Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tpd

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép kis csapat vagytok: A magyar politikai jobboldal új barátja a szlovák neonáci Kotleba is támogatja Moszkvát és az oroszbarát Janukovicsot. El lehet ezt még magyarázni a fideszeseknek és a jobbikosoknak?   Egészen megdöbbentő volt olvasni azt a primitív kommentáradatot,…..
  Orbán harci pincsije, Bayer Zsolt őrjöngött egy jót. — Takarodjatok! — üvöltötte a focistáinknak. A hetvenhetedik épülő stadion után elég bátor dolog ez, de ezt most hagyjuk.   Tegnap láttam a vonatból a Bolton Wanderers pályáját, a Reebok Stadiont. Ott játszik…..
tpd 2013.10.14 13:08:44
@aronsatie: championship (league) az angol másodosztály, ott szerepel a bolton
Döbbenetes ítéletek egy ésszerűtlen, szent szöveg nevében. Fekete ruhás, felkent emberek diktatúrája, akik értelmezési privilégiumokat őriznek. Börtön, háború, jajveszékelés. Betarthatatlan erkölcsi szabályok. Természettudományosan megmagyarázhatatlan tanítások, logikai…..
tpd 2013.05.14 11:52:54
Saul Alinskyben és Orbán Viktorban valóban rengeteg hasonlóság van, többek között mindkettejüknek a két fülük közé szorult a fejük. Írtak is mindketten: az egyik radikálisoknak szóló kézikönyvet, a másik szakdolgozatot. Ilyen, és ehhez mérhető komoly, meghökkentő…..
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
tpd 2013.02.20 08:40:48
@Kiégek:
nem ilyen formák szervezik a tüntetést, hanem ilyen formák támadják be
tpd 2013.02.20 10:21:18
@Kiégek:
elég vicces szituban vagyok, mert engem nem zavar a tandíj. én akkor is a tandíj mellett voltam, amikor orbánék ezzel uszították a népet az aktuális kormányra. szóval kicsit mintha magam ellen beszélnék.. DE.. honnan veszed, hogy a bukott baloldali ifjúsági tagozatok csinálják a tiltakozásokat.
ha esetleg leírnád a neveket és összefüggéseket, akkor talán belátnám.
elte btk hök-nél látjuk a jobbikos kapcsolódásokat, de ha jól emlékszem a haha-soknál eddig csak a fideszes vonatkozások kerültek napfényre.
ha ennél többet tudsz, akkor tájékoztass engem.

mert az önmagában nem magyarázat arra, hogy szeritned baloldaliak, hogy kormányellenesek. ha megnézzük a kormány teljesítményét akkor egyáltalán csoda, hogy vki még rájuk szavazna..
tpd 2013.02.20 10:48:13
@Kolompár Tarzan:
jó is hogy előbújtak, mert a HÖK-öt nem zavarja a tandíj
Az Együtt 2014 látszólag könnyű helyzetben startolt a politikai mezőnyben. Új formációként, jól láthatóan elkülönülve az MSZP-től és Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíciótól, a friss nemzeti összefogást hirdette meg. A létrehozók szándéka és vezetőinek nyilatkozata…..
 „Kedves Öcsém – ma elhatároztam, írok Neked, hogy végre megköszönjem mindkét leveledet, de még inkább, hogy életednek e jelentős fordulópontján, mint bátyád és mint keresztyén ember legalább néhány szóval elmondjam: én hogyan látom a konfirmáció…..
Meghökkenve olvastuk Matolcsy György következő kijelentését egy, a miniszter hódmezővásárhelyi lakossági fórumáról beszámoló cikkben: “Az ázsiai származásra büszkének kell lennünk. Gyermekeink fenekén az első hat hétben százból harminc esetben kis piros pont van. Pont, mint a japán gyermekeknek.…..
A család mint társadalom A család egymással összefonódó függőségeket jelent. Csak akkor tudja szolgálni a céljait, ha a családtagok biztosan számolni tudnak vele. Azaz a családtagok kötelességei abszolútak és feloldhatatlanok. Ha a válást bármi okból engedélyeznék, a…..
„Ha Cohn-Bendit Európa, akkor én nem vagyok európai.”  (MG)Akarok a békéért menetelni szombat délután? Nem hiszem. Legfeljebb a békénhagyásért. Tiltakozni akarok. De nem a kormány voluntarista és átgondolatlan lépései ellen. Azok ellen már tiltakoztunk eleget, és…..
Mikor tiltakoznak a magyar jogvédők a délvidéki magyarverések ellen? – tehetnénk fel a kérdést a legfrissebb temerini eset kapcsán, ahogy például a Mandiner rámutatott arra, hogy Tamás Aladárné jogaiért sem állt ki a Demokratikus Charta és a többi jogvédő társaság, csak…..
tpd 2012.01.05 10:22:27
@dobray:

„A jogvédők azzal jönnek, hogy a határon túliak ügyei nem a mi ügyeink, mert más ország, más állampolgárság, más adó.”
Szervezetektől nem hallottam ilyen magyarázkodást, egy sima kommentelő véleményéből nehéz következtetni, én sem a mandiner kommentelőin keresztül próbálom megimserni a mandinert. 
Inkább az a gond, hogy itthon fel vannak osztva a feladatok. Az egyik oldal vállalta a melegek, romák, stb ügyeit, a másik pedig a „nemzeti” kérdéseket. Egyiknek fáj az, hogy táblát akasztanak egy kurva szobor nyakába, de az már nem, hogy a melegek vernek az utcán. Ez fordítva is igaz, sírnak, hogy a melegek jogait nem ismerik el, ugyanakkor az kevésbé bántja őket, vagy legalábbis nem beszélnek róla, hogy nyugdíjasok rettegnek borsodi falvakban a rossz közbiztonság miatt.

Az egyetlen párt, aki megpróbál ezen túllépni az a LMP, már a temerinit megelőzően is volt pár megnyilatkozásuk olyan ügyekben, ami hagyományosan a jobbosok „területe”.

Ami személy szerint engem visszatart attól, hogy mondjuk temerinnel kapcsolatban véleményt formálják az a tájékozottság hiánya. Mivel általában a kuruc.info vagy a magyarhirlap kapja fel ezeket a témákat, már fenntartásokkal kezelem.. „Megverték az XY-t” ilyenkor minidg arra gondolok, hogy volt vmi előzmény, amit elhallgat az áldozat vagy mittomén. Mint ahogy a nagymezői utcai balhét is lehet, hogy el lehetett volna kerülni..
tpd 2012.01.05 10:32:38
@yda: euró alapú hiteled van, miért ilyen morcos a reggeled?
tpd 2012.01.05 10:41:17
@yda: melegek jogairól mit gondolsz? meg amikor elpáholnak pár meleget?
„(…) never apologize, at least not for what liberals want you to apologize for." (Ann Coulter) Kissé bizonytalanul nevezlek így benneteket, mert kételkedem abban, liberálisok vagytok-e egyáltalán. Ráadásul ismerek is néhány liberálist, akikkel noha nem értek egyet…..
tpd 2011.10.26 13:45:59
@dobray:
ez is igaz, mindesetre gondolom oda is jut a rossz hangulatból. (csak feltételezés)
tpd 2011.10.26 14:28:07
@tábormegsemmisítő:

"kvázi kihasználva hatalmi erőfölényét." - senki nem mondott ilyet, internet-hozzáféréssel való rendelkezés szerencsére már nem erőfölény

nem látod a problémát, és nincs kedvem leírni megint
tpd 2011.10.26 15:39:02
@tábormegsemmisítő:

te teljesen eltévedtél, ezzel semmi gond nincs és nem is gondolja senki, hogy ezt nem mondhatod el. persze lehet vitatkozni, h dorottyának igaza van vagy sem, és haz igaza van, akkor ki a felelős ezért.

!!csak jelenleg nem erről megy a vita.!!

szevasz