Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d00m

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is elnézést a késői hogyvoltért, de volt itt egy izgalmas eredményvárás ma este, és nem a Love Island döntőjére gondolok. Akkor nézzük az utolsó előtti Love Island összefoglalót. Mondanám, hogy megnéztem ezt az epizódot, hogy nektek ne kelljen, de TUDOM, hogy a másfél órás agóniát ti is…..
d00m 2019.10.14 23:32:54
@FlowingBubbles: Ettől már csak az lett volna királyabb, hogy amikor nyert Karácsony és kijött az újságírók elé mondja ezt: "Először is Boldog Karácsonyt kívánok! De mint láthatják, Karácsony Boldog!" :D
Ez is eljött, az utolsó lovi bejegyzést hogyvoltozom ma, el is morzsoltam egy könnyet.  Karola falja a lépcsőfokokat dühödten, úgy ront be, mint egy különösen izgatott kamion. Ékszer egyből rá is startol és felölti a fogadatlan tyúkprókátor gúnyát. Mert Ő úgy ismeri Eriket mint a tenyerét és…..
d00m 2019.10.12 03:11:44
Na bazzzee….gratulálok Andikának! :D Ország világ előtt beárazta magát a kis számító hülye p….a! :D Ez annyira tipikus az ilyen szép lányoknál – pláne, ha még szépségkirálynő is volt – egész életében hozzászokott, hogy elég ha jól néz ki. Oké-oké azért meg kellett tanulni csinosan öltözködni, meg sminkelni és kééééééééész is, nincs is más teendő! „Hát eddig mindig elég volt, most rajmika miatt miért változtassak? :D” Úristen komolyan, agyf…kapok! Havi?????? egy nyaralás, meg sok vásárlást szeretne, de ő nem anyagias neeem! Egyáltalán, hogy és mit dolgozna havi egy nyaralás mellett? Az Gondolom a válasz az, hogy sehol. Csóri Rajmi meg csak egy futball bíró és személyi edző, azért abból erre a „luxus” életre nem nagyon fogja futni. Lehet Andika már akkor kiábrándul, ha meglátja Rajmi kocsiját, feltételezem nem egy pár éves Q7-el jár. Az ilyenek csajok valóak a vajna meg schumck félék mellé, na az majd megvesz mindent és beéri kevés szexszel is és valószínűleg 2 perc alatt el is sül vagy hamarabb. Aki figyelt az láthatta, hogy Zsófika is elárulta magát egyik megjegyzésnél, szóval Ticike se sokra számíthat! :D Ha egy nő már így áll hozzá akkor az vajon milyen az ágyban? :D Valószínűleg dupla nulla! Tudnék mesélni sajnos én is kifogtam pár ilyen halacskát. Esélytelen ez a kapcsolat nekik hosszútávon, ha bele is megy a Rajmi – mondjuk akkor jó hülye én már tuti skippelném a csajt a helyében – simán félre megy majd és vége lesz. Hogy próbált szépíteni, hogy neki heti 3 oké de több ne legyen. Jaj azt a 3-at is lecsökkenti 2-re 1-re és nem is fogja élvezni. Aszexuális szindróma ennyi. A végén még, hogy próbálta Andi úgy beállítani, hogy nincs semmi baja és hogy őt félreértette a Rajmi, próbálja beállítani magát áldozatként, világosan elmondta a dolgokat mire számít a srác és utána még ő sértődik be. Rajmi menekülj!!! És még csodálkoznak az ilyen lányok, ha megcsalják őket vagy otthagyják…ja meg ezzel amúgy elvágta azt is, hogy megnyerjék a játékot! Agyas!
Zsófika ezzel nyomott egy finish himet magán az tuti, ő nem takarít soha! :D Nem elég, hogy hülye pi…a, kényes, veszekedős, ordibálós és valószínűleg nem szexel ő se sokat huhhh kemény. Ez is csak szépítkezni tud, szoli, körmös, fodrász vásárlás és kész hát mit kéne még csinálni! xD Ticián egyem meg jólelkű kis gyerek ez, nagyon rosszul esett neki látszik rajta. Teljesen osztályból jöttek valószínűleg, ez se lesz működőképes „kint”. Amúgy én tudnék egy különleges nevet Lakatos Nintendo…jójó ez szemétség volt bevallom! Jó gyerek na nem bántom, nem is érdemli meg!
Helga meg Tibinél nem értem a dolgot, miért nem fogja Tibi és határozottan magához húzza és lesmárolja rendesen. Vagy erről volt felvétel, hogy nem hagyja Helga? Nem értem komolyan én nem is bírnám ki a helyébe, tuti minden este lenne minimum kis kézimunka ide oda sőt még lehet be is tenném okosba. Úgyse bírja ki egyik nő se, mikor már izgatod hosszú perceken át vagy akár fél óráig feladják. Vagy az akarlakban ezt meg se próbálta a Tibi?
A Szintike meg még pár napja azt mondta menne szerinte köztük a dolog, most meg volt egy csók és még elkezd vergődni a csaj! :D Mi a problémája Dáviddal? Magas, jóképű, izmos nem is buta gyerek. Csak nem lehetséges, hogy műsor előtt ő már le tudta csekkolni ki hogy áll anyagilag mondjuk face alapján? :D Persze tudja, hogy személyi edző és egy termet visz a haverjával abba azért nincs sok pénz. Nagyon kis számító g….ik amúgy ezek, azonnal megérzik ki áll jól anyagilag és ki nem. Persze azért ma Andika vitte a prímet, le is írta magát „fél” Magyarország előtt, de szerintem ezt fel se fogta.
Helga az korrekt volt, nem igazán tudok belekötni.
Ui.: vajon az előző két párkapcsolatában, amiket említett a srácok, hogy állhattak anyagilag? (költői)
d00m 2019.10.12 03:55:19
@b.feher: Igazad lehet szerintem, amúgy ha rákeresel a miss hungary 2018-ra ott lesz a neve, beírod facen egyből meg is lesz. Egy kis faluba lakik és Gyulán született, a kép alapján nehéz eldönteni de én is inkább azt mondom nem lóvésak. Akkor szerintem lenne olyan fotó is amiben valami márkás női kocsiban pózol, mert ő olyan fajta hogy tuti mindent megmutatna amije van. Egyébként az látni, hogy utazgat a nagyvilágban na már most ez lehet a szépségkirálynő címével kapcsolatos dolog lehet 1 évig elmehet pár helyre amíg ő az a franc se tudja, hogy megy ez. De egyébként ebben az állapotban - kb 10 kg van rajta - nem igazán lesz annyira kelendő, mint amikor megnyerte szal jobban teszi, ha majd belhúz.

@Büszke_troll: Egyetértek veled, valóban én is Ticiánnak és Eriknek adnám a fődíjat, csak ez nem egy Homo Island! :D Mondjuk ki tudja mi lesz még "itt" 10-15 év múlva, én totál nem zárom ki az ilyenek eljövetelét is. Bár akkor, ha kérhetem csak brutál jó nők legyenek! Nézettségi rekord lenne all time-ba! :D

@mézescsók: Csak a végével nem értek egyet, Andi lehet fog "dolgozni" de az nem olyan work amire te gondolsz! :D Ő egy hatalmas primadonna, nem fogja bepiszkolni a kezét holmi "kemény" melóval, nyilván nem arra gondolok, hogy tesco árufeltöltő lesz. A szexből való hozzáállásán is látszik, hogy ő meg akarja úszni az életet minél kevesebb ráfordítással. Tehát a munka neki a hostesskedés, modellkedés, reklámban szereplés esetleg feltűnni valami sorozatban valami egysejtű szerepében.
d00m 2019.10.12 19:39:42
@latim: Nézd azt elhiszem, hogy egy nap nehéz lehet, de az ilyen kaliberű nők - értem ezt a szépségkirálynős formájára főleg - nem fog 5-ből 5 napot hostesskedni és hasonló, ez nem így eltartja először az apja - jó ez amúgy a csúnyákra is igaz általában - aztán pedig később a tehetős barátja. Remélhetőleg a Rajminak lesz annyi esze, hogy ezt meg se próbálja, mert csak kidobott pénz lesz az ablakon. Mondjuk az tuti, hogy az Andi - és szerintem erre már ő is rádöbbent - lerjátta magát ezzel a szex dologgal. Fiatal tehetős arcok nem fognak rámenni ez után komolyan, hát láthatóan nem vágyik a szexre kb soha. Ő neki ez nem fontos és garantált szerintem, ha oda is kerül a sor minél hamarabb túl akar rajta lenni, nem egy ilyennel találkoztam szintén. Végtelenül kiábrándító, ha egy szép nő ilyen.

@Daenerys Targaryen: Nos nincs 60-70 évesekkel szerencsére még nőkkel se tapasztalatom és remélem soha nem is lesz! Gondolom tapasztalatból beszélsz, elfogadom akkor ezt tőled! :D
Azt ami te írsz a ráfordítással kapcsolatban, semmi köze ahhoz amire én gondoltam. Meg, hogy jövök ide én meg a szexuális életem? :D Az energiaráfordításra értettem, az Andi részéről. Ha nő vagy tudod miről van szó, egy idő döntő többség ilyenné válik. Akármit megtehet a férfi a nők nem akarnak szexelni bizonyos év elteltével vagy csak nagyon kevés alkalommal és azon is minél hamarabb túl akarnak lenni, ez a közvetlen és közvetett tapasztalatom is. Annyiban meg kell védjem a nőket, hogy valószínűleg erről nem tehetnek így vannak kódolva biológiailag. Csak azt gondolom ez alól kivételnek aki gazdag férfival van és amiatt a félelem miatt, hogy nehogy elhagyja másért és akkor fuccs a luxus életnek hajlandóak többször csinálni. Mondjuk ez alól Andika kivétel, mert ő még akkor se! Felére egy főnyereménnyel ez a csaj, de tényleg!

@FlowingBubbles: Értem, de azt is tudod hogy az az autó mennyi idős? Csak, mert 3 milla környékén lehet azt kapni simán, ettől még bőven nem lesz tehetős valaki és nem fog tudni eltartani egy olyan nőt aki luxust, vagy annak közelében lévő szintet akarna. Általában olyan srácok veszik az ilyen 10 vagy 10+ éves autókat akik villantani akarnak, ettől persze jó autók nem mondom, hogy nem. Szoktam amúgy az ilyeneket oltani néha, hogy jó az autód az enyém egy jóval szolidabb márka, de tudnék kettő olyat venni belőle. Tudod mi a srác vezetékneve?

@Mate4182: Igazad van, teljesen egyetértek veled. Azt nem tudom, hogy mondjuk úgymond Zsófi mit tud letenni az asztalra cserébe. Amúgy én azt is észrevettem amikor beszéltek a játék keretén belül egymással, hogy a Zsófiban semmi érzelem nincs. Totál nem érintette meg, hogy a Ticián szomorú lett emiatt. Amúgy meg elvileg terápiás lovasoktató a csaj meg modell - itt már mindenki az meg dídzsé :D - tehát elméletileg neki nagyon tudnia kellene bánnia az érzelmeivel és úgymond jó hatással kell lennie a gyerekekre, persze tudom hogy a lovat "felhasználva" folynak az ilyen dolgok és pozitív irányba próbálják elmozdítani a beteg gyerekeket, de ez nekem ilyen stílussal és természettel nem áll össze. A szex meg náluk is probléma lesz, mert ha ő meló után hazamegy és fáradt - elég sokszor lesz ilyen - a Ticike, ha fejre áll se lesz semmi. Valamint életem egyik komoly tapasztalata az, hogy a lóimádó nőket kerülni kell, mert zavartak szellemileg és lelkileg, ezt ő csak erősíti bennem.

@Raven!: Valószínűleg a Miss hungary alatt után megismert hölgyek közül pár rendelkezik tehetős fiatal partnerrel és egyre jobban bassza a csőrét és irigykedik, hogy neki is ez kell, hisz ő Miss Hungary lett, mi más is járna neki? Benne volt ez persze mindig is, de ez a győzelem csak olaj volt a tűzre.

@Thats What She Said!: Megnevezhetnéd azokat akikre érted, ha esetleg rám nem sértődök meg egész nyugodtan. Amúgy azért a cikk írója és irói - bevallom őszintén töredékét olvastam el eddig, csak megnézem a videót és az alapján is simán lehet véleményt írni - simán megteszik ezt a minősítést rendszeresen, arra azonban nem igazán látom, hogy kiakadsz. Szóval én biztosan nem vagyok senki sleppje, soha nem is voltam a való életben és megvetem azokat akik ezt teszik, mert csak asszisztálnak ahhoz, hogy züllesztik tovább a világunkat.

Amúgy egyre jobban gondolkodom azon, hogy szavazzak-e valakire a végén. Eddig még egyszer se tettem, a vége se biztos majd meglátom. Sajnos egyik párra se tudom azt mondani, hogy rendben vannak, mindegyiknél van valaki aki nem érdemli meg. Azonban valószínűleg Tibikére teszem a voksom, valóban nincs szerelem mindkét részről és nagyon lagymatagnak tűnik a dolog kívülről. De vannak ilyen emberek akik így élnek le egymás mellett évtizedeket és közben még gyerekeket is felnevelnek. Belőlük kinézem ezt, hogy emberileg alkalmasak erre. Van felelősségérzetük, hasonlóan gondolkodnak gyerekek számáról és arról, hogy mikor lehetne. Persze semmi sem garancia arra, hogy együtt fognak maradni.
Takarogy innen - szól a légyre Helga és kajával teli szájjal bassza oda az udavarhölgyi koronáját. Miss Love Island nem beszélhet így - billenti helyére IzomTibi a dolgokat benne. Priviben meghallgathatjuk, hogy annyira be van vadulva Helgától amennyire még soha senkitől, szóval lassan falat bont a…..
d00m 2019.10.11 19:19:35
@roli101: Hát igen igen, ez nagy igazság! :D Sose jött be amúgy Dávidnak az a csaj, de most kit választott volna. Szerintem sokkal normálisabb döntés volt, mint hogy be@Unagi: lerondítson bárki kapcsoltába, ha meg tegyük fel valamelyik csaj akarta is volna.

Tényleg nem ide való szint ez a Panna csaj, ettől még a Henike is jobban, pedig az se a legjobbak közül való. Igazából kinézetileg olyan emberekkel kellett volna csak feltölteni a villát, mint Szinti, Nia, Zsófi, Andi (csak szépségkirálynős állapotban, mert azóta már eléggé beasszonyosodott), a Szandi akit nem választottak ki. Srácok közül, Tibi, Erik, Rajmi, Dávid. Biztosan meg lehetett volna még oldani pár ilyen szintű embert, valamint azt is hogy a vége előtt 2 héttel már ne legyen új ember, maximum párcserék. Sokkal izgalmasabb lenne.
d00m 2019.10.11 19:59:43
@roli101: Hehe! :D Igazából kiengedett hajjal vállalható, de nincs azon a szinten mint a legjobb lányok a villában. Nem is értem, mit gondolt a magas göndör hajú csaj, a Panna, Heni pl. De ugyanez igaz Patrikra is, aki oké nyomja ezt a "rocker" stílust, de ebben a közegben gondolhatta volna nem ez kell a lányoknak, hanem a "kigyúrt" jóképű, divatfrizurás srác. Apropó frizura, az szőke hosszú hajú gyerek aki az elején bejött, akkorát röhögtem! Az mit gondolt? :D De nyilván direkt válogatták be,tudták mi lesz a sorsa. Ha játékban vagyok én ennyit kérdeztem volna tőle indításnak: "Figyelj már, neked meghalt a fodrászod?" :DDDD Ha meg azt válaszolja: "nem" az mondtam volna rá: "Pedig ezért ki kéne nyírni!" :DD

A lányoknál aki a szintet képviseli ami ide tényleg kellene, az Szinti, Miss Barack, Nia, a Szandi akit sajnos nem szavaztak be, Zsófi -5 kg a mostanihoz képest és Andi - 10 kg kb a szépségkirálynős formájában. Az összes többi nem is értem mit gondolt, basszus én sem jelentkeznék festő iskolába, mert még a pálcika figuráim is borzalmasak. Amiben nem vagy a toppon, ne erőltesd.

@Unagi: Szerintem nem mondott semmi rosszat roli101, fel kellene mérni mi hova elég. Ez ide kevés ennyi, lehet valakinek tetszeni fog és majd álmai nője lesz, de nem ezeknek a srácoknak. Nyilván nem tartozik a ronda nők közé, de a te érvelésed azokra is igaz azok is elkelnek valakinek csodálatosnak fognak tűnni még ha fura is belegondolni.

@Eugene Horse: Annyit az izom srácok védelmében, hogy Ticián nem azért nyerte meg ezt a versenyt, mert ő neki "igazi" izmai vannak. Minden izom igaz, az is amit szteroid segítségével pakolnak fel. Ott annyi az előny, hogy a szteroid az az a többlethormon hatására sokkal jobban tud hasznosulni a bevitt tápanyag ezért adott kajából hamarabb és több izom lesz, sokkal erősebb izomrostokkal. Akkor még is, hogy lehet hogy Ticián bírta a legtovább? Egyszerű ő bokszoló, és az izmai garantáltan több vörös izomrostot tartalmaznak a karjában bárkiétől főleg a nagyobb izomtömegű emberkétől bent. A testépítés a súlyzós edzés magyarán egyáltalán nem kitartó izommunkára alkalmas izomzatot eredményez, a cél ott a látványosság és méret csupán. Senki nem edz magas ismétlésszámokkal - tehát igyekeznek 6-12 között maradni - így az adott izom erős lesz, de nem igazán kitartó munkára fogható. Tudom jól mert én is edzettem sokáig és ez volt, képes voltam nagy erőkifejtésre "rövidebb" ideig, de mivel nagy volt a tömegem - akkora voltam mint Tibi - tudom miről beszélek. Visszatérve a kis bokszolóra ő eleve úgy edzett, hogy saját súllyal és hosszú bokszoló edzésekkel amit ugye a karnak bírnia kell. Én már az elején gondoltam, hogy ő fog nyerni mert az izmai neki "savasodnak" el majd a legkésőbb. De, ha arról lett volna szó, hogy ki tudja fekvő helyzetben kinyomni a barátnőjét akkor utolsó helyen végez a srác, szóval ez nem ennyire fekete vagy fehér.

@AkkorlegyenPtr: Vízmegkötő? :D Az nem a mosóporoknál van? :DDD Figyelj a Tibi nem gyenge srác, meg a Dávid se és garantálom neked, hogy egyiken sincs sok víz az nem ilyen izomzat. Elég szárazak ők mindketten a testzsírszázalék 10-12% körül mozog. Biztosan használnak persze valamit főleg Tibi, de engem mondjuk ez nem izgat. Ami elérhető egy kiváló adottságú embernek naturálban azt az 1930-as évek előtti évek testépítői és erőemberi tudják csak megmutatni, ugyanis ekkor jöttek elő a szteroidok, mint pl.: Eugen Sandow, Bernarr Macfadden, Bobby Pandour. Ez utóbbi pl szárazabb is tudott lenni, mint bárki aki a játékban van a villában jelenleg. Ők még biztosan nem használtak semmit és a táplálkozásról sem tudtak annyit, sok tojást zabáltak sárgájával együtt ami ugye nem a legokosabb döntés és sok tejet is ittak. Persze ezek egyik sem volt nagy ember és pláne nem rendelkeztek nagy súllyal se a magasságukhoz arányosítva. Szóval a lényeg, ha jó a genetikád lehetséges olyan fizikum, mint a Dávidé de olyan mint a Tibié ekkora magasságnál nem.
d00m 2019.10.11 21:08:19
@AkkorlegyenPtr: Igen az valóban okozhat ilyet, bár szerintem akik komoly szteroid használók nem élnek vele, mert nincs komoly hatása ahhoz képest kb. felesleges. Én jómagam anno használtam kreatint, de nem jött be mert emelte a vérnyomásom, persze az erőmet emelte. A Szteroid részéről elméleti és közvetett tapasztalataim vannak, sosem voltam olyan bátor, hogy használjam őket. Igazából nem éri meg csak annak akinek valóban "tökéletes" a genetikája, jó eredmények tud elérni nemzetközi szinten ami hatására sok pénzt tud keresni és a későbbi felmerülő egészségügyi problémákat tudja kezelni, mert azok lesznek az biztos! Valamint ne felejtsük el azt, hogy nem mindegy tudsz-e majd gyereket csinálni ugye a szteroid teljesen lenullázza a saját hormontermelést és nincs garancia arra, hogy visszajön miután nem használod. Valamint akit eddig ismeretem és használta egyszerűen nem tud lejönni róla, nem fizikai hanem pszichés függőséket okoz ahogy láttam. Ugye csökken az erő, rosszabb lesz a kinézet jelentősen - persze még úgy is átlag feletti - de az ego ezt nem tudja elviselni. Emiatt folyamatosan használják és használják, voltak korábban "vitáim" ezzel kapcsolatban koxosokkal, mert azt kérdeztem valóban megéri a maradandó egészségkárosodás kockázata azért, hogy jobban nézz ki? Szerintem nem.
Haljak meg, megfogadtam, hogy ma nem tolok ki a lassú neten tengődőkkel, és nem fogom telebaszni gifekkel a posztot, erre nem telik el az adásból 10 másodperc, már reflexből kaptam elő a giphy ablakot a tálcáról, amikor megláttam Norbit az elegánsan felhelyezett szemellenzőjében, hát ennyit a…..
d00m 2019.10.10 01:09:40
@#szájbergyerek#: Hát ezt "sajnos" nagyon jól látod, nem sok esélyed van egy ilyen páros ellen szavazásban. Egyébként - már ha elhisszük hogy visszaszavazták - Karolát is az a réteg szavazta vissza. Az ilyen alpári stílusú nőkkel és férfiakkal tudnak a legjobban azonosulni és jön is a szavazat.

Karola mai teljesítménye nem volt meglepő, ugyanilyen alpári kocsis stílus van csak most az ital fokozta ezt a "tudását". Erik jóval fölötte van szellemi színvonalban, de itt is kibukik hogy mi férfiak sajnos a külsőre megyünk többségében. Karola amikor az ágyon beszélgetett az új csajjal és az oldalán feküdt azért kevés férfinak nem az volt az első gondolata - persze nekem nem - hogy oldalról de betolná az ezredest. Persze nekem eszembe jut egyből az igénytelenség és gyorsan elhessegettem a gondolatot. Zsófika egyem meg, ő alanyai jogának érzi azt hogy kritizáljon bárkit. Teszi ezt úgy, hogy az eddigi teljesítménye alapján inkább csöndben maradhatna, csak hát önkritika nulla. Nem értek itt pár ember mit frankózza Zsófikát, ne vicceljetek már gyerekek. Dávid amit tett lehet, hogy nem volt egy hőstett, de ez van. Szerintem őszinte gyerek és Panna alapból nem az esete, de úgy gondolta kihoz belőle valamit. Nem hozott, viszont megjelent az új p...i és hát az egyből, azért állítsuk már egymás mellé őket ég és föld külsőre. Valamint Pannának a fogai nem stimmelnek nekem, nem is a formája az állapota. Nem tűnik nekem egy fogmosó világbajnoknak szóval, lehet ott szag is. (bocsi ha nem így van) Meg amúgy egy középszerű nő külsőleg, ebbe a műsorba tényleg csak a legjobbaknak kéne jelentkeznie amúgy is.

Valójában én nem is értem minek nézem ezt a műsort, jó mondjuk neten nézem csak és bele beletekerek. Meg persze az is igaz, hogy inkább csak egy-két szép női test látványa miatt teszem. De az biztos, hogy se én és jó pár hozzászóló nem azon a színvonalon van agyilag amin a nézőközönség nagy része.
d00m 2019.10.10 01:32:35
@megtürt személy: Hehe, huhh nekem is volt ilyen élményem, de még mennyi. Rabul ejtett a külső téged is és nem tudtál uralkodni magadon persze már az elsőnél tudtad nem kéne ilyen nővel maradni, de a pöcsöd irányított téged is! :D Igazából a hasonló eseteim én sem bánom, tapasztalat is kell meg azért jó dugásokat is lehet köszönni ezeknek a nőknek, de barátnőknek pláne nem feleségnek nem valóak. Sajnos ezek sosem ébrednek rá, hogy önmaguk az oka a saját helyzetének mindig mást hibáztatnak. Aztán persze már dacból nem ismerik be senkinek se 40+san. Ha már picit storyztál, de nem olyan mélyen nekem életem legdurvább esete és estéje...hajnala. Egy közepesen lagymatag buliból korábban jöttünk haza aznap este, én nem ittam, de a barátnőm igen olyan közepes jó állapotban volt :) Már pont hozzákezdtünk volna mikor kopogtak az ajtaján. Mondtam is magamban na ebből nem lesz semmi vagy minimum várhatok 1 órát állva. Megkérdezi a bnőm ki az? Erre jön a válasz a lány testvérétől - huhh nagyon szép lány volt ő is - hogy bejöhet-e? Én persze mondom, hogy úristen nehogy beenged már - én idióta - nincs rajtam semmi csak a takaró. Erre nevet és mondja gyere be. Bejön azt mondja használhatná picit a gépet? Nem volt szegény kislánynak sajátja ezért odaült és facebookozott picit pár üzit elküldött a barátjának akivel már gyakorlatilag szakítottak(akkor tudtam meg). Ugye az ágy pont merőlegesen volt a gép felé én voltam kívül a csajom belül és ugye nekem bal kézre az asszony tesója. (hozzátenném egyikük sem volt idősebb 22-nél). Aztán egyszer csak bnőm elkezdett simogatni - naná, hogy ott - úristen totál kikészültem mondtam neki, hogy huhh mit csinálsz nem szabad észreveszi, ráadásul a szülei a szomszéd szobában aludtak, tehát megvolt a lebukás esélye. Aztán csak nevetett és elkezdett elég komoly sebességgel kézimunkázni, én közben néztem a tesóját és paráztam nehogy észrevegye. Aztán csak meghallott a csattogást és elnevette magát megkérdezte, hogy ti mit csináltok? :) Mondja a bnőm nevetve, semmit... Erre ránézek a bnőmre és elhangzott az a kérdés ami a mai napig a legjobb érzést okozza bennem mikor eszembe jut, vagy ha szomorú vagyok valami miatt ezzel vigasztalom magam és mindig segít....a kérdés pedig:

Szeretnéd, hogy idehívjam? :)

Szerintem a szívem nem is az, hogy elkezdett 200-al verni hanem kihagyott párat....visszakérdeztem, hogy most csak tesztelsz ugye? Erre nem mondott semmit, hanem csak csóválta a fejét olyan huncut nézéssel és a kézimunkát folyamatosan csinálta tovább...és ekkor úgy voltam vele, lehet életem élménye jön és inkább kockáztatok valamint ne feledjük a fejemben nem sok vér volt akkorra. Mielőtt pont odahajoltam, hogy megcsókoljam azt mondtam neki:

"Hívd ide...!"

Ő pedig szólt a testvérének, aki - mint utólag megtudtam már fantáziált is velem, nem a tesója de négyszemközt ezt bevallotta utána - és oda is jött. Először csak csókolóztam vele míg a bnőm dolgozott rajtam, majd fordítva. Sajnos sokáig nem tudtam d...ni őket max negyed óra volt, mert hamar kivégeztek. Bevallom őszintén, hogy utána az ágyban mikor ketten maradtunk sötétben kicsordultak a könnyeim. Volt akinek elmondtam, azóta gyakorlatilag Istenként tisztelnek pedig csak szerintem szerencsém volt. Persze később a kapcsolat megszakadt, sok volt a vita hát ugye heves természet volt a lelkem! :D Ha ő lát manapság nem is nagyon néz rám és csak legvégső esetben köszön, viszont ha a huga lát azonnal mosolyog és hangosan köszön. Talán ebben a pillanatban is - sőt biztos vagyok benne - ugyanez történik meg egy szerencsés kiválasztottal. Ámen!
Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni.…..
Zsanér elemzi a tegnap este és a homályos jövő kapcsolatának összefüggéseit, lehet hogy ebből lesz valami, de még az is lehet, hogy nem, lehet hogy van más Bencén kívül, de nem tudja biztosan, egyébként nyilván fontos, hogy valaki jó ember-e, vagy egy gerinctelen patkány féreg, aki az első adandó…..
d00m 2019.10.06 23:53:45
35-36. rész:

A Karola nagy színésznő, szépen idomítja Eriket, valamint itt csak önmaga miatt sírt. Mindig azt szövegelte, hogy a féltékenykedésből van elege, hát ő most a semmiért művelte azt. Istenem, hány ilyen nővel hozott már össze az élet közvetve vagy közvetlenül. A saját szemében a gerendát nem, a másik szemében a szálkát tipikus esete. Erik még fiatal és kell neki pár pofon, hogy később az ilyen nőket már ne vegye figyelembe. Amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy rohadt igénytelen amúgy ez a Karola(egy utalást tett korábbi részben erre Tícián)? A haja, a lába, a lábkörmei simán ez jön le. Meg amikor arról dumál, hogy "amikor téged" egy nő visszautasít miért erőlteted a dolgot? :DDD Bazmeg, hát tuti ő is hányszor csinált már ilyet, a nők "imádják" az elutasítást, a férfiét akiért küzdeni kell - főleg ha tiltott gyümölcs és foglalt is - az a legjobb!!! :DD Színésznő mondom én!

Igazából a legnagyobb hibát ott követte el Tibi meg Erik, hogy a Ticinek ilyen kapcsolat kell és kész. Neki ez jó még, ha kívülről is ilyen veszekedős, vitatkozós is. Nem hinném, hogy korábban más volt neki. Hagyni kel őket a f.... amúgy, mert annyira végtelenül menthetetlenek és hiába jó gyerek Ticián, a fekete özvegy bűvkörében nem lehet rá hatni. Rossz hatással van rá a nő, és ez még csak fokozódni fog kint is, ha egyáltalán együtt maradnak. Olyan, mint egy rossz drog amitől nem tudsz szabadulni - azért valljuk be jó bringa lásd 34. rész 15:52- mert jó érzést okoz nagyon egy kis ideig pl amíg űzöd a testét, de a többi időben csak mérgez.

Számomra nincsen igazán szimpatikus páros, mondjuk ha még is választani kell legyen az új srác meg Panna, de ők meg igazából olyan semmilyenek együtt. A Milán gyerek húzása pedig nagyon aljas volt, be akart kavarni a kis rohadék, mert neki a Zsófika adja. Ticián helyében, megmondtam volna neki, hogy sokkal szerényében, mert a következőért leütlek. Még hiteles is lett volna tőle, megenné reggelire az biztos.
d00m 2019.10.07 00:11:13
@Zb74: Nem akarlak kioktatni, távol álljon tőlem. Ez az érvelés nem mindig helyes nők esetében, sokkal régebben mikor még kevesebb tapasztalatom volt mint, ma én is ezt gondoltam elsőnek. A nők között nagyon erős a rivalizálás és nagyon nagy fájó pontok a konkurens nők. Szóval, ha nem szól semmit akkor akár el is tudja vagy tudná később szedni tőle a Ticiánt. Nyilván, már így nehéz lesz, hogy kiesett de kint bármi megtörténhet még. A lényeg tehát, hogy ez szólhat inkább a rivalizálásnak is hidd el nekem.
Bele is csöppenünk Zsófi és TC békülésébe. Nyilván ennyi pénzért Zsófi el tudja viselni a bocsánatkérést. Az egész jelenségből a legizgibb rész ez az alul kabrió top:..
d00m 2019.10.05 17:48:59
@Chuck Νorris: Jó jó igazad van, nem nevezhetjük egy hardcore verziónak! :D Részemről igazán kellemesnek mondanám a csajt, teljesen rendben van. Valamint én nem vetem meg a pornós csajokat, semmi bajom velük szóval jó is lenne, ha kerülnének ki hasonló videók más szereplőkről is! :D

@Noroka: Ez egyértelmű, totál odavan érte. Való életben is ilyen lehet, de valószínűleg tökéletes érzékkel választja ki ott is a legnagyobb riherongyokat.

Egyébként van arra bármilyen szabály, hogy nem lehet szexelni senkinek sem? Csak azért, mert meddig tartana mikor már a többiek lefeküdtek kimenni egy párnak van ott bőven elég hely ahol ez megvalósítható lenne.
d00m 2019.10.05 20:05:28
@Chuck Νorris: Nos igen, ha jobban megnézzük neki van a legpornósabb flashe! :D Ha van is ilyen neki előbb-utóbb kikerül. Egyébként én találtam egy Nia hasonámást, születési dátum miatt nem lehet az anyja, de a nővére igen méghozzá nagyon is. Erre keres rá: Sheila Grant hot pov
Ha tippelnem kéne azt mondanám rokonok. Ráadásul a videóban szereplő nő valóban magyar, ha kicsit több info kell erre keress rá: Sheila Grant boobpedia és volááááá. Az életkor különbség 11 év. A megfejtés pedig az, hogy rokonok vagy puszta véletlen? :D Ki tudja.

@huhujje: Én örülök neki, hogy vége bár másként valószínűleg nem is alakult volna a dolog. Jobb ez így neki, minthogy később koppanjon hatalmasat a csaj miatt. Amúgy se volt benne sok, annyira látszott a Niá-én ez, meg amúgy is elég csapongó fajta nő, hogy lekösse magát hosszabb időre. Elolvastam a "bejelentést" az instagramján és volt egy komment ami nagyon betálált:

x: "Lenne a bakszámláján pár száz misi biztos akkor Gábor lenne az Isten meg a nagy ő!
d00m 2019.10.05 22:58:06
@FlowingBubbles: Nyugi én sem úgy gondoltam, hogy ő egy hatalmas kvalitású dj, meg valaki talán említette itt, hogy a műsor keretén belül mondta nem is tud zenélni. Sajnos erre van igény, vagy is ilyenre is. Meg persze legyen alkohol, aztán kb mindegy mi szól a "háttérben". Ezt csak amiatt említettem meg, hogy állandóan bulikba jár akár menő helyekre is, ahol ugye klubtulajdonosok, gazdag vállalkozók és hasonlók vannak a VIP-be. A pornó részére meg írta is, hogy a "Egyébként én találtam egy Nia hasonámást, születési dátum miatt nem lehet az anyja, de a nővére igen méghozzá nagyon is", szóval tisztában vagyok azzal, hogy a két személy nem azonos. Lehet a nővérben sincs igazam vagy rokonban, de brutálisan hasonlít az arca a jelenetben, de egyértelműen nem ő az!

Amúgy mindenki írja ezt a katona dolgot....nem katona, csak poénból kezdte úgy! :D Persze ez nem von le semmit a srácból - eddig - csak a miheztartás végett "szólok!". Tibi fiam meg amúgy gáz alapból, Titanic mint kedvenc film egy férfinak? Ne máááár....oké ha mondjuk te vagy James Cameron akkor talán, de egyébként max egy homo homo homo sapiens mondana ilyet.
Al Pacino is szerepet kapott Jordan Peele The Hunt című sorozatában. A Hollywood Reporter szerint ez lesz az Oscar-díjas színész első igazi sorozatszerepe. Az Amazon tízrészes sorozata a hetvenes évek második felében játszódik New Yorkban, ahol egy csapat nácivadász megtudja, hogy több száz háborús…..
d00m 2019.01.12 19:02:09
Igazából persze érthető a dolog, mármint úgy értem, hogy ez ilyen örök lenyelhetetlen tüske a zsidó közösségnek és örök bosszú hajtja őket. Nyilván engem is ez hajtana, ha az lennék. Engem nem is ez "zavar" ebben, mert tényleg csináljanak annyi filmet amit szeretnének és szerintem sok jó filmet is csináltak ebben a kategóriában már, amik nekem is "tetszettek". Nyilván nem az amit ott tettek az emberekkel, hanem maga az alkotás módja. Tehát a lényeg, hogy sokkal nagyobb népírtás történt Amerikában anno mikor az indián őslakosokat sokkal nagyobb számban íratottak ki, vagy említhetném ami szovjetunióban zajlott Sztálin idején, avagy az örmény népirtást. Érdekes módon ezekről nincsen ennyi film, pedig lehetne! Nos és persze, ha valami csinál egy nácivadász filmet akkor azért szinte "tuti" Oscar, függetlenül attól mennyire jó. Di Caprio is jobban tette volna, ha sokkal hamarabb csinál egy ilyet és megkapta volna 10-15 évvel ezelőtt már az Oscart! :D Amúgy van egy szerintem nagyon jó sorozat Hitlerrel kapcsolatos, ahogy nyomoznak utána. A sorozat neve: Vadászat Hitlerre. Nem mondom el a fő dolgokat belőle, de annyit igen, hogy több magas rangú náci vezető menekült Argentínába és más dél-amerikai országokba, erről pedig az FBI is tudott, hisz a már kiadott jelentéseiben szerepel és az én meglátásom szerint nagyon hatalmas erőfeszítéseket nem tettek abban a tekintetben, hogy hamar és mindet levadásszák.
Miután az Orbán Viktort egykor legeciző Simicska Lajos visszaadta a Hír TV-t a Fidesznek, azonnal megszűnt a csatorna legsikeresebb műsora, a Szabadfogás, de a vitaműsor vezetői „szamizdatban” megcsinálták a soron következő, szerda esti adást, amit azóta 151 ezren néztek meg a Facebookon. A műsor…..
d00m 2018.08.03 14:33:30
@afropöcs #8=======Đ ~ ~ ~: Kire szavaztál, vagy voltál egyáltalán? Csak kíváncsiság, már ha publikus.
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
d00m 2017.09.16 12:28:20
@JGDus: Huh nehéz nyelés? Akkor rendélem az aktuális kanja rendes vele, és csak egy laza headshotot nyomott neki az adás után! :)
d00m 2017.09.16 14:28:55
@tpl: És még vissza is fogtam magam! :DD Kislányka vagy? :))))
d00m 2017.09.16 23:00:22
@tpl: A perverzitás nem büntetendő te lángész, ne keverd össze a pedofilokkal! :D Tudod hányan börtönben lennének? Mondjuk persze te biztosan nem! Siralmas szexuális életed lehet! :D
Az edzőterembe járók fő célja az alakformálás. A legtöbben dagadó muszklikra, mások kockás hasra, néhányan pedig zsírégetésre vágynak. Ezen dolgok elérése érdekében súlyokat emelnek, felüléseket csinálnak, kardióznak és diétáznak. Ha a körülöttem edző embereket figyelem, azt látom, hogy mintha egy…..
d00m 2017.03.23 19:24:23
Az egész testépítés -most csak doppinghasználókra értem - amúgy általában kívülről nagyon jó dolgot tesz a testtel. Azonban a belső szerveidet hosszútávon szétgyilkolja, persze erre lehet azt mondani erre, hogy a legtöbb ember így él. Cigi, pia és mindenféle szart megeszik. A végén majdnem ugyanott lesznek 50-60 körül szívroham, vagy daganatos betegségben meghalnak. A testépítők erre azt mondhatják, de ők legalább addig is kurva jól néztek ki! :D Van benne igazság, de én szerintem az csinálja igazán jól aki betartja az étkezést és az edzést és megpróbál egy ókori görök harcos fizikumát hozni. Persze róluk nincsenek képek, de azért el tudjuk képzelni milyenek is lehettek. A magasabbak - 2 méter vagyok - ez az egész sokkal rosszabb, mert óriási tömeg kellene rám, hogy vastagnak tűnjön a karom ami csak cuccal lenne lehetséges. Sokan nem tudják magukat elfogadni vékonyabban, de még mindig izmosként. A mai - akár magyar - testépítők is, ha 10-15 kg lemenne róluk már szinte a legtöbb utcára se menne kimenni, lehet látni a netes videókban ezeket. Furák ők nekem, mert ugye elkezdték általában kis vékony és alacsony srácként, és hiába építettek óriási izomtömeget ahogy én látom még mindig ott él bennük az alacsony vékony gyerek. Elképesztően komplexusos emberek, tisztelet az elenyésző kivételnek.

Egyébként Reeves naturál lehetett? Régebben írtál egy cikket - ha jól emlékszem te - amiben pont a régiekkel foglalkoztál, akik még biztosan naturálok voltak. Jól rémlik?
Ezúttal versenyidőszakon belüli vizsgálat mutatott kokszpozitív eredményt, nem csoda, hogy Huntonak teljesen tele lett a töke...
  Július végétől itthon is adják az első számú MMA-promóció gáláit a tévében...
Jon Jones után Brock Lesnar az UFC 200 következő sötét lovagja. ..
d00m 2016.07.16 12:40:59
Először is, nagy valószínűséggel ez biztos(99,9%). Ha eltiltják akkor eltiltják emiatt, utána már valószínűleg nem fog visszajönni. Ez kár, mert szerettem volna még őt látni az octagonban! Viszont azt nem értem, mennyire jó ez a szervezet, ha hatszor ellenőrizték és egy mintát többször is, de nem találtak semmit! Akkor ilyen alapon a többi versenyzőjét is folyamatosan újra fogják ellenőrizni, ugyanennyiszer amíg nem találnak valamit?????? Mert szerintem kurvára nem fogják ezt megtenni, pedig abból a 24 emberből aki az UFC 200-on szerepelt, BIZTOSAN nem csak Brock tesztje lenne pozitív 200 újraellenőrzés után, de akár az első után sem. Nem csak az doppingol aki nagy és nagyon izmos. Simán lehet Velasquezben is, vagy Nunesben, de említhetnék még sok nevet. Tehát a kicsik között is, aki vékony és nagyon szálkás meg főleg! Egy dagadt is hozhat bőven pozitív mintát, de egy vékony szálkás is. Ugyanígy nem hiszem el Huntről sem, hogy egész pályafutása alatt nem használt szteroidot. Ez ki van zárva szerintem. Szóval szerintem a doppingellenőrzés szigorúságában sem kellene különbséget tenni a sportolók között, mert úgy látom az nagyon megvan.
Biztos vagyok benne, hogy a fele pozitív mintát tudna hozni, az UFC 200 mezőnyének, vagy a felkészülési időben tudott volna, csak a meccsekre és előző hetekben már kiürült a szervezetéből, de a pozitív hatásait még hónapokig használhatja. Szóval ez az egész nekem teljesen ugyanolyan, mint amit Armstronggal csináltak. Mindenki ünnepelte fikázta, aztán mikor kiderült szarrá fikázták és megvetették, kicsinálták - persze nem sikerült igazán - a faszit. De a top 10 - nagyon nagy jó indulattal - tele volt a mezőnyben ugyanígy ott is. Érdekes módon azt nem fikázta senki, nem kezdték ecsetelni, hogy nah azokét is nézzük meg alaposabban hátha. 3000 km-es össztávon az első 10 szinte mindig 20 percen belül volt a végén. A második, harmadik percekre csak. Nem képzeljük, hogy a többiek tiszták....nah elkalandoztam, de ez itt ugyanaz. Oké Brock doppingolt kiderült, de akkor a többieket is ilyen keményen szűrjék, még ha dagadt is! Jah, hogy azt nem? Mert akkor kb, nem tudna az octagonba lépni senki? Üzletileg sokkal jobban megéri csak egyet szivatni, jah és persze ezt is csak a meccs után, amikor már anyagilag kihasználtuk és már nem számít! Ez volt a tervünk vele, visszahozzuk egy meccsre lefejjük a csávót, aztán már ki nem szarja mi lesz vele! Vannak még sokan akik pénzt hozhatnak! Undorító az egész!
d00m 2016.07.16 17:27:42
@Glynch: Ha valóban úgy rajonganék érte, mint állítod akkor azt modnanám tiszta és soha nem koxolt, hazugság! De nem ezt írtam!
Viszont amit állítottam a többiekről az akkor is igaz, MINDEN EGYES sportágban és nem csak itt, sportolók DÖNTŐ többsége használ anabolikus szteroidokat és teljesítményfokozókat. Különben nem lehetne ezeket a teljesítményeket elérni. Szerinted McGregor, Nunes, Thiago Santos, Emelianenko vagy más sportokból Tyson, Klicsko, Lewis egészen másból Bolt, Phelps vagy a mi Cseh Lacink? Nyilvánvalóan nem! És még sem fikázzák őket sokan, pedig kellene vagy mégse? Pl nem láttam itt Jones-al kapcsolatban akkora ellenszenvet mint Lesnarral. Pedig megbukott már előtte is, úgy ahogy Anderson Silva, de én nem éreztem a cikkekben semmit feléjük, sőt! Azért mert csak 93 kg? És nem annyira izmos? Ha most doppingolt, végig doppingolhatta egész pályafutását ilyen alapon. Magyarán végig doppingolhatta a pályafutását akár így más is. A növekedési hormont pl ki sem tudják mutatni. Mindegy a lényeg, úgy látom nem jött át. Nekem nem csak ő a kedvencem, említettem már korábban. Ha eltiltják eltiltják, ez van. Lesnar sokaknak ellenszenves főleg az alkata miatt szerintem, ha az alsó három súlycsoportból lenne garantálom nem lenne ekkora felhördülés és káröröm.
  Hétvégén mindenki nyakába dőlt a lé, de ilyen fellépti díjat még nem látott az MMA-világ...
Végigmegyünk a teljes gálán...
d00m 2016.07.11 00:23:07
@Glynch: Szerintem okosan és taktikusan harcolt Hunt ellen, pont ahogy kell és esélye is volt. Álló harcba bele sem ment, jól védekezett távol tartotta magát. Amikor levitte párszor abban hatalmas erő mutatkozott meg, és szerencséje volt Huntnak, hogy az első menetben nem lett vége. Szegényt eléggé szétverte, kapott már valaha ekkora verést? Egyébként szimpatikus figura, nem volt jó látni, ahogy fekszik a vadállat alatt és az meg csak üti és üti. Mondjuk Lesnar védelmében azt azért felhoznám, hogy nem használta a könyökét, pedig az edzői kiabálták keményen az "elbow"-t. Szerintem, ha azt használja folyamatosan - mint, ahogy Velasquez szokta - kb megöli Huntot.

Velasquez pedig a végén, szerintem egyértelműen kímélve ütötte Browne-t. Nagyokat adott neki, de ha megnézünk egy korábbi Big Foot Silva, vagy akár Lesnar meccset azárt más erők voltak azokban az ütésekben. A végén még szerintem meg is sajnálta kicsit, beszédes volt ahogy odaguggolt hozzá és vigasztalta, mint egy mester a padavanját, vagy apa a fiát. Itt is kiderült számomra, hogy nem igazán a magasak és véknyak sportja ez. Browne szerintem jobb lenne inkább bokszolónak, mint ide.

Későbbiekben remélem úgy lesz, ahogy mondod Lesnar megkapja Miocico-t, aztán Lesnar ki is végzi. Egyforma magasak, de valahogy nem látok benne elég erőt arra, hogy kiüsse a szörnyet. Anno Velasquez sem ütötte ki igazán, csak a bíró szüntette be, de nem volt ott semmi szédelgés. Túl nagy túl erős, ha földre viszi Miocicnak vége, porrá zúzza. Viszont, ha megint lenne egy Velasquez Lesnar meccs...hááááát...az nagyon kemény történet lehetne. Szerintem Lesnar most jobb, mint 5 éve, ügyesebb és megfontoltabb. Talán nyerhet, de "sajnos" a mexikóit látom esélyesebbnek. Ő az aki erre az egészre született, egy igazi pitbull. Erős, ügyes, gyors, okos tökéletes az alkata ehhez a sporthoz. Számomra olyan, mint anno Tyson volt a boxban.

DC Silva meccs nem okozott csalódást, kb. erre számítottam. 7 héttel műtét után kb. ezt tudja az ember, kellett a pénz ennyi! Én inkább válogattam volna még az ellenfelek között, már ha erre volt lehetősége. Egyébként miért fütyülik ki folyamatosan? Ebben le vagyok maradva, mi a miértje.

Csajok nagyon kemények voltak, szerintem ők - a mérlegelésen is - kegyetlenebbek egymással mint a férfiak. A Miesha Tate nagyon jó nő, ahhhhhhhhhh uhhhh :D viszont, a Nunes kb. mint egy férfi. Valószínűleg a lányokat is szereti, ez látszik a kinézetéből is, valamint abból ahogy lesmárolta a végén a kiscsajt. Lehetséges, hogy a barátnője? :D
  A gála új főmeccse a Brock Lesnar vs. Mark Hunt nehézsúlyú összecsapás lett...
d00m 2016.07.07 15:27:57
@Glynch: Azt mondod? Nem inkább valami teljesítmény fokozó? Mekkora faszság amúgy ez az egész, ha tényleg kokain attól még simán engedni kellett volna tovább a meccset.....DC az nullán van lelkileg kb. Nem hiszem, hogy még egyszer lefogyasztja így magát.
d00m 2016.07.07 17:04:39
@Greenscape: Nekem nagy kedvencem Lesnar, de ilyen alapon az ő meccsét is kaszálhatták volna. Ebben úgy érzem biztos, hogy több van mint puszta ellenőrzés. Érdekek kívánták.