Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rockseiaXLL

0 bejegyzést írt és 638 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Meséltem már róla nektek, hogy nálunk van némi Barbie fanatizmus itthon. Hát most a realisztikus fajtából prezentálnék néhányat, persze ezeket nem a Mattel cég adta kis, hanem Tonya Ruiz 'alkotta' a pandémia mindennapjaiból inspirálódva. Na, melyiket érzitek "igazinak"? Nekem Ken jött…..
NEXUS MAGAZIN A járványármány 2020.05.30 22:41:52
Rövid összefoglaló: - A „Plandemic” című (jelentése: megtervezett világjárvány) dokumentumfilmben szereplő Dr. Judy Mikovits (PhD), a sejt- és molekuláris biológiával foglalkozó orvos, akinek kutatási eredménye kimutatta, hogy nagyon sok védőoltás gammaretrovírusokkal szennyezett, annak…..
rockseiaXLL 2020.06.01 10:27:31
A minap az egyik külföldi szakmai csoportban feltöltöttek egy képet: egy édesanyát ábrázolt kórházi környezetben, karjában az alvó újszülöttje. Épp gratulálni akartam, amikor megláttam a poszt jobb felső sarkában a könnycseppet. Azt a könnycseppet, ami tragédiát jelez, gyermekhalált. Évekkel…..
Ma már az sem gond Orbán Viktor számára, ha valaki magyarellenes pártot vezet, ha Brüsszelt jobban utálja, mint Budapestet. Erre lehet következtetni abból, hogy a magyar-szlovák focimeccset a magyar kormányfő azzal az Andrej Dankóval együtt nézte végig, aki magyarellenes kirohanásairól ismert…..
Tizennyolc évvel ezelőtt, 2001 szeptember 11. reggelén a világ TV csatornái, hírújságjai és rádióadói szörnyű, szinte sokkoló üzenetekkel illetve képekkel árasztották el a médiát, amikor arról számoltak be, hogy New Yorkot súlyos terrortámadás érte. Ezen napon ugyanis 19 géprabló 4 utasszállító…..
Huawei P20 Pro telefonom van. Azért kezdem ezzel a ténnyel, mert elég fontos információ ahhoz, hogy miért is jutottam el egy apró USB méretű DAC-hoz. Hogy mi az a DAC? Digital analóg konverter, ami a digitális jelforrást analóggá alakítja, tehát tudjuk hallgatni a biteket. Magyarán olyan, mintha…..
rockseiaXLL 2019.08.26 13:26:07
...akkor végre eljön a mi időnk -- gondolják kb. az ellenzéki pártvezetők (vagy azok legalábbis, akik nincsenek Orbán zsebében). Ez a legbiztosabb ellenzéki stratégia egy ideje. A második -- már bizonytalanabb -- remény az, amit egy komoly nemzetközi erő-átrendeződéshez kötnek, pl. a liberális…..
Ma megkeresett egy hölgy, hogy elmesélje mi történt vele az 1990-es agárdi Fidesz táborban. A hölgy fél, ezért kérte neve elhallgatását...
rockseiaXLL 2019.08.13 20:53:12
- tartja a mondás. Tippek, mit tegyél amikor a pasid bejelenti, hogy keres mást, mert még főzni se tudsz, vagy az ultrahangon közlik veled, hogy egy 2x2 cm-es, nem odavaló képlet látható valamelyik belső szerveden, vagy a főnököd beavat, hogy kirúgják és tudod, hogy akkor neked is menned kell. (Kép…..
rockseiaXLL 2019.07.19 11:13:08
 A hatalomból való kicsöppenés után Berecz János struccfarmmal kísérletezett, Herényi Károly és Lamperth Mónika potencianövelő étrend-kiegészítőket árult. Lendvai Ildikó önként vonult vissza, és a publicisztikát választotta. Azóta van egy rovata a Népszava hétvégi számában, és más szerkesztőségek is…..
rockseiaXLL 2019.06.11 07:56:49
A nyolcadik, befejező évad után egyértelműen kijelenthető, hogy hatalmas siker már nyolc esztendeje George R. R. Martin különleges regénye (A tűz és jég dala) és az abból készített, HBO által "megrendelt" sorozat, David Benioff és D. B. Weiss rendezésében. Címe: Trónok harca. A sokszereplős,…..
Die Welt: itt a vég, a Fideszt ki kell zárni a Néppártból! FAZ: az EPP lassan Orbán bohóca lesz. A magyar kormányfő neme tud meglenni provokációk nélkül, abban bízik, hogy a német uniópártok végén visszariadnak és nem távolítják el a magyar pártot az EPP-ből, pedig nagyon ráfizethet, az országgal…..
rockseiaXLL 2019.03.05 12:26:18
Szokásához híven bort iszik és vizet prédikál az Orbán-kormány menekültügyben. Korábban titokban úgy teljesítette az unió által előírt menekültkvótát, hogy közben milliárdokból hirdette, hogy Magyarország nem fogad be migránsokat. Ma már szinte meg sem lepődünk azon, hogy olyan venezuelai menekültek…..
rockseiaXLL 2019.02.24 19:02:15
Néhány napja közel húsz év után először a kezembe került egy Hócipő. Farkasházy Tivadar, a jelen kormányzat egyik megrögzött, örök kritikusának lapját egészen fiatalon szerettem, minőségi karikatúrák és aranyos poénok. Az én humoromnak például tökéletesen kielégítő volt Göncz Árpádot látni, amint…..
rockseiaXLL 2019.02.24 19:00:42
@darlacko: Már Amerikában sem. A szólásszabadság alkotmányos jogát már ott is korlátozzák, ha a holokausztról van szó. Mármint konkrétan egy holokauszt, nem az európai hódítók általi, nem a kambodzsai, nem a szovjet, nem a kínai, nem az amerikai általi nukleáris holokauszt. Csak a zsidók elleni.
A rendszerváltás befejezése egy borongós februári vasárnapra esett 2019-ben. Ekkor győzte le félkézzel és mit sem sejtve az ex-lmp-s Karácsony Gergely az egykori állampártot 81% : 19% arányban saját házi bajnokságukon. Ekkor még nem sejtettem, hogy ugyanazon a héten saját magát is padlóra küldi…..
  Orbán Viktor és barátai pénzzé tették az országot. Mivel ez működik nekik, most azt hiszi, pénzzé tehetik a családok életét is. Pénzért szülnek majd "az asszonyok", mert szerinte minden megvehető, a születés is. Orbán közben maga a legnagyobb gátja a gyerekek megszületésének azzal a mérhetetlen…..
Egy éven belül a kormány mindent tudni fog rólunk, még a zoknink méretét is. Létrejött az összeesküvéselmélet-hívők rémálma. ..
rockseiaXLL 2019.01.26 08:10:28
És egy további, ami miatt mégse. ..
A Család az egyetlen mini „gazdaság”, ahová még nem ette be magát a pénzrendszer rákfenéje. Legalábbis egyénenként nincs érdekeltség a mai gazdasági modellben. Sőt!   Gyermekeink túlzott elkényeztetése, a pénzügyi oktatás hiánya és a családon belüli viszályok egyre gyakoribb kialakulása…..
rockseiaXLL 2018.12.03 09:07:38
Cáfolja vagy éppen megerősíti azt a gyanút, hogy valaki a kommunista titkosszolgálatnál volt, hogy a "bolgár Videotonnál" dolgozott? Fontos-e ez önmagában, vagy csak mint egy nagyobb kép része?..
rockseiaXLL 2018.11.22 08:08:47
@dare: 911 trump case closed - ez jobb, igaz már az eredetit törölte a jewtube, de meg lehet taalálni.
rockseiaXLL 2018.11.22 08:22:58
@rockseiaXLL: még1: Christopher Bollyn
Meg még1: Dr. judy Wood
Na még1: Kaliforniai "tűzvész"
rockseiaXLL 2018.11.22 08:23:47
@rockseiaXLL: a legmegdöbbentőbb: John G. Trump
A női szexualitás sokkal komplexebb, mint eddig hittük - egy 2015-ös Journal of Personality and Social Psychology-tanulmány a heteroszexuális irányultsággal kapcsolatos tabukat döntött meg. A kutatás azzal az újszerű megközelítéssel állt elő, hogy a nőknek egyaránt mutattak heterokat és meleg…..