Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mamasita

0 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára nagyon sokkolja a kormánypárt vezetőit a Jobbik plakátkampánya, mert pénteken újra nekigyürkőznek a Parlamentben annak a törvénymódosításnak, mely elfogadása esetén nem szembesíthetnék az ellenzéki pártok a Fideszt az elmúlt hét év lenyúlásaival. Kétségtelenül rosszul mutatnak a szokásos…..
Ez már az ötödik Felismered? című helyismereti játékunk. Ezúttal - igazodva a facebook oldalunk havi tematikájához -  a magyar fotótörténet jeles alkotóinak képeiből válogatva ismét budapesti utcarészleteket mutatunk be. Olyan - korábban már a Mai Manó Házban is kiállított…..
Tudom, hogy furcsa a kérdés a címben, de másképpen hogyan lehetne olyan száraz dologról írni, mint a történelem? Én mondjuk mindig vonzódtam a történelemhez, soha nem tartottam száraznak azt, amikor az emberek egymást viszállyal, háborúval, máglyán égetéssel és egyéb…..
Talán emlékszik mindenki arra a kiszivárgott köztévés belsős utasításra, amely szerint nem lehet menekült gyereket mutatni a híradóban. A tiltásnak ezennel biztosan vége, az M1 most már bátran mutat fiatal migránsokat. De még hogy! Reggel többször is leadták, a honlapra pedig…..
Orbán Viktor szerint „viccelődésre csábító” az a kérdés: kíván-e tenni valamit a kormány annak érdekében, hogy a nem heteroszexuális párok is félelem nélkül foghassák meg egymás kezét az utcán. Hát... elég furcsa humorérzéke van a miniszterelnöknek. Az Index a…..
David Cameron úr Őexcellenciájának Az Egyesült Királyság Miniszterelnöke   Tisztelt Miniszterelnök úr! Kérem, engedje meg, hogy az alkalmat megragadva gratuláljak Önnek és a Brit Konzervatív Pártnak a parlamenti választáson aratott fényes győzelemhez. Az a kiváló és…..
mamasita 2015.05.11 14:46:53
A társkeresés sokaknak nem szórakozás, hanem sokkal inkább kínszenvedés. Szeretnének társat találni, de nem nagyon megy nekik. Hiába online naphosszat valaki és van regisztrálva szinte mindenhova, ha hátránnyal indul a társkeresésben. Sajnos manapság egyre több minden miatt kerülhettek hátrányba. De…..
Figyelem: őszinte és szubjektív poszt következik erős idegzetűeknek!:) Mostanában olvasgattam a témáról pár kommentet, így gondoltam megér néhány sort. A párkeresés soha sem könnyű dolog, ezer dolog befolyásolja, így nem szeretném fekete-fehéren láttatni a témát, de…..
A Város Mindenkié Utcajogász programjának több, mint 2 hónapja ügyfele egy három gyermeket egyedül nevelő kőbányai anya, akit az Önkormányzat a gyerekekkel együtt 2014. november 24-én tervez kilakoltatni abból a szociális bérlakásból, amelyben évek óta élnek...
mamasita 2014.11.24 17:39:36
@Éhes ló: milyen 1 undorító sz@rkupac lehetsz te!
Egy hét. Ennyit bírt ki az X-Faktor sztájlisztja, hogy ne olyan ruhát adjon Tóth Gabira, amiből bármelyik percben kibuggyanhat a másodlagos nemi jelleg, márpedig a tegnap este megint hiperaktív énjét hozó, az összes fellépő után lelkendezve ugráló és sikongató énekesnő minden…..
Orbitális fényáradatot és természetközeli élményeket garantál ez a minimál stílusú faházikó, a dimbek-dombok ölelésében. Egy ilyen környezetben, ahol maximum az őzikék kíváncsi szemei kukkantanak be az ablakon, teljesen helyénvaló, hogy a nappali-étkező mindkét oldalról…..
Szeptember 1-jével új időszámítás kezdődik az RTL Klubnál, jön az ősz, vele együtt a műsorstruktúra is átalakul. Csak a biztonság kedvéért, a hétköznapi helyzet  most ilyen: 16:50 - Az örökség 18:00 - Híradó 19:00 - Fókusz 19:30 - Éjjel-nappal Budapest 20:50 -…..
Kiválasztottunk tíz nagyon jó sorozatos intrót az elmúlt öt évből. Nem mondjuk, hogy ezek a legjobbak, mert a lista erősen szubjektív, és az elmúlt években már minden irányból sorozatok zúdulnak ránk, így sanszos, hogy pár nem is jutott eszünkbe. Na, mindegy, hess a…..
mamasita 2014.03.14 15:13:57
Szőke hajú lányok Lisa Seiffert 2014.01.29 07:34:00
..
Libertarian Be-tilt-juk! 2013.04.20 06:00:00
Valakikkel nagyon elszállt a ló. A jogállam ugye – jobb helyeken – azon az elven működik, hogy a törvényeket a törvényhozás hozza (ami lehet választott vagy éppen autokrata is), de az állam egésze mindig és mindenkor ezen törvények szerint jár el, az államfőtől kezdve az…..
Barna hajú lányok Tommi 2013.03.23 07:34:00
..
mamasita 2013.03.23 14:26:44
mennyivel jobb mint a csaj a vöröshajú blogon!!@Mika01: ja,majd szól a mellének h ne tegye...szted 1 kismellű nővel mi lesz szülés után?1ébként meg 100szor inkább lógjon mint h idegen anyag legyen benne
Tisztelt Mt!    Hosszas munkakeresés után végre február 20.-án végre lett állásom. Az állásinterjún azzal kezdtem GYES-en vagyok tartósan beteg kisfiammal. Reggel 8 előtt nem tudok munkába állni, és hétvégenként csak 16 órától tudok dolgozni. A munkaügyis azt…..
mamasita 2013.03.07 18:37:38
@monddazigazatmar: nm tudom milyen jellegű munkáról lehet szó,de az h reggel 8 előtt nm tud melózni vki,az nm hiszem h olyan extravagáns kérés lenne..én is nagyon rég keresek munkát,2gyerekes,1edülálló anyaként,és bizony én is "sírok h mekkora diszkrimináció van".komolyan annyira bántóak tudnak lenni egyesek ezekben a hozzászólásokban..elolvastad 1általán?gyesen van tartósan beteg gyerekkel.tudod te mi az,beteg gyereket nevelni?mennyi nehézség és mennyi fájdalom,és közben még dolgoznod is kell,pedig legszívesebben folyton te vigyáznál rá.igenis megérdemeljük a POZITÍV diszkriminációt,bármennyire is nm tetszik ez a magadfajta szívtelen f@szoknak.azt is megnézném h ha ez a posztoló előtted állna akkor is mernél-e így beszélni vele.
mamasita 2013.03.08 18:29:39
@monddazigazatmar: te szegény elég sokat kell még tanulnod az életről.sajnállak h ilyeneket le bírsz írni :(