Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reisenthello

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az évente keletkező hulladék mértéke idehaza 114 millió tonna. A hulladékcsökkentést már az üzletben elkezdheted azzal, hogy inkább olyan termékeket veszel, amelyek csomagolása újrahasznosítható vagy később valamire újra fel tudod használni. Nyugodtan mondj nemet a…..
A gyerekek nem szertik a csendes pihenőt, se a délutáni alvást, viszont mi, felnőttek örülnénk, ha beiktathatnánk napközben egy kis szundikálást.Ha van erre mód, a világosság lehet zavaró. Például ebben segítenek a Daydream professzionális alvómaszkjai. Az alábbi videó a cég…..
A csomagolásban , áruszállításban verhetetlen a reisenthel. Kedvenc termékem, ahogy arról már korábban is írtam a lunchbag, ami az uzsonna, ebéd mozgatását teszi stílusossá és pofonegyszerűvé. A minap azonban komoly kihívóra akadtam.A japánok is verhetetlenek rendszerezésben…..
Az egyik legelegánsabb textília, amivel a reisenthel a táskáit árulja, az úgynevezett barokk homok.  A reisenthel különféle textíliáiban az a jó, hogy lehet hozzájuk öltözködni. A barokk homokhoz a bézs, a mokka, a homok, a föld és a barna színek és ezek árnyalatai bátran…..
Sokan meghoszabbították a karácsonyi szünetet és csak ma kezdenek el dolgozni. Az első nekifutás az évnek sosem könnyű. Újra korán kelni, ételt csomagolni magunknak vagy a gyereknek, hm... problémás dolog. A reisenthel az uzsonnacsomagolást egy szerethető kis termékkel, a…..
Az új év újévi fogadalmakkal jár együtt. Az újévi fogadalmak nagyrésze az dohányzás elhagyásával vagy az intenzívebb sportolással függ össze, ha a magyar viszonyokat nézzük. Mivel nem dohányzom, maradt a sport és a vele kapcsolatos fogadkozás. Jómagam úszni járok. Fogadalmam…..
trend-design Safari hangulatban 2012.01.04 10:04:00
Gyerekkorom egyik kedvenc olvasmánya Kittenberger Kálmán Kelet-Afrika vadonjaiban című könyve volt. Az író történeteit olvasva gyerekkorom óta vágyom egy afriakai szafarira. A budapesti szürkeséget elnézve most sokkal szívesebben lennék ott, mint itt.Amíg összekuporgatom a pénzt…..
1 hónapig tartó játékunk, melyben minden nap egy kérdést tettünk fel Facebook oldalunkon, a mai nappal véget ért. Derekas küzdelem alakult ki a Pöttyvadászatban. A játéknak tulajdonképpen a "Ki tud többet a reisenthelről" alcímet is adhattuk volna, hiszen főként…..
A Pöttyvadász játék tegnapi kérdésének helyes megfejtése a Motherchildbag volt. De tudod-e, hogy mi ez? A Motherchildbag a reisenthel társadalmi felelősségvállalási programjának emblematikussá vált bevásárlótáskája.   Együttes bevásárlást tesz lehetővé szülőnek…..
A válasz, igen! Ráadásul most meg is nyerheted a gurulós csodát. Az Otthon édes és a trend-design összefogásának eredményeképpen a Pöttyvadász játék november 18-án veszi kezdetét a trend-design Facebook oldalán. A játék lényege, hogy kiderüljön, valóban a…..
A szezon egyik vezető divatszíne a camel. Gyakorlatilag nincs olyan színárnyalat, amely előkelőbben festene és jobban képviselné az időtlenül klasszius eleganciát, mint ez a meleg szín, ami ebben a napsugaras őszben, ami 2011-ben jutott, tökéletes kiegészítője lehet bármely…..
Hamarosan kezdődik a hosszú hétvége, amikor sokan útra kelnek. Akik repülőre szállnak, azok számára egy praktikus táskát kreált a Reisenthel. A vállra vethető táska érdekessége, hogy ugyan abból az anyagból készült a pánt része, mint a repülőgépeken ismert biztonsági…..
A Glamour 2011. novemberi számának Beauty melléklete a Daydream alvómaszkokat népszerűsíti egy cikkében, amelyben azokat a kellékeket muttatja be, amitől te is olyan gyönyörű lehetsz, mint a brazil modellek. Hiába, a cikk írói is tudják: a szépség a jó alvással…..
Megérkeztek a Trend2 RAM-Design üzletébe a legújabb alvómaszkok. Korábbi gondolataim az ilyesmivel kapcsolatban, hogy fölösleges, alvás közben zavaró lehet és egyébként is, egészen eddig csak csak nagyon béna kivitelben láttam alvómaszkokat. Aztán kipróbáltam egy szépen…..
Tiszta udvar, trendes ház. Ezt a szerepet kívánjuk betölteni az interneten és a blogok világában. Mert mi a blog? Azt mondják az okosok, a modern cigiszünet. Az a munkából elcsent 5 perc, amikor már nem cigizünk, hiszen egészséges életet élünk, mégis megpróbálunk valahogy…..