Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pisstuss

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legsikeresebb terméke a DJI-nak a Mavic. A Fly More Combo pedig rengeteg kiegészítőt tartalmaz. Olyan kicsi, mint egy vizes palack, mégis az egyik legkeresettebb termék a DJI palettáján. 7 km széles video-átviteli rendszerrel, a legkisebb 3 tengelyes stabilizáló gimballal, és 4K UHD…..
Pisstuss 2018.03.19 11:43:28
@Bobby Newmark:
A MAvic Pro jelenleg a legjobb amatőr/félprofi drón a piacon, ráadásul méreténél fogva a hordozhatósága kimondottan jó, nem fontolgatja az ember hogy magával vigye e. Az occusync egy zseniális kommunikációs protokoll (amit a többi modelljük még nem tud), így ha pl. a kocsik gyári fogyasztási adataihoz hasonlóan a 7 km-es hatótávot osztjuk kettővel akkor is bő 3 km, ami mindenre elég! A Mavic Pro 2 mint egy iPhone X vagy Galaxy S9 valamiben biztosan jobb lesz, de valljuk be ez az akciós ár sem kevés! Ja ár:-ha bejelntkezés nélkül nézzük az árat a Gerbesten akkor 1299, ha bejelentkezünk és beírom a coupon kódot akkor 1579-ből jön le a kedvezmény és a vége biztosítással küldve 1128 USD, ami azért még mindig jó!

Ami a légtérhasználatot illeti úgy van ahogy fentebb írtátok, alakul a szabályozás, ami mondjuk modellezőként nem annyira rossz, de már megint a ló túloldalára estünk a szigort illetően!

A Mavic Air akkor lenne atom, ha beletették volna az occusyncet, így max szelfidrón, annak viszont nagyon drága!
Az Anyukám Mondta több éve rajta van a képzeletbeli listámon azon éttermek között, amit feltétlen meg kell látogatni. Egyrészt a szakma is csak elismeréssel beszél róla, másrészt baráti körből is mindenkitől csak jót hallani a helyről. Végre az én időm is eljött. A munka…..
Az első évadot is szépen nézték a nézők, nem csoda, hogy lesz második is (meg harmadik, meg negyedik, stb,) az RTL amatőrszakácsos realityjéből, amiben van egy kis Master Chef, egy kis Iron Chef, egy kis Konyha ördöge, de a végeredmény egész pofás, kivéve a végtelenül…..
Retrofília Commodore 64 2015.02.10 12:41:11
Merem állítani, nincs olyan ember széles e világon, akinek a Commodore 64 név nem mondana semmit. 1982-ben Jack Tramiel úr létrehozta a legendás Commodore Business Machines elektronikai céget és piacra dobták minden idők legjobb személyi számítógépét. Csúcs szuper hang és grafika…..
Egy haverom másfél órás kiselőadás keretében ecsetelte, miért tölt több estét, a swinger clubban, mint otthon. Végighallgattam őt, de nem jártam még ilyen műintézményben, elhamarkodott lett volna véleményt alkotnom róla. Brüno kalandjai jutottak eszembe. A filmben a swinger…..
Pisstuss 2014.10.07 09:54:00
@$$$=$$$: Nos erre a konkrét esetre nem is gondoltam...
Én ezt úgy képzelem el, mivel még nem jártam egyik klubban sem, mint egy laza házibulit. Úgy tudom, vannak részek ilyen helyeken, ahol a pároddal jelezheted, ha csak ketten akartok lenni, persze jöhet a logikus válasz akkor minek oda menni?!
Ha én mennék, akkor olyan napon mennék, ahol kizárólag párok vannak, ennénk, innánk jókat, esetleg szaunáznánk, pezsgőfürdőznénk, nyilván meztelenül és ha a rengeteg csúnya pár nem venné el a kedvünket, akkor talán még egymásnak is esnénk, élvezve azt a szabadságot, amit ez a helyzet lehetővé tesz. A partnercserét nem gondolnám semmiképpen!
Úgy sejtem, a május elsejei repnapon a közönség nagy része elsősorban a Lánchíd alatt átrepülést értékelte, illetve a Redbull régi gépeit, pedig egy műrepülő-bemutató szerintem önmagában is mindig érdekes - hát még négy! Szomorú, hogy nem értékeljük, mennyi klassz…..
Karotta nem mert elmenni Winklerrel a reptérre, ami érthető, hiszen annak idején közösen borzongtak a Viper csapnivalóan durva és kezelhetetlen viselkedésén. Csaknem tíz év kellett ahhoz, hogy behegedjenek a sebek, de most a michigani tulok kapott még egy esélyt. Illetve annak harmadik…..