Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majdmegmondom

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ákos interjúrészlete nagyot szólt, az indulatok elharapództak, a Telekom kiszállt a szponzorációból a koncert napján. Hogyan kellett volna ezt kezelni? Az ominózus interjúrészlet: - A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Én így érzem.  -…..
Feltámadnak az űrlények és még hatalmasabb pusztítást akarnak a Földön. Elképesztő látványt ígér az új trailer. Megérkezett a régóta várt trailer az Independence Day: Resurgence filmhez, amely az 1996-ban bemutatott első rész folytatása. Abban Will Smith vitte a prímet,…..
Mutatok egy november 13-i hírt: A TV2 2016-ot kinevezte a gyerektehetségek évének, és tavaszra ígér egy olyan műsort, amibe 5-16 éves, kiemelkedően tehetséges gyerekek jelentkezését várja. Műfaji megkötés nincs, csak a tehetség számít, folytatja a sajtóközlemény, azaz egy…..
Mármint nem a farkát, ne tessék már menten ilyesmire gondolni, hanem a balhét. Junior azért hamis, és énekel olyan szarul ahogy, mert a mentora, az egyébként vállalhatatlan viselkedésű Keresztes Ildikó szar nótákat választ neki. A Bors lelt rá az ominózus kijelentésre MiniJimmy…..
Nahát, ezt azért nem gondoltuk volna arról a Való világ szereplőről, aki még a kognitív disszonancia kifejezést is megtanulta röpke villaléte alatt és több farkat villantott mint a kollégái összesen: VV Cristofel egyes források szerint úgy megverte a frissen műtött orrával…..
majdmegmondom 2012.04.13 14:15:17
A népszerű tévés, Jimmy Kimmel leforgatta a világ legjobb filmjének az előzetesét. A film címe összefoglalja azt a roppant igyekezetet, hogy mostantól a világon mindössze egyetlen egy filmet kelljen már csak legyártani: Movie - The movie. Csak az előzetesnek, ha a színészek nem…..
Két tévés műsorvezetőt is megszállottan kukkol egy (feltehetően) férfi rajongó, írja a mai Bors. Az interweben fellelhető valahol egy oldal, ahová a beteges lelkületű rajongó nem átall olyan felvételeket feltölteni, amiken főleg Demcsák Zsuzsa lába és Ördög Nóra szoknyás…..
majdmegmondom 2012.02.22 17:57:05
@Dr. Eric Cartman: orbán alsógatyában
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..
majdmegmondom 2012.02.15 15:26:34
@azbesztos: ezeket ti pénzért írjátok?
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
majdmegmondom 2012.02.07 13:39:50
@Jamesblond: mindjárt elkezdem sajnálni őket. még nem, majd később, szólok mikor.
majdmegmondom 2012.02.07 15:20:29
hummeres körökben a jeges vízben való merülés valami divat lehet:

www.youtube.com/watch?v=uC6G-m6aAiw&feature=player_embedded

az elején a pali mosolyog, nem kapott sírógörcsöt. az usában is "legszebb öröm a káröröm". náluk máshogy mentettek mint a balatonból, ott talán vastagabb volt a jég.

itt pedig kishazánk barmait mentik éppen:

www.youtube.com/watch?v=ppIUopyiD28

elnézést ha volt már.
Volt szerencsénk felvételről (!) megnézni Fábry Sándor legújabb showműsorát, és hát mindenképp kikívánkozik néhány gondolat. szkr-rel ültünk le megnézni, direkt felvettük, nehogy lemaradjunk róla (persze az MTV videotárában is ott van, de mi lelkesek voltunk). Fábryt…..
A bulvárlapok egymásra licitálva rémisztgetik a jó népet. Szerdán a Blikk asztrológusa fokozta a világvége hangulatot azzal, hogy a csillagokból nukleáris katasztrófákat, háborúkat és forradalmakat jósolt 2012-re, de így visszaolvasva lófasz volt ahhoz képest, amit a…..
majdmegmondom 2012.01.09 09:25:35
@regapó: akkor pénz sem kell
Mi történt volna még tizenöt éve is, ha a közszolgálati tévé egyik munkatársa kiáll egy csendes mező közepére, és bejelenti, hogy az Operaház elé meghirdetett tüntetés érdeklődés hiányában elmaradt? Semmi, legfeljebb a vidéki kisgazda nézők, akik nem ismerik Budapest…..
majdmegmondom 2012.01.05 00:22:24
@Pikk Dáma ♠: jó nő! :)

@Merlot: mennyi cég dőlt be/szűnt meg tavaly/idén? 1 euró hány forint? ja, tom, emúttnyócév, ez mindent megmagyaráz. amúgy akkor, hogy aggódtak a devizahitelesek miatt. ez annyira édibédi.
A Kreatív utánajárt annak, hogy most akkor a Vodafone titkos reklámkampánya a telekommunikációs cég reklámjai alapján apokalipszist ígérő videó, vagy egy unatkozó reklámszakember viccelt, esetleg egy névtelen összeesküvés-hívő rémálma csak a Youtube-on tizenegy, végtelen…..