Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BernieMagus

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már ígérték és íme megérkezett az Égszakadás előzetese, sőt egyszerre kettőt is közzétettek. Daniel Craig harmadjára ölti fel a 007-es öltönyét, ezúttal a kiszőkített Javier Bardemet üldözheti, aki az MI6 elpusztítására tör, viszonylag eléggé nagy sikerrel. James Bond…..
Szomorú eset árnyékolja be az új Batman film, A sötét lovag: Felemelkedés bemutatóját. A Denevérember és Bane csatáját telt házzal vetítik szerte Észak-Amerikában, Denver egyik mozijában egy gázálarcos alak lövöldözni kezdett, legalább 14 személyt megölt és úgy 40-50…..
Filmdroid Prometheus 2012.06.14 22:03:00
Minime pozitív írása után érkezzen egy negatív kritika Mráz Zoltán tollából. “Big things have small beginnings.” Ha jól sejtem ezt afféle tagline-nak szánták a készítők, amit majd sokat idéznek a film rajongói (lásd „In space no one can hear you scream.”). Én…..
 Észak-Amerikai box officeEmlékszem milyen nagyot nézett mindenki, mikor a Pókember 114 millió dolláros rekordösszeggel nyitott 10 éve. Azóta több trónkövetelő is akadt, voltak szép számmal, akik elbuktak, de azért jól teljesítettek és akadtak, akiknek sikerült ennél…..
Decemberben érkezik Quentin Tarantino új filmje, a Django Unchained. Will Smith-nek is felajánlották a főszerepet, végül Jamie Foxx szerződhetett le a filmre, aki a Christoph Waltz által megformált Dr. King Schultz fejvadásszal megpróbálja kiszabadítani feleségét a Candie Land…..
Filmdroid Csatahajó (Battleship) 2012.04.20 22:05:00
 E3- mellé! F6 – Talált! A2- Mellé! F7 – Talált, süllyedt! Ki ne játszott volna a Torpedó társasjátékkal, ahol a másik fél hajóit próbáltuk elsüllyeszteni úgy, hogy megtippeltük melyik mezőbe rakhatta azokat. A Hasbro felbátorodva a Transformers világraszóló…..
Eddig biza' egyetlen árva alient sem mutattak, vagy ha igen, abban sem lehettünk biztosak. Sebaj, mindenesetre itt az újabb adag kép a Prometheusból. ..
Filmdroid Fehér pokol (The Grey) 2012.03.23 22:30:00
Valahol a világ végén, úgy a rideg Alaszka közepén a társadalom számkivetettjei  dolgoznak. Börtönviseltek, csavargók, szökevények, reményt vesztettek tucatjai, sehol máshol nem találtak munkát. Az egyik magába fordult alak, Ottway levelet ír, szemei előtt felsejlik…..
 Martin Scorsese több évtizedes pályafutása alatt letette jó néhány emlékezetes, klasszikus filmet az asztalra, de mégis inkább gengszterfilmjei ugranak be, ha szóba kerül a neve. Marcona, nem éppen tiszta lelkületű fickók próbálnak egyre feljebb és feljebb kapaszkodni a…..
Guy Pearce a kemény, minden helyzetben vicces és laza katona. Azzal bízzák meg, hogy szabadítsa ki az elnök lányát az űrben található börtönből, ahol a rabok átvették az irányítást. ..
 A némafilmes elé letérdelt a szakma, a fekete-fehér némafilmről ódákat zengtek. Sejteni lehetett, hogy az Oscaron is kedvelni fogják, az alkotás 5 kategóriában nyert, többek között a legjobb film és a legjobb főszereplő díját vihette haza. Meryl Streep-et talán annyiszor…..
Doki, a kissé őrült professzor elkészíti az időgépet, amin éveken át dolgozott. Egyik éjszaka, barátjával Marty-val, a 17 éves kamaszfiúval akarja kipróbálni a DeLoren-ba épített időgépet. A kísérlet sikerülne is, ha nem jelennek meg a terroristák, akiktől Doki Plutúniumot…..