Regisztráció Blogot indítok
Adatok
george47

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Gyerekek voltak már?- Volt sok, a Horgas sírt is. Csuja izzadt.- Énekesek? - Azok is, Horgas a kettes számú vigyorát váltogatta az egyes lenéző fintorral, Csuja izzadt.- Nyugdíjasok? Béna bűvészek?- Megvolt, Márkó tátott szájjal nézett, Patrícia rosszallóan összevonta a…..
Ez a mi legjobb barátunk, André megint belecsapott a lecsóba, had fröcsköljön a szaftja szerteszét. Ráadásul egyben olyan könnyed, elegáns mozdulattal vágta szájon Viktor Orbánovicsot, hogy azt tanítani fogják a Nemzetközi Diktátorszívató Intézet "Parádésan pukkaszd a…..
Az angol egészségügyről elég sok rosszat lehet olvasni (nekem is van vele személyes, és nem túl jó tapasztalatom, és hallottam is érdekes dolgokat közeli ismerősöktől), így aztán engem tulajdonképpen nem is lepett meg különösebben Péter mai írása, aki egy leírta az angliai…..
Ezek mennek mostanában Király! 2013.08.21 15:52:16
Mivel ma mindenhonnan csak István, a király kritikák ömlenek rám, nem bírom ki, én is megírom a saját véleményemet. Már csak azért is, mert szemben a számos fanyalgóval, nekem tényleg tetszett. Sőt, jobban tetszett, mint sok, az utóbbi időben színpadra vitt, az eredetit másoló…..
george47 2013.08.22 08:24:10
Nem az előadás előadói minősége a kérdés, hanem a rendező által produkált mögöttes tartalom, hogy látja történelmünket. Ez egy egyéni megközelítés. Érdekes is lehetne ez a gondolatfolyam -ezer év távlatából ás tapasztalatából milyen következtetéseket lehetne levonni. De a megoldás éretlen, hiányos, megjelenésében többször is szélsőséges, túldramatizált, ettől nevetséges. A művészetben egyik alapelv: a kevesebb többet mond. A jelképek túlzott használata, kiemelése a rendezői koncepciót dagályossá tette, hatásvadász jellegű lett. Senki nem a zenére figyelt, a résztvevők halmazára. A vérfürdők, a történelmi utalások túl naturálisak. Amúgy is elegünk van a vérből, gyilokból.. Gondolnunk kell arra is, hogy utódjaink ebben a liberális közegben szocializálódnak. Mit lehet elvárni tőlük? Nem az lesz a következtetésük, hogy a liberalizmus feloldja majd a viszályokat (utáljuk a politikát..) Minden társadalom működése a törvények tiszteletén alapul. Ha a törvények humánusak, a közjót fejezik ki, ott nyugalom, béke lehetséges. A liberalizmus gazdasági értelmezése és gyakorlata felülírja a humanitást, újabb tűzfészkeket eredményez.
Egy alkotásnak akkor van súlya, ha előre mutató, iránymutató, a történelmi tévedésekre rámutatva a humanitást jeleníti meg. Ebből lehet tanulni. Ehhez kell nagyfokú intelligencia - ami az előadáson nem jött át. Ripacs!
Mindent összevetve, minden külső kényszerítő erőt és belső feladatot beleszámolva, 50 éve nincsen ennyire rossz kormánya az országnak, mint az Orbáné. 1963-ban nagyjából véget ért az '56-os forradalmat követő megtorlás, megkezdődött a konszolidáció, amely ugyan tovább…..
  Tegyük fel, tudni akarom, hogy ki az a Rába Tímea, mert hallottam már valahol a nevét. Elsőre félceleb húsra tippelnék, de azért jobb, ha utánanézek. Kicsi guglizás, alap. A legfontosabb infók, fotók egy perc alatt ingyen megvannak. Sokan tematikusan keresik a csak…..
george47 2013.01.25 09:44:47
@Monte Christo cselédje: Többen is felfigyeltek erre a bejegyzésre. Szerintem minden eset más-és más. "Az ördög a részletekben van".
Ha valaki kikeveredett ebből a látszatra jól megszerkesztett ügyből. akkor sokak érdeke lenne a kapcsolatfelvétel. Azonban úgy tűnik, hogy ugyanolyan szemléletű, mint az említett cég. Akik érdeklődnek, tudják hogy pácba kerültek, nyilván nem ingyen kérik a segítséget. Erre is van több megoldás (sikerdíj stb) Erről viszont csak akkor lehet beszélni, ha a "barát" pontosan ismeri a körülményeket.