Regisztráció Blogot indítok
Adatok
veszetthörcsög

24 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kilencedikre nagyot köll gurítani a szarból is, tartja a közismert albán tévés mondás, és azzal folytatja, hogy egyébként csak szétkenődik a (mű)gyepen, amivel messze egyetértünk, sőt, szóval a lakókkal szemben nagy elvárások vannak támasztva. A műsorvezetéssel szemben is, a Belevalót a rutinból…..
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
veszetthörcsög 2017.02.25 14:25:31
@ComLo: köszi, hogy leírtad, amit akartam. :)
Szóval amikor Gesztei Károly a ma reggeli Mokkában azt kezdi el taglalni, hogy nagyon jót dugott tegnap éjjel, és mint kiderült, ő maga kérte a riporter Vujity Tvrtkót ma hajnal 3:24-kor, hogy majd akikor bent lesz a műsorban, akkor ugyan kérdezze már meg tőle, hogy milyen volt az…..
Egy cimborám facebookon el akart terjeszteni egy játékot. A lényege ez volt:  Írjunk forgatókönyvet! No persze nem rendes forgatókönyvet, csak egy alap szinopszist. Aki ezt egy like-al megajándékozza, az kap tőlem két műfajt és négy színészt, akik a főszereplők. Ha megkaptad a…..
Zöld erdőben jártam, Kék ibolyát láttam... Környezetétől teljes mértékben eltérő látványa, már-már obszcén disszonanciája mélyen elgondolkodtatott. Ki és mi ez az apró növény, hogy ellenszegüljön a körötte buján elterülő természet zordon parancsának, miszerint itt…..
Egyik kedvenc filmem, a Kevin Smith-féle Dogma. Van benne egy karakter, Azrael, egy bukott angyal, aki egy hibás döntése miatt több millió éve a pokolban szenved. Neki van egy fantasztikus monológja, amit kivágtak a mozikba került filmből, így nem készült hozzá magyar fordítás. Ezt…..
KÁLVÁRIA Jégkirálynő!Pokol fenekén járjon táncot talpad!Olvadjon vízzé minden porcikád,Kacagjanak a démonok rajtad!Egy halovány mosolyodértOdaadnám minden kincsem...De hiába a vágyakozás.Érzés felém, benned nincsen.Édenkertem elhalóban.Keserű az összes gyümölcs.Édes…..
Ezzel a címmel bombázom már hónapok óta tele a facebook oldalam. Hogy mit is jelent? Nos, nagyjából két éve nekiálltam egy regény megírásának. Nem tudom, hogyan kell regényt írni, nem vagyok író, nem vagyok irodalmár, nem vagyok esztéta, de szeretem az érdekes gondolatokat, és…..
Mivel korszakalkotó szellem vagyok (lassan elhaló röhögés), kitaláltam egy új stílust. Sok Laár András verset olvastam mostanság és annyira megtetszettek (megint), hogy szerettem volna hasonlókat írni. Nos, közel sem lettek olyan jók, de legalább van mire fogjam: ezek a versek…..
Rendkívül mély és tartalmas (irony mod: off) ... szóval a legújabb versemet egy gondolat ihlette. majd még egy. Majd még egy és... a végére elfogyott. De nekem tetszik így befejezetlenül, fuck the system. ha a világ mókus,hát az én makkomat rágjasikoltanék hangosanha kicsit is…..
Legújabb versemet, szeretném ajánlani mindenkori szerelmemnek, exemnek, társamnak: azaz saját magamnak. Te csalfa ribanc... RENDSZERHIBA utálom magam.ami fura és idegende leközlöm hidegenhiszen ha túl sok időttöltesz egy baráttalakkor egy idő utánlapáttal csapnád agyon.sok…..
No comment. MESE HABBAL hjajh. már megint az a régi nótamelyre nem volt példa jó régótade most érzem, eljöttitt van újraa hátamnak nőttmég egy púpjamert úgy hiányzik ez most nekemmint a szigeti veszedelemde lenyelem.nem.nem.most nem kéne veszni hagynifeladni és elrohannimint…..
Szia blog, hát ezer éve.... hogy vagy? Én szarul, de büszkén. Hadd prezentáljam neked újonnan, melegiben írt böffenetemet, rólam, nekem, tőlem. Éjszaka van. Alszik a város.Aki kultúr és ember,Az nem ugrál már most.A vadak vannak csakSzabadlábonEgy álomAhogy látomAmint lógnak a…..
Végre megint sikerült írjak valamit és most nem olyan depresszív szarságot, mint az utóbbi pár postban. :) Így utólag ugyan azt gondolom, hogy kihagytam belőle pár dolgot, amit beletehettem volna, de nem szeretek utólag belepiszkítani a munkáimba, minden okkal történt úgy, ahogy.…..
 A költészet világnapja van. Írtam is valamit, ami most nagyon tükrözi az aktuális érzelmeimet. Nem tudom mi ez. Nem mondom, hogy vers. Sorok egymás alatt és felett, melyek néhol rímelnek. Ne küldjetek orvost, jól vagyok.TÜRELEMNe becsülj aláA mosoly az arcomonCsak egy kis…..
 Rég volt bejegyzés. Na, itt egy. Még mindig foglalkoztatnak a ki nem mondott gondolatok és miközben ma jöttem haza, megfogant bennem ez a kis szösszenet. Akinek nem inge, nem veszi magára. Megyek öltözködni. - Ez a lámpa szopat engem. - Gyere nekem, b*zdmeg! - Ide ne gyere…..
 Na, ez a cím magáért beszél. Persze normál esetben nem gondolunk (én) ilyeneket, de ez nem normál eset, emrt az én agyam szüleménye, ammegmá régen rossz.Nem tudtam hogy fejezzem be, a legegyszerűbb megoldást választottam. Sue me. Nem baj, egyáltalán nem baj, szeretek…..
 Ne kérdezzétek, hogy jutott eszembe a következő kis szösszenet, inkább csak olvassátok. Azzal a gondolattal indultam, hogy mi lenne, ha azt mondanánk telefonálás közben, amit valóban gondolunk? Na, ez lenne. - Jó napot kívánok, Felföldi-Féreg Ákos vagyok és már…..
 Ma néhány barátommal biliárdozni voltam és szétnézve a füstös kis kocsmában, meglepően sok csinos lányt véltem felfedezni. El is kezdtem gondolkodni, hogyan csajozhatna valaki biliárdszalonban, utána meg pörgettem tovább elborult kis fejemben a többi helyszínt is.…..
 Itthon ülök, olvasok egy David Oakes interjút, amikor is eszembe ötlik: milyen lehet egy roppant elcseszett emberrel interjút készíteni, aki kurvára nem segítőkész szerencsétlen csóri riporter számára?Hát kábé ilyen. (figyelem, egyesek számára rég nem látott karakterek is…..
INFORMÁCIÓ: Ez a kis szösszenet ma fogant meg a fejemben és itthon be is pötyögtem. No comment. Szép is volna... Valahol, egy párhuzamos univerzumban…  - Na mi van faszikám? Szétcsaptátok magatokat tegnap este? - Jajj, havercsávó ne is mondd, ne is mondd! -…..
 INFORMÁCIÓ:Régen nem írtam, de rengeteg minden zajlik mostanság velem. Nem mintha bárkit is érdekelne, tekintve, hogy szerintem kábé 4 ember olvassa a blogot. Én, jómagam, szerény személyem és persze ne felejtsünk ki engem sem. :PEz a dal kábé egy hetes, maximum kettő.…..
 Lám, lám, lám...Külső befolyásra ugyan, de végül csak rávettem magam, hogy blogot indítsak és szépen-lassan felpakolásszam a műveimet. Nem tudom, hogy ez most valami újabb daganata az exhibicionizmusnak vagy mi a csuda. Mindenesetre itt vagyok és így legalább nem az…..
veszetthörcsög 2011.10.18 19:55:26
@freddyD: Szia Freddy, külön öröm, hogy újfent rám találtál! :)
A sorozat honlapjának címe: tv2.gimisorozat.hu
Nem garantálom, hogy elnyeri a tetszésed, nem egy Kossuth díjas vagy Oscar gyanús dolog. :D
 INFORMÁCIÓ:Nagyon belejöttem a minilógok gyártásába, ráéreztem az ízükre (ez nem nagy kunszt, tekintve, hogy az én agyam szüleményei...). Frissen, melegébe tárom elétek a legújabb, Tenisz című alkotásomat. Aki rájön, hogy miről szól a dolog, nem kap semmit, de nagyon…..
INFORMÁCIÓ:Ez egy egészen friss minilóg, gondoltam felpakolom gyorsan lefekvés előtt. Nem fogom elmagyarázni miről szól, aki nem érti meg, az magára vessen. :D Lucifer Mert nekem aztán olyan könnyű, igaz? Jó buli lelkek milliárdjait kínozni, széttépni, meggyötörni…..