Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stefánia vagdalt

0 bejegyzést írt és 226 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gréczy-ügyben Horváth K. József is megszólalt. A kormánypárti újságíró megcsipkedte, megdorgálta, elmarasztalta a bájaival kacérkodó ellenzéki politikust. Akit érdekel a véleménye, elolvashatja a blogján. Csupán a következtetését emelném ki: „Ismerjük a gázáremeléses időkből Lendvai Ildikó örökbecsű…..
Stefánia vagdalt 2019.12.26 14:34:35
@megamovieboy: Tehát akkor - ha jól értem - csak a kronológia miatt:

- A fityisz azt hazudta, hogy ha a mszp győz, akkor 400 %-os gázáremelés lesz.

- Erre a mszp azt mondja, hogy "nem lesz (EKKORA MÉRTÉKŰ) gázáremelés.

- Aztán később lett némi gázáremelés, feltételezem a világpiaci ár változása miatt, de korántsem 400 %-os.

- Erre a fityisz azt kezdte állítani, hogy na tessék, a mszp hazudott, mert mégis lett _gázáremelés_

Értem. Namármost ez a sztori pont ugyanolyan, mint amikor az óvóda középső csoportjában a verekedés azzal kezdődött, hogy az egyik gyerek visszaütött. Tulajdonképpen nekem pont ezért van tele a tököm az összes magyarországi párttal, mert itt már olyan kisstílű dolgokon megy a téma, hogy ki hazudott először, de ő nem azt mondta, kiragadnak a mondandójából egy fél mondatot, az már nem úgy hangzik, nem az az értelme, ecetera, ecetera, ecetetrá.
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
Stefánia vagdalt 2019.12.07 14:57:14
@¿Qué tapas hay?: Pár éve Szentpéterváron még volt ilyen fülke. Gyerekkori emlékeim alapján itthon még peron-ügyeletes is sokáig ült a peron végi kis fülkékben, aztán elterjedtek a kamerák.

Ja, és magyar nőbe magyar faszt, akarom mondani magyar fotót a falra!
Olvasónkat az akasztotta ki, hogy a világ egyik legelismertebb légitársasága, a Qatar Airways nem akar kártérítést fizetni neki, amiért az út alatt a bőröndje számzárját nemes egyszerűséggel valaki addig piszkálta egy fémeszközzel, amíg meg nem adta magát. A panaszkezelés maga egyébként abszolút…..
Stefánia vagdalt 2018.08.03 09:07:13
@nyúúlacska: Ez elvi kérdés! Miért én fizessek a bőröndöm fóliáztatásáért? Miért nem az a természetes, hogy - NEM LOPNAK?!?
Tömeg: Sok nagyvárosban jártunk már, de ezt a mennyiségű embert, turistát nyáron még egy helyen sem tapasztaltuk. London, Párizs, Róma meg sem közelíti ilyen téren Barcelonát. Ahol a Rambla-n egy métert nem tudsz menni anélkül, hogy beleütköznél valakibe. Pedig én általában bírom a tömeget, mert…..
A Natural Selection egy, a tulajdonos által működtetett szafaritáborokból és apartmanokból álló vállalkozás, mely nemrég indult Namíbiában. A testreszabott hotel elbűvölő kikapcsolódást nyújt...
Stefánia vagdalt 2018.08.03 08:34:21
@Csepp a tengeriben: Hát, ilyen szintű kattintásvadász cím nekem se jutott volna az eszembe.

Ugyanis az, hogy "Hajóroncsból luxusszálloda" az rohadtul nem egyezik meg azzal, hogy "...a namíbiai Csontváz-part sivatagának hajóroncsait MEGIDÉZŐ...", mert az nem abból van csinálva. Csak úgy néz ki, olyan. De nem abból lett.
Mától már a dohai központú Qatar Airways is csatlakozott azon légitársaságok sorában Budapesten, akik járataikat szélestörzsű repülőgép típusokkal repülik, hiszen a légitársaság Doha-Budapest-Doha útvonalának QR199/QR200-as járatszámú járatin a nagyobb utas, valamint belly cargo kapacitással…..
via GIPHY Jön a tavasz, nyakunkon az évszak- és cipőváltás, sűrűsödnek a lábbelikkel kapcsolatos levelek, ami alapján úgy tűnik, nem lehet elégszer átvenni, mikor és hogyan reklamálhatunk, ha valami mégsem jön össze a vadiúj csukával. Például az oké, ha a bevizsgálás után csak a blokk ellenében…..
Stefánia vagdalt 2017.02.28 12:39:25
@sáros_tehén: Az erdőben is Hilda a moderátor?
A Hervis cipői úgy tűnik nagyon nehezen viselik ezt az hordás dolgot. Hol egy kisujj, hol egy köröm csinálja ki őket végzetesen. Petra vigye csak független szakértőhöz, itt tájékozódhat róluk. Kedves Tékozló Homár! Szeretném, ha a Hervis üzletekben senki sem vásárolna: 2016.májusban vásároltam a…..
Kedves Őszinte Ingatlanos! Milyen problémákra lehet számítani egy nem lakásnak minősített ingatlan megvásárlásakor, ha azt a vevő lakásként akarja használni. Erre az ingatlan úgy tűnik alkalmas. Hol lehet annak utánanézni, hogy megtörtént e esetleg annak átminősítése vagy sem. Amennyiben nem,…..
Stefánia vagdalt 2016.08.29 20:16:43
@Konyvtaroslany: Külföldöldön lehet, hogy nincs eltérés a vállalati és a lakossági díjjszabás közt. Vagyishogy nem feltétlenül van a lakossági fogyasztás támogatva. Itthon viszont van ilyen támogatás. Mivel ezt a támogatást az állam fizeti, az állam sem akar ráfizetni, ezért tartják nyilván a földhivatalban azt, hogy az adott ingatlan az lakás, vagy üzlethelység. Nekik ez egyszerűbb ez a felūlről szabályozás, mint kimenni minden ingatlanba és időnként szúrópróbaszerűen ellenőrizni, hogy ténylegesen mire használják. Nekik egyszerűbb, de kevésbé demokratikus. Ez van. El kell költözni külföldre, ott nincs ilyen hivatali basztatás. Ott drágább a rezsi, de nincsenek kategóriák és kisebb megszorításokkal azt csinálsz az ingatlanodban, amit akarsz.
Érdekes a politikai uborkaszezon. A parlament ilyenkor nem ülésezik, nincsenek fontos napirendi kérdések. Valahogy kevés az aktuálpolitikai történés is. Hacsak nem tekintjük annak a sajnálatos terrortámadásokat, amik az utóbbi hetekben rázták meg Európát. Ilyenkor valahogy az…..
Kevés idegesítőbb dolog van vásárlás közben, mint a nézelődő vásárlót két lépés távolságból követő biztonsági őr, amitől az ember egyrészt akkor is azonnal bűnösnek érzi magát, ha utoljára 5 éves korában lopott csokit a nagyi "titkos" édességes fiókjából, másrészt rögtön elfelejti, hogy mit is akart…..
Stefánia vagdalt 2016.05.29 16:35:29
@Manyecs: Tudod, mit mondott erre Gyuri bácsi?

:-D
Stefánia vagdalt 2016.05.30 13:03:13
Emlékszik még az idei húsvétra? Ugye, hogy őrült rég volt? Egy átlagos család 2 kisgyerekkel azóta legalább 14x mosott. Feltéve, hogy kímélik a gépet, valamilyen okból spórolnak a mosóporral vagy a vízzel, betegek a gyerekek és nem járnak játszótérre, apa külföldi úton van, vagy esetleg a papírruha…..
Stefánia vagdalt 2016.05.04 10:30:45
@Dikusz: Jó, csak szerintem jogos a kérdés, hogy ha még emlékszem arra, hogy az én életemben volt olyan mosógép, ami 26 évig, sőt esetengként tovább is bírta, akkor most miért nincs ilyen? Ha a szocialista ipar képes volt ilyet előállítani, ami ilyen sokáig húzta, akkor a hanyatló nyugat miért nem?

Amúgy én egy főszabályt hallottam, hogy a felültöltős mosógép jobb, mert ott a dob mind a két oldalán, szimmetrikusan van felfüggesztés. Az elöltöltősnek meg csak hátul, egy tengely. Az elöltöltős emiatt könnyebben lesz csapágyas. A felültöltős a szerkezet kialakítása miatt kissé üzembiztosabb.

Persze ha félreteszed azt a pénzt, amit éveken keresztül vizkőoldóra költesz, abból kijön egy új mosógép.
Szétrobbant az internet az excentrikus énekesnő legújabb mutatványától. Saját megítélése szerint a neccruha kifejezetten szexi és ő vonzó benne. Instagramján osztott meg néhány felvételt, amin jól látható teste szinte valamennyi négyzetcentimétere. A huszonkilenc éves…..
Vlagyimir Putyin magyarországi látogatása alkalmával a Szegedi Kattintós szeretné megajándékozni olvasóit egy különleges csemegével. Minden politikai felhangot hátrahagyva nézzük, melyek azok az orosz (szovjet) kötődésű dolgok, melyek hétköznapjaink szerves részeivé váltak…..
Minden idők egyik leghíresebb klubja a Studio 54, ahol olyan világsztárok fordultak meg rendszeresen, mint Andy warhol, Truman Capote vagy Bianca (és Mick) Jagger. Egy most megjelent könyv a szórakozóhely legmenőbb időszakába enged bepillantást. A Studio 54 1977-ben nyitotta meg…..
Olvasd el a posztot, és megtudod, hogy ez lehetséges! Igaz kicsit Mátyás királyosan: nyomtatott is meg nem is. Előzőleg írtunk egy repülő modell 3D nyomtatásáról. Ha még nem olvastad, kattints ide. A cikk hatására kerültünk kapcsolatba Tóth Csabával, aki vasút modelleket…..
Stefánia vagdalt 2015.02.16 17:22:08
@Erősné Bíró Imola: Köszönöm, hogy építő jellegű kritikának fogtad fel, mert annak szántam!

Ezelőtt kábé tíz-tizenöt évvel már megszülettek azok az elvek, amik az internetes újságírás alapjait írták körül. Az emberek nem feltétlenül szeretnek egy cikk olvasása közben máshová kattintani, ha meg akarnak tudni valami fontosabb, ki nem fejtett részletet, mert nagyon könnyen előfordul, hogy egyszerűen nem talál vissza. Ezért illik pár szóval érthetően, röviden, tömören elmagyarázni az eredeti link mondanivalóját és úgy odatenni a végére egy linket, hogy bővebben ITT.

Hidd el, simán meg lehet írni egy száz százalékos, minden irányból kerek cikket három óra alatt. Jobban fogják szeretni az olvasóid.

De igazándiból nem vagyok megmondóember. Ezeket az alapelveket sem én találtam ki, de én is látom az előnyüket.

:-)
kovácspetike, te balfasz, te B) Innest...
Stefánia vagdalt 2015.01.27 14:28:42
@A sötét nagy Úr: Nembeszélve arról, hogy elsőzni ősi román szokás. (Figyi, van egy alighasznált Gillette lábtörlőm olcsón eladó. Nem érdekel?)
Philip K. Dick zsenialitása eddig sem volt kétséges - olyan kisregényeket, novellákat és regényeket írt, amik üvöltenek a megfilmesítés után. A The Man in the High Castle (Az ember a fellegvárban) című disztópiáját 1962-ben írta egy olyan világról, amiben a II. világháborút…..
Stefánia vagdalt 2015.01.27 14:04:57
@alfacharlybravo: Mindenféle nemzetiszínű mélymagyar érzelmek nélkül elvárható, hogy először Moldova Györgytől olvasd el a Titkos záradék c. művet és csak azután Vermes úr művét. (Több fórumon elemezték a feltünő hasonlóságot, de Vermes úr határozottan állítja, hogy nem onnan lopta a sztorit. Ez a lehető leghitelesebb forrásból származó informácó, ő maga mondta, és hajlandó megesküdni is.)
Rozália, mert akkor talán mégegyszer ráülhet a Tibi szájára: Valamint Erzsébet is, hogy ne kelljen bonyolult számsorokat mantráznia: Ő ne fogyjon le : ZSÍRMÁJ :DDDDDDDDD..
Stefánia vagdalt 2015.01.20 21:02:21
@Anonym User: Ha mondjuk a kurvákon lenne pinazárjegy, akkor én jelentkeznék fináncnak és én nyalnám fel rájuk, mint a bélyeget!

(Illetve hát milyen hülyeséget beszélek, még a végén felfigyel erre az ötletemre a felcsúti csüngőhasú és megvalósítja!)
Subba Kelő Nappal 2014.12.16 07:31:00
Namaste B)..
Stefánia vagdalt 2014.12.16 07:36:42
Subba Lendületes hetet! 2014.12.15 07:43:00
Stefánia vagdalt 2014.12.15 22:33:03
 ..
Stefánia vagdalt 2014.10.09 14:51:09
@rosszqtya: Csak egy rosszabb van, mégpedig a kövér graffitis. Egyrészt nem tud kellő gyorsasággal menekülni, ha tettenérik, másrészt OV sem bírja őket.
Subba Jógázás röntgen alatt 2014.10.08 12:13:00
 ..
Stefánia vagdalt 2014.10.08 12:32:10
KatPol Blog A halál labirintusai 2014.10.05 11:36:15
"Ez nem Párizs, itt nem fogtok parádézva átvonulni!" /Sztálingrád védőinek tulajdonított fenyegetőzés/ A 2. világháború keleti/orosz (Moszkvából nézve pedig nyugati/német) hadszínterének eseményei közismert módon az igen jelentős vérveszteségekről híresültek el, melyeket szokásossá vált az…..
Stefánia vagdalt 2014.10.07 21:33:12
@Számvéber: Apró logikai bukfenc a megfogalmazásban, hogy pld. Eger várának ostroma során NEM foglalták el az ojjektumot.

Amúgy szerintem is túl hevesen érveltek azon, hogy 104, vagy 108 napig tartott. Ez itt nem a mérnöki pontosságú megállapítások fóruma. Ha az lenne, akkor add meg az órát, percet, másodpercet is. Magyarul: lófasz jelentősége van. Ha mondjuk ezen múlna a leghosszabb ideig ostromolt város Guiness rekordja, akkor megérteném. De azt úgyis Trója viszi tíz évvel.
Cristofel visszatért a popszakmába, és még hozott magával két faszt embert. Kozsó lehet leszopta volna a szamurájkardját 15 éve, ha össze tudott volna  rántani egy ilyen boyband-et, de amúgy egy jó nagy szar..