Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a.c.a.b.er

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokásos békében zajlott a Legalizációs Piknik vasárnap a Margitszigeten, ahol ha nem is egyszerre gyújtott rá kétezer ember, de egymás után, sokszor. Az egyetlen izgalom, amiről pont lemaradtam egy sörexpedíció miatt, hogy egy csávó addig mászkált körbe két…..
a.c.a.b.er 2009.05.11 17:14:13
@agymester_b:

nem kell a sajnálatod szerintem te vagy egy sunyi szívós kis mocsokláda
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
a.c.a.b.er 2009.04.28 16:16:58
Háromosztatú hírsalátánkból kiderül, hogy a bordeaux-i cru bourgeois-k, különösen a 2004-esek baráti áron kerültek piacra. Legalábbis Kaliforniához képest (amúgy 30-40 euro a hazai borviszonyok között sem irdatlan összeg). Aztán persze van Bordeaux-nak egy ismerősebb arca is,…..
Hát addig viccelődtünk azzal, hogy az európai értelemben vett szakítások fóruma akarunk lenni, éppen ezért vállaljuk szakítások lebonyolítását sms-ben, msn-n, irc-n, skype-on, gtalkon, gmailen, e-mailen, vagy igény szerint akár személyesen is, hogy utolért minket a…..
ToMe az év legkeményebb klubjában járt, ahol nem csak a külföldi djket hajtják el csuklóból, de a jelek szerint a fix áras cigik sajátos törvények szerint ezer forintba kerülnek a rácellukszozott öngyújtók miatt: történt hogy multhéten bulizni indultunk egy budapesti clubba,…..
November 16-án útjára indul a népnyúzó nyugati eszméket terjesztő tévék legújabb inkarnációja a közel-keleti térségben, végre Rijád utcáin is bömbölhet a fodrászüzletekből kihallatszó erenyős nóta azzal a hetyke seggű fekacsajjal, megkezdi adását az MTV Arabia…..
A Homárt a napokban ott csapták fejtoron, ahol a legkevésbé számított rá. Miután az ismerősök körében - including Műtannin és Subba Sándor - szlogenné vált, hogy a város pillanatnyilag legjobb étterme a Csalogány 26, fogtuk magunkat nyolcan, és oda szerveztünk egy vacsorát.…..
Túl azon hogy mindegyiknek le kellene törni a kezét, rég röhögünk ilyen jót, mint ezen a videón illetve a kommenteken. Ahogy az angol és a magyar kis teggelő gecik oltják egymást, na az valami fantasztikus. HerkGraffiti:you bite my tag glock aswell you fuckin TOY!!…..
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..
Nemrég írtam meg, hogy a Hold utcai csarnok jellemtelen szatócsasszonya a sietségemet kihasználva 1800-1900 forintért extra szűz olívaként passzolt el nekem egy 25 százalék névadó terméket és 75 százalék napraforgó-olajat tartalmazó alantas keveréket. Olvasónk anyja az Auchnban…..
a.c.a.b.er 2007.08.21 10:34:53
Subba Dicsőségfal: Viva Kristóf 2007.05.09 11:44:04
Mi eddig azt hittük, hogy a Vivánál csak alulszexelt, és ettől túlpörgött arcok lehetnek műsorvezetők, mert különben nem megy elég jól a Club Rotation. Erre meg itt az alábbi kép, rajta a Magyarországon az elsők közt coming outolt Kristóffal, a már általunk is egyszer…..
Subba Tojásos bukkake 2007.04.24 23:11:00
Állítólag az egyik magyar sörgyár hamarosan egy interneten terjedő reklámfilmmel jelentkezik. A főszereplője Kiszel Tünde lesz, akit a filmben tojásokkal dobálnak, és letépik a szemöldökét (micsoda?). Tünde feladata az volt, hogy esernyővel kivédje a tojásokat, de…..
Kezdetét vette a comment.com nagy ellensége, a médiazabáló tévéfüggőket mindennapi betevőjüktől megfosztó anti-TV hét. Mint minden ilyen kezdeményezés, ez is Amerikából indult, és attól függetlenül, hogy mi valóban ipari mennyiségben fogyasztjuk a mocskot, amit a…..
w Hurrá, buktunk! 2007.04.23 10:00:00
Juhé! Nem lesz Magyarországon foci-eb, se fölösleges stadionok, se huligánok!..
a.c.a.b.er 2007.04.23 17:46:58
"...az ultrának nincs arca,gyakran egy kapucnival fedi le a fejét...az ultra nem öltözik normális módon, nem követi a divatot...amikor felszáll a vonatra,sétál rohamléptekben, akkor is ha nincs saját csapatának öltözéke magán,megismered őt....az ultra nem szűnik meg akkor,amikor leveszi a sálat,vagy hazatér egy utazás után...amikor az emberek látnak egy ultrát nem értik őt, ő nem akar hogy értve legyen az emberektől...túl a 90 percen,talpon az eső alatt vagy a hidegben, összeköti őket egy torkaszakadtából énekelt dal, összeköti őket a barát biztonsága,aki alszik mellette a vonaton,ami hozza őt vissza az idegenbeli meccsről...összeköti az öröme az idegenbeli meccsre való indulásnak, a fáradtsága a visszaútnak...összeköti őket a ketté választott szendvics sok órai koplalás után...összeköti a mentalitás....az ultra meg nem alkuvó védelme egy életstílusnak ami veszélynek kitéve a névre szóló jegyek miatt, a fizető tv miatt...az ultra ez sok más érzek,amik nem szavakba önthetők,megérthetetlen a 7köznapi ember számára,aki jobban szeret élni egy üveg mögött...

minthogy széttörné azt belépne a valóságba...egy tiszta szívünk ,amikor elhagyják összeszorul fájdalmat okoz nekünk...amikor kihívják,dübörög,mint egy dob,de nem fél,visszatart minket,hogy el ne fussunk...ha egy barátunk hív minket,nem kérdezzük őt miért,hanem felsorakozunk csendesen az oldalán...megismersz minket,mert beszélünk egymás között,anélkül,hogy kinyitnánk a szánkat..."
Subba Bugi a lábban: Fekete massza 2007.04.19 14:23:25
Tudjátok miért jobb hely a Subba, mint Amerika? Mert itt bűntudat nélkül lehet röhögni nagyseggű, táncoló néger nőkön...
a.c.a.b.er 2007.04.19 14:46:29
Foglalkoztunk mi már eleget lakossági diszkzsokék önfényezésével, ami nagyon rendben is van, csak közben igazságtalanul elhanyagoltuk az őszinte, kőkemény műfajok írásban szintén nagyon tehetséges képviselőit. Pedig itt a dallamokon van a legnagyobb hangsúly, modernségben…..
w Szerenád az ORTT-hez 2007.04.12 06:00:00
Betelt a háromdecis pohár. Most már muszáj médiatörvényezni és ORTT-zni. Egy. Mostantól híradót kell adnia a Spektrumnak, meg a Filmmúzeumnak is. Mert a médiatörvény kimondja, az ORTT döntött, bla-bla-bla. Nem érdekel senkit, hogy a törvény rossz (az), vagy a hatóság hibája.…..
Ha ez így megy tovább, a jövő héten már a leningrádi vasmunkások delegációját fogadjuk, az úristenit neki! "Rangos azeri kitüntetés a Duna Televízió elnökének Az egyik legrangosabb azerbajdzsáni kulturális díjat veheti át május 22-én Cselényi László. A Duna…..
a.c.a.b.er 2007.04.17 15:48:20
Kedves olvasónk remek programot talált magának hétvégére."Kikeveredtem a Solymár-i Auchan parkolójában szervezett KTM/Aprilia rendezvényre. A színpadon 17 órakor Komár Laci bácsi lépett fel. A nézősereg kb. 30 családból állt, jó sok gyerekkel. Elég jól be volt már baszva…..
a.c.a.b.er 2007.04.16 12:53:23
comment:com Kölyköd voltam 2007.03.27 13:17:00
Olyan hírt hozott a posta, hogy menten elfejtettem tőle tegnap esti rémálmomat, pedig abban Anettka takarított zongorát egy szál pinában, miközben Farkasházy olvasott fel Tőkés László beszédeket, szóval volt mihez felnőni az elektronikus postásnak, de sikerült neki: Tokio Hotel…..
Subba Tolyota 2007.03.27 15:41:00
Néha kapunk olyan anyagot, amiről egyáltalán nem tudjuk eldönteni, hogy vajon igazi-e, viszont borzasztó kár lenne, ha más nem röhöghetne rajta...
a.c.a.b.er 2007.03.27 15:52:33
a.c.a.b.er 2007.03.27 15:53:13
E csodálatos nap lezárásaként foglalkozzunk egy kicsit Robertóval, a mulatós masszőrrel. Igazából olyan nagyon nem akarnánk, de ha már egyszer megtettük, úgy érezzük, elemi kötelességünk ez Drága Olvasóinkkal szemben, A tájékoztatás felelőssége és a média őrkutya-szerepe,…..
a.c.a.b.er 2007.03.27 15:50:31
Másfél óra alatt végez a napi normával? Vagy éppen ellenkezőleg, annyi a munkája, hogy ma is túlórázni fog? Dőljön hátra, lazuljon el egy flashjátékkal, és hagyja, hogy a világ Ön nélkül forogjon pár percig. Indul az Index flashjátékblogja, ahol minden nap talál…..
a.c.a.b.er 2007.03.27 11:50:09
a.c.a.b.er 2007.03.27 11:50:49
Folytatva a Hatalmas Hétfői Hangholokausztot itt van a lány, akivel kapcsolatban egyszer már nem értettük, hogy miként is vihette egyáltalán bármire. A válaszhoz továbbra sem vagyunk közelebb, a "szegény ember Galambos Dorinája" annyira megalázó feltételezés, hogy…..
Szomorúan, sőt, fiatalságunkat siratva vettük tudomásul a hírt, hogy a magyar amatőr média legerősebb védőbástyája, a Budapest TV is a mocskos profizmus útjára lépett. Már programigazgatójuk is van! Viszlát meztelen twist, viszlát Anettka Space Projekt, viszlát meztelen Benkő…..