Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mester Zoltán

2 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A második Orbán kormány, az előző kormányokhoz hasonlóan, retorikájában jelentős hangsúlyt fektet az export fejlesztésére. Ami újdonságnak hathat, a keleti országok irányába való erőteljes nyitás. Azért írom, hogy hathat, mert a lassan három éve „elmúltnyolcév”…..
Nyilvánvaló, hogy az üzleti életben nem lehet beosztottként a vállalati struktúrát, a szervezeti rendet és a vezetői kompetenciákat folyamatosan támadni, majd vezetővé válva elvárni a normák követését. Ezzel szemben Magyarországon a jelenlegi politikai elit magatartására ez…..
Mester Zoltán 2011.10.20 09:12:14
@unionist: @látjátok feleim szümtükkel: Nem lehet négyévente/nyolcévente lecserélni a minisztériumi tisztviselőket mert megállna az élet. A köztisztviselői tudás nem helyettesíthető lelkesedéssel, küldetéstudattal. A minisztériumok munkájának jelentős része ciklusokon átnyúló, ha úgy tetszik rendszer üzemeltető. (A rendszer itt most nem politikai értelemben értendő!) A tisztviselők jelentős része az államhoz lojális, azt teszi, amit mondanak neki. Annak viszont örülni kell ha kérdez és figyelmeztet ha rossznak gondolja az irányt. Ettől még lojális, csak látott ő már sok mindent...