Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kriszti25

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ide tessenek beilleszteni "az Oscar-díj előszobája", "a legkönnyebben megvehető díj" és más paneleket, melyek valószínűleg megállják a helyüket, de mint az Oscarnál, a Hollywoodi Külföldi Újságírók Szövetsége is jókora felhajtást kerít a maguk díja köré, a színészek, alkotók fontosnak tartják, ezért…..
A 13 éves, amúgy édesanyjával élő Lili ideiglenesen mogorva apjához kerül, imádott kutyájával, Hagennel együtt. A férfi azonban nem kívánja megfizetni a keverékkutyákra kivetett különadót, inkább lánya minden tiltakozása ellenére megszabadul az állattól. Ezzel kettészakad…..
A Disney javára legyen mondva, hogy mikor az Alice Csodaországban élőszereplős változatával pofátlanul nagyot kaszáltak, simán megtehették volna, hogy végigmenetelnek az évtizedek során kisajátított mesevagyonuk felett, és 2-3 évente leszállítanak egy-egy élőszereplős…..
Képanyagban gazdag napokat élünk, már ami az Abrams-istállót illeti. A tegnapi kültéri kör után ezúttal egy szupertitkos helyszínen található stúdió belsejébe vethetünk…..
A legelső X-Men óta nem voltak olyan sokan kíváncsiak hazánkban a mutáns történésekre, mint a hétvégén bemutatott Az eljövendő múlt napjai esetében, amely az egész világon szépen gyűjtögeti a nézőket. És ebben nincs is semmi meglepő, ugyanis a már-már zavarba ejtően erős…..
Most írhatnám, hogy ez egy tudományos igényű dokumentumsorozat reklámvideója (Through the Wormhole S5), de beszéljünk inkább Morgan Freeman (a sorozat házigazdája) messze földön híres, ezer közül felismerhető, mondjuk ki kerek perec, isteni orgánumáról. De előbb nézzétek…..
Kriszti25 2014.05.23 20:24:25
Eddig csak nem hivatalosan nevezhettük Batman Vs. Supermannek az izé... Batman és Superman főszereplésével készülő, 2016. májusában bemutatandó Zack Snyder-mozit, ám a Warner ma végre bejelentette a film végső címét, melyet még egy hivatalos logóval is megspékelt. Nos tehát,…..
De megláttunk egy mókust, és az sokkal érdekesebb volt. „Teljes mértékben kitalációnak és koholmánynak tartjuk a” - nyilatkozta  megismételt sajtótájékoztatóján a Kovács Béla-ügyről Vona Gábor, de ekkor egy nem várt esemény zavarta meg a Kossuth-téren tartott…..
Kriszti25 2014.05.20 20:30:58
(Írtunk már egy kritikát a Godzilláról, amely leginkább "előjeltelen" volt, most viszont jöjjön egy határozottan pozitív!) Volt honnan felállni. A nagy G hírnevén az első tengerentúli adaptáció okozta fekélyes sebre a japánok, ha kétes sikerrel is, de gyógyírt kínáltak a…..
Kriszti25 2014.05.19 09:18:09
@McCl@ne:

A Transformersnél bármelyik Minimaxos mese elgondolkodtatóbb film.

Az ejtőernyős rész azért volt cool, mert látványos volt, jó hangulatú (zene)és még értelme is volt. (valóban így volt értelme gyorsan a város közepébe jutni.
Kriszti25 2014.05.19 11:53:27
@Németh Barna:

Engem ez zavart a legkevésbé mondjuk, de...
kb volt egy napjuk, hogy elhagyják az irodát! :)
Las Vegas pl. 1. nap déltán. Vonatos incidens 1. nap este. Friskó 2. nap délelőtt. Én be sem mentem volna dolgozni, ha este látom a felvételeket Vegasról :D
Tavaly szinte ugyanekkor szintén a KDNP családról alkotott véleményéről írtunk. Most megint muszáj. Tegnap, mikor a parlament megszavazta Matolcsy csomagját és az új választási törvényt, a törpepárt benyújtott egy, a frakció valamennyi tagja által aláírt módosítót az…..
Kriszti25 2012.11.13 12:53:56
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Nem, szerintem eddig is házasodhattak. Pont az, hogy ezt az új törvény sem tiltja. Mondjuk fogadni mernék, hogy volt már pár alkalom, hogy még az egyházi esküvő is megvolt:)
Amiről nem tudnak, az nem fáj...
Ha választhatnék, melyik párt képviselőivel menjek el berúgni, nem lenne kétséges, hogy az LMP-sek lennének a befutók. A jóarcarány itt a legmagasabb, Karácsony Gergő talán az egész mai mezőny legértékesebb politikusa, Vágó Gábor dumájánál csak az arcszőrzete viccesebb, az…..
Kriszti25 2012.10.15 14:10:09
@Rkhaylitsha:
Na és mi van ha takarítók a szüleim? Amúgy nem erről van szó, de most már csak azért sem avatlak be a magánéletembe.

Megsúgom, a nem kezdő építész fizu a nulla és a végtelen között mozog. Jelenleg a jellemzőbb a nulla. A fél tanári kar a 10 éve felhalmozott tőkéjéből, meg a egyetemi fizuból él, és vagy eladta az irodáját, vagy elküldött mindenkit belőle saját magán kívül.

Te csak szóró laposztogatós diákmunkát tudsz elképzelni? Arra nem tudsz esetleg gondolni, hogy egy végzés közelében lévő egyetemista akár hasznos munkát is tud csinálni?
Amúgy nem itt a baj, hanem ott, hogy ugyanazért a melóért egy diák kevesebbet kap, mint egy "felnőtt".

Na de kezdem ezt unni, te úgyis majd csak a saját tapasztalatodból fogsz tanulni. (csődbe megy a céged, baleset-betegség ér és segélyből kell majd éljél, stb...) Nem is neked kell tisztán látni, hanem azoknak az embereknek, akik ennek a rendszernek a vesztesei. Ezeknek kéne már egy kis önbecsülést kapniuk és kiállni az érdekeikért és arra szavazni, aki valóban kiáll értük és nem csak a választási kampányban osztja a mannát.
Kriszti25 2012.10.15 16:15:54
@Rkhaylitsha: Hogy jutottunk el a szüleim fizetésétől az IMF hitelig? Olyanokat írsz amit nem is írtam!

Tényleg áll itthon az építőipar, de azt magyarázd meg, hogy az hogyan lehet, hogy pl Ausztriában meg nem áll. Persze mindenhol volt visszaesés, de ilyen szakadék mint nálunk szinte csak a spanyoloknál van.

Szerinted két nyelv közepesnél jobb ismerete, illetve szinte végzés körüli szakismeret csak szórólap osztogatásra jó? Jelzem a diákmunkáson már alapban nyer a munkáltató egy igen rugalmas, friss tudású munkaerőt. Még azt is lenyelem, hogy kevesebbet kapok, mint egy teljes állású, de azt hogy rabszolgának néznek NEM!

Persze ma sok embert néznek rabszolgának, de pont ezen kéne változtatni. Hogy Orbán idézzem: Adjuk vissza a munka becsületét! Ne csak a gyárigazgatók munkájának legyen becsülete, hanem az utcaseprőjének is!

De ahogy már írtam, szerintem neked a Fideszre kell szavaznod, hiszen a te érdekeidet ez a párt elégíti ki. Aki a mostani kormány regnálása alatt vesztes volt, az keressen magának új pártot! Ahogy ezt tenni kellett volna 2,5 éve is, ahelyett, hogy egy másik újrázót ültet a nép a trónra.
Volt már sámán, pap és katona, dalolt már parasztingben, egyenruhában és frakkban is, de a lényeg, a dalok, a mondanivaló nem változik. Mint minden szerzői előadó, Kovács Ákos is csak arról énekelhet, ami foglalkoztatja, a köntös, az előadásmód csak eszköz. Idén egyenesen a…..
A Jobbik úgy látszik mindenáron be akarja bizonyítani, hogy valóban egy náci párt: a múlt héten egy heveny tiszaeszlározással csaptak bele a lecsóba, most pedig nemes egyszerűséggel megbüntetnék a melegeket, ha élni kívánnának a szólás- és a gyülekezés jogával, mert az…..
Kriszti25 2012.04.11 18:53:38
@bircaman maxval: És akkor ha valaki nővé operáltatja magát és úgy vonzódik férfiakhoz, az oké? Végülis ellentétes nem.
Nem értem, hogy miről beszél Jávor Benedek.Miért ragaszkodik az LMP az önleszalámizáshoz? „A stratégiáról az LMP kongresszus dönt majd, de abban mindenki egyetért, hogy egyedül indulnak majd, és nem érdekeltek egy „ellenzéki összeborulásban”.A nemrég rendezett…..
Kriszti25 2012.01.19 11:35:50
@jotunder: Azt vedd észre, hogy most ki a többség! A fidesz? Dehogy. Az az 54% aki kiábrándult a politikából. Rengeteg ilyen ismerősöm van. Ezek szemében Fidesz=MSZP. (egyébként nagyon helyesen) Na most én nem szeretném hogy ez úgy változzon, hogy FIDESZ=MSZP=LMP
Kriszti25 2012.01.19 11:43:04
@preddy: Nem vagyok párttag meg semmi, de ezzel engem, mint szimpatizáns megsértettél.
Mindent lehet mondani az LMP-s képviselőkre, de hogy lébercolna, na azt nem. Nézd már meg hány felszólalás és módosító beadás volt az elmúlt 1,5 évben?
Hány ötletes kampány és hány akció volt már tőlük (I love AB póló, kitakarom magam MTV-s, leragasztott száj a médiatörvénynél...)
Tudod kreatívnak lenni elég melós dolog, 8évezni, meg Orbán az ördögözni elég pihentető feladat.
Kriszti25 2012.01.19 11:47:01
@DillingerEscapePlan: Miért ne szavazhatnának? Ennyire előre meg tudod ezt jósolni?
Azért nem tudnak most szavazni, mert az emberek fejébe kemény munkával beleverték, hogy csak a Fidesz és az MSZP közül lehet választani. És mivel mindkettő már többször átverte őket , ezért most nem tudják, hogy mi legyen. Egy felelős, elvhű, kitartó politizálás felnyithatja az ilyen emberek szemét.
Persze ez piszok nehéz, mert a két nagy párt meg folyamatosan azt nyomja, hogy csak ők lehetnek alternatíva. A választási törvény nem csak a fidesznek kedvez, hanem az MSZP-nek is.
Ennek a blognak az egyik első bejegyzésében, még a választások előtt, arról írtam, hogy a kétharmados többségre inkább lehetőségként, semmint veszélyként érdemes tekinteni. Az elmúlt másfél év világossá tette, hogy tévedtem. A kétharmad ugyanis – ha nem elég…..
Kriszti25 2011.12.19 04:22:18
@GPtower: Bocsánat, de ez szánalmas. Hol érdekel bárkit is ilyenkor az MSZP fennmaradása? Itt a jelenlegi kormány munkásságát tárgyaljuk. Amúgy baloldal nem csak a volt szocialista államokban van, volt, lesz! Én személy szerint ráadásul teljesen elavult fogalmaknak tartom a bal és jobb oldal kategóriákat. Azt kéne megérteni, hogy egy jól működő demokráciában sok pártra van szükség. Olyan nincs , hogy egy párt összefogja a nemzetet! Azt egypártrendszernek hívják.
Kriszti25 2011.12.19 04:32:57
@Dranak: A TSZ-ek megalakulásához sírás és vér tapad. Meg tudom érteni, hogy miért elsők közt zúzták szét ezt a rákosiszta szervezetet. Ma viszont nincs olyan ember, aki nem tartoja ezt egy hatalmas hibának, hiszen azok összességében egy jól működő, piacképes agrár vállalatok voltak, melyek segítségével a mai magyar piac sokkal versenyképesebb lenne.
Kriszti25 2011.12.19 04:37:03
@GPtower: Értem, tehát egy párt teljes megsemmisítése elég indok a demokratikus rendszer leépítésére. Most komolyan, hol látod, hogy a Fidesz meg akarja semmisíteni az MSZP-t? Még Gyurcsányt sem tudták bezáratni, pedig most már nem csak az ügyészség, hanem a bírók is a kezükben vannak. Orbán magasról sza*ik az MSZP-re.
Nektek? Én nem vagyok egy párt tagja sem, ráadásul nem járatom én le semmivel a Fideszt... lejáratja az egyedül is magát.
Kezdjük azzal, hogy az uniós csúcson végül kialakított magyar álláspont szerintem helyes: egy ilyen horderejű ügyben a törvényhozásnak kell kimondania a végső szót. Még akkor is így van ez, ha pontosan tudjuk, hogy a kormánypárti többség minden bizonnyal felsorakozik a…..
Kriszti25 2011.12.09 23:11:22
@Ting Fu doktor: Miért érdekel téged ennyire GyF? Nehéz lesz így elrugaszkodni ha mindig a múltba révedünk...
Kriszti25 2011.12.09 23:16:53
@Ting Fu doktor: És csak az MSZP az egyetlen párt aki létezik a Fideszen kívül. Komolyan lépjünk már túl ezen, hogy van a posztkommunista, meg a nemzeti oldal.
Mondhatod, hogy a másik 2-(3) párt sem tetszik, de miért zárod ki, hogy a jövőben lesz még más. Sokféle vélemény van, és ez próbál utat törni magának politikailag is. Az nagyon nem normális ha csak 2 pártban tudunk gondolkodni.
Kriszti25 2011.12.09 23:33:42
@Ordnassac: Egyetértek.
1. Nehezen vitatható, hogy helyes döntés volt a mostani kormány részéről az államadósság csökkentésére irányuló politikai szándékot - valamilyen formában - alkotmányos szinten megfogalmazni. 2. Vitatható, hogy helyes döntés volt-e a mostani kormány részéről az…..
Kriszti25 2011.12.05 01:38:53
@Második Szóló: Nekem is ez jutott eszembe először. Ez megmagyarázná a nagy sietséget, a magyarázkodás hiányát. Nincs miért előkészíteni a dolgot, amikor a lényeg most kőbe lesz vésve. És kis szerencsével még meg is tarthatják a 2/3-ot. (látva azt, hogy az ellenzék nem erősödik, azaz nő a pártszimpátia nélküli emberek száma)

Csak egy valamit felejt el a Fidesz, ha ezt az arroganciát folytatja, akkor szerintem igen is össze jöhet az az olajág...
Sőt egyből kettő is: parlamenti ellenzék, parlamenten kívüli civilek.

Egy jó kampány feltüzelheti a most párt nélkülieket, főleg ha elhiszik, hogy nagy a tét. Akkor megint bejöhet, hogy a kisebbik rosszra szavazunk...

Persze a jelek azért nem igazán erre mutatnak, és a Fidesz is simán megváltoztathatja a haditervet (bár nem látom okát ennek, hiszen a válság nem fog fél év múlva megoldódni, sőt...)
Hetvennyolc százalék. A Medián friss felmérése szerint ennyire nőtt azoknak az aránya, akik szerint rossz irányba mennek a dolgok. A közhangulat egyre kísértetiesebben hasonlít ahhoz, amilyen a tavalyi kormányváltás előtt volt. Egy fontos különbséggel. Érdemes alaposan…..
Kriszti25 2011.11.23 22:16:31
@aszekelyek: "Egyetlen ellenzéki sem állt elő egyetlen használható javaslattal." - azért ez nettó hülyeség. A más kérdés, hogy egyik javaslatot sem fogadta el a kormány. Kicsit keress utána. Elég sok ilyen javaslat volt az elmúlt 1,5 évben.

De jó, tegyük fel, hogy igazad van és tényleg nagyok az elvárásaim Orbán felé. Akkor miért kiabálja az összes fideszes politikus, hogy jó az irány, a lehető legjobban alakulnak a dolgok (és ezt pont az IMF visszahívása után). Ez elég nagy ellentmondás szerintem. A te logikád szerint azt kéne mondaniuk, hogy bocs, ennyit tudunk, de ez a max, kérlek fogadjátok ezt el.
Kriszti25 2011.11.23 22:24:13
@Teremszolga: Teljes mértékben egyetértek. Nagyon jól összefoglaltad.
Kriszti25 2011.11.23 22:34:04
@aszekelyek: Annak azért örülök, hogy Önnek viszont meg van az egója. Vagy annyira bölcs, hogy pár kommentből le tudja vonni egy ember tudását.

Az Orbán=Jézus rész után azt gondoltam, hogy trollal nem illik vitatkozni. Én még sem akartam hamar ítélkezni. Lehet tévedtem...