Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomee

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dwayne Johnson tökre be szeretné szervezni a CIA-be Kevin Hartot, de ő ezt nem igazán akarja. Szó se róla, mi is azt gondoltuk volna, hogy rápörög a dologra. Az utolsó snittet csak saját felelősségre! ..
tomee 2015.11.20 21:50:52
Csak nekem sok a duma? Biztosan ismernem kéne a játékot... Na mindegy, talán lenyomja a premierhétvégén a Szemfényvesztők és a Démonok között második részét. Magyar bemutató: május 26. Az két héttel az amerikai előtt lesz. ..
Will Ferrell újrajátssza a Tesó tusát, módosított felállásban, és ehhez a Pancser police-beli partnerét hívta segítségül. A szinkronizált előzetes kerekestohl felforgatja a délutánod. Hazai premier: január 7...
tomee 2015.10.28 21:06:00
Hölgyeim és uraim, íme James Bond 24. mozgóképes bevetésének főcímdala! UPDATE: Bekerült a posztba a dal videoklipje. Mint minden kiváló 007-es kaland receptje, a Spectre sem nélkülözheti az állandó hozzávalókat. Persze ezek jellege a korszellemnek, még inkább…..
Május nálunk még mindig nem tudott olyan csúcsszezon-státust elérni, mint a tengerentúlon, s ennek legfőbb oka az, hogy rendszerint ekkor köszönt be a mozik nagy ellensége, az igazán jó idő. Idén is meg-megfúrta az üzelmeket a kedvező hőmérséklet, de azért a kasszák nem…..
tomee 2015.06.03 11:09:23
@Csaba Turbucz: Mert az a film tökéletes.
A Sundance legnagyobb dobása (és nyertese), a közönség, a kritikusok és a szakma kedvence, "az idei Whiplash", a kis film, ami odaérhet Oscar színe elé. Sokan, sok mindent mondtak már Alfonso Gomez-Rejon mozijáról. Az első trailerből nagyjából le is lehet szűrni, hogy mi ez nagy…..
Ahogy azt a Facebook oldalunkon olvasóink írták: "Mondjuk április elseje van szóval csak óvatosan minden mai hírrel....", és "a színész, aki épp Deadpool szerepére készül? szinte elvárás hogy szívassa a népet". Bizony, ahhoz képest, hogy az április 1-jei álhírekre mi magunk hívtuk fel a figyelmet,…..
tomee 2015.04.02 00:27:22
aeon flux trailer: southpaw (2015) 2015.03.27 15:21:00
Sokan már az első képek láttán díjesőt jósoltak a látványosan külsőt váltó Jake Gyllenhaalnak. A hihetetlen megizmosodás most mozgóképen is megtekinthető, de ezzel együtt valószínűleg az Oscar-latolgatásnak is vége, még ha a testi átalakul mellett van itt halott feleség,…..
tomee 2015.03.27 20:20:07
@Vaszkó Iván: Épp mély egyetértésben bólogatok.

50 Cent jelenléte is biztató, és egyben erős bizonyíték, hogy legjobb esetben is egy középszar darabbal van dolgunk, mint eddig is.
aeon flux a változások szele... 2015.01.30 10:00:00
...minket is utolért. És hogy még közhelyesebb legyek: van számotokra egy jó meg egy kvázi nem annyira jó hírem, habár ez is csak megközelítés kérdése. Ráadásul jó hírből igazából több is van: mint ahogy azt ti is láthattátok, egyre-másra új arcok tűntek fel a posztok fejlécében, bizony, a napokban…..
Korábban még csak pletykaszinten merült fel egy a Szellemirtók női változata, ám időközben hivatalossá vált: a Columbia kukázta a túlontúl sokáig elhúzódó Szellemirtók 3-at (melynek késlekedésében Bill Murray nyammogása és Harold Ramis sajnálatos halála is bejátszhatott), és inkább a reboot mellett…..
Bő két év telt el azóta, hogy a Disney felvásárolta a Lucasfilmet, és az internet gyakorlatilag felrobbant. Azóta csak nálunk több mint 70(!) hír  és egyéb bejegyzés született, amely a messzi-messzi galaxissal foglalkozik, ám eddig egyetlen hivatalos álló- vagy mozgóképet sem…..
aeon flux pilotmustra 2014 #6 2014.03.16 09:40:00
A dübörgő midseason legújabb etapjában Robert Rodriguez tért vissza kedvenc, vámpírokkal (is) küzdő gengsztereihez, de nem csak az Alkonyattól pirkadatig kínált rejtélyeket. A Ressurection a címéhez méltóan egy csodás feltámadás krónikáját mutatja be, Ausztráliában pedig…..
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
Ha ilyen akciójelenetekkel akarják meghozni a kedvünket a filmhez, akkor szerintem rossz helyen próbálkoznak. Az autókat letaroló kamion még hagyján: annak van fizikája, súlya, élménye, de a csomagtartóban parolázó, megállás nélkül kommentáló CGI-Pókember, hát... nektek…..
Nagyon szeretném ezt a hírt pár percen belül törölni, de miközben egyre több prominens oldal (Variety, Wall Street Journal, stb.) erősíti meg, egyre inkább úgy tűnik, hogy a rémhír igaznak bizonyul: 46 éves korában elhunyt Philip Seymour Hoffman, korunk egyik legjobb…..
Tom Cruise nem katona, hanem egy fegyver, amely talán megnyerheti a földönkívüliekkel folytatott, hosszú ideje trtó háborút. Tom Cruise ugyanis ha meghal, akkor nem sokkal korábban újjáéled, mintha kapna egy újabb életet. A trailer tanúsága szerint ebben nincs egyedül (Emily Blunt,…..
Hatványozottan jönnek a problémák Peter Parker, azaz a Pókember életében. Ott van a nője apjának tett ígéret, aztán egy kis torzsalkodás az Oscorppal, egy felvillanyozott és egy felszarvazott mukiról nem is beszélve. Megérkezett A csodálatos pókember 2. első előzetese. ..
aeon flux trailer: sabotage (2014) 2013.11.21 19:27:00
Egy pár nem tréfáló kép után egy előzetes is érkezett Schwarzenegger jövő évi mozijához, melynek sikeresélyeit biztosan növelné, ha Sly is tiszteletét tenné benne (lásd a Szupercella 100 milliós globális bevétele), de a hangrendszereket így is bizonyosan megdolgozza majd. If he…..
...összesített életkoruk valahol 750.000 és 1.000.000 év között mozog, ettől még férfiasak, kemények, izmosak és még a monitor üvegét is megrepesztik, mi több még valami kiscsajt (Ronda Rousey) is beszereztek maguknak, aki egyébként jó eséllyel eme blog bármely olvasóját…..
- SPOILERMENTES - A világ legdrágább videojátéka marketinggel együtt 260 millió dollárt emésztett fel, és eme sorok írója is csak és kizárólag a marketing gépezet munkájának köszönhetően állt másfél órát sorba szeptember 16-án éjfélkor egy konzolokra specializált…..
tomee 2013.09.22 21:00:51
@batboy: Igen, ilyen kis apróságokból már számtalan került elő, mindazonáltal ezek egyikét sem tekinteném kemény bizonyítéknak.

Egyik alkalommal maga az Nvidia fejese kotyogta el a PC-változat létét, amit persze gyorsan cáfoltak is utána.

@Zalaba_Ferenc: Ebből sajnos semmi sem kétséges. Ugyanakkor a IV. rész is alapvetően nyereséges volt PC-n (hirtelen nem találom a cikket, de még a hónapban olvastam) és nem szabad elfelejteni, hogy a játék modolhatósága sokat nyomott abban, hogy máig sokan nyomják asztali gépen is, kis túlzással kitartóbbá téve ezzel, mint konzolos alapját.

Nem mondom, hogy elképzelhetetlennek tartom a PC-változat kihagyását, de nagyon-nagyon meglepne és valószínűleg pofánrúgna a dolog. Kopp-kopp-kopp.
Richard Curtis harmadik rendezése alig több mint fél hónap múlva kerül a brit mozikba, hozzánk pedig alig több mint egy hónappal később érkezik, majd egy hónappal rá már az amerikaiak is láthatják. Ennyit az időben való előreutazásról, most inkább nézzük meg a film új…..