Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VIC

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, ha van olyan sorozat, amit most azonnal, mindent eldobva hajlandó lennék nézni, az ez: David Simon, a Drót alkotója, Ed Burns, a Drót társalkotója és Carl Bernstein újságíró, aki a…..
VIC 2015.08.11 22:21:02
Visszaállt a szigor a Wizz Air járatain, újra keményen nézik és méricskélik a kapunál a kézicsomagokat - Budapesten. A rózsaszíneknél csak egy, különösen kicsi pakk vihető fel ingyen. Korábban a mérésre-bírságolásra szerződtetett társaság különösen bunkón végezte a…..
Az NMHH adataira hivatkozva a DTV News írta meg a magyar műholdas szolgáltatók novemberi adatait, eszerint a Digi TV bukott a legnagyobbat, elveszítve majdnem hétezer előfizetőt, de még így is ők vezetik a listát több mint 360 ezren fizettek elő a szolgáltatásaikra. A 236 ezer…..
Az American Humane Association nevű állatjogi szervezet egyik (volt) alkalmazottja beperelte a Luck (Befutó) című sorozat készítőit és az HBO-t, mondván, őt azért rúgták ki a sorozatból (és 13 évi meló után a szervezetből is), mert szóvá merte tenni azt, milyen rosszul bánnak…..
A hamarosan bemutatásra kerülő Thatcher-film elé a forgalmazó szervezett egy játékot a briteknél: megkérdezték az embereket, kit látnának legszívesebben Nagy-Britannia miniszterelnökeként David Cameron helyett. Az eredmény elég meglepő volt, hiszen minden ötödik válaszadó,…..
Megkaptam a forgalmazótól a Magyarországon legnépszerűbb tíz Oakley listáját, ami egyébként nem sokban különbözik a globális trendektől. Van pár Oakleym, de most kellett észrevennem, hogy rettenetesen le vagyok maradva: mialatt én a Persolokat tanulmányoztam, az Oakley elég…..
Mint azt korábban már említettem talán, nem vagyok konzummajom alkat; például teljesen hidegen hagy, hány Michelin-csillagos étterem van Budapesten, nem szoktam füstölt galambot fine dining-olni zöldséghabbal és zöldalma kocsonyába ágyazott libamájjal, illetve Starbucks Coffee…..
Andreának nem sikerült lekérdeznie devizahitele egyenlegét, mert olyat az OTP csak a végtörlesztési szándék bejelentése után 8 nappal készít. Hogymi? Bónusz megsúgták, hogy a takarékszövetkezeti hitel sem jobb, ott jövőre fognak kamatot emelni:Devizahitelt szeretnék…..
VIC 2011.10.19 12:52:31