Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toni poszter

18 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tompulunk ám mi is, nem csak a Vitray. Az előző hetek feszített tempója megküldte az agysejtjeink helyén burjánzó bohócliga szenzort, és OFF állásba lökte. Most itt az aktuális állás; máskülönben THC71 lett a győztes 23 ponttal, ami rekordnak tűnik. Az összetettben doktor…..
Az a számító Nick Hornby, aki az emberek futballszeretetén felindulva könyveket írt, majd meggazdagodott egyszer valami olyasmit is talált mondani, amit a sportújságírás csúcsára született népsport jegyzetírói szívesen idézgetnek. Általában valami olyasmi felütést kell…..
Élénken él emlékezetünkben a múlthét kedd azon pillanata, amikor stréber közölte velünk, hogy forduló van. Kisebb meghasonulás után gyorsan beharangoztunk, de az alábbi kommentekkel figyelmeztetünk, hogy holnap újra jön a tippjáték. Cikoria: A kupaszerda, UEFA-csütörtök,…..
BL-ért csatáznak nem túl magas fokon, a bajnok jutalma: egy macedón pofon. Most akkor ez nyerjen? Das Vérfarkas? Jól van, de a helyesírást nem javítom. Tiszteletem, hello grüsgott á bohócliga, tippjáték, 20. forduló. Zseniális pályaművek! Én mondom Toni Poszter, hogy a…..
labdabiztos Edzőbuktatás után 2008.11.17 09:40:00
Kezdődik a téli nyugalom. A Debrecen aludhat a legnyugodtabban. Bravúrt kiáltanánk, ha a szónak lenni bármilyen jelentősége egy olyan csapat esetében, aki évek óta nyer. Pozitívan kell értékelni, hogy a 4. Haladás és a 14. Paks között mindössze hat pont van. A REAC feltámadt,…..
A hátsó régióban tanyázók közül mindenki nyert, az elöl lévők buktáztak, a forduló nyertesei a Honvéd és a ZTE. Nekik jutott a megtisztelő feladat, hogy elintézzék a REAC-ot és a Siófokot. Pontot vagy pontokat veszített az első négy a Debrecen, az Újpest, a Vasas és a…..
Mészöly Géza és a Vasas szorosan tapad a tabellát vezető UTE-Loki párosra. Hetek óta ülnek a Fáy utcai stadion korlátján a lufi kipukkanására váró dögkeselyük, de lassan kénytelenek lesznek továbbállni. A REAC-ot és a III/III-as tervet bukó Siófokot nem ajánljuk. Mindkettő…..
Nem lehet hiányérzetünk a hétvégi mérkőzések után. Potyogtak a gólok pedig Tököli és Bajzát is a Szilencium-völgy fogságába került. Apostu persze beverte, így három játékos is esélyes rá, hogy húsz gól felett végezzen. A negyedik Zahorecz.Bohócliga, 10.…..
Most, hogy végre Frigo lelépett az óceán partjára beszélhetünk nyugodtan a Pesti Eseményekről. Egy darabig csodálatosan alakult a hétvége, mészöly sámán tényleg elhitte, hogy ő nyer. Aztán persze undorító fordulatok, amire senki sem számított csak V1ktor, snowblind és…..
Maróti Béci az Újpest ellen elkövetett bűntettével háromezer torokból szakította fel az „ahhh, Maróti” sóhajt. Hős úr a gólvonalon állva, pipiskedő mozdulattal, egy a levegőben majdnem megálló labdát stukkolt a saját kapujába. Mozdulata videón. Az elején…..
A múlt héten mertük először kijelenteni, hogy az Újpest a bajnokság egyik nagy esélyese, ezért most meg kell neveznünk egyetlen kihívóját, a Debrecent. A Loki magabiztosan győzte le a Vasast, míg az Újpest Mijadinoszki és Cutuk urak gólérzékenységének köszönhetően kalapálta…..
labdabiztos Bajzát... nagyon fáj 2008.09.01 11:25:00
Sajnos objektív módon vagyunk kénytelen értékelni Bajzát mesterhármasát, ami legyünk őszinték legalább egymás között, égeti az elmét, mint Kovács Zoli-poszter a csempét. Gratulálunk Bajzát… A többiek potyogtatták a gólokat. Bogdan Apostu, ki e nevet nem ismeri…..
Bohócliga, 5. fordulóValami összezavarodhatott Pannóniában, a táblázat olyan durva, mint még soha: öt forduló után pontelőnnyel élen a Vasas. Próbáltuk hevesebb levegővétellel kompenzálni a sokkoló tényt, de továbbra sem bírunk fölocsúdni. Mint, ahogy a ZTE sem Waltner…..
Bohócliga, 4. fordulóÚjpesten sikeres volt a főpróba a szombati pornómeccs előtt, Mészölyék Siófokon kárpótolták magukat a múlt hét miatt, Fehérváron fekete fellegek gyülekeznek Disztl mester fölött. Rudolf gól nélkül maradt, így már a Loki sem százszázalékos.…..
Bohócliga, 18. forduló Pénteken két ambiciózus gárda bizonygatta, hogy nem csak Újpesten akadozik a csapatépítés. A bajnoki címért folyó küzdelemben döntő lesz, hogy melyik „pályázó” tudja jobban megoldani a 260 milliós feladványt — a Zete és az MTK már…..
Bekövetkezett, amitől már hetek óta rettegtünk: pár hónapra megszakította eseménydús működését a bohócliga. Ezt ki is használták a Ligakupa Barátai, akik három tavaszi fordulóval is kedveskedtek nekünk a szomorú interregnum idejére. Ajándék lónak meg, ugye…Mi sem…..
Bohócliga, 13. forduló Szomorúan tudatjuk, hogy Sopronban meggyilkolták a labdarúgást. Ami történt, azt még a bohócliga sokat látott értői is megemlegették. (Csoda, ha már időnek előtte Bergereztünk? Most utólagosan természetesen Sólymosizunk, sorry.)Bajzátot látszólag…..
Akár a magyar tehetségek szokványos tragikomédiájának forgatókönyvét is követhette volna, de nem. A zsákutcából valahogy talált egy lyukat a drótkerítésen, hogy most az Autobahnon száguldozva tépjen a Hannover 96 vezetőülésén. Huszti Szasza tud valamit.   Huszti…..
Bohócliga, 11. forduló A tizenegyedik heti bohócparti igazi csemegéket tartogatott az elkötelezett híveknek. Fehérváron és Sopronban folytatták játékosaik ridegtartását a klubvezetők, Siófokon porba hullott a soros edzőfej, s mindeközben tetőzött a potyainvázió is.…..