Regisztráció Blogot indítok
Adatok
espelette

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szójapácban Wokban sült spenót 2012.05.26 19:28:00
  A magam részéről mindig is szerettem spenótot, főleg friss, leveles változatot, de a főzelékkészítéssel járó procedúrát már annál kevésbé. Pedig  a spenót nagyon egészséges, még ránézni is jó szép, haragoszöld leveleire…Maga a tavasz! Kínában és…..
espelette 2012.05.27 02:40:09
Az HBO kiadta az első adag képet a Trónok harca április 1-jén érkező második évadénak szereplőiről, vagyis csak a legfontosabbakról, mert ugye van vagy 34 szöveges szerep ebben az etapban is. A képre klikkolva fasza galéria nyílik.   ..
espelette 2012.02.10 20:53:15
@Yooha: Hát ma sincs, egyes helyeken. Csak max. nem végeznek ki azonnal. Vonatkoztassunk el a középkortól, minden ugyanazon logika alapján működik ma is, mint mindig a történelem során újra és újra, ha nem mindent szó szerint veszel.
  Nagyon köszönjük a beérkezett videókat, az utolsó napi lelkesedésetek minden várakozásunkat felülmúlta. A jelentkezés ugyan lezárult, de most van csak igazán szükség az aktivitásotokra.A szavazást nem ma, hanem hétfőn indítjuk, mert a beérkezett pályázatok…..
espelette 2012.02.03 14:51:29
 Az előző képrejtvény megfejtése: tablier de sapeur, azaz a tűzoltó köténye, azaz rántott pacalszelet! Lyoni specialitás, a Les Halles-ban, a vásárcsarnokban is van nagyon jó, de ez a példány az egyik legjobb lyoni bouchonban, azaz hagyományos kisétteremben került elém, a…..