Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steve313

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorban állnak a bloggerek Gyurcsány Ferenc politikai temetésére. Egyre-másra jelennek meg a posztok arról, hogy „ha beigazolódna a gyanú”, akkor minek kéne történnie, mekkora béna, balfasz, szemétláda lenne a volt miniszterelnök, és mindenki, aki körülötte van.…..
Tegnap demonstráltunk. Sokan voltunk, kurva sokan. Aki ott volt, az pontosan tudja, hogy nem pár száz, nem pár ezer, hanem valahol a tízen-ezrek vége százan-ezrek eleje körül lehetünk. Igazából tök mindegy… piti számháború.De vannak dolgok ami a piti kategória alatt, valahol…..
A választások, a nemzeti ünnepek mindig jó ürügyként szolgálnak arra, hogy megnézzük, mi folyik a három nagy országos tévében. A tapasztalatok alapján az idei október 23-a is kiváló lehetőség volt az elemzésre.MTV: csak látszólag korrektAhogy azt már szinte el is várjuk, az…..
Életemben először tüntettem. A Nem tetszik a rendszer?! internetes mozgalom meghívására, stílszerűen a Szabas Sajtó útjára. Akit az események szép kronológijus egymásutánja érdekel, olvassák el az Index tudósítását. Nem megfigyelőként voltam ott, hanem aktív…..
A tegnapi biztonsági rés nem maradt foltozatlanul a fejlesztői ágban sem. Feltehetőleg ez volt a hirtelen kiadás fő oka, de emellett kaptunk már elkészült javításokat is mellé DSK sorszám nélkül. Változások listája: Kódtisztítás és optimalizációk Javítva egy nagy…..
Nahát, hogy micsoda véletlenek vannak...Az UTV Közlekedési képinformációs portál kamerái érdekes módon már megint meghibásodhattak, ugyanis – akárcsak március 15-én – most sem lehet látni élőképeket az Egymillióan a sajtószabadságért tüntetéséről. A kamerák a…..
Mandiner blog Kedves Dorottya! 2011.10.20 12:01:00
  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.   Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló…..
Bár ebben a történetben nincs szó autókról, de közlekedési morálunkról igen. Levélírónk (kérésére név nélkül szerepeltetjük posztját) egy biciklistával találkozott, aki nemcsak veszélyeztette őket, hanem még rá is tett egy lapáttal. Gyakran szerepelnek itt a…..
Megható történet következik a Fülöp-szigetekről. A szigetvilág fővárosának, Manilának a szegény negyedében több száz olyan otthon található, melybe nincs bevezetve az elektromos áram. Ennek apropójából vágott bele Illac Diaz és az ő alapítványa (MyShelter Foundation) az "A…..
steve313 2011.10.21 08:05:06
@allasvarazs:

Nem érted. :-)

Hulladék újrahasznosítás...
 Ezekben a hetekben zajlik az ENSZ-közgyűlés fórumán a palesztin állam elismeréséről szóló vita. A hazai zsidó csoportok, Izrael-barát személyek és közösségek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a magyar döntéshozók az izraeli álláspontot fogadják el, s még…..