Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árkádia

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lányok, le vagyunk maradva, a Chippanddale fiúkat ma már férfi revütáncosoknak illik nevezni. Ami egyébként teljesen mindegy, mert attól ők még azért vannak, hogy felvidítsanak bennünket. Merthogy a sztriptízt a lányok is szeretik ám! Rengeteg hibám van, de álszent nem vagyok,…..
Halloween alkalmából, egy szubjektív lista keretein belül összeszedtem az 5 legnagyszerűbb sorozatgyilkost, akik valaha is szerepeltek a filmvásznon. Lehet őket szeretni (már amennyire egy sorozatgyilkost lehet), illetve lehet őket utálni is, de ők voltak azok, akik évekig rettegésben…..
"Én vagyok a világ királya!" Ha nem is lett az, de komoly színésszé, Hollywood egyik legnagyobb sztárjává vált az évek során az egykori tinibálvány. Pedig úgy kezdte, mint bárki más: reklámokban, tévésorozatokban. szerepelt, majd a Titanicnak köszönhetően hirtelen nagyon…..
A Fox öt új sorozattal készül az őszre. Kell említenem, hogy több szitkommal jönnek, mint drámával? Valószínűleg nem, de attól még így van. Kapunk lúzer apákat, akik sikeres gyerekeiken lógnak, múltba nyúló rejtélyeket, robotokat, és még katonás meg rendőrös szitkomot…..
Árkádia 2013.08.24 10:56:36
Kétszeres Emmy- és négyszeres Golden Globe díjas színésznő látható a divatmagazin augusztusi címlapján. Annie Leibovitz által irányított fotózáson Homeland-beli színésztársa, Damian Lewis is részt vett. Claire számára a magazin divatszerkesztője, Tonne Goodman Burberry, Calvin…..
Mégis sikerrel járt az az expedíció, amely az 1937-ben eltűnt világhírű pilótanő repülőgépét és földi maradványait akarta megtalálni? A 75 éves rejtély talán megoldást nyer.   A szemcsés szonárképen, amelyet a Kiribati köztáraság egy lakatlan szigete közelében…..
Árkádia 2013.05.30 21:07:47
@AbuBakr: Az mekkora rész!!!!! Az egyik legjobb a soriban.
A portugál Coimbra-ben érdemes felkeresni a kolostort, ahol Inês de Castrót megölték. De ha valaki nem akar a hőségben gyalogolni, sőt talán el sem jut a távoli országba, annak elmesélem, miként került a szerencsétlen nő – sírjából kihantolva – csontvázként a portugál…..
Vannak akik egy jó szerep után örök bérletet kapnak a legnagyobb hírességek klubjába és ki a faszagyerek stílusban sétálhatnak végig azon a bizonyos hollywoodi sétányon.Mások viszont innen is akkorát tudnak taknyolni, hogy jobb érzésű ember még a sarki közértben is a szemébe…..
comment:com Egy percnyi zombulás 2012.10.14 13:00:00
Ma este már lesz rendes Walking Dead-adag, holnap reggel várhatja mindenki. ..
Benkő és Alekosz után itt van nekünk Gjoni, aki mér két éve megkereste magának az IGAZIT, csak az RTL dobozban tartotta a műsort. Sebaj, tegnap este elszabadult a pokol, mi meg hogyvoltozzuk, még jó, majd pont azt hagyjuk ki, ahogy 16 szakadék rámászik a hatvanéves buzukihuszár nemi…..
Adi Shanker a The Grey és a Dredd producere szeretne a Feláldozhatókhoz (Expendables) hasonló filmet összehozni, viszont egy női változatot. Adi az egykori MMA harcost, Gina Carano-t szeretné megnyerni a projekthez, akire egyúttal a főszerepet is rábízná. Elmondása szerint a film…..
A W magazin augusztusi száma közölt egy interjút a két színésszel, akikről kiderült, hogy a Prometheus forgatásának kezdete óta barátok. A közös hangot nem csak a film miatt találták meg, hanem mindkettejük életében  egy érdekes időszak volt az, amikor hiába nyújtottak…..
Árkádia 2012.09.20 14:11:29
@FayeFaye: Na igen, ez az álmom! :) Michael lenne a hab a tortán! :)
Ugyan pár napos már a videó, de aki még nem látta, annak érdemes. Tom Hanks mond el egy beszédet Michael Clarke Duncan temetésén, mindvégig félúton egyensúlyozva a könnyek és a szívből jövő kacagás között, s ahol a dramaturgia megköveteli, ott Duncan hangját utánozza…..
Árkádia 2012.09.15 21:38:37
A zombik a világ urai. Alice (Milla Jovovich) egykor maga is kísérleti alanya volt annak a cégnek, amelynek laboratóriumából kiszabadult a világ elpusztításáért felelős T-vírus. Most a cég legtitkosabb műveleti bázisán tér magához: miközben a hatalmas bunkerlaboratóriumból…..
Árkádia 2012.09.15 00:47:13
Filmdroid Ha nem zavar a reklám! 2012.09.11 08:00:00
21:20 Viasat 3, Titokzatos Folyó 2003-as film, Sean Penn, Tim Robbins, Kevin Bacon, Laurence Fishburne szereplésével, és Clint Eastwood rendezésével. A film Bostonban játszódik, ahol 3 fiú együtt nő fel, míg egyikük élete váratlan fordulatot vesz, és ugrunk előre 25 évet,…..
Árkádia 2012.09.11 21:46:04
Melyik az a romantikus-csajos film, amit _bármikor_ meg tudtok nézni? Nekem jó pár szívem-csücske eszembe jut, tipikusan olyan filmek, amik nem döntögetnek sem hitchcocki magasságokat, sem bergmani mélységeket, de, ha mondjuk a tévében kapom el valamelyiket, akkor egyszerűen nem bírok…..
Filmdroid Merida, a bátor (2012) 2012.08.05 18:00:00
Egy mesebeli-középkori Skóciában járunk. Merida a király elsőszülött lánya, de egyáltalán nem szokványos hercegnő. Szívesebben lovagol, mászik sziklát, vadászik, minthogy hímezzen, szavaljon, öltözködjön, és nem hajlandó behódolni a hagyománynak, hogy férjhez adják. Így…..
Filmdroid The Show Must Go On... 2012.08.05 13:30:00
Nagyon nehéz szívvel írom ezt a posztot, Koimbra munkája, az ő hozzáállása, egész egyszerűen pótolhatatlan, ő maga a Filmdroid, ez kétségtelen. Viszont a blog nagyon sokaknak rengeteg örömöt okozott és egyszerűen úgy gondoltuk páran, hogy nem szűnhet meg, nem lehet a…..
Lesz-e valaha film az Uncharted vagy Metal Gear Solid játékok alapján? Egyszer biztosan. Mindenesetre egy-két rajongó összedobott néhány posztert, alant megtekinthettek néhányat, ide kattintva pedig egy egész csokorra valót vehettek szemügyre. ..
A legutóbbi Halálos iramban rész minden eddiginél többet termelt, nem is volt kétség, hogy Vin Diesel és Paul Walker ismét tövig nyomhatja a pedált. Justin Lin a twitterén erősítette meg, hogy elkezdődött a forgatás. "Hajnali két óra van és felvirradt az FF6 forgatásának első…..
Árkádia 2012.07.30 23:27:03
@Rolee83: Ahha... Vagy zombulunk! :-)
Árkádia 2012.07.31 13:14:37
@I3eni: Koszi, azt nem figyeltem. :-) Attol tartok h innen jon a csures- csavaras... :-(
Doug Belgrad, a Sony fejese a THR-nek beszélt néhány tervről, szóba került a szép sikert aratott 21 Jump Street - A kopasz osztag folytatása, visszatérnek a Sötét zsaruk és jön a Jumanji remake. "A terv az, hogy ősszel hozzálátunk a 21 Jump Street második részéhez" - Az 80-as…..
Árkádia 2012.07.19 23:17:29
@speedle: Teljesen igazad van. Nekem is ez ugrott be hirtelen! :-)
„Szupermodelltől kezdve celeben át szépségkirálynőig rengeteg nő feltűnt mellettem. Utólag kiértékelve pár normális gondolkodású lány is” – érzelmileg összetett sztorival nyitjuk a hetet. Mai lovagunk már sok nőt elfogyasztott, és most hiába szeretne…..
Joe Wright a Hanna akció-thriller kitérő után visszatért a kosztümös drámák világába. Ezúttal Lev Tolsztoj klasszikusából, Anna Kareninából készített filmet. Természetesen Keira Knightley játssza az egyik főszerepet, csak úgy, mint a Vágy és vezeklés (Antonement), no meg a…..
Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre röviden, az előzetesek megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott. Robert Pattinson cáfolta, hogy benne lesz Az éhezők viadala folytatásában. Finnick Odair szerepére három jelölt is van: Armie Hammer, Taylor Kitsch, Garrett Hedlund.Simon Pegg…..
Árkádia 2012.05.31 21:41:14
Árkádia 2012.05.31 21:42:40