Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igazi MZ/X

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karácsonyi ünnepek táján a csapból is a kedves, szívmelengető filmek folytak. Akarva, akaratlanul is biztosan megnéztük az Igazából szerelmet, a Reszkessetek betörőket, vagy bármilyen szép, havas, romantikus vígjátékot, elbűvölő, szerelmi történetet. Nos, adventnek és a karácsonyi időszaknak…..
Ha felzaklat a bántalmazás, pláne ha egy gyerekkel teszik - ne nézd meg ezt a videót! A videót Facebook-on osztották meg, az eredetéről semmit nem tudunk. ..
Szerintem mindenki előtt ismert, hogy a magyar kormány 2013. szeptember 1-től radikálisan átalakítja a magyar közoktatási rendszert. Ez engem személy szerint is érint. A családomban nem én vagyok a tanár vagy tanító, hanem a feleségem. Még a rendszerváltás után ő azon kevesek…..
Nem találsz kedvenc filmedhez feliratot? Esetleg van egy új filmelőzetes, amit meg szeretnél nézni, de nem tudsz jól angolul?Írj bátran kommentet ide és ígérem válaszolok!..
Subba A világ legszebb veboldala 2012.11.09 16:51:33
Sajnos nem adja vissza az érzést a kép, talán ha klikkeltek, és ellátogattok az oldalra. Csillog, villog, ragyog, animál, seggbe, szájba, szembe, teszi, kéri! Kérjük vissza a régi internetes oldalak hangulatát, világát! ..
És Orbán Viktor egyre csak mondja, immár kontroll nélkül. Lassan mindent csak egyes szám első személyben fogalmaz, mint valami basi a végekről. Igaz, náluk a föld mélyén olaj és gáz, ő pedig még azt az uniós pénzt sem képes lehívni, amit Gyurcsány Ferenc szerzett…..
Subba Sorry, I'm the president! 2012.05.02 10:20:00
Ünnepeljünk együtt egy két régebbi videoval! Áder 4 Prez! ..
igazi MZ/X 2012.05.04 08:36:49
igazi MZ/X 2012.05.14 11:45:29
Hány éves vagy? 35 körül, majd májusban megmondom pontosan :) Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Dolgozom, szórakozok, pihenek. Szeretem a természetet, ha a társaság megindul sokat kirándulunk a barátaimmal, nyomjuk a kék túrát is. Hogy kerültél először kapcsolatba a…..
igazi MZ/X 2012.01.30 16:48:03
Hány éves vagy? 30 + ÁFA :) ... kicsit komolyabban, 37 és fél. Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Rettentő sok mindent, ahhoz képest, hogy jelenleg hivatalosan munkanélküli vagyok. Munkanélküli, de nem dologtalan. A rendszer rákényszerít, hogy feketén melózzak egy kis…..
igazi MZ/X 2011.12.12 08:27:40
Miért nincsenek halak? És miért nem teszi fel ezt a kérdést soha senki? Emlékszem, nagyapám kérdezte ezt tőlem hét éves koromban, és az első reakcióm az volt: mi az a hal? Aztán elmesélt egy különös históriát, ami azóta sem hagy nyugodni. Imádott mesélni, én pedig imádtam…..
igazi MZ/X 2011.11.04 19:08:00
Korábbi ígéretem ellenére nem inflációt nézünk most (mivel hibásak az adatok), hanem a szövetségeket hasonlítjuk össze. Vízszintesen az idő (a szürke vonalak a heteket jelzik), függőlegesen a pontszám az átlaghoz viszonyítva. A jelenlegi szerver: És az előző (s3) azonos…..
Hány éves vagy? 22 Mit csinálsz, amikor nem Zandagortozol? Tanulok. Hogy kerültél először kapcsolatba a Zandagorttal, miért regisztráltál? Google. Online játékokat kerestem, mert unatkoztam. Egy hónap vegetálás és belerázódás után ez lett a nyerő. Mióta játszol? S3 legeleje…..
igazi MZ/X 2011.10.24 10:21:28
Őszinte leszek, mert megérdemlitek, hogy az legyek. Állóvízben vagyunk, többszörösen is. Egyrészt szinte teljesen leállt a fejlesztés. Bár az alapok le vannak fektetve, lenne még mit csinálni. Másrészt a support, a bugok javítása, a multik szűrése vagyis a fenntartás és…..