Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cosmicblue

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cifra fordulatokban gazdag kocsibérlős poszt egy csomó pénzletéttel, bedöglő- és csereakkumulátorral, meghúzott vontatóval és kipontozott beszélgetésfoszlánnyal. Mondjuk a pici görbülések ritkán ugyanakkorák a tulaj meg a kölcsönzők szemében, de azért itt sok minden más is…..
cosmicblue 2015.01.28 09:47:38
Január óta több panasz érkezett, hogy lassan szállít a Bookline, és akkor sem sikerült az összes könyvet összeszedni. Legfrissebb naiv ügyfelünk szerint már a februári visszaigazoló emailben említettek valami logisztikai problémát: A Bookline is belépett azon weboldalak sora…..
cosmicblue 2014.04.04 12:48:29
  Nemrég hallottuk az érdekes adatot, hogy az egyik budapesti katolikus óvódából ki kellett menekíteni egy gyereket, akit rossz magaviselete miatt úgy fegyelmeztek meg, hogy leragasztották a száját. A ragasztót még ebédnél sem vették le róla, tehát a többiek szeme láttára…..
cosmicblue 2014.03.31 09:53:10
Zoli egy sima hóközi bankszámlakivonatot szeretett volna szerezni a HSBC-től, de ez több személyes és telefonos megkeresés után sem sikerült. Igaz, közben egyszer jóváírtak neki 30 fontot a sok felesleges telefonálás és mászkálás miatt, de utána ugyanúgy nem kapott kivonatot,…..
Naiv ügyfél szerint a Jogbázis Kft. pont 100 forinttal a szabálysértési eljárás határán innen rántotta be az üdülési joguktól szabadulni vágyókat, hogy aztán benyeljék a pénzt. Ha összejönne pár károsult, közösen már falhoz lehetne állítani a céget: A Jogbázis Kft.…..
Gábortól váratlanul előleget kért a Plazamarket.hu, miután feldolgozta fényképezőgépe rendelését. Addig oké, hogy webáruházakban nincs termék, de hogy kápé se? A www.plazamarket.hu oldalon rendeltem egy fényképezőgépet. Most vásároltam náluk először, de mivel…..
Van egy rossz hírem azoknak, akik azt hiszik, hogy Kína majd megmenti Európát vagy bárkit. Sajnos ez nem fog bekövetkezni. Valahogy így néz ki a fantasztikus teljesítményű kínai gazdaság: via 9gag..
cosmicblue 2011.11.21 17:19:21