Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kapcsolati háló

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az onine videótékából sorozatokat gyártó médiagigásszá előlépett Netflix vezetősége azt hitte, hogy az HBO előbb-utóbb beadja a derekát, és tartalmait csak eladja nekik, hogy azt havi 8-10 dolláros előfizetői díjért majd ők meg továbbértékesíthessék. Az HBO sem evett…..
kapcsolati háló 2014.04.27 22:33:56
@lalolib: True Detective-nél szoktam meg ezt a lejön már hétfőn reggelt, de csak mert képtelen vagyok kivárni az estét, amikor is az HBO előfizetésem egyébként lehetővé teszi a megtekintését. Bár, ha nem lenne HBO-m, akkor sem furdalna emiatt a lelkiismeret. Viszont bekerült végre a kábelszolgáltatóm (vidéki helyi kábelszolg.) a GO rendszerébe, így már választható, azaz lehetne GO regisztrációm, de a szolgáltatótól nem kaptam meg hozzá mailben a kódot, se semmit, úgyhogy a GO azért még mindig nem a gép forog, az alkotó pihen.
A Társas játék című sorozat első évadára joggal volt büszke az HBO: a párkapcsolati szappanoperának is tekinthető sorozat az első olyan magyar produkció volt, amit nyugodtan oda lehetett állítani egy svéd, dán, német, brit vagy amerikai sorozat mellé, senki nem röhögte volna…..
kapcsolati háló 2013.10.08 19:08:16
@tb79: már nem
Az alig 30. éves, francia származású Guillaume Néry úgy döntött 2002-ben, hogy világrekord kísérletet tesz egy nem mindennapi kihívás teljesítésével és 82m-es "szabad tüdős" merülést hajtott végre a franciaországi Villefranche-sur-Mer kikötőben, majd ezt a rekordot…..
kapcsolati háló 2013.04.08 15:51:03
Kérlek szépen, tájékozódj, mielőtt blődségeket írsz. Guilleaume valóban a világ legjobb freedivereinek egyike, valóban döntött világcsúcsokat régebben, de napjainkban a hírek nem róla szólnak. Azontúl, hogy igyekszik visszakapaszkodni a trónra, leginkább művészeti projekteket tervez és valósít meg, amilyen a bejegyzésben tárgyalt FREE FALL is volt 3 évvel ezelőtt. Szó nincs azonban arról, hogy ő ott és akkor 202 méter mélyre ment volna. Kétszáz alá eddig egyetlen ember, az osztrák Herbert Nitsch merült, ő is a manapság már sokkal inkább technikai sportágnak tekinthető válfajban, a no limits-ben. Amit Guilleaume csinál a klipben, az jópofa freediving, valóban szabatüdővel rögzített (operatőri szempontból is) felvételek, de vajmi kevés köze van egy igazi rekordkísérlethez vagy komolyabb mélység megmerüléséhez.

Ugyanakkor köszönjük, hogy Index-címlapos blogrollba került általad a sportágunk. Kis öröm is öröm, itthon kevés szó esik róla, pedig világszinten óriási mértékben fejlődik a sport - igen, a tenger nélküli országokban is.

Tehát ha már írunk, picit kevésbé hatásvadász módon, de pontosabban, ha lehet. Szabadtüdős merülésről beszélvén hadd mutassak egy igazi rekordkísérletet, de hogy a témánál maradjunk, szintén Dean's Blue Hole, Bahamák. Az előadó Will Trubridge, szintén sokszoros világcsúcstartó. Azért ezt választottam, mert a FREE FALLban is unassisted, azaz no fins, uszony használata nélkül történik a merülés:
vimeo.com/18213129
kapcsolati háló 2013.04.08 17:27:58
@getcaptured: no offense, mégcsak nem is trollkodás volt a cél
üdv, egy freediver
A rövid válasz erre a kérdésre az, hogy igen, ám vannak olyan tényezők, amelyeket nem hagyhatunk figyelmen kívül. Az ivartalanítás a tulajdonos által meghatározott fontos döntés, ami egy szukánál a petefészkek és a méh kioperálását, egy kan esetében pedig a herék…..
kapcsolati háló 2013.02.10 14:18:24
@egysmás: Lapáttal fejbe baszni téged, kis barátom, és kész. Mindjárt nem szenvednénk az állatságaid olvastán, eggyel kevesebb tényleges korcs járna ki az utcákra, és nem utolsó sorban nem is szaporodnál tovább. Egyem a szívedet.
comment:com Hírek kávé mellé 2013.02.07 09:30:00
Joe Flacco, a Baltimore Ravens irányítója a vasárnap este megnyert Super Bowl után azt bírta mondani, hogy hát ez kibaszott jó érzés, de arra nem figyelt, hogy a CBS egyik riportere épp ott ólálkodott a mikrofonjával, ahol ő kurvajózott, és a kiszólás bekerült a tévébe is,…..
kapcsolati háló 2013.02.08 10:39:43
Ki ne ismerné azt az érzést, amikor a tükörbe nézve egy másik ember pillant vissza rá. Amikor meglepődünk azon, mennyire mást mutat a külsőnk, mint amilyennek mi érezzük magunkat. Merthogy bármekkora közhely is ez, az élet egy pillanat alatt elszáll, és mire kettőt pislantunk,…..
kapcsolati háló 2013.01.09 12:42:49
Médiaviagra Dexter - 7. évad 2012.12.19 16:50:36
"Surprise, motherfucker!" Hét évadot kellett nyomon követnünk ahhoz, hogy Miami legjóhiszeműbb szellemben tevékenykedő sorozatgyilkosát lássuk megbukni. Az igencsak megosztó hatodik szezon után (végén) az írók meglépték azt, ami jó néhány rajongó álmát teljesítette be. A…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Hátborzongató képekkel szállt be a kábítószer elleni küzdelembe egy londoni fotós. Roman Sakovich sorozata szereplőin egyszerre mutatja meg a függés előtti és közbeni/utáni időszakot. Az nem újdonság, hogy a kábítószerek borzalmas pusztítást visznek végbe nem csak a…..
Ha Walter Whyte azt hiszi, továbbra is megúszhatja, óriásit téved. Na persze nem az igazságszolgáltatás fog rá lecsapni, hanem a Mythbusters zsenijei, akiknek feltett szándéka, hogy a krimisorozat sztorijának egyes, emlékezetes fordulatait a valóságban is kipróbálják. Walter…..