-et rockernek, Celine Diont meg szexszimbolumnak beallitani. Hiaba na. Sokan megmondtak mar, hogy ott kellene atomot robbantani.. :))
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.11.08 16:41:38
@King3dward: Persze. Iden pl Beyonce volt. Olyan is volt . Meg az aram is elment tole vagy negyed orara....
Folyamatosan követem a szexmunkával kapcsolatos híreket, és bevallom, sokszor csakis azzal a céllal, hogy bosszankodjak egy sort a tudatlanságon. Hülye és értelmetlen szokás, van még egy pár ilyenem. Szóval most a Nyolc tévhit a prostitáltakról című cikk hozta meg a kedvem az…..
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.07.26 16:10:02
@Ivonn: Tenyleg jo az irasod (kicsit mas, mint a szabvany hulyeseg, ami az index hivatalaos "kurvajatol" szarmazik. A csajon messzirol latszik, hogy egy ujsagiro, akinek esetleg van egy kurva ismerose, es mellesleg megkapta az utasitast a fonokeitol (Index), hogy irjon olyan dolgokat, amivel elveheti a ferfiak kedvet a kurvazastol).
Egy dolog motoszkal megis a fejemben. Anno, sok sok eve,(lassan nem is emlekszek mar :)) en is aktiv kurvapecer voltam (nem vagyok ra buszke, de ez van). Ha nem is emlekszek minden lanyra, de azert az igazan jo elmenyeket nyujtokra, foleg, ahova tobbszor is visszajartam,igen. Belegondoltal mar, hogy mi lesz, ha harom negy ev mulva, egy allasinterjun szembetalalkozol egy kuncsaftoddal? Vagy egy targyalason a vevo oldalarol? Biztos vagy benne, hogy mindenki fogja tudni diszkretan kezelni a temat, es nem lesz egy sem, aki veletlenul elmondja valamelyik pletykafeszek kolleganodnek?
Ne ertsd felre, orulok, hogy azt csinalsz, amit szeretsz, de egy nagyon veszelyes szakmat valasztottal, es nem csak fizikai ertelemben (gondolom sok mindent nem tudnal tenni, ha egy 100 kg-os amugy rem kedves vendeged aktus kozben ugy dontene, hogy o mast is szeretne...), de sokkal inkabb lelkileg.
En, ha no lennek, biztos nem csinalnam ennyi ideig, ha kesobb masbol szeretnek majd megelni....
Egy éve ül rácsok mögött Nadya Tolokonnikova és Masha Alekhina, az orosz Pussy Riot két tagja. Az inkább Putyin ellenes politikai aktivistákként, mintsem punkzenekarként működő csak nőkből álló csapat börtönbe került részének kiadatásáért az Amnesty…..
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.07.25 05:50:40
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: ertem en a viccet, csak nem szeretem.
Abbol a vilagbol fogok en elmenekulni, ahol bortonbe kerulhetek, csak mert egy kurva templomban adok elo egy punk szamot. Kidobhatnak oda nem illo viselkedesert, ne adja az eg, eltilthatnak a templombajarastol, es ennyi. Ha ezt nem tudod megerteni (es nem csak hagyma stilusaban humorizalsz..), akkor kurva nagy baj van. Remelem nincs...
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.07.25 08:49:30
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Mar bocs, de tisztaban vagy a vallas lenyegevel? Nem mas mint intezmenyesitett pszihiatria, tobb szaz eves hagyomanyokkal. Orulok, hogy szamodra ennyire szamit, en sokkal melyebben hiszek a szolasszabadsagban mint eszmeben, inkabb mint egy kb 1500 eves mesekonyvben, ami az altalanos emberi normakat hirdeti, kulonbozo peldabeszedeken keresztul. Arrol meg vegleg nem is beszelve, hogy legjobb tudomasom szerint, nem a kereszteny egyhazat gyalaztak (bar lassuk be, erosen raszolgalt az is), hanem helyi kepviselojet, egy embert, aki csontig nyalt Putyinnak, es minden szerencsetlen bigott hivebe ezt akarta belelnevelni.
Abba pedig vegleg ne menjunk bele, hogy egyaltalan kinek, es mi szuksege is van a kereszteny papsagra, a hagyomanyok apolasan kivul...
Es tudod mit? Menjenek, minel tobben. Bizok az uj papaban, de eddig lassuk be elmaradtak a latvanyos lefejezesek, egy olyan helyen, ami minden izeben rohad...
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.07.25 08:53:13
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: BTW, gondolom te is teljes biztonsagban lennel egy szofiai bortonben, a bolgar tengerparti fecskek meggyalazasara irt cikked miatt, ugye?
A szerető általában az a személy, akihez "menekülni" lehet a mindennapok elől, a monoton hétköznapokból. Míg otthon a napi gondok, a problémák kerülnek megvitatásra, a szeretővel élvezet időt tölteni. A szerető megértő és kedves, na és persze odaadó. Legyünk őszinték,…..
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.07.01 16:53:55
@PepeSzeretiMikjobit!: Szivesen. Akkor valaszolok arra amit kerdezel. tudod mit jelentenek az apro intimitasok? Egy oleles, vagy egy apro puszi peldaul?
Amit 30-40 akarhany ev utan is kepesek erezni az emberek? Hogy jol esik latni a masikat? Esetleg a legjobb baratod is, amellett, hogy a feleseged? Az elso egy kettot a szuleimnel tapasztaltam, az utolso a felesegemmel kapcsolatos. Megis mibol gondolod, hogy ezek a dolgok egyik naprol a masikra elmulnak? Vagy szornyu tapasztalataid vannak, amit sajnalok, vagy szimplan annyira beteg vagy lelkileg, hogy nem vagy kepes felfogni ezeknek az apro dolgoknak a jelentoseget (mint mar az elozo levelemben is irtam, ezt ne kotozkodesnek erezd, mert nem annak sznom), es akkor tenyleg orvosi ellatasra szorulsz, mielott vegleg elcseszed az eleted. Ami persze a tied, azt csinalsz vele amit jol esik, semmi jogom ismeretlenul beleszolni..
Az idei Rockmaraton egyik külföldi vendége lesz a svéd Marduk, akik már a kilencvenes évek elejétől nyomják a sátánista, militáns black metaljukat. A csapat gitáros-főnöke, Morgan "Evil" Steinmeyer Håkansson sem egy egyszerű figura, be is bizonyította ezt az alábbi…..
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.06.25 17:21:48
@LAVÓRVAGÁNY: :)
(Ide egy megsimogatomakishulyefejedet smiley kerult). Majd tenyleg erdekelnek a trollok, meg a szar frocsogesuk. Csak egy apro kiegeszites, bar masnap a nagy koncerten tenyleg elbaszta szegeny, de itt, mondjuk ugy, tokeletesen tolta vegig.
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.06.25 20:57:47
@LAVÓRVAGÁNY: Nezd, ezeddig meg csak fikaztal itt. Tul sokkonstruktivitast meg nem igazan kaptam, igy nehez reagalni is. Huszon X eve nagyjabol pont ezeket a fikakat olvastam a Metal Hammerben, amikor kijott a Black album, kiegeszitve azzal, hogy a Metallica el fog sullyedni abban a szemetben ,amit sajat maga teremtett. Hat, azota is sullyed... :)
Van egy csoport, elso sorban az interentes trollok alkotjak, az o elso szamu celpontjuk a Metallica, akarmit is csinal. Hogy irjam finoman. Ok kb pont olyan magasrol szarnak rajuk, mint a rajongok, akik a vilag legtobb helyen megtoltik a stadionokat. Most is dumaltam mexikoitol, alaszkaiin at nemet, sved es torok rajongoval is. Ok (velem egyutt) a fel vilagot atutaztak ezert a ket koncertert. Valoszinuleg azert mert hulladek szanalom kategoriaju zenere kivancsiak. Valoszinuleg veluk van a gond, nem azzal a par szaz idiotaval, akiket te is kepviselsz....
@shitgun: Mondjuk Henry Rollinssal kotekedjen, akinek ket anyja volt. :)) Cobaint azert orrba lehetett volna csapni, ha eroskodik.
Az a szomoru, hogy egyik oldal sem tudja igazan, hol van a hatar. A rajongok neha tenyleg elmebetegek tudnak lenni, a "sztarok" meg hajlamosak elfeledkezni arrol, hogy a rajongok nelkul meg mindig otthon zenelgetnenek a garazsban, napkozben meg melozhatnanak a Mc Donald's-ban... Ez a szerencsetlen kis fasz pedig tenyleg csak stage diving-elni akart egy jot.....
fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout 2013.06.26 02:47:51
@LAVÓRVAGÁNY: Az a baj veled draga baratom, hogy rem gyenge trollkodasra futja egyedul az erodbol. Ezert tenyleg felesleges ide irogatin. Menj inkabb vissza legy szives a Subbara, ott szeretik a hozzad hasonlokat, bar gondolom mindezt te is tudod. Egy elmeny volt az idiotasagaidat hallgatni. Megtenned, hogy nem valaszolsz mar erre? feleslegesen ne koptasd a klaviaturadat. Kosz..