Regisztráció Blogot indítok
Adatok
USB DTmini 16GB

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van annak valami gyermeki bája, amikor egy szervezet rácsodálkozik, hogy a tagjai hús-vér emberek, akiknek szabad akaratuk meg hasonló faszságaik vannak, és ha teszem azt, ügyvéd létükre szeretnének kőművesdekoltázst villantva hülyét csinálni magukból egy tévéműsorban, akkor…..
Most szombaton végre pont került a szocialisták hosszú ideje húzódó szenvedésére: Gyurcsány Ferenc tizedmagával kivált az MSZP-ből és új pártot alapított. Az előzményeket látva a lépés elkerülhetetlen volt, ráadául teljeséggel egyedi helyzetet teremt a magyar…..
Sorozatunk következő része Halloween közeledtével a pókokat mutatja be. Bár itt a címet egyből módosíthatnám is, mivel nem csak a szabadban élnek, szívesen meghúzzák magukat a lakásban is, jelenlétükről legtöbbször a sarkokban levő hálók árulkodnak. Fontos tudnunk, hogy a…..
  Mindig is nagy szimpátiával tekintettünk a pártok felett átnyúló civil kezdeményezésekre, amelyekre szerintünk nagy szükség van. Különösen mostanában, amikor a fülkeforradalmi kormány nekilátott a Harmadik Köztársaság módszeres szétverésének, az ellenzéki…..
A Twitter egy amerikai szerveren egy amerikai cég által üzemeltetett alkalmazás. A regisztrációnál egy emailcímet kér, és meg kell adni egy felhasználónevet, ezután nyomathatod a rövid üzeneteidet. Egy ismeretlen Semjén Zsolt néven regisztrálta be magát, fényképnek kirakta a…..
USB DTmini 16GB 2011.10.20 13:02:48
@Kilgore Trout: logot kitolni az ipk-ről ésszevasz
USB DTmini 16GB 2011.10.21 19:26:17
@Kilgore Trout: pedig triviális
Kapanyél Trükkös gyomok 4. 2011.10.14 08:30:00
Mostani gyomcsoportunkban a talajban telelő, szívós évelők szerepelnek. Több nehezen irtható gyom tartozik közéjük. Bár, ahogy a gyomsorozatunkhoz fűzött kommentekből kiderül, sokan kedvesnek, tetszetősnek tartják a kultúrkertekben tébláboló, de inkább rétekre, erdőszélekre…..
USB DTmini 16GB 2011.10.19 10:29:42
@Czauner Péter: sajnálatos, ha valaki alapvető fogalmakkal sincs tisztában, de osztja a tudást a neten, miközben inkább gyűjtenie kéne
A Bors úgy tudja, szinte biztosra vehető, hogy jövőre megszűnik a Heti hetes az RTL Klubon. A napilap információi szerint a csatornát is elérő válság és a csökkenő nézettségi adatok alapot adhatnak arra a döntésre, hogy megszüntessék a "humor nagyágyúinak"…..
USB DTmini 16GB 2011.10.19 10:26:13