Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iko75

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó néhány nap eltelt Csatáry László nyilas tömeggyilkos elfogása óta. Érdekes fejleményre lettem figyelmes, mintha a szlovák sajtót jobban érdekelné Csatáry által elkövetett bűnök szemtanúinak vagy azok leszármazottainak felkutatása, történeteik feljegyzése. A magyar…..
iko75 2013.02.23 00:56:49
@Csehszlovák Kém: leülhetsz, egyes.
A kommunista befolyás minden országban torzított az igazságszolgáltatáson már a konkrét hatalom átvétel előtt is. A belügyekben, rendőrségeken, titkos rendőrségeken és az ügyészségeken, bíróságokon is erős befolyást szereztek, sőt sokszor az ő irányításukkal szervezték újra ezeket a szerveket. Ahogy az sem vitatható, hogy a szlovák illetékesek minél több magyart ítéltek le, a szlovákokat pedig nem vették elő. Sőt, úgy tettek, mintha Tiso állama nem is létezett volna.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
iko75 2012.11.01 20:39:10
@Kőmíves Kelemen: Na most hagyjuk a tervezők munkáját, meg azt is, hogy felelősséggel tartoznak. Jó néhányszor találkoztam azzal, hogy a ház ugyan nem dőlt össze, de te volt tervezési hibával, rengeteg plusz költséget okozva, és jó néhány dolgot ellehetetlenítve. ( kamra, tároló nélküli lakások, erkély hiánya, északi falon ablak, alul méretezett amerikai-konyhás nappali, kifűthetetlen ház stb. ) Az ingatlanosnak akkor kell ( és szabad ) fizetni, ha teljesít. Ha két hét alatt, ha 7 hónap alatt. A baj azokkal van, akik nem teljesítenek, és szarul dolgoznak. De nem háborogni kell, hanem nekik felmondani és keresni egy jobbat. Ha egy autószerelő szar munkát végez, másikat keresek. Ha egy étteremben rosszul főznek, máshol eszek. Ennyi.
iko75 2012.11.01 20:50:06
@különvélemény: nem tetszik érteni, mert értelmetlen a példád. Ajánlatkérés után adom szervizbe a kocsit is, nem pedig beadom, aztán kérek máshonnan is. Lehet a kizárólagosság jó is, ha kapsz érte plusz szolgáltatást. Ha nem kapsz, ne add oda. Most a díjakat hagyjuk, mert a szervizek 4-7 ezer forintos óradíja nem kevés, ingatlant hónapokig árulsz, ráadásul a szerviz keres az alkatrészen is, szegény autószerelőt is ritkán látni :) A lakáson meg bukhatsz többet is, mint 5%, ha sokáig árulod, nem ritka, hogy 2-3 év után, az eredeti hirdetési árnál 20-30% -al olcsóbban kel el lakás, ház. Szóval, ha jó szerelőd-ingatlanosod van, azt fizesd meg, és ahogy a jó szerelőhöz is visszamész, és csak vele dolgoztatsz, úgy érdemes az ingatlanossal is így tenni- ha jó szakember.
iko75 2012.11.01 20:53:14
@GiaMarie: Képzeld el, mennyire volt hálás nekem G, András, amikor a házát eladtam 3 hét alatt, ő előtte 3 évig árulta. Igen, nyomot jattot, meg azóta hozott házi pálinkát, egyszer náluk ebédeltem, és minden ismerősének agyon dicsér. De az is igaz, hogy a 3 év alatt én voltam az egyetlen, aki rendesen foglalkozott azzal a házzal, pedig más is hirdette.
"I don't know what you heard about meBut a bitch can't get a dollar out of meNo Cadillac, no perms, you can't seeThat I'm a motherfuckin' K-D-N-P" Szeretnénk a kereszténydemokraták győzelméhez gratulálni. Örülünk, hogy végre szembe mertek szállni a Fidesszel, méghozzá nem is…..
  Már a bejelentéskor sejteni lehetett, hogy a Milla alternatív köztársasági elnöki kezdeményezése rejt magában kockázatokat a szerveződés számára. Az ötlet megosztotta a civilek támogatóit, a jelöltek videói a kívülállókból is inkább értetlenséget, semmint…..
iko75 2012.03.10 19:30:29
@insert random: valójában Szegedről. Nézz utána :)
iko75 2012.03.10 19:38:11
@Pszt!: ja, csak tudnám, mire fel volt akkor szavazás. mondjuk érdekes lenne a millás demokrácia, hogy egy ilyen felvetéssel mindig tudnák szabályozni, ki nyerjen a végén :D nem, nem csalás volt, hanem "választás".
Amikor azt olvassa az ember, hogy egy 80 éves író menekültstátuszt kér a világ másik felén, legalább egy pillanat töredékére valószínűleg összeszorul a gyomra. Számomra kétségtelenül ez egy megrázó hír és momentum, annál is inkább, hogy nemrég értekeztem arról, milyen…..
iko75 2012.03.04 19:24:36
@dr. Trebitsch: kispofám, én nem osztogatom a jelzőket, ki magyar, ki nem, ki a nemzet, ki nem. ehhez én kevés vagyok, de szerintem te is. kertész ákos nem Ady, ha vele takargatják is. Ady nem volt haszonélvezője valaminek, amit később elítélt. Adyt nem az zavarta, hogy nem a cimbik viszik a pénztárt, nem a cimbik osztják az észt. ha neked ilyen példakép kell, nos, lelked rajta. de közösséget ne kritizáljon, mert ahhoz ő egy senki. mert ő a sárban dagonyázva zabálta kádár moslékát.
Vannak dolgok, amiknek már rég nem kéne lenniük, de mégis makacsul ragaszkodnak a léthez, és mint valami bojtosúszós maradványhalak, dafke se akarnak kihalni. Ilyen az egyház is. És nem adja fel, minden nap beleordítja a pofádba a létezését: nem menekülhetsz.Mert ugye akármilyen…..
iko75 2012.02.29 22:52:10
@szMáté: baromarc, ez az állam nem jött volna létre az egyház nélkül. Nem idejött az egyház, az legfeljebb az első papokra volt igaz. Mondjuk úgy 1050 óta mind magyar. Kárpótlás: a vagyonukat elvették - előtte abból finanszírozták magukat. Messze nem csak a katolikusok, de a protestáns egyházak, és a zsidók is bukták a vagyonukat rákosival.
Az iskolák állami normatívája ugyanaz, de az önkormányzat nem ad pénzt - amíg ő a fenntartó, kell neki, illetve az ingatlan karbantartása stb. is az egyház gondja.
De! Szerintem az a nem mindegy, hogy bárki, üzleti alapon szervezhet-e egy egyházat, és azt utána támogatja az állam, vagy valódi egyház, és akkor mint MINDEN társadalmi szervezet, kaphat juttatásokat. A mértékéről lehet, és kell is vitatkozni. De spec az szadesznél, vagy a ftyisznél, maszopnál a katolikusok is hasznosabb szervezet...
Meglepő cikkre hívták fel a figyelmemet. Vicces, hogy a szerző egy blogon kéri számon a tényfeltáró újságírást, gondolom ennél fontosabb probléma nem is nagyon van már itthon a gasztronómiában. Az írás - gondolom - erre az élménybeszámolómra(!) reflektál, amiben egyébként…..
iko75 2012.02.29 17:55:25
@világevő: ezt meg sem tudnád oldani. de minek rombolod a saját renoméd, egy pr cikk körüli csetepatéban? reklámoztál valamit, amire nem kicsit, nagyon, első olvasás alapján rögzül a cégnév, milyen jó márka, családi vállalkozás ecsetelése, majd válaszban azt írod, a classic nevű terméküket ( amit az átlag magyar fogyasztó megvehet ),nem említed - ez csak itt tűnt fel. rugtak egyet az olajhamisítási ügy kapcsán beléd is, de ha már vélemény vezér vagy, akkor viseld el. annyi derült ki, hogy van az a pénz, amiért korpás a hajad.
A Hallgatói Hálózat szerda esti bázisdemokrácia-történelmi egyetemfoglalásának még az utóélete is olyan érdekesen alakult, hogy a Képviselő Funky drámatudományi szakosztálya külön is érdemesnek tartja megvizsgálni azt.A parádés második felvonás már kora reggel elindult…..
iko75 2012.02.16 21:22:45
@makacs szennyeződés: rohadtul jobboldali vagyok, semmi bajom a zsidókkal, cigányokkal, négerekkel, nem vagyok náci, sőt, kevesebb a közöm a nácikhoz, akár ideológiai, akár gondolati síkon, akár tettekben, akár megnyilvánulásokban, mint neked, de azért csak ugatjátok, ugatjátok, hogy nácik, antiszemiták, stb. Mert nektek ez érv.
A Társaság a Szabadságjogokért közellenséggé vált a kormánypárti sajtóban. Déjà vu. 2006-ban, amikor kiálltunk a rendőrség által elkövetett jogsértések áldozatai mellett, már egyszer megéltük ugyanezt. Akkor éppen a most bezárásra ítélt Klubrádió ostorozott minket…..
iko75 2012.02.15 17:47:52
@Sarosip: Szerintem meg te ítélkezel sztereotípiák alapján. Nem a tévéből tájékozódok. Egy olyan faluban nőttem fel, ahol egyre több lett a roma. Bár szívesen maradtam volna ott, a városba költöztem, családostól. És nem a munkahely miatt - 12 km a város. A tasz válasza a romakérdésre rossz, egyoldalú. Sőt, én azt gondolom, hogy ártalmas. Nem tartom természetesnek azt, hogy eltartsunk embereket, hogy azt mondjuk, azért nincs munkájuk, mert romák. Miközben sokkal nagyobb baj, hogy nincs szakmájuk, sőt, sokuk úgy jött ki az általános iskolából, hogy olvasni is csak szótagolva tudott - saját tapasztalat!!-, és naná, hogy így szakmája sincs. Én azt látom, hogy mivel generációk rendezkedtek be erre az életvitelre, ez a probléma állandósul, sőt súlyosbodik. Jóval több, mint 100 cigány embert ismerek, név szerint, tudom, hol, milyen körülmények között laknak. Három van közülük, akik beilleszkedtek. Meg persze van egypár, aki a bűnözésből megszedte magát. Az, amit a tasz tesz, nem segíti, inkább akadályozza az együttélést. Mert nem hiszem, hogy a rendőrség meg tudja oldani, hogy ne törjenek be az én nagymamámhoz - egyébként Magdi néni, egy olyan faluban, ahol 2-300 cigány él képzettség, elképzelés nélkül. De! Én nem akarok értük többet tenni, mint amennyit ők tesznek magukért. Ha ők be akarnak illeszkedni, ha elfogadják a társadalmi normákat, akkor nem fáj, hogy támogatást kapnak. Addig meg szerintem nem Pestről egy pár napra ideugró, liberális elveket valló jogvédőknek kell megmondani, hogyan érezzek a szomszédjaim iránt.
Nagyon is számon tartom, hogy az elit mit tesz. Én egy dolgot tehetek, megvonom a szavazatom. De ugyan a tasz mit tesz e-téren plussz? Ki az a magyar politikus, akit nem kéne elküldeni a búsba? Szerintem gyurcsányt, bajnait, kunczét, orbánt egyaránt el kéne. A pragmatizmus meg nem hiszem, hogy baj. Majd ha az amerikaiak, németek stb. nem kereskednek kínával, akkor lengessen magyar kormányzati tisztviselő zászlót tibetért.
Aki ma a tasz mellé áll politikus, az holnap majd a megszüntetését kívánja. De ezzel szerintem egy jogvédő szervezetnek számolnia kell. Sőt, még ez mutatja, hogy végzi a munkáját.
Október 23-án bejelentettük, a mai nappal elindítjuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel. Találjuk meg…..
Snake Tömeghír 2012.01.31 07:51:00
Fantasztikus hír jelent meg az MTI-n tegnap este. Az észbontó tájékoztatás szerint a Hungarian Lobby nevű csoport vezetője, Lipták Béla professzor petíciót küld a Fehér Házba ma reggel. Fontosnak tartotta megemlíteni azt is, hogy a FedEx szolgáltatását veszi igénybe a…..
  (Az adatok forrása: http://torokgaborelemez.blog.hu. A grafikon beküldéséért köszi Gézának!)..
iko75 2012.01.23 00:29:32
@Mpatikus Eszetlenellenes: ja persze. mert anno nem vezérürüként követték gyurcsányt? ferinknek eléggé meg kellett dolgoznia, hogy elveszítse őket, de a mag még így is követi. a milla, meg a szolcsi is jól odamondott, így lett népszerű.
Jó hívószónak bizonyult az, hogy védjük meg az ország pénzügyi függetlenségét, védjük meg a szuverenitásunkat. Isten látja a lelkemet, ezzel maximálisan egyet is értek (még ha tegnap, nem túl sok eredménnyel de itt provokálunk is itt a blogon), ha a körítés többi részével…..
iko75 2012.01.23 00:12:35
@P.mester: nem, az a kb. 2-3 ezer ember, akinek nagyon nem tetszik, ezekből áll. Ők azok, akik eddig utcára mentek.
iko75 2012.01.23 00:13:41
@dr. gigacherry: Talán a "közszolga" nem leszólta azokat, akik tüntettek? Vagy ez csak akkor baj, ha nem veled egyetértő ír ilyet?
iko75 2012.01.23 00:16:40
@iko75: 2-30 ezer
  Szerződéskötésre kötelezné Hoffmann Rózsa a részben vagy egészben az állam által finanszírozott képzésre felvételt nyert hallgatókat. A felsőoktatásban ingyenesen tanuló diákok az aláírással abba egyeznének bele, hogy tanulmányaik befejezte után húsz éven…..
iko75 2012.01.20 21:37:28
@vitéz g.e.: huh. a kormány, ha akarná sem javíthatja a béreket, sem a munkakörülményeket - ehhez legfeljebb keretet adhat. ( minimálbér, elvárt emelés )
az intézkedés részben jogos. a mód erősen kifogásolható.
az, hogy fizetni kell, vagy a képzést ledolgozni, önmagában nem baj, és nem hiszem, hogy fékezi a jövő generációját, sőt, erősebben ösztönzi a jövőjük átgondolására majd a fiatalokat ( kimegyek nyelvismeret kell, a szakmám keretszámai milyen eredményt követelnek, ha ösztöndíjat akarok ) de egy ilyen rendszert fel kell építeni. akik most felvételiznek, lehet, hogy szívni fognak ( mondjuk főleg a keretszámok miatt )
Meglepődve vettük észre, hogy Magyarországon kicsapta a biztosítékot Bartus László írása az amerikai Népszavában. Tallózta a Mandíner, a Heti Válasz publicistája reflexből zsidózni kezdett és a Konzervatórium szerzőpárosa is csak izomból tolt valamit a monitorunkra. Pedig ha a…..
iko75 2012.01.20 13:40:19
válasszunk ketté egy dolgot - a hit, vallásos élet, ami magánügy, és annak kivetülése, megjelenése a társadalomban.
minden vallás és hit ( nálunk a hit a nemhitben, a liberalizmusban stb.) komplex világképpel rendelkezik. márpedig ez azt jelenti, hogy azok számára, akik hisznek egy-egy adott vallási/nem vallási tételben, a világkép és a történések viszonya napi aktualitást jelent. lefordítva a gyengébbek ( pl. a poszt írója ) kedvéért, azt elvárni, hogy a hitem ne befolyásolja az aktuális látásmódom, irreális, sőt, antidemokratikus.
az állam és az egyház szétválasztása magyarországon megtörtént. az, hogy az egyházak, az összes(!), kifejti véleményét, befolyását, szerintem egy demokráciában is természetes. az, hogy a különböző nézetek ütköznek, az is. nálunk elég sok kérdés egyfajta kompromisszummal zárult, sokkal jobbal, mint a lengyeleknél.
bartus cikke gyűlölködő, és nagyon igaztalan. a katolikus egyház sokszor, és sokat tett ezért a hazáért ( de persze más keresztény egyházak is ), ha pedig a hibáik számát tekintjük, vagy a rossz emberek számát, akkor sokkal jobb eredményt kapunk, mintha ugyanígy a pártokat vizsgálnánk meg ( mszp, szdsz, fidesz- mindegy), és legyünk őszinték, a pártok is rendelkeznek egy ideológiai alapú világképpel. van, amelyik párt a vallásból merít, van, amelyik nem. de ettől még ideológia mindkettő, világnézetet ad mind, hibákkal, ferdítésekkel stb.
arról meg ne is beszéljünk, hogy avilág legrégebbi demokráciája mennyire vallásos.
A szinte napra pontosan egyező, tavaly januári, meglehetősen fűtött hangvételű felszólalás és az azt követő vita után, Orbán Viktor ismét arra kényszerült, hogy Strasbourgba utazzon, és helyben védje meg a mundér becsületét „a nemzetközi támadások ellen".  A…..
iko75 2012.01.20 11:29:09
@akira2: kedves akira.
a gond az imf-el az, hogy hogyan akarja fenntartható pályára állítani a költségvetéseket- nem csak magyarországon, máshol is megmutatkozott már. a hitel árában benne van az is, hogy beleszól a dolgokba, és az intézkedéseknek, amiket megkövetel, következményei vannak. nagyon várom már, hogy valaki egy imf-es sikersztorit mondjon, mert eddig inkább a rosszul elsült tanácsaikról olvastam.
kicsit más: melyik magyar volt kormányfő, politikus nem tudna nem egy posztot, egy blogot megtölteni a hazugságaival, kétes ügyeivel?
a baloldal-liberálisok azért kormány képtelenek ma, mert nem tudnak mást, mint egy ördögöt a falra festeni, és ellene küzdeni. demszky pl. azt nyilatkozta, hogy tudta, hogy gondok vannak, -lopnak-, de ugye ha szól, akkor jön a zorbán...na ez komolytalan. azért jöjjenek vissza, mert az orbán az ördög? ugyan. viki nem jobb, de nem is rosszabb.
A Köztársaság, mint szimbólum, és főleg ennek védelme képes lehet-e összefogni, és tettre sarkalni az embereket? Az Orbán-kormány antidemokratikus lépései vajon elkendőzhetik a különböző szervezetek közötti különbségeket? Mi az a demokratikus minimum, aminek elfogadásáról…..
iko75 2012.01.15 18:22:57
@hackbard.celine: van. tudsz mást is, mint visszaböfögni, amit a baloldal ír, mond?
tán a frakciók nem szavazógépként működtek 2010 előtt is? vagy nem így megy ma is a franciáknál stb?
ha jól emlékszem, göncz papa is mindent alávésett, amíg az mszp-szdsz volt hatalmon. majd schmitt is ugrál, ha jön az új kormány.
az ügyészségek és a bíróságok élén pártkatonákat cseréltek. eddig meg nem volt jutalom osztás, azt a fidesz találta ki. amúgy meg volt tapasztalatom a bíróságokkal, egy rakás szar volt eddig, 3 évig húzódott egy ügyem, azért, hogy a végén már elmenjen kedvem az igazságkereséstől...
ami volt, az egy rakás szar volt, korrupcióval, meg az mszp-szdsz-esek kapcsolati rendszerével. ha a fidesz ugyanezt építi fel, csak a saját képére, akkor bukni fog, és orbán is lecsúszik gyurcsány mellé.
de azt, hogy az épüljön újra fel, ami volt, sokan nem akarjuk/engedjük. hívjátok olyan szépen, patetikusan köztársaságnak, demokráciának ( egyik se volt a szavak nemes értelmében ), vagy ahogy csak akarjátok.
iko75 2012.01.15 23:09:02
érdekes kommentek jöttek össze, de a szokásosak. most diktatúra van (puha), bár még senkit nem vitt el a politikai rendőrség (meg sem alakult még), senki nem tűnt el, senkit nem zártak börtönbe politikai nézetei miatt (bár Ferink előre jelezte, ha őt lecsukják, az ezért lesz).
Az a szar a gazdaságban, ami most van, 2 oknak köszönhető:
1. A szocik elkúrták, amit tudtak elloptak a szadesszel együtt
2. orbán nem tudta megoldani a válságot, sőt, szerintem halvány fogalma sem volt megoldásról. tűzet olt, azt is szarul.
De! ebben az országban nem fog semmi változni addig, amíg a baloldal csak a jobboldal teljes eltörlésében tud gondolkozni, és ha nem liberális kormánya van az országnak, akkor diktatúrázik. mert pont ez ment az első orbán kormány alatt. meg az, hogy ők jobban értenek a gazdasághoz. hát megmutatták...
a kormánynak voltak jó szándékú lépései, a válságadók pl., amik kihúzták, hogy egy darabig ne mi fizessük a többet. (és nem, azt teljes mértékében nem tudták a cégek ár emeléssel visszavenni) de ahogy nézem, az imf ezt majd kamatostul visszaszedi.
ma a fidesz tekintélyelvűen konzervatív, és ezzel két baj van:
1. elvi síkon deklarál politikai elveket, irányokat, amik ma felesleges ideológiai vitákat gerjesztenek.
2. korlátozta a saját mozgásterét, de ezzel a gazdaságét is.
ha valaki jobb országot, jobb kormányzatot akar, az szerintem kezdje azzal, hogy magába néz. a blog szerzője is, a hozzászólok, olvasók mind. a másik véleményének tisztelete, és egy nagy adag szerénység, ez hiányzik ma belőlünk, magyarországon véleményt megfogalmazó polgárokból.
iko75 2012.01.16 00:39:55
@hackbard.celine: jog alapján nem lehet diktatúra, ez önellentmondás. a jogban ugyanis bárki keresheti az igazát. szeretném egyébként remélni, hogy a munka törvénykönyvét ne árok kornélra szabták. az, hogy rá IS érvényes, meg az, hogy mivel politikai tervei vannak, rá is játszik a helyzetre, természetes. cirkusz a népnek, indulatok korbácsolása. ha pedig a szima judit elleni vádak koholtak, az is ki fog derülni - a magyar bírói fórumok után még a rendelkezésére áll majd a nemzetközi is. ettől még ez demokrácia. de beszélhetnénk arról is, hogy a nagyszerű köztársaság idejében kik kerültek, vagy nem kerültek bíróság elé, illetve egy-egy ügynek milyen vége lett. de ettől még az az időszak sem diktatúra volt.
Erős ellenzék van létrejövőben Orbán Viktorral szemben. Bár az ellenzék egy része magára talált az elmúlt egy hónapban, még mindig több kisebb-nagyobb erőből áll az Orbánnal szembeni elégedetlenek sokasága, ezeknek az erőknek pedig közös nevezője, hogy nem tudják pontosan…..
Kiszivárogtak az IMF feltételei, amelyek között vegyesen bukkanhatunk olyanra, amely az elmúlt másfél év kormányzati intézkedéseinek fő irányát vonatná vissza (a magyar háztartásokat átmenetileg tehermentesítő különadókat is vissza kellene vonni), és olyanokat, amelyek az…..
 A civil szervezetek és demokratikus ellenzéki pártok közös tüntetése az Operaház előtt. Benn az épületben közben a kormányzópártok az új alkotmányt ünneplik.   ..
iko75 2012.01.02 19:35:36
@Battlestar Galactica: Vertek mindenkit, akit értek, meg véletlenül azonosító nélkül, viperával, lovasrohammal. Aki tüntetni akar, az tüntessen. Aki vinnyogni fórumon, az vinnyogjon. Demokrácia van, tehetik. Jó lenne elfelejteni a nagy szavakat. Mindenki nagyot akar mondani a másikra, de kilóg a lóláb.
A pénteki nagy parlamenti ralliban a Fidesz-frakció elfogadta az egyik  olyan sarkalatos törvényt (az egykulcsos szja bebetonozását tartalmazó gazdasági stabilitásról szóló törvényt), amelynek visszavonása az IMF-fel és az EU-val folyó tárgyalások megkezdésének feltétele…..
iko75 2011.12.25 20:38:54
@Orbán Diktor: az agyhalott szerintem az, aki úgy véli, ő tudja a tuti igazságot más hülye. te ilyen vagy.
amikor a kormány olyan részhez nyúl a társadalomban, költségvetésben, ami érzékenyen érint valakiket, akkor ezért szidjátok, amikor nem nyúl, akkor azért. meg különben is, itt megint diktatúra épül- ezt hallottam az első orbán kormány alatt is.
szögezzük le, ez a kormány nem jobb, mint a többi. de nem is rosszabb. ami rosszabb, az a hiszti az ellentáborban. eddig a kormánypártok csak szájkaratéban kaptak ki. választáson még nem.