Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tulsavasodas

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most tényleg, kit kell lefizetni, és miért nem érdekel ez senkit?! Van egy dolog, ami nagyon-nagyon böki a csőrömet, és nem tudok szó nélkül elmenni mellette: a zöld rendszámos csalók. Nagyon sokan művelik ezt pofátlanul, batár nagy terepjárókkal, vannak viszont, akik nem feltűnősködnek és "csak"…..
tulsavasodas 2018.09.24 22:22:05
@2bk: Nyilván szükség lesz bővítésre, ha nagy számban elterjednek az elektromos autók, de azért ennyire nem nagy az eltérés a paksi termeléshez képest. Egy átlag elektromos autó simán eljár 15KWh/100km fogyasztással (BMW i3, Tesla Model 3...), sőt városban még kevesebbel is. Később a fogyasztás az elektromos autók fejlesztésével csak csökkeni fog. Egy átlagos magyar autós évi 15 ezer km-t tesz meg, ez egy nap alatt kb. 41 km, így a fogyasztás nem lenne több mint 7KWh/nap, ha belevesszük a töltési veszteséget, akkor sincs több, mint 9KWh/nap. Szóval ez felszorozva az autók számával durván 31 GWh/nap-ra jön ki, a paksi termelés olyan 44 GWh/nap. Még egy Paks és bőven meg is vagyunk :)
Járjuk a világot (többnyire csak képzeletben) és a budapesti éttermeket (azokat tényleg), és elég sok helyen megpróbálkoznak, hogy a hamburgert "helyi" ételként adják el, vagy legalábbis az adott országra jellemző sajátosságokkal tegyék izgalmasabbá. Kézenfekvőnek tűnik a dolog, hiszen a hambi eleve…..
tulsavasodas 2018.04.20 21:44:56
@szcsongor: Magyarázza már meg nekem valaki mi a jó a Zingben? Kétszer ettem ott és mindkétszer maximum elégségest tudok adni. A húspogácsa jól volt elkészítve, de az összességében teljesen íztelen folyós massza volt, a buci pedig körülbelül a Tesco-s bezacskózott hamburgerzsemle szintjét közelítette.
Nálam ár/érték kategóriában egyértelműen a Black Cab a nyerő. Olcsóbb, mint a Zing és kategóriákkal jobb. "Gourmet" kategóriában pedig Tuning Burger!
Van ez a Piramis kontra Fal hiszti, a TV2 lenyúlta az RTL drágán vett formátumát, és rohamtempóban leforgatott belőle egy rakás adást, amivel úgy elverték az RTL-t, mint betyár a a kétfenekű dobot, és persze ezen felbuzdulva most is forgatják az új részeket, mert addig köll ütni a vasat, míg, ugye.…..
Ady Endre tökéletes tesztpilóta lett volna az új Corsához, csak a Harc a Nagyúrral című verset kellett volna kicsit átírnia, és az Opel navigációját helyezni a disznófej-középpontba. Ha pedig még nem látta, hogyan próbálják átverni a Becsületesneppert német kollégái, ezt a…..
A gyerekszájak hihetetlen szórakoztató dolgok, ugyanakkor időnként mélységesen el tudják gondolkodtatni az embert, hogy mennyire élesen látnak dolgokat. Rátapintanak a lényegre, amit őszintén ki is mondanak, nem lévén még elég diplomaták. Én attól kezdve, hogy elkezdtek…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
tulsavasodas 2014.01.08 19:34:46
@Scaleo: Meg tudom erősíteni. Évente többször is megteszem a Bp-Balaton távot az M7-esen, de nagyon kevesen mennek 140 felett, 200 felett meg igazi ritkaság.
Teljesen lényegtelen, hogy benne van-e vagy sem a Telenor ÁSZF-jében, hogy egy másodpercért felszámolhat egy egész hónapot, akkor is nettó parasztság és lopás: Tisztelt Telenor Ügyfélszolgálat, szeretném megköszönni az eddigi közreműködésüket, segítségüket abban, hogy…..
TComment Akik mögött soha! 2013.06.26 12:13:03
Van egy toplistám, akiknek még a közeléből is menekülök. Lehet, hogy ez a hosszú élet titka? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
tulsavasodas 2013.06.26 16:32:04
@nagypi: Nem állunk olyan messze, pár éve a nevezett szakaszon rendőrök kiszedtek egy BMW-t ami folyamatosan a középső sávban ment. Pedig először többször rányomták a villogót, de semmi, aztán a második után kiszedték.
Vakon is fel lehet ismerni egy autót? Meg lehet mondani, hogy drága-e, vagy olcsó? Irány a reptér, ahol kipróbálhattuk vakon a vezetést is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mondjátok meg őszintén, az ország több ezer alpolgármestere közül hánynak a nevét ismerjük? Még lehet, a saját lakóhelyünknek sem! De itt van ez a tejfelesképű Zsiga Marcell, Miskolc második számú ura, ő képes volt a nevét országosan ismertté tenni nulla azaz negyvenhétezer…..
tulsavasodas 2012.12.04 17:15:52
@Balibgeczyk: Légyszi valami bizonyítékot mutass már, mert sosem voltak ilyen követelései az IMF-nek... ez csak a fideszes propaganda.
Tessék, hát ez volt a mai műsor. Winkler amúgy nagy jóstehetség (vagy csak megérezte a vesztét), mert amikor elindult a szerkesztőségből a Komondor-forgatásra még meg is jegyezte, hogy csak ezzel ne akadjak el, mert nincs az a traktoros, aki ezt kihúzza. Szerencsére telefonkönyve…..
Tímea a végsőkig küzdeni fog az Autópálya Zrt. büntetése ellen, amit azután kapott, hogy ellopták az autóját. A cég nem igazán fogja fel, hogy abban a pillanatban, hogy a kocsit eltulajdonították, már nem ő a tulajdonosa. A tolvaj viszont sajnos nem fogja bejelenteni ezt a…..
Augusztus 6-án dél és éjfél között minden műsor elmarad az RTL Klubon. Ezzel töltik le a Médiahatóság büntetését, amit egy Mónika show miatt ítéltek a csatornának, írja a Kreatív. Az RTL Klub most tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a…..
tulsavasodas 2012.08.06 21:32:53
@vágtázó halottkém: Szerinted a főműsoridő mikor van? Igencsak beleesik...

Azért vannak ilyen műsorok a retekklubbon mert ezt nézik az emberek, erre van igény. Majd ha a természetfilmeket többen nézik akkor azt fogják adni.
Akik nyávognak, hogy jujj de szörnyű a műsor az miért nézi??? Van millió más csatorna, uramobocsá' ki is lehet kapcsolni a készüléket.
Miközben a Homár az Impulser-Trade Kft. ügyvédjével levelezik olyanokról, hogy például a februári levél keletkezésének idején létezett-e az idén júniusban alapított Impulser International AG Magyarországi Fióktelepe, elsikkadt egy másik levél, ami szintén nem történhetett meg…..
Bándy Kata eltűnése nem véletlenül váltott ki akkora figyelmet, együttérzést és összefogást - még ha ez többnyire virtuálisan manifesztálódott is - mint amekkorát az elmúlt napokban tapasztalhattunk: az őt nem ismerők számára is azonnal nyilvánvalóvá volt, hogy egy…..
tulsavasodas 2012.07.12 22:30:54
@soproni1: Az ír gázoló a mai napig nem kért bocsánatot a gyerekek szüleitől, pedig már jó pár éve volt. Aljas gerinctelen módon visszamenekült Írországba. Lehet, hogy ezzel már senkin nem segít, ha leüli, de az emberek nagy részének igazságérzetét igencsak sérti, hogy így meg lehet úszni egy kettős gázolást. Aki felelőtlenül vezet és utána még a felelősséget sem hajlandó vállalni annak bizony börtönben a helye.
A zsűri egyöntetű döntésével továbbjutott a legnépszerűbb brit televíziós tehetségkutató műsorsorozat, a Britain's Got Talent következő fordulójába a Face Team nevű magyar akrobatikus kosárlabdacsapat. Az öttagú férficsapat az ITV kereskedelmi csatornán évente megrendezett,…..
Bringáznál a buszsávon, netán behajtanál szemben az egyirányúba? Lerohadtál, és vontatjátok a kocsit az autópályán? Ne tedd, tilos, ahogy sok más dolog is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
tulsavasodas 2012.04.06 18:02:43
@68nyara: tévedés, indokolt esetben lehet a járdán is kerékpározni:
54. § (2) Lakott területen levő olyan úton, ahol az úttest kerékpár közlekedésre alkalmatlan, továbbá ahol a (7) bekezdés a) pontja szerint tilos, kerékpárral a gyalogos forgalom zavarása nélkül és legfeljebb 10 km/óra sebességgel a járdán is szabad közlekedni.
TComment Adócsalókat fogtunk 2012.03.29 10:15:00
Azt mondták, negyvenezren vannak a külföldi rendszámmal közlekedő magyarok és milliárdos a bevételkiesés. A valóság sokkal szórakoztatóbb. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
tulsavasodas 2012.03.29 15:30:12
@fintorka: SIC hivatalosan nem jelent semmit, megvette magának egyediben aztán kész.

Egyébként 90%, hogy "adócsaló" Szlovákiából KN, DS és Németo-ból PA, M, RO.
tulsavasodas 2012.03.29 23:10:37
@viktoor: Mivel Frankfurt már inkább Nyugat-Németország, így oda nem szívesen járnak ki a trükközők autót vizsgáztatni, mert sokkal egyszerűbb a legközelebbi német városok egyike. Szóval nem valószínű. :)
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
tulsavasodas 2012.03.12 16:51:34
@PiszkosFredi: És a törvény betartatója egész véletlenül pont arra a rövid szakaszra állt be sebességet mérni, ahol éppen nincs 70-es korlátozás? (Már ha tényleg nincs) Ezt a véletlent...
Az Audi megcsinálta a maga szuperdízelét, ki is próbáltuk és kijelentettük, hogya BMW felkötheti a derékszíjat… Nos, a BMW nem kötötte fel, hanem félbehajtotta és odasózott. A csatos végével. Hadd fájjon. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
tulsavasodas 2012.03.05 22:08:43
Úgy látszik, egy BMW-től még mindig azt várja a nép, hogy a fémmunka legyen pazar, az elektronika csak a bónusz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Évente több mint 2500 gyalogost ütnek el Magyarországon, pedig az EU szerint kevesebbet kellene. A balesetek kétharmadát az autósok okozzák. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mire van szüksége a magyar autósnak 2012-ben? Területi alapú rendszámra. A véletlenre sem bíztuk: megkérdeztük a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztályát, hogy akkor most, Tornóczky Anita szava járásával élve, ezt most így hogy? A válasz…..
tulsavasodas 2012.01.20 18:11:46
@ystuc 146ti: Spanyolországban csak területi volt, már nincs. Nagy-Britanniában (Anglia) területi van, sőt azon a kiadás éve is szerepel pl 05 = 2005 első fele.
Belsőség Őszinte részvétünk 2012.01.11 12:47:00
Röstelljük magunkat, hogy ilyen szakadt, lúzer, hatéves A6-os Audikba kényszerültek azok, akiknek nem jutott már a hamvas Superbekből. Tényleg, őszintén. És még nehezen is indulnak. Mi javasoljuk a márkaszervizt, ha valami gond van. Istenem, mi jöhet még?! Tata Nano? (Mindazonáltal…..
Belsőség Zsákolni csak BMW-vel 2012.01.10 16:24:00
I swear I’m gonna make it, sooner or later (Ígérem, megteszem előbb vagy utóbb) Ezt hallhatjuk az aláfestő kis dalban, nem véletlenül. A kisfilm – minden valószínűség szerint – a kor követelményeinek megfelelő, helyi igényekhez tökéletesen igazodó…..