Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiberius Claudius Hadrianus

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran hallani az elmúlt években hogy aki szembehelyezkedik a kormánypropagandájával az csak egy ócska balliberális és ballib érdekeket szolgál ki.Na már most ideje tisztázni pár fogalmat létezőt és nem létezőt egyaránt! Olyan hogy balliberális nincsen ez csak egy fiktív dogma! Baloldali és…..
Hát, ez is megvolt. Emelkedetten, de fáradtan, és lebutított politikai tartalommal búcsúzott az ország Göncz Árpádtól. Reményt igazából az ad, hogy az ország számos pontján spontán gyűltek össze az emberek egy fotó és néhány mécses köré, A hűvösödő novemberben megint…..
Tiberius Claudius Hadrianus 2015.11.07 08:48:53
Videón üzent arra a kormányzati közleményre a Hálózat a Tanszabadságért (HAT), melyben a köznevelési államtitkárság a KLIK munkáját dícséri. A nyolc perc hosszú, két részből álló, bonyolult nyelvezetű felvételt az introblog.hu-n tették közzé, íme: A videó első…..
Kettős Mérce Az autonómia menő! 2013.10.27 16:52:55
Ma zajlott a székelyek nagy menetelése, amit az összes erdélyi párt, és egyet kivéve az összes hazai párt támogatott. A menetelés célja kettős volt. Egyrészt, hogy felhívják a figyelmet a székelyföldi autonómia követelésére, másrészt pedig, hogy tiltakozzanak az új román…..
Tiberius Claudius Hadrianus 2013.10.27 17:03:02
Kakukkfészek A nagyobbik baj 2013.10.06 14:52:29
Tegnap kiment az utcára néhány tucat ember. Pedagógusok, akikhez csatlakoztak még mások is, hellyel-közzel tán még diákok is. Demonstrálásból kifolyólag mentek ki az utcára. A hírek szerint egy Lázár Júlia nevű ex-pedagógus volt a főkezdeményező, ő a Hálózat a…..
Hamarosan becsöngetnek az iskolákban. A tanévkezdés a szülők számára anyagi és mentális értelemben is  kisebbfajta erőpróba. Manapság azonban a diákok és a szülők nem csak a szigorú tanulmányi követelmények miatt aggódnak, hanem esetenként egyes osztálytársak erőszakos…..
Tiberius Claudius Hadrianus 2013.09.04 18:14:04