Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vigyuri

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eseménydús Hobby Cart Kupa évadot tudhatnak maguk mögött a versenyzők. A bajnoki címek az Országos Amatőr Gokart Bajnoksághoz képest viszonylag hamar eldőltek, ám ez korántsem jelenti azt, hogy sétagalopp volt a szezon.A Light kategóriában Sövér Laci volt a legszorgosabb. Hat…..
Több mint egy hónapja véget ért az Országos Amatőr Gokart Bajnokság 2011-es évada. A bajnoki címek gazdára találtak. A versenyzők a díjakat a január 7-én esedékes díjkiosztó ünnepség keretében vehetik majd át. Azonban, hogy addig se unatkozzon senki, készültem néhány…..
Az Országos Amatőr Gokart Bajnokság és Hobby Cart Kupa hosszú, izgalmas és fordulatos 11 versenyt maga mögött hagyva megérkezett a versenynaptár utolsó állomásához. A végső összecsapásoknak a G1 Kart Centerhez hasonlóan egy fedett pálya, a mogyoródi Hungarokart Center ad…..
A 2011-es versenynaptár utolsó előtti állomásához érkezik az Országos Amatőr Gokart Bajnokság és a Hobby Cart Kupa. A G1 Kart Center fogadja a mezőnyt, tekintettel a kinti hidegre. A legtöbb versenyző kimondottan kedveli a pálya technikás vonalvezetését. A jó köridő…..
Az Országos Amatőr Gokart Bajnokság és a Hobby Cart Kupa versenyzői a tízedik megmérettetésre készülnek október első hétvégéjén. A versenyeket a csömöri Kart Farmon rendezik, az idei hatodik futamhoz hasonlóan, de a menetirány ezúttal fordított lesz, tehát az óramutató…..
A Hobby Cart Kupa idei bajnokságából már csak 3 verseny van hátra. A hat kategória egyik felében már bajnokot avattunk, de a másik három kategóriában még 9 verseny után is komoly harc folyik a végső győzelemért. A lányoknál és az egyes súlycsoportban négy-négy versenyző…..
Országos Amatőr Gokart Bajnokság a 2011-es évének háromnegyedénél tart, azonban még minden kategóriában több versenyzőnek van esélye a végső győzelemre. A szabályok értelmében „a bajnokság végső sorrendje az év folyamán megszerzett pontok összessége…..
Az idei bajnokság utolsó harmadához érkezve, a tavalyi évhez hasonlóan idén is a kilencedik futamnak ad otthont a Hungaroring gokartpályája. Az eredeti aszfaltcsík 461 méter hosszú és átlagosan 6 méter széles, de a szervezők a vonalvezetést minden évben átalakítják, így…..
Az Országos Amatőr Gokart Bajnokság Hobby Cart Kupa Budapesten, a Kőbánya Ringen rendezte 8. futamát, amelyen természetesen Balázsi Dia is részt vett. A verseny után sikerült néhány szót váltani az ezüstérmes versenyzővel.Mindenek előtt tekintsünk vissza, hogy mi is történt a…..
A hathetes nyári szünet után újra összecsapnak az Országos Amatőr Gokart Bajnokság és a Hobby Cart Kupa versenyzői. A versenyeknek a Kőbánya ring ad otthont, ahol pontosan két hónapja járt a bajnokság, ám akkor fordított menetirányban körözve. Hobby Cart Kupa A…..