Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Infy_

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ender kénytelen lesz másik ingyenes tárhelyszolgáltatót keresni, mert a Newhostingnál már csak a saját futtatású domaineknek szeretnének szolgáltatni.Hát, nem is tudom, mivel nem vagyok fizető vásárló, nyilván nem is sérül semmi jogom és amit csinálnak az okés, csak mérges…..
_Infy_ 2011.11.28 22:04:41
@Naki.: Nem kapok ingyen, de nem is bízom az ingyenes tárhelyekben, valamint 10GB ingyenes tárhely nincs.
Homeless oblig konstruktív javaslatokat vár, hogyan lehetne faragni tavalyi kötelező biztosítása helyett kiszabott 85000 forintos Mabis fedezetlenségi díjat:Tavaly novemberben neten biztosítót váltottam a feleségem autójára. Viszonylag kedvező ajánlat volt, 18 000,-Ft éves díj.…..
Egy igen tanulságos történetet küldött Eszter az Office Deponál meghosszabbított notebook-garancia érvényesítéséről. Olvasni is fájdalmas, ahogy terhesen hónpokon keresztül küzdött, először, csak hogy megnézzék a gépét, aztán hogy kicseréljék a merevlemezt, aztán hogy…..
Naiv ügyfél bízott benne, kedvezőbb áron tud netezni és telefonálni, ha a T-sek helyett az Invitel csapatának fizet, ezért januárban vett egy nagy levegőt, és váltott. Azonban csak azt sikerült elérnie, hogy most már két cégtől kapja a számlákat ugyanazért a…..
_Infy_ 2011.10.24 14:39:03
@InvitelGuide: Ha már a Homárra írt a szerencsétlen foglalkoztok vele, de amúgy mindenki leszarja. Gödöllőn is csak a Gödöllőiekkel foglalkoznak. LOL? Szép lenne ha az itteni szolgáltató legközelebbi ügyfélszolgálatára bemennék és elhajtanának, hogy mi csak az ottaniakkal foglalkozunk. Borítanám az asztalt velük együtt.

Amúgy meg hatalmas hiba volt a poszt-tolótól, hogy a szarabb szolgáltatóra akart váltani.
Érdekes megoldást választott a Tigáz. Ahelyett, hogy július óta csoportosan beszednék NÁ fogyasztásának díját, októberben kikapcsolási eljárást kezdeményeztek:Kérem a fentiek tudomásul vételét, és levelemről olvasási visszaigazolást küldjenek, valamint visszaigazoló…..