Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Idiofil

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idiofil 2016.10.16 12:47:39
@Szarvas Norbert: Np, csak azt hittem, én értettem félre valamit.
Én is tervezgetek/tervezgettem ingatlant venni, de érdekes árak vannak. 16ezres borsodi város és 31 M a legolcsóbb ház, lakás pedig (min 60 m2, min 3 szoba) 10től indul...
Idiofil 2016.10.16 17:50:26
@Zsuzsi25: Azt írtam, hogy "16ezres borsodi város", nem pedig Miskolc (az kb 10X akkora népességű)
„New Orleans became the new Salem!”  Végre visszatért otthonunkba a rettegés és a félelem. Sokat vártunk rá, de megérte. Újra itt van minden idők legjobb sorozata, az American Horror Story! Reszkess Louisiana, jönnek a boszik! 10 hónapnyi böjt és várakozás után ismét…..
Horror-Mirror Sötét fellegek 2013.07.07 13:15:44
Legutóbb azon siránkoztam, hogy idén alig készül valami eredeti. Most lássunk erre is egy példát, ám ha jobban megvizsgáljuk, akkor rá fogunk eszmélni, hogy igazából ez sem az. Dark Skies (2013) Rendezte: Scott Stewart A rendező ismerős lehet, hiszen már két hollywoodi…..
A western fénykora már régen leáldozott, messze vannak azok az idők, amikor nyakra-főre készültek az ilyen témájú filmek. Ugyanakkor folyamatosan alakulva a mai napig ad életjeleket, elég csak a meglehetősen egyedi Django elszabadul-ra vagy a hamarosan érkező blockbusteresített A…..
Amikor nemrégiben arra a kérdésre kellett válaszolnom, hogy van-e olyan sorozat, amit nem a története miatt nézek, magabiztosan azt feleltem, hogy számomra egy sorozatban a történet a legfontosabb, ezért ilyen nem fordulhat elő. Ez az álláspontom egészen addig állt fenn, amíg végig…..
Smoking Barrels Zombieland (2009) 2013.06.05 00:01:00
Nem túlzok, ha azt mondom, a filmipar száz éve alatt szinte minden lehetséges műfaj, alműfaj és műfaji keresztezés megszületett már, éppen ezért nehezen beszélhetünk manapság műfajteremtő alkotásokról. Azonban a posztapokaliptikus-zombis horror-vígjátékok egészen a…..
Már korábban megírtuk, hogy az Amazon közel 200 ország között hazánkra is kiterjesztette az androidos alkalmazásbolt elérhetőségét. Április közepén "néhány hónapon belülre" ígérték, hogy megnyomják az indítógombot - ez elég hamar sikerült is nekik, ugyanis a bolt a mai…..
Horror-Mirror Box Office: Mama 2013.01.20 20:31:38
Guillermo Del Toro nagy kedvelője a horrorfilmeknek, ő maga is kivette a részét néhány rémisztgetős-véres alkotásból. Ám minden igyekezet ellenére eleddig igazán kiemelkedő sikert nem tudott elérni Amerikában, egyedül a rendezésében készült Penge második felvonása termelte…..
Smoking Barrels Felmérés 2013.03.25 12:00:00
Sziasztok! Ricsi nevű olvasónk keresett meg az elmúlt napokban azzal a kéréssel, hogy a sorozatokkal kapcsolatban készülő szakdolgozatához segítségképpen osszam meg az alábbi kérdéseket, amelyekre a kommentek között várja a válaszokat. Az ő nevében is köszönöm a…..
Ez az a rész, mely felett ismét könnyeket hullatok, elnézéseteket kérem. Látom, ahogyan az összes zombi, vámpír, szörnyeteg, sorozatgyilkos, kísértet és kannibál lehajtott fejjel kullog a bemutató után, és ha megkérdezik, hogy mi is ő valójában, akkor inkább azt hazudja,…..
Miután túléltük a múlt heti darabunkat, fellélegezhetünk, mert egy kellemes epizóddal folytatjuk a sorozatot. Persze most sem kell arra számítani, hogy a rettegés záróizmokat gyötör, vagy hólyagot ránt össze, de mindenképpen egy nézhető, mi több élvezhető rész…..
Be kell látnom, hogy ez a rész nemcsak, hogy nem a kedvencem, de annyira siralmasan szar, hogy nem is értem, hogy miként lehetett az antológia második része. A közepes indulás után, ha valaki ezt látja, akkor maximum azért lesz kitartó, mert tudja, lejjebb már nem lehet. Nulla…..
Horror-Mirror Mama tesztefelvétel 2013.01.29 18:42:40
Nagy sikernek örvend a Guillermo Del Toro produceri felügyelete és Jessica Chastain főszereplésével készült Mama horror. Akad benne egy kísértet, a forgatás előtt tesztelgették és hát eléggé félelmetes. Remélhetőleg a filmben is rémisztő lesz. ..
Az elmúlt hónap folyamán sikeresen végére értem (egy-két kivétellel) a tavalyi alkotások sorának, így elérkezett az idő, hogy publikáljam, melyeket tartottam ezek közül a legjobbnak. Azt kell, hogy mondjam, hogy a 2011-es, pesszimista felhangoktól hemzsegő évértékelésem után…..
Hamarosan vége az évadnak és akkor jelentkezem az évadértékelővel, de nem hagyhattam ki, hogy ezt a spoilermentes videót ne osszam meg veletek azonnal :) Valahogy kiválóan jellemzi a sorozat jó értelemben vett kaotikusságát.  ..
A csodás poszter után íme a trailer. Mit is írhatnék? Eredetiséget csak nyomokban tartalmaz, a kézikamera elhagyása meg egy nagy WTF?! Ez lesz az új módi a Karantén 2 és a [REC] 3 után szabadon? Igazából nem is értem, hogy miért nem csináltak inkább egy új filmet? Ja mert a cím…..
Idiofil 2013.01.10 18:39:18
@homerkaro:
Szerintem az is elég gyengécske volt...
Az American Horror Stroy szerintem elég jó, bár van pár furcsaság benne. De nézzük serényen :)
A nagyobbik koreai gyártó jó úton halad a totális önlejáratás felé, nagyon úgy néz ki, hogy az almaháború néhány embernek az agyára ment a Samsungnál valahol fent, legalábbis a marketingosztályon mindenképp. A Galaxy S sorban harmadik inkarnációját egyébként is (már-már a…..
Május 1-jén, este tízkor indul A folyó (The River) az AXN-en. Ez egy 8 részes, misztikus, kalandos horrorsorozat, amit nem rég adott le az USA-ban az ABC csatorna. Az alapsztori szerint egy eltűnt természettudóst keres felesége, fia és pár másik ember az Amazonas vidékén, fél évvel…..
Nekem semmi bajom nem lett volna a sorozattal, ha az előző rész az évadzáró, hiszen nagyjából minden szálat sikerült elvarrni, és még cliffhanger is akadt a Lafayette-be beköltöző Marnie képében. Sebaj, ha van még egy, akkor mi meg hogyvoltozunk. Reggel nyitunk, Jézuska…..
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
Naiv ügyfél bűnös, és ezt nem is titkolja. Lejárt egészségügyi érvényességű jogosítvánnyal furikázott, így a rendőrség nagy erőkkel vetette rá magát. Bezzeg a frissen ellopott autójával egyáltalán nem foglalkoztak, a szomszég kukájának eltűnése miatt viszont több…..
Idiofil 2011.11.28 15:55:57
@atpijkamo:
Alapjában véve a szülőnek kell lerakni azokat az alapokat, amire a tanár tud építeni. Amelyik szülő meg azzal védekezik, hogy majd a tanár megtanítja, elvégre azért fizetik, szintén szánalmas.
Ha bármelyik 2 fél (szülő-tanár) közül az egyik magasról tesz a dolgokra, nem fog semmi jó születni...
Idiofil 2011.11.28 16:20:02
@atpijkamo:
Akkor ha a haz alapjai/falai nincsennek rendben, biztos tipptopp tetoteret lehet rahuzni ;)
Idiofil 2011.11.28 23:22:34
@Xezs:
Persze. Napjainkban viszont épp emiatt lesz tehetetlen a tanár. Magyarországon nagyon el vannak csúszva az emberek jogai. Pár utcával arrébb egy kutyát kellett elaltatni, mert a betörőnek megharapta a lábát. A rendőr tudtommal csak akkor adhat célzott lövést, ha már rálőttek. Illetve nem messze tőlünk, amikor ment a néz vasvillával, kapával, kaszával a járőrök felé, ők figyelmeztető lövést adtak le az égbe. Elég hosszú ideig kellett jegyzőkönyvezni, hogy ugyan már, milyen jogon lőtt ő a levegőbe. Hogy indokolt volt-e a helyzet...Kevés dolgot irigylek Amerikából, de a rendőrök jogkörét és a magántulajdon védelmét mindenképpen...
De természetesen a társadalom szülte ezt a helyzetet...
Kezdjük egyből egy szemléltető ábrával, hogy be tudjuk lőni, hogyan is mennek nálunk a dolgok. Ha van egy aranyos, nagyfülű tacskód, meg egy 30 millió vitorlásod a Balatonon, melyik után kell adót fizetned? Logikus? Ésszerű? "Minden kutyára szükség van az…..
Idiofil 2011.11.16 14:39:05
@öööö...izé:
Ezt én is felvetettem másik fórumon, ám ha jól tudom menhelyről csak ivartalanítva, chipelve lehet elhozni...
Jobb lesz, ha összekapják magukat az összevissza tilosban parkoló autósok, vagykülönben jövőre mehetnek majd az ócsai telepet építeni köz/börtönmunkában. Ja, hogy előző nap rakták ki a megállni tilos táblát, és másnap mentek körbe megbüntetni az ottfelejtett autókat? Ha…..
Idiofil 2011.10.20 18:24:46
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Olvasd vissza, mert félre értetted az írásom ;)
Idiofil 2011.10.20 18:42:28
Idiofil 2011.10.21 09:16:54
@hogylehet:
Neked is csak azt tudom mondani, hogy olvasd el az előzményt...
;)