Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BladeHero

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átgondolatlanul egyszerűen elmesélem a véleményemet a filmről, mivel most értem haza a moziból  ..
Sokszor mondtam, de szerintem a tavalyi év legjobb filmje "A harcos" volt, aminek hála megismerhettem egy remek bokszoló (család) történetét, amelyről egyébként nem hallottam volna. A film teljesen valósághű és piszkosul ügyeltek a meccsekre is, hogy olyan legyen,…..
Még karácsony környékén volt egy írásos cikk a blogon. Most jött PuLSE és megkért, hogy rakjuk ki ezt a cikket. Mi a véleményetek? Legyenek még ilyen cikkek? Írjátok meg kommentben! A cikk eléréséhez kattints a tovább gombra! A 2010-es év nagyszerű játékokkal kecsegtetett.…..
Ismét egy első videós, a Lapocka Videos jelentkezik:Pozitívum:+ megnyerő a hangod...ez már az elején egy jó pont+ játékválasztás...ismét pacsi+ mindent, amit lehet erről a játékról (véleményem szerint) elmondtál+ Jazz Jack Rabbit 2 bevágás....még1 pacsi+ a lényeges dolgokat…..
A második rész után nem vártam sokat... és hát nem is kaptam túl sokat. Az Ong Bak 3 új dimenziókat nyit az átgondolatlanság és a röhejesség terén. Jó szórakozást a videóhoz!..
Kedves üdvözletem minden látogatónak, aki a RPCJS után is érdekesnek tart! Változásokkal teli év volt nekem, legyen szó munkahelyről, projektjeimről és úgy általában is. Itt egy jópofa kis videó (amit Jakab küldött), hogy hogyan is telik nálam a karácsony a szeretteim…..
BladeHero 2011.12.24 20:21:38
A héten hivatalosan is megkezdődött a szeptember óta félve emlegetett két hónap, a vizsgaidőszak. Bár bevallom, annyira nem aggódom miatta - szerintem a kurzusaim nagy részével nem lesz gondom - de  ennek köszönhetően az időbeosztásom az elkövetkezendő hetekre nagyon…..
2003-as Stephen King adaptáció. Gagyi. Blőd. Nevetséges. Banális...
Ha lesz vége USB Mikrofonom. Nem akarok többet headsettel szarakodni, úgyhogy ki is néztem egy USB mikrofont, amelynél talán a kretén laptopom sem fog hisztit csapni.Ha eljutok végre odáig, hogy elmenjek a boltba, akkor jön majd egy játékbemutató (nem rossz pécés), 99…..