Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viktororbanlookingatthings

27 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr TÉNY 2012.12.05 14:15:00
Vannak, akik már megkapták a Békemenet-szervező CÖF által ígért "kiadványt", melyben Csizmadia László szerint elemezni fogják „az elmúlt 8 évben történeteket”. Sajnos, mi nem vagyunk a szerencsések között, de valaki volt olyan kedves, és elküldte nekünk. Azóta is…..
viktororbanlookingatthings 2012.12.05 14:49:27
@komplikato: ott van az egész, lapozható :)
viktororbanlookingatthings 2012.12.05 15:03:17
@lecsó kolbász: "havi 150 000 ft aki a legtöbb embert hívja meg" mindent elmond :)
viktororbanlookingatthings 2012.12.05 20:14:53
@Dirty Harry: egészen biztos vagyok benne, hogy ő az
Hol élünk mi valójában? Nagy eséllyel nem abban a valóságban, ahol a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium illetékesei, hanem valahol egy másik párhuzamos világban, egy nagyon távoli galaxisban. És egészen biztos, ahogy a legújabb kampányfilm alkotói is…..
viktororbanlookingatthings 2012.11.14 20:17:20
Nehéz bármit is hozzátenni a comment:com vonatkozó cikkéhez a Mokka reggeli "hibájával" kapcsolatban. Bárkinek a halálával kapcsolatban elképesztő, ha valaki nyerészkedni akar, de egy 11 éves kisfiú esetében talán még inkább gyomorfogató, amivel a TV2 (Élmény a négyzeten! -…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
"A rendőrség becslései szerint a Békemeneten több mint 150 ezren, a Milla tüntetésen csaknem 20 ezren, a Jobbik demonstrációján néhány ezren, a Demokratikus Koalíció rendezvényén több százan vettek részt." "... a Békemenet résztvevői megtöltik az Alkotmány utcát és a…..
viktororbanlookingatthings 2012.11.04 14:13:12
@Pop40: ez elég gyönyörű, köszönöm szépen, csak mostanában mint láthatjátok, leszartam az egyházat, mert komolyan félek már én is, hogy kiég az agyam
viktororbanlookingatthings 2012.11.04 14:18:41
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: azt szoktam olvasni, abban fáradtam el. kemény anyag. sunáznám. villanyfűrésszel.
Van ugye politika, és van vallás. A FIDESZ és személy szerint annak vezetője esetében úgy látszik ez a határ kezd teljesen elmosódni. Fontos kijelenteni, hogy tudatosan irányított dologról beszélünk, ezek a dolgok nem csak úgy történnek. Azt szintén érdemes észben tartani, hogy…..
viktororbanlookingatthings 2012.11.03 12:47:44
@centenárium: engem is perelj be légyszilégyszi!
A New York-i metró, amely egyébként az állomások számát tekintve a világ legnagyobb metróhálózata, megnyitása, 1904 óta nem szenvedett el akkora pusztítást, mint a Sandy hurrikán alatt. Ezer szónál is jobban bemutatja a vihar hatását az az átalakított metrótérkép, ami csak a…..
viktororbanlookingatthings 2012.11.02 10:13:56
@kewcheg: Dehogy hiányzik, megvan.
Az ország cserbenhagyása (mert a külföldre vándorlás a jelen helyzetben gyakorlatilag egyet jelent a haza cserbenhagyásával) önző érdekek, anyagiasság, kicsinyesség, kishitűség, egyéni ambíciók miatt teljesen elfogadhatatlan, sőt lélektani aspektusból nézve az egyéni kudarc…..
viktororbanlookingatthings 2012.10.31 19:17:05
@káosz kapitány: francot, a kezdeti Tékozló Homár óta az övé a legfaszább karakter a blogoszférában
Mi, a Vincent-blog szerzői és törzskommentelői – a kormánnyal, az ellenzékkel, a politológusokkal, az úgynevezett „elemzőkkel", és legfőképpen a bankárokkal ellentétben – sokat okosodtunk a kormányzati ciklus eddig eltelt két és fél évében. Eljött az idő az összegzésre.…..
viktororbanlookingatthings 2012.10.28 18:53:02
@Mystes: Ha bemész egy kocsmába hülyeségeket óbégatni, a csapos belátására van bízva, hogy ki leszel onnan vágva. Állambácsi nem szól bele, hogy óbégathatsz-e hülyeségeket. Ezért felesleges számon kérnetek a moderációt egy magánblogon. Így érthető, vagy leírjam lassabban is?
viktororbanlookingatthings 2012.10.28 19:05:53
@Mystes: Akkor közelítsük meg másfelől, mert látom, nem megy. A szabadság nem az, hogy a Vincent nem moderálhatja belátása szerint a kommentjeidet, hanem az, hogy van pl. Mandiner is, ahol megtűrnek.
viktororbanlookingatthings 2012.10.28 19:24:40
@Mystes: Nem biztos, hogy azt csinálná, mert lehet annyi esze, hogy felfogja a különbséget. Egy magánblog nem olyan, mint az állam, nem kötelező olvasni, nem a te pénzedből készül, mondhatni semmi közöd hozzá, hogy mit csinál. Azt biztos nem fogják Vincenték se mondani, hogy ne nyithass saját blogot, ahol leírod, amit akarsz. Ott majd te moderálsz.
Igazi klasszikus már Tessely Zoltán, a kiváló államférfi vallomása, soha nem lehet vele betelni. Takarjátok el gyermekeitek szemét, már-már pornográfba hajló jelenet, ahogyan még a bajusz is beleremeg az őszinte csodálatba. Ide kattintva te is vele élvezhetsz.…..
viktororbanlookingatthings 2012.10.23 07:02:55
@Mo_Nica: várj, ezen besírsz: www.youtube.com/watch?v=MiIjf6raXwI
17:15 után énekel is
Fodor András könnyfakasztó, gyönyörű költeménye legyen az útravaló mindenkinek keddre. "Erős vár a Mi Istenünk! Talán azt izeni nekünk:Hogy maradjunk méltók arra, ahogy mellénk állt a bajba...Az első békemenetünk, megmentette, kit szeretünk:Mózesünket, Kossuthunkat, a mi…..
KG2000 vaslogikával vezet rá bennünket arra, hová is térünk vissza holnap: 1957. május elsejéhez. Ráadásul az EU időzítése hátborzongatóan közelít november negyedikéhez! "Ne haragudj, blogos, nem olvastam el, csak az első pár mondatát. A probléma ott van, hogy nem Orbán a…..
viktororbanlookingatthings 2012.10.22 21:10:26
Ma egy hete feszítették keresztre Dorogi Gabit és a Napló stábját a Vastagbőrön a ceglédi Orbán-hakni riport „alulmúlhatatlan” színvonala miatt, amit az avatatlan szemek tényleg egy Obersovszky szintű vizuál-gulyásosztásnak tarthatnak a kereskedelmi nézők szegénysorán…..
viktororbanlookingatthings 2012.10.22 20:13:25
@KG2000: Gratulálok, blogos, köszöntünk, blogos, az egyház soraiban, blogos. Jó, blogos, hogy velünk vagy, blogos. viktorszive.blog.hu/2012/10/22/hatborzongato_976
Pintér Gábor kemény szavakkal rántja le a leplet a szervezkedő liberálisokról! "Látom a millásoknak nem tetszik a békemenet, nem tetszik nekik, hogy megint kiderül, hogy sokkal többen vagyunk mint ők.Mit tudunk a milláról? Vezetőjük Juhász Péter, a drogok szabad terjesztéséért…..
viktororbanlookingatthings 2012.10.22 19:49:58
@ellipszis: balról is lehetne válogatni gyönyörűeket, de egyszerre egyfelé tudok koncentrálni
Hívők a Vas Népe napilapban, Szarvas jóvoltából, köszönjük neki az élményt. forrás ..
"Orbán teljesen rendbetette a magyar gazdaságot... jönnek a befektetők, Mercedes, Audi, még az is itt van akik korábban azon gondolkodtak hogy menjen-e máshova. Lassan de biztosan az álom megvalósul, talpon mardunk, lesz bevétel és élet a szocik által megnyomorított országból.…..
Mindennel szemben, tűzön-vízen át lojálisan előre! "Ez nem vakhit, hanem lojalitás. Ha nem lennénk elégedettek a kormány munkájával, akkor is kitartanánk mellette, mert mi erre az irányvonalra szavaztunk, és emellett kitartunk. Nincs más párt a színpadon, amelyik hasonló…..
"Gábriel Márta!Az Ön hozzászólása erre a lapra kívánkozik, szinte üvölt érte:http://viktorszive.blog.hu/" - írja Bako Zlatan a hvg.hu-n. Semmi jónak nem vagyunk elrontói, szól a nóta, száll az üzenet, repül az ige: "Kedves Ügyesnek hitt baloldali, liberális…..
"Tisztelem,és meggyőződésem,az elvei cselekvései mind tiszták és igazak.Bízunk Orbán:Miniszter úrban,amit tesz mind az ország érdekében cselekszik!Köszönöm a magam és honfi társaim nevében az eddig elért eredményeket.JÓ egészséget kitartást és mi Ön mellet állunk mind…..
Nekünk azért kétségeink vannak, hiszen pontosan tudjuk, kit illet a Szent Korona, ha a Jóisten nem segít, és a demokrácia helyett más típusú politikai rendszereket kell kigondolni. De ezen majd ráérünk később vitázni, most összefogásra van szükség! "Őfelsége I. Levente…..
"Az "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" oldal, a Szabadelvű Polgári Egyesület, az LMP, a 4K, a Szolidaritás, az MSZP, az SZDSZ, a JESZ, a Demokratikus Charta, továbbá Gyurcsány hívei és támogatói nagyjából leképezik - elsősorban - azt a budapesti liberális és szocliberális…..
"Felcsút Magyarország, s gyarapszunk az ottani beruházásokkal is. Nem magánzsebbe, s nem külföldi magán bankszámlára kerúl a pénz! Érti a különbséget Szabó József?" forrás ..
"Magyar állampolgárként felháborodásunknak adunk hangot, hogy az 1956-os forradalmunk és szabadságharcunk emléknapján a balliberális oldal tüntetni akar!!! A nemzeti ünnep, szabadságharcunk emléknapja nem alkalmas tüntetés lebonyolítására! Ezért kérjük kormányunkat, mely,…..
viktororbanlookingatthings 2012.10.17 19:31:17
Nem is ez volt Frigyesytől a legnagyobb húzás, hanem amikor felkapta a vizet, hogy nem volt fent egyből az az Echo TV híradó, amibe benyomták:

"Kedves Barátaim,
egy nagyon szomorú és döbbenetes tényt kell közölnöm Veletek:
Magyarországon a nemzeti szellemű média is nagyon erős liberális háttérhatalom kezében van! Bármibe beleszólhatnak! A Milla-elleni tüntetéssel kapcsolatos tiltakozásunk ügyében telefon beszélgetést készített velem az Echo Tévé, idáig rendben is volnánk, ezt követően a rövid riport elhangzott a 18 órás Híradóban, ez is r
endben van! Ám a 18 órás Híradó mindmáig nem került fel az Echo tévé honlapjára: echotv.hu Holott a 1930-as és a 22 órás már rég fennvan.
Sajnálatos módon, 2012. október 15-én a velem készült beszélgetést, melyben arról szóltam, hogy a 2006-ban közénk lövetett emberek 2012. október 23-án tüntetni akarnak épp az 56-os forradalmunk emléknapján, meggyalázva ezzel ünnepünk méltóságát! Javasoltam tüntetési időpontnak: november 4-ét!!! Ez az interjú nem került fel az Echo Tévé honlapjára, nehogy
népszerűsíthessük gondolatainkat!!! Csupán egyszer sugározták a 18 órás Híradóban. A közénk beépített elvtársak ma is dolgoznak Barátaim. Ahogy fő-ellenségnek számított, számít ma is minden nemesi, történelmi és katonacsalád, aki nem hódolt be! Ezt a tényt kívántam ma közölni, ugyanis a rendszerváltozást mindmáig csak félig hajthattuk végre! 56-os forradalmunkat pedig hamis szólásszabadság égisze alatt ismét meggyalázhatják SZDSZ-es és kommunista bűnözők és senkiházi bohócok október 23-án!
Erre készüljetek fel! Frigyesy Ágnes"

www.facebook.com/photo.php?fbid=483035165064695&set=a.100460543322161.880.100000746470275&type=1

Zseniális.
viktororbanlookingatthings 2012.10.17 19:33:27
viktororbanlookingatthings 2012.10.17 19:47:05
@is: Egy percig nem gondolkodom, hogy kirakjam-e, nem emlékszem, hogy valaha is rábólintottam volna, hogy jólvan, vegye el a Fidesz. Árpádsávost mondjuk nem viszek, ahhoz régebben sem ragaszkodtam :)
"Bélavári!Véleményem szerint súlyos hiba ha valaki nem politizál.Azzal is politizál ha ide ir ebben biztos vagyok.Azt megértem hogy valaki nem képes vállalkozni,de azt nem ha néhány szuper szakmája van akkor miért nem vállalkozik.Nem akartam megbántani,de az böki a csőrömet ha itt…..
Bizonyára mindannyian ismeritek egyházunk ezen alapvetését, de Pap János prédikációja is remekül rávilágít arra, hogy aki nem hisz bennünk, az bolsi, ballib, komcsi, szemét. A világ egyszerű. Ámen. "Bármennyire nem tetszik a bolsi kutyáknak magyarország megítélése egyre jobb…..