Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ProjectMayhem

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabadrúgás A VAR-világ focija 2020.08.14 10:43:46
>Center Nem tudom, ki látta közületek a tévében a Barcelona és a Napoli meccsét a Bajnokok Lígája középdöntőjébe jutásért. Azt sem tudom, hogy mit csináltatok az alatt a négy perc alatt, amig a mindenható VAR (Video Assistant Referee), eldöntötte: gólt rúgott-e Messi, vagy sem. Azt, hogy a…..
ProjectMayhem 2020.08.15 15:28:44
  Nálam Demeter Szilárd kiverte a biztosítékot. Már akkor kiakadtam, mikor Tőkés László táskahordozójából „acélgyörgyi” magasságba emelte az orbáni akarat Demeter urat.  Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, akkor adj neki hatalmat - mondta Abraham Lincoln. Mennyire igaza. Ahogy Demeterből…..
ProjectMayhem 2020.02.28 05:32:56
Huszonöt évvel ezelőtt Zöldi László szerkesztésében megjelent egy olyan könyvecske, mely politikusok, művészek, üzletemberek, sportolók, közéleti személyiségek legjobb, illetve legrosszabb mondásait adta közre. A kötet sztárja kétségtelenül Orbán Viktor, volt aki 1994 elején még abban bízott, hogy…..
ProjectMayhem 2019.12.27 12:23:01
@MAXVAL bircaman közíró: na de mekkora különbség van az ismert és elismert között, ugye?!
ProjectMayhem 2019.12.27 18:39:06
@MAXVAL bircaman közíró: Győzike is ismert...nem értem az érvelésed.
1.Okostelefon A legidősebbek és a csecsemők kivételével ma már a telefonját nyomkodja folyton boldog-boldogtalan. Még a falusi tahók sem a nyeles fésűt veszik elő a farzsebből, hanem a nagy kijelzős telefonjukat. Közlekedési eszközökön is kevesen olvasnak már könyvet, újságokat, inkább a telefonjuk…..
ProjectMayhem 2019.12.26 13:39:57
A minap megjelent egy nagyon fontos cikk a Huffington Post-on, a címe: Azt hiszed 100%-ban introvertált vagy? Jó eséllyel tévedsz! Valahogy magamtól is ezen a véleményen voltam, a tapasztalataim alapján kizártnak tartottam azt, hogy ha valaki introvertált, akkor szükségszerűen embergyűlölő is,…..
Kőkemény melóba vágtam a fejszém, mert nem csak finomítgatni kell, hanem baltával hasogatni egyelőre. Egy ideje dédelgetem a tervet, hogy elkezdem a láthatatlan korosztályt elérhetővé tenni a márkák számára. Nem azért telt el egy év, mert csak tököltem (végül is tökszezon van), egyszerűen alaposan…..
A Coca-Cola lekaparja a plakátait, Toroczkai kólát löttyint a betonra, a sajtóban és a közösségi médiában mindenki nyilatkozgat a családvédelemről, meg a buzikról. Virágkorát élik az alternatív megállapítások: az a nő, aki élvezi az anális szexet, annak meleg lesz a gyermeke, az a nő, aki teherbe…..
ProjectMayhem 2019.08.10 14:37:38
Joseph Heller szatirikus, második világháborús regényét méltán nevezik adaptálhatatlannak. A nem lineáris történetvezetés, a rengeteg komplikált karakter és a kemény, magvas mondanivaló a legtöbb filmkészítőt visszarettentette attól, hogy a 22-es csapdáját megpróbálja vászonra vinni. A 2019-es…..
ProjectMayhem 2019.07.28 19:15:01
Meglepően sokan vannak, hiszen a Föld népességének körülbelül 8-10 százaléka balkezes. Mégis keveset tudunk róluk, és a mai napig rengeteg tévhit terjed azokról, akik a többséggel ellentétben nem a jobb kezüket használják elsődlegesen. Miért lesz valakiből balkezes? Igaz, hogy a balkezes gyerekek…..
Tele van a média éppen a szomszédos országban lévő politikai botránnyal, ami torpedóként csapódott bele az amúgy sem a stabilitás mintaképét mutató osztrák kormányba. A hajó süllyed, szeptemberre pedig már választások lesznek. Az FPÖ vezetője ugyanis gyakorlatilag leadta a…..
Az oroszok már a spájzban vannak; Csak egy maradhat; Bunkó vagy, Bugsy; Fussatok, bolondok; Why so serious; This is Sparta – néhány filmes szöveg, ami mára szállóigévé vált. A felsorolt idézetek gyakran tűnnek fel a neten mémek és kommentek formájában, valamint baráti beszélgetések során is rendre…..
ProjectMayhem 2019.05.18 22:31:24
Bár úgy tűnik, egyszerre csak egy dolgot. A kép a budapesti (sőt: budai, XII. kerületi) Szent János Kórházban készült 2019. május 2-án. De senki ne vigyen nekik T-elosztót, mert simán lehet, hogy a biztosíték nem bírja...
Aki próbált már megegyezni valaki mással egy viszonylag komplex gondolat igazságában (vegyük ezt, hogy "jó dolog a vasárnap délutánokat cukrászdában tölteni", vagy hogy "John Rawls igazságosságelméletének legfontosabb episztemikus forrása Bodin csalódása az arisztoteliánus erénytanban"), az pontosan…..
Vasútépítésnek álcázva. ..
ProjectMayhem 2019.04.28 13:50:46
@6.Lenin: minden lehet nyereséges, plána ha nem szedjük részeire. és igen: a buta emberekre alapozni kell. főleg, ha nem szedjük részeire.
ProjectMayhem 2019.04.28 13:57:20
@atomic power 1986DucaDuca: sőt: amíg bizonyítékot gyűjtenek, addig is megilleti a vádlottat az ártatlanság vélelme. tehát már mindenki tudja, hogy bűnös, de az alapelv a jogerős ítéletig minimum kitart.
ProjectMayhem 2019.04.28 14:13:44
@6.Lenin: szar lehet ennyi embert hülyézni, neked sem áll jól.
 Magyarországon járt egy svéd statisztikus. Erre azért még senki nem kapja fel a fejét. A fickót Ola Roslingnak hívják és a tényalapú gondolkodásról szóló könyvének budapesti bemutatójára jött. Na de mi a tény? Tény az, amit tudunk bizonyítani. Amiről ellenőrizhetjük, hogy igaz-e vagy hamis, így…..
ProjectMayhem 2019.04.21 14:56:11
@Boycie: még szerencse, hogy mi az azeri/kazah/zöld-foki szegény/buta társdalmokhoz tartozunk, és röhögve túléljük az audi/mercedes/bmw/continental/ge stb. bukását, és turulként emelkedünk majd a magasba a szent péter bazilika füstölgő romjai felett
ProjectMayhem 2019.04.21 19:02:25
@Boycie: még szerencse, hogy te itt vagy. akkor fényezzük turulszárnyainkat és vigyük messzire a magyar fineszt. bocs fideszt akartam írni.
Ha költöttél a motorra, gondosan költs védőfelszerelésre is! Használd is azt a rohadt védőfölszerelést! Az utasodra is add rá! (Nézni is rossz, amikor a fullos ruházatú motoros mögött kétségbeesetten kapaszkodik a tűsarkús kislány.) Hülyének tűnő tanács, de próbáld a szabályokat betartani:…..
Kivel ne fordult volna elő külföldön, hogy egészen véletlenül elcsípett egy, az anyanyelvén folytatott beszélgetést, mely résztvevőinek fogalmuk sem volt arról, hogy más is érti, amiről beszélnek? Az ilyen helyzetek rendkívül viccesek tudnak lenni, öt sztorival ösztönözlek…..
Még jó, hogy az Origo nem kapott tőlük támogatást!..
ProjectMayhem 2019.04.04 19:25:47
@NO LIPPSCHY NO WORRY: így van, a szavazatért mindenki maga vállal felelősséget a lelkiismerete előtt, ha van olyan.
ProjectMayhem 2019.04.04 19:31:53
@NO LIPPSCHY NO WORRY: bagoly mondja sch-val, angol nickkel (nem keverendő a nikkellel)
  Voltak a nemzet életében daliás idők. Daliás idők, amikor így szavalt a költő: Sehonnai bitang ember, Ki most, ha kell, halni nem mer, Kinek drágább rongy élete, Mint a haza becsülete.   Hova lett a haza becsülete? Mennyit ér ma egy magyar ember? Vácon 5 kiló krumplit, Zuglóban 2 liter tejet,…..
ProjectMayhem 2019.03.12 18:19:56
@MAXVAL bircaman közíró: ajándék? Birka: ezek dolgozni járnak oda? Mondjuk téged is szétcsaphatnának 2100*
Foglalkoztunk már vele itt a Karakteren nagy általánosságban, hogy mit jelent helyes és helytelen; hogyan ítéljük meg a téves (vagy annak vélt) alakokat. Ideje azonban a konkrétumok vizeire evezni, és kiemelni néhány példát. Mi az, ami engem a legjobban fölbosszant, ha szövegeket hallok és olvasok?…..
ProjectMayhem 2019.03.09 13:48:52
@nagyondurva: lásd a blog nevét: A karakter ...
Bár felháborító, hogy az MTA kutatói közül néhány százan hamarosan elveszítik a munkáját, távol tartottam magam a megnyilvánulásoktól. Pályakezdő kutatóként több mint egy évet töltöttem az akadémia kézirattárában, és a jegyzőkönyvek olvasása közben meggyőződhettem arról, hogy nincs új a Nap alatt. A…..
Sokszor olyan technikai vívmányok lesznek az enyészeté, amikről sosem gondoltuk volna, hogy helyettesíthetők. Ilyen volt például a kazetta és a walkman, az MSN, és ilyen volt az alábbi öt, mobilhoz köthető szolgáltatás...
ProjectMayhem 2019.02.04 15:09:25