Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.-né Erika

212 bejegyzést írt és 549 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2019 Nov. Vége.: összeomlott körülöttem minden. December: folytatódott a sz.r.... 31-ig.  Januárban 1-től újra kell építenem magam az életem Aki lemorzsolódott annak oka van, akivel tovább megyek az úton ők még bírják a kiképzést De nem hiszem, hogy annyira szörnyű lennék. Csak rühellem a…..
Leértem a lejtő aljára? Anno 2011 októberben majdnem innen indultam szóval 74.6kg vagyok, egy 20astól szeretnék szabadulni. 70 nap alatt. És felejteni az elmúlt 3 évet.... Nem bízom senkiben, akkor nem érhet csalódás. Megtapasztaltam mire van szükségem és annál lejjebb nem adom, miért is kéne? ha…..
Kicsit megcsúsztam, a lábam alól kicsúszott a talaj, előfordul! :(  2015.05. 03 súlyra kb. átléptem a határom, 66 kg vagyok, hogy miért? - 1. szénhidrát, 2. -mert megérdemlem életérzés3. - talán lelki, 4. nem motiváltam magam, -nem motivált senki,- a kabát tök jól takar…..
"El kell viselned a fájdalmat, a fáradtságot. Menned kell akkor is, amikor nincs erőd, tovább kell menned akkor is, amikor már képtelen vagy rá. Ezek formálják a jellemet, ettől leszel kivételes ember, és ezzel fogsz a többiek fölé kerekedni pusztán csak azzal, hogy te tovább mész…..
ezt iszom : ..
Megy a béta dörög 1000-rel :) 1 hét letudva!!! UP: vissza az alphára, jobban tetszikDE Én nem tudom milyen genetikával áldott meg a mindenható, vagyis de képzelem, az én mamám olyan kis asszony volt, akit könnyebb volt átugrani mint megkerülni. Már régen gyermekkoromban is sokan…..
B.-né Erika 2014.06.19 20:14:47
@Tomisz: :) teszek képet ;)
Remélem sikerül eltemetnem, nem vettem, nem veszek többet!! Függő vagyok naponta 2* dupla néha este is :( ez így nem mehet tovább reggelemet 1 óriás pohár vízzel fogom kezdeni és a zöld bogyókkal nem fogok megbukni, nem adom meg a lehetőséget a bukásra! (bár az energia italtól…..
Sokkal könnyebb lenne nemet mondani a sütinek, krémesnek, csokinak és chipsnek ha megadunk a testünknek minden neki szükséges tápanyagot? - bionom előadáson voltam Antal Valival :) ki ő? katt rá :) Mostanában elszaladt velem a ló 2 nappal ezelőtt úgy bevágtam 1 zacskó…..
Nem megy még, az insanity is ezért ment döcögősen, ha nem megy nem erőltetem, amikor nem megy többet pihenek, vagy úgy érzem nem tetszik, de nem ez van hanem nem bírom, vissza  az alphára - béta elnapolva, tegnap lower focus volt csak úgy, nagyon jól ment ma érzem a combom,…..
mert jól érzem magam!!! Nem ér meg ennyit napi 25 perc? DEHOGYNEM!!!! ..
Ez egy 27-es nadrág szeretném begombolni és úgy álljon rajtam, hogy JÓL! Folytatni a napi 25 perces tornákat, jobban be kéne tartanom a megfelelő étrendet, de annyira csábít minden, főleg hó végén, amikor várom a piros napokat, olyankor a csoki is becsúszik. És persze egész…..
05.31-én írtamírhatnám, hogy minden happy és, hogy minden megy mint a karika csapás, de magamat nem csaphatom be, másokat meg nem áll szándékomban, monoton, a torna nem az étkezés nem (MIÉRT??) folytatom ma az insanityt... vizsga 13 nap múlva és 18  nap múlva, Lizandra program…..
B.-né Erika 2013.12.29 13:15:32
@Virág40: sikerült végig? nekem nem, majd egyszer, a T25 alpha már sikerült most jön a béta, és találtam gammát is, megvan a program tavaszig :) bár ebben is sok a comb, de hősiesen csinálom, nehéz 25 perc, de legalább csak 25. Eggyel nem vagyok elégedett a bőrömmel, nem úgy húzódik vissza ahogy várnám, vártam. :( de most találtam borostyán kivonatot azzal kenem, hátha jobb lesz...
A tegnapelőtti nappal hivatalosan is elkezdtem, és a "béta" / tehát második/  szintre léptem, elsőre brutál, másodikra halálos, meg kell szokni új terhelés, a szívem is dolgozik rendesen, főleg tegnap, speed 2.0, élveztem végig, nem minden gyakorlatból megy a normál,…..
Az én pici keresztlányommal:  És a holt tengeri iszapomról: Már egy ideje nézegetem a jomtom oldalán ezt a csodát, olyan jókat ír róla, de nem csak ő hanem több oldal is. Még csak 2,5* kentem fel2* úgy, hogy tettem bele olíva olajat összekevertem és úgy tettem fel,az…..
Vannak napok amikor kihagyom pl. dec 5-6-án betegség miatt (vírus- felkelni alig bírtam, nem is gondoltam a tornára)9 -én streching, nyújtással kezdtem majd speed 1.0 Aztán megint péntek és rohanós nap, szombat, én mentem buliba, vasárnap józanodtam, és azt vettem észre, hogy…..
B.-né Erika 2013.12.19 11:51:27
@PrettyWitch: :( erre gondoltam én is, hogy ki fogják kapni neki,
köszönöm, hogy írtál róla, és azóta mióta kivették nem baj, hogy nincs? mert az ott egy védőkapu funkció lenne, bár rosszabb ha folyamatos gyulladásban van, mert akkor a mandula a góc,
nem lettél betegesebb? torok gyulladás - gége gyulladás ezekre gondolok.....
Cardioval kezdtem a 4. hetem, ma TBC Total body circuit - egy teljes test átmozgatás lesz ma, nagyon izzasztó, bár tónusosabbnak érzem a combom és fenekem hasam centiben nem vagy csak minimális változás a vádlim pl: - 1 cm ez jó :) a belső combom önálló életre alkalmas lenne,…..
T 25 mert 25 perc még nekem is belefér, még ha hajat is kell mosnom utána :) Több REST - szünetnapot tartok, mint kellene, de csinálom, tegnap este már kimentem  nyuszikkal fürcsizni amikor meggondoltam magam és visszajöttem lenyomni  a 25 percemet, mindegy, hogy van rajtam…..
B.-né Erika 2013.11.25 22:54:36
@PrettyWitch: köszönöm, a múltkor sikerült olvasni a tiédet is (a blogod) én is ittam laktoherb teát, mézzel és cukorral, :)
igazából arra nincs szabály mikor tér vissza az anya a "vékony anya" szerepkörbe, de tény, hogy érdekes némely pasi hozzá állása.

Nem lesz gond kitartó vagy! És kis odafigyeléssel és mozgással meglesz, eléred azt, amit szeretnél.
Sétáljatok nagyokat, bár nem ebben a rossz időben.

Én is kibabázom magam a húgimnál, a pici Veca 6 hónapos, imádom, majd teszek is fel róla képet :)
puszi nektek, a kis nyuszinak is :)
Mai motiváló képem /mennyi munka van benne/ Csatlakoztam a 3 l/nap projekthez, bár képet csak ide töltök fel, (vagy kezdő - záró képet, a végén oda is ) kép:smink nélkül fücsi után, lámpafénynél, vakuval :) még 1: minden este shea vajjal kenem az arcom ezalatt a 30 nap…..
Ez a kép a LIFETILT 70 nap utáni :) 18. nap 155 guggolás lesz ma, tegnap elmaradt, mert az INSANTY után már semmi erőm nem volt, csak beborulni az ágyba, ha mindkettőt szeretném, akkor egyik délelőtt, a másik pedig szokásos esti lesz. Pure cardio volt a tegnapi 60/5, nem hagyom abba,…..
3. nap insanity - ez most könnyű volt, talán 34 perces, bár ma voltam véradáson, szóval cseppet sem bánom, hogy inkább ilyen könnyedebb nyújtós gyakorlatok voltak, guggolásból azt hiszem 145- nél tartok 15. nap :)  ha vannak rövidebb időszakok amikor valamiért nem megy…..
insanity 2. nap21:31 mostmár ráveszem magam és elkezdem :) a nyuszik már lefeküdtek, alszanak is :) remélem nem ébrednek fel amikor ugrálok, néha nagyon csattog a cipőm ...utána guggolás 130 db a mai, tegnap 110 db előtte tartottam a pihenőt, megy ez, holnap gyakszi 4:00 kor kelek, a…..
kész, nem igazán ment, 22 óra van, csak egyedül szeretek tornázni, nem amikor néznek, most pedig zavart :( viszont túl vagyok rajta :) fit test 1. hét swich kicks 85 power jacks 45 power knees 67 power jumps 20 globe jumps 6 suicide jumps 11 push - up jacks 8 low plank oblique 44…..
Miért ment fel a súlyom?1. lelkileg nem voltam egészen rendben, van pár /jó pár/ privátban mentett blog bejegyzés2. ez által nem figyeltem / nem tudott érdekelni mikor mi és milyen mennyiségben3. a kifogások a mozgás elmaradása (hideg van, most más dolgom van, jól nézek ki így…..