Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dtatar

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is érdekelt, hogy egy nőt mi visz rá arra, hogy a bugyiját egy zenészemberhez vágja. Eleve nem értem az egész hajigálás logisztikáját, mármint hogy ahhoz, hogy mondjuk Chad Kroeger, a Nickelback énekes-gitárosának a fejéhez hozzávághassunk egy uszkve 2 grammos, kék…..
dtatar 2013.11.09 13:25:03
@Keresztény szellemiségű luxuskurva: @ki vagyok találva:
Csak az elején szögezzük le: nem voltam ott és nem szeretem a zenekart.
Ettől függetlenül a cikk egy a firkálójától (mert írónak azért nem nevezném) megszokott hányástenger. A tenger fele megint "hűdenagyonvicces" lett, azaz értelmetlen, átgondolatlan és középszerű (igen gyenge szarkazmushoz hasonlító valami).
Nem lenne vele semmi bajom, ha a másik fele vélemény lett volna, de NEM VOLT AZ. Arról szólt az egész, hogy a koncert profi volt, de szar, mert valaki bedobott egy bugyit (WTF?) és mert én különben is gyűlölöm őket.
Ha nektek ez bejön, annak csak örülni tudok.
dtatar 2013.11.09 13:27:55
@fomallyknownasmojokinguntilsixxfuckedmeout: Te vetted a fáradtságot, hogy újraregisztrálj miután kitiltott az észosztó blogjáról. lol :D
A párt a Kétfarkú Kutya Párthoz hasonlóan nem felel meg a "névvalódiság követelményének". Precedens értékű lehet a Kétfarkú Kutya Párt bejegyzésének elutasítása, mivel ez esetben a többi parlamenti szervezet nevében sem szerepelhet olyan kifejezés, amely a szervezet…..
"Az ilyenek miatt teremtettem az emberiséget, mint Viktor" - nyilatkozta ki lapunknak Isten. Hírcsárda: Köszönjük, hogy ismét elfogadta meghívásunkat! De miért van Önön ez a rozmár jelmez? Isten: A múltkori interjú után többen rossz néven vették, hogy olyan kitárulkozó…..
dtatar 2013.06.02 00:45:29
@Lencsés István: Igazi éned végre megmutatkozott! Szóval nem hiszed, hogy a Mindenható Isten tud ilyen nyíltan beszélni? Hitetlen pogány vagy csak te is, mint a többi. Ugynúgy nem vagy igazi magyar. Hát magamra maradok ezen a komcsi blogon?
„Nála jobb helyen nem is lehetne a pénz. Add, Uram, hogy bölcsebben költse el, mint mi!” – áldotta meg az Enter gombot utalás előtt egy egyházi méltóság. A kezdeményezéshez eddig valamennyi történelmi, két ének és egy testnevelési egyház is csatlakozott, sőt a…..
dtatar 2013.06.02 00:39:02
@kittrabi: Tudom, hogy te nem lehetsz a Pisti, te sötétben bujkáló rémhírterjesztő! Túl kevés a szóköz! :D
"Igazságtalan az élet! Miért nem nekem jutott eszembe a reklámadó?" - sírta tele a Magyar Nemzeti Bank (MNB) büféjét az egykori gazdasági miniszter. Információink szerint depresszióval küzd Matolcsy György, az MNB elnöke. Mint belső informátorunk elmondta, a lelki problémák…..
dtatar 2013.05.27 19:40:23
@Lencsés István: Mi öt? :O
A Bioshock Infinite legelején, kb. a játék 1 százalékánál van egy rész, ahol a főhőst, Booker DeWittet megkeresztelik, amint megérkezik Columbia lebegő városába. Ezt a jelenetet nem lehet átugrani vagy megkerülni, a játékosnak csak egy választása van: a „nyomd meg az X-et, hogy…..
„Ezzel szimbolikusan is véget ér a Simor-korszak. Eltűnik a nemzet fizetőeszközéről az offshore-billog" – nyilatkozta Matolcsy György. A postahivatalok, bankok és trafikok munkatársai hajtják végre valamennyi Simor-aláírás átmatricázását, legkésőbb május 31-ig.…..
dtatar 2013.04.18 19:10:15
@Lencsés István: Te is. Amúgy meg átfutott az agy(?)adon, hogy direkt ír így?
Most már kezdem azt hinni, hogy csak egy kitartó troll vagy. :D
„Alkalmatlanok vagyunk mindenre és ezt is széttagoltan csináljuk. A legjobb megoldásnak a külföldi emigráció tűnik, vagy a bujdosás” – emelte ki Bajnai Gordon. Az ellenzék szerint hamarosan külföldön úgyis több magyar él majd, mint hazánkban, ezért politikusnak is…..
dtatar 2013.04.12 19:15:40
@Lencsés István: Ha hazugság, hogy nem érdekel a véleménye, akkor miért írod le?
Amúgy Trianoni magyar valóban nem létezik, de főleg nem lakik senki Trianon - ban.
Gondolom akkor II. Rákóczi Ferenc, Kossuth Lajos stb. se voltak magyarok. :)

@poszt: Végre belátták ezek az áskálódó, székházromboló, lovasrohamindító hazaárulók, hogy hol a helyük. Menjenek csak Londonba! Az igazi magyar úgyis csak (ős)magyarul beszél és rovásírást használ, már ebből is látszik, hogy ezek hova valók.
Örülünk, Vincent? Ez a FIDESZ 2013.03.04 12:39:09
  Az alábbiak a Kövér László házelnök által égbe magasztalt, a FIDESZ által többszörösen el- és bevállalt újságírónak, az Ötös Számú Párttagkönyv büszke tulajdonosának, a "Békemenet" szervezőjének sorai. Ez a FIDESZ, ez az a szöveg, amivel Orbánék pártja…..
dtatar 2013.03.04 22:13:54
@dtatar: Csakazértis meglesz a kerek 60. :D
Amint láthatod, hozzászólásaim legalább fele is a blog.hu minősíthetetlen motorja miatt keletkezett, ami nem engedi, hogy egyszerűen belejavítsak / beleírjak az előző kommentembe.
dtatar 2013.03.04 22:16:46
@panelburzsuj: Nekem nem jut belőlük bibibí. :P
dtatar 2013.03.04 22:48:13
@christvhu: Engem is, de formai okokból nem lehet úgy védekezni, hogy: na de az úgy van, hogy...
@panelburzsuj: Nekem két nevem van, ha úgy vesszük (egy család- és egy keresztnév). Mindkettő szerepel valamilyen formában a felhasználónevemben (igen, csak egy van).
Ha még néhány ilyet beírsz, akkor tényleg dagadtabb lesz. Lehet, hogy akkor lesz új niknémem is. :D
Örülünk, Vincent? Buták 2013.03.02 13:59:34
    Orbán Viktor egy buta embert jelölt a Magyar Nemzeti Bank élére. Nem idiótát, nem fasisztát, nem pszichopatát, hanem csak egy butát.     Matolcsy György egy fantaszta, aki időnként teljesen elképesztő hülyeségeket hord össze, de leginkább csak buta. Egész…..
dtatar 2013.03.02 14:31:50
@aritus: Ha ilyen embereket keresel, csak kapcsold be a Lánchíd Rádiót. (Gondolkodó emberek számára fogyasztása csak kis mértékben, vagy agymosottak felügyelete mellett ajánlott.)
 Én azt javaslom, édes hazám, hogy büntetésképpen ne nevezzünk el róluk utcát.   Itt van például az ELTE BTK HÖK, akik talán készítettek egy listát, amelyben leírták, hogy kit sunáznának, akkor is, ha esetleg csúnya zsidó feje van, vagy ha egyiptológus. Az…..
dtatar 2013.02.21 01:18:21
@Füstös-Róka Giovinezza: Szomorú, hogy a néhai maroz mondandójának dallama csak úgy jöhetett át, hogy közben +50% felesleges disszonanciát keltő szitkozódás keveredett bele.
(Ha érted mire gondolok.)
dtatar 2013.02.21 01:31:06
@sok-sok: Te nem kaptál volna? :D
Amikor kedvenc pártod, az erkölcsösség példaképe valami olyan ellen tesz, aminek a neve hasonló egy általad készített dologéhoz?
Te mocskos nihilista nacionalista alkoholista feketelista futballista exhibicionista specialista fasiszta statiszta masiniszta soviniszta orgonistaalpinista kálvinista!!!
Mi másnaxentelhetnénk sorozatunxázadik részét, mint Katona László költészetének? Na ugye... IGAZSÁG ÉS A GAZSÁG Gyermekeit a jó anyaigazmondásra tanítja;hogy soha ne hazudjanak,se egymásnak, se másoknak! IGAZSÁG a legfőbb értékaz igazra veti fényét!Nem ármánykodik és…..
az ország is két és fél év után, mindannyiunk munkájának, kitartásának köszönhetően kigyógyult az apátiájából, a reményvesztettség állapotából Kövér László, 2013. január 5...
dtatar 2013.01.14 23:34:39
@melchi zadok: Az az igazi baj, hogy igenis elhiszik.
Bár belegondolva nem tudom mi is ezzel a baj. Hiszen fides=hit. Sose volt ez tisztesség, bizalom, szorgalom, etc. Mindig is hit volt. A szavazók részéről is (ezt várják el).
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Minap Ungváry Krisztián kijelentette, (köszönjük Yorgnak az ötletet) hogy ő nem liberális, mivel abban hisz, hogy "egy európai országban a kereszténységnek állami szinten is kitüntetett szerepet kell kapnia más vallásokhoz képest".  Ungváry Krisztián magánügye, hogy miért…..
dtatar 2013.01.05 03:32:18
@Trompf: Kapaszkodj meg! Ha a most elejtett ollóm felfelé kezdene esni úgy, hogy nem lóg az arcomba se mágnes, se kisbolygó etc., akkor kopogtathatnék a fizikusoknál, hogy... Hát izééé... Na... És mégis tanítanak az iskolában fizikát, pedig csak ennyi kell a felborításához.

Amúgy aki azt hiszi, hogy az evolúció (és akármi más) oktatása feltétlenül annak elfogulatlan magyarázását jelenti, azoknak ajánlom ezt: indavideo.hu/video/south_park_evolucio
Az ünnepek közeledtével a The Killers rögtön két klippel lepte meg rajongóit, a Rammstein pedig egy régi kedvenchez forgatott új videót. A FIDLAR megelégedett egy régi zenekar koncertfelvételének felhasználásával, a The Somersault Boy pedig direkt VHS-esítette a videóját. Eminem…..
dtatar 2012.12.16 23:01:11
@ZF2: Azt ajánlom menj el egy koncertre. (Már csak kapcsolatépítésnek is jó, mert tavaly pl. egy osztrák csajjal, egy skót sráccal és egy olasz családdal is beszélgettem. :P)
Marilyn Mansont én sem szeretem.Szerintem ő nem vehető egy kategóriába a Rammsteinnal (műfajban, nem minőségben). Persze simán lehet, hogy én csak a neve miatt vagyok nagyon mérges rá.
Nem merészkednénk addig, hogy gyorsítéletben mondjuk meg, negyvenszázaléknyi jelöletlen idézet után Semjén Zsolt dolgozata plágium-e, vagy csak hiányzott írógépéről az idézőjel. Mi pozitív módon inkább a tartalomra koncentrálunk, hiszen A new age kihívása és az…..
Nem kell ahhoz nagy tudomány, hogy az ember lássa, egy igazi zenebuzi mindig talál valami jó okot, ami miatt belerúghat egy nagyot az MTV-be. A klasszikus időszakban azért, mert a zenecsatorna szerintük egy csomó fontos előadót kirekesztett, nem közvetített értéket, és csak azt…..
Új-Zélandon nagyon drága ám az internet. Annyira drága, hogy Magyarországon meg olcsó. Ilyen egyszerű az új-zélandi Flip reklámüzenete, meg persze ott van az érdekes hangzású, titokzatos nyelv, meg a furcsa népviselet. Mert a műszálas otthonka csak valami népviselet lehet valahol…..
dtatar 2012.09.11 19:43:06
@Dandie: Az még nem futott át az agyadon, hogy azért nem Magyarország a "bezzeg hely", mert a világ (szó szerint) másik felén van?
Ha tőled megkérdeznék, hogy mit csinálnál inkább: elmész tankolni a MOL-hoz, vagy Amerikába költözöl, mert ott olcsóbb, te mit felelnél?
Szerintem itt az volt a lényeg, hogy kedves, furcsán beszélő néniket, bácsikat keressenek valahol nagyon messze.
Az omegás Kóbor János vagy Hobó a magyar Mick Jagger a lányok szerint? Mit tud kezdeni egy asztalos a Stones nyelvöltős logójával? Megírja-e Hobo a Rolling Stones könyvének folytatását? Megannyi izgalmas kérdés, amit az ötven éves Rolling Stones-jubileum kapcsán tettünk fel az…..
dtatar 2012.07.12 23:38:02
@dr. Ez is csak egy nick:
Két válaszom van az összes kommentedre.
1. A F@szt.
2. TROLL.

Értelmes emberek!
Ezeket a valászokat kell adni nekik, mert különben elszívják az életerőtöket.

Személy szerint nagyon szeretem a Stonest és a Beatlest is (de nem minden lemezüket, számukat). (Bár az én kedvencem a Doors.)
1. A portugálok motíváltabbak. A spanyolok túl vannak egy eb- és egy vb-címen, míg a Seleccao most kap másodszor esélyt egyáltalán, hogy eb-döntőt játsszon. A csapat pedig egyre inkább együtt van, meccsről-meccsre jobban működik. 2. Mert a világ így akarja. Ráadásul amikor…..
dtatar 2012.06.27 14:34:39
"2. Mert a világ így akarja."
Hát én nem. Hajrá Spanyolország!
Hogy miért?
1. Nem szeretem se a gorilla henteslegényt, se a fülbevalós, rózsaszín cipős sztárocskát.
2. A spanyolok igenis szép focit játszanak (amíg nem lőnek egy gólt).
Megj.: A Chelsea igen undorítóan játszott a BL-ben (szerintem a szép foci nem az, amikor az előretolt csatár szélső védőt játszik). Róluk miért nem szólt 60 cikk?
3. Mennyit is jelent egy mérkőzés aminek nincs tétje?
Ennyit:
sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/ronaldo_11-est_hibazott_pepevel_ongolt_rugattak/
4. Mert akinél nincs labda az nem tud gólt lőni (csak bunkerfocival).
5. Mert történelmileg a spanyoloknak jobb a mérlege.
6. Mert Nani nem tér magához.
7. Mert Pepe nem fejel gólt.
8. Mert Xabi formában van.
9. Egyszer Montecarloban "A" kaszinóban megesett, hogy 29-szer egymás után fekete jött, pedig szabályos volt a játék. :P
10. Azért, amazért. XD

Az érveim nagy része legalább olyan nyomós, mint a cikkben levők. Na, most kövezzetek meg!
dtatar 2012.06.27 14:39:39
@athosga: Milyen baromságokat írsz!
Szerintem rondán fociznak, mert az ellenfél tizenhatosán kívül mernek passzolni, és különben sincs ott egy olyan szuperhős, mint C. Ronaldo, aki olyan jól tud sírni a meccsek után.