Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Khensu

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chronicles from Stakara Bevezető 2013.07.25 12:00:38
Mint RPG mesélő már rég óta tevékenykedek, így arra az elhatározásra jutottam hogy írok egy kis novella sorozatot, vagy legalábbis valami ahhoz hasonlót... Akit érdekel hogy hova tűnt az előzőleg itt lévő tartalom, vagy csak érdekli előző irományom az egyik játékról amit…..
A munkálatok befejeztével az összes alkatrészt kinyerték a fém tömegből amit csak lehetett, igy el is indultak a következő helyszín felé, ami a naprendszerből való kijutás közben útba esett. Egy hatalmas gázóriás mellé érkeztek meg, ami körül a szenzorok értékes ásványi…..
Zarix rendszer legbelső bolygójától továbbindult a flotta. Az Anubis Titán és a Black Lagoon a perem felé haladva egy roncstömegre bukkant, mely több ősi hajó, xeno járművek, por és asteroidák egyvelegeként stabil körpályán keringett egy csillag körül. Ghost rögtön látta a…..
Ghost, miután leszállította a kért ágyút, kapott egy ajánlatot: kérhet bármit, amit csak akar, és a technikusok valamilyen módon megpróbálják teljesíteni a kérést. Nem is gondolkodott sokat az ambiciózus kapitány, megkérte a tech papokat hogy építsenek neki egy űrbázist,…..
A Titán átépítése után Ghost úgy érezte, hogy hosszabb zavartalan utazáshoz nem lesz elegendő az üzemanyag, sűrűn kéne vissza térni az ismert világok közé feltölteni a hajót, igy elindult a Sekhmet ismert trade csoportjait végig kérdezni, hogy nincs-e eladó hajó, illetve a…..
Dinax rendszer szívében további átalakításokat hajtanak végre a hajón, amiben segítséget nyújt egy ismeretlen, aki nélkül nem egyhamar kerültek volna sorra. Az idegen csak egy kéréssel fordult Ghost-hoz, mégpedig hogy vigye el őt a saját rendszerébe, Vanlora-ba. Ghost…..
Ghost, ahogy ígérte Inkvizítor Maximusnak, felvette a rakományt és a három tanoncot, akiket Stonegate-re kell szállítania. Csakhogy útközben rejtélyes módon meghaltak a tanoncok, amit a hajó orvosai a warpban történt balesetnek diagnosztizáltak. Megérkezésük után rögtön…..
Stakara szektor az Imperium galaktikus keleti felén található, nem messze a Tau birodalomtól. A legtöbb másik szektorhoz képest igen nagy területen terül el, sok lakott bolygóval. Ezen szektor Sekhmet nevű alszektorának Morak rendszerében kezdődik a kis történetünk, mely a két…..