Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pumukli

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lehet, hogy az MTV megostromolta saját magát? Csak azért kérdezem, mert a Szabadság téri csata óta megállíthatatlan a közszolgálati adó reklámkampánya, egyre érthetetlenebb szlogenek és egyre rosszabb fotók kergetik egymást egész oldalas…..
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
Pumukli 2006.09.26 15:22:35
Hát én, a nyúl!

Kedves Nyúl!

Nem igazan ertem, milyen logika csavarral jutottal el oda, hogy GYF-nek maradnia kell, mert...es itt most sorolhatnam ujfent az erveidet, de nem teszem.

kerdeseim vannak ellenben:
-mi a biztositek GYF szavaira?(hofgy mondta? mondott mar mast is).
-mibol gondolod, hogy Ovi vagy szakertoi vagy banomisen milyen kormanya alatt rosszabb lenne? (mert a kulfoldi tokenek tokmind1 ki van, GYF-tol meg vegre kaptak igeretet, hogynamamost igazan fizetnek nekik?)
-le kell valtani a politikusokat=egyetertek, de mint irtad nem lehet, mert elfoglalt vagy.

Aze jo lenne, ha szabadda tenned magad megis, mert en es meg sokan masok ne fizetunk olyannak, aki megbukott, mint Rottenbiller, akkor meg megint szarban lesz az orszag. Lehet, hogy OViekkal nem lesz jobb, lehet szar lesz. De GYF (akire szavaztam mellesleg- a jo edes mamajat)mostanra bebizonyitotta, hogy alttuk igenis lehet! rosszabb.

Namost. Hosszutavon mindenkinek cserelodnie kell, nem vitas. Ki a franc akarja ugyanazokat a hatalomban megkovult arcokat nezni 2o-3o evig?

De mint irtad, rovidtavon nem lehet mindenkit levaltani, ezert kell most (sajnos, bar ekkora bukta utan meg se erdemlik ezt) annak atadni a stafetat, aki NEM bukott meg eppen most.

Remelem elhiszed, nyugaton is mindig az mond le, akirol bebizonyithato, hogy el..ta. GYF meg el is ismerte.

Reszemrol meg annyi: nagyon faj, hogy azok bas..tak at, akikre szavaztam. Kicsit rosszabbul esik, mintha azok tettek volna, akiktol esetleg nem is szamitok masra.
Azert szavaztam rajuk, hogy ne a fidesz, meg a szelsojobb hozongeseit kelljen hallgatnom.

Meggondoltam magam ennek az ugynek a kapcsan. Nem fognak semmifele ijesztgetessel meg1x ravenni, hogy rajuk szavazzak. Addig nem, mig a sakkban tartott sajat szavazotaborukat meglopjak. Mert hulye azert nem vagyok, nem ezert szavaztam az eu-ra, az tuti (marminthogy rafizessunk meg erre is).
comment:com Hajós nem gondolkodik? 2006.09.25 10:37:00
Valljuk be, mindannyian vártuk a vasárnap estét, hogy mégis hogyan fogják szólítani Hajós Andrást a többi hatok. És hát úgy szólították, hogy hülye. Na jó, ez így nem lett kimondva, csak valami olyasmi, hogy nem tud, vagy nem szokott gondolkodni, de hát én meg…..
Pumukli 2006.09.25 14:02:26
Tök szép emberi érzelem a szeretet, ami tudvalevőleg mindent legyőz, F. Sándor esetében például az újságírószerű viselkedés utolsó nyomait is. Micsoda igazságtalanság, hogy mindig a Hír Tv-t nézem, amikor nem személyesen katasztrófaturistáskodom, forduljunk más csatornák…..
Pumukli 2006.09.21 16:21:35
Virag et.

z eroszaknak nem szabad soha engedni??? Akkor nehogy mar eroszakkal visszatartsd a gyereked ( megragadd a karjat, netalantan lekeverj! egy maflast, hogy eszebe ne jusson tobbe), amikor eszetlenul at akar rohanni az utcan, pedig arra jon egy auto, stb. Bar manapsag nagy divatja van sok bolcsesseg mellett sok ostobasagnak is. Ebben az orszagban az utobbi 5o evben nem volt divat- ezutan sem lesz- az eroszakos tomegcselekmenyek. De a mi demokraciank meg gyermekcipoben van, s ha nem lehet szepen meggyozni arrol, hogy mi a helyes a gyermeket- mutass egy anyat, aki csak ugy hagyja, hogy tonkretegye az eletet. Mert felelossege nem csak kormanyoknak van, hanem a nepnek is. Btartjak a szabalyokat_ mi is betartjuk. Ott voltam tuntetni anno a Fidesz es a szelsojobb ellen, igen. Ott vagyok-e most? Nem.Pedig peldat kene mutatnunk, hogyha mi elvarjuk a mi normaink betratasat, akkor nekunk is tartani kene hozza magunkat. Hallgatom es hiszem a demokratikus elveket, akkor miert felunk erte kiallni most, kesobb pedig mindig, amikor a helyzet ugy kivanja. Akar a bunozo jobbosok, szelsojobbosok ellen. Ha csak az szamit melyik oldalan mesz az utcanak, akkor soha senki nem lesz kozepen. Szamit a demokracia minosege, a szamonkerhetoseg? Akkor egyszer vegre nem artana kiallni erte, mi mutassunk peldat nekik, hogy ok is megtegyek a sajat oldalukkal szemben, ha arra kerul a sor. A hazai liberalis es baloldali media szakujsagiroi szegyeljek magukat, mert ok a sajat elveikbe szartak bele, a velemenyuk ezentul ( egy ket fellangolastol eltekintve wc papirnyit sem er)- nem bannam, ha bocsanatot kernenek. A HIRTv-t intezzek a jobbosok. Egy felnott demokraciaban mar lemondott volna az elso blikkre ( a kormany),ha a gyerek engedtelen, a szulo nem nevel- abbol olyan gyerek is lesz, amilyet sirathat majd a szulo-semmirekello.
Az MTV-ostromról újra és újra levetített felvételeken a HírTV már egy ideje kipixelezi azoknak az arcát, akik egyértelműen bűncselekményt követnek el, például fémrudakkal ostromolják a székház bejáratát, vagy betondarabot vágnak az autók szélvédőjébe. Az általunk…..
„Az indexesek nem jöhetnek ma be ide hozzánk Lapzártára, ez bővítené az amúgy is remek sajtószabadságot?” – kérdezi dühödten Erdős Miklós a HírTv-ben, mert ugyebár az SZDSZ bojkottálja a csatornát, az MTV-székházból is kirúgták a tévé stábját, és most…..